Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 151917 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline caarola

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.06.2010
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #540 dnia: 25 Listopada 2009, 21:24 »
hej,
czy salon Pretty Woman jeszcze istnieje?

pozdrawiam:)

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #541 dnia: 25 Listopada 2009, 21:37 »
istnieje :) i choć kupiłam suknię gdzie indziej, to caarolla w pretty woman bardzo mi się podobało!

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #542 dnia: 26 Listopada 2009, 11:57 »
caarola: salon Pretty Woman istnieje.  Znajduje się na odcinku Jagiellońskiej między al.  Piastów a Boh.  Warszawy. 

monia: dzięki, choć trochę dużo tych "ale".  Zobaczymy. . .  bo w stresie bardzo trudno jest mi utrzymać wagę, a nie chciałabym wyglądać jak wieszak na sukienkę. . .   W każdym razie dzięki :) Pozdrawiam

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #543 dnia: 26 Listopada 2009, 15:21 »
stelek nie przejmuj się - w salonie powinny być jeszcze przymiarki i poprawki w cenie (pewnie z 1-2), tak więc działaj.
monia dała naprawdę życiową radę - jak już kupisz nie oglądaj innych. Ja już wogóle się nie rozglądam:)
Chociaż - myślę że jak znajdziesz TĄ sukienkę to i tak wszystkie ine będą gorsze.

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2010
« Odpowiedź #544 dnia: 21 Stycznia 2010, 23:25 »
A ja polece salon Novia :) Dla mnie wybor idealny! Zdecydowalam sie na jeden salon w Szczecinie obiecujac ze znajde w nim to czego chce i nie bede marudzic. I tak sie stalo :) Nadmienie , ze mieszkam za granica, wiec nie mialam za wiele czasu na buszowanie po salonach.  Dwa miesiace przed przyjazdem do Polski na Swieta ,napisalam do Pani Ani z zapytaniem o termin ,nakreslajac m.w. moja sytuacje "rozmiarowa" ( wysoka -183cm , troche za duzo w biodrach,planowana ciaza itp.) i podajac propozycje sukni w ktorych bym sie widziala. Po wymianie kilku e-maili , i wrecz zlozeniu zamowien na konkretne modele z nowej kolekcji, umowilysmy sie na termin. Zdecydowalam sie na ten salon, bo zdecydowalm ze kupie suknie jakiejs znanej marki, bym mogla ja pozniej sprzedac tu gdzie mieszkam i w ten sposob zaoszczedzic troche. Tak wiec cena nie grala zbyt duzej roli. Panie w salonie milo sie mna zajely ( szczegolnie ta z ciemnymi wlosami ) i w sumie po piatej sukience ,zobaczylam sie w TEJ :) hahaha...Dziwne uczucie, kiedy czujesz ze to jest wlasnie to! :) No i ten welon...w ogole go nie planowalam, ale okazalo sie ze pieknie ze "ach!" ,wiec trzeba bylo wziac :) I do tego cena niewysoka...jedyne 3000 :) Zeby tego bylo malo, to przy zmianie daty sluby ( ech! ta praca) ,musialam tez zmienic termin przymiarek i z tym tez nie bylo problemu. Jestem bardzo wdzieczna Pani Ani za poswiecony czas i ta niezliczona ilosc maili, ktore do siebie wysylalysmy. Wiem ,ze przenosza sie niedlugo do nowego lokum, na Nowym Miescie i zycze im wszelkiej pomyslnosci :) ....Teraz juz ,tak jak radzicie, nie ogladam sie za zadnymi kieckami i z niecierpliwoscia czekam pierwszej przymiarki  :cancan:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #545 dnia: 13 Lutego 2010, 22:46 »
No wlaśnie wiem, że salon przenoszą, tylko gdzie dokładnie?

Offline mamba2545

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: usc 5 czerwiec 2010
« Odpowiedź #546 dnia: 16 Lutego 2010, 11:56 »
Ja mogę wypowiedzieć się z mojego doświadczenia o salonach w których była.
Zaczęłam od salonu Karemna osiedlu majowym.  Dokładnie nie wiedziałam jeszcze jakiej sukienki szukam, ale chciałam żeby była na wypożyczenie. Salon jest nie duży, ale przytulny, wybór sukienek dość mały, pani tam sprzedająca bardzo miła,można robić zdjęcia w sukienkach, podobały mi się dwie sukienki, ale najważniejsze miałam już nakreślone jakiego fasonu sukienki szukam.
Następny był  Galeria ślubna Virgin mały wybór sukienek,fasonu takiego jakiego szukałam nie mieli pani dość miła ale miałam wrażenie że usilnie próbuje mi sukienkę wcisnąć.
Kolejne było CMŚpanie miłe ale słabo potrafiące doradzić, myślałam  że maja większy wybór, do przymiarki pani wyszukała tylko 4 sukienki. Wyglądały one na strasznie zużyte, jakieś takie nie zbyt czyste. Tu się zawiodłam. Przeszłam na drugą stronę do salonu Ladies. Tam znalazłam parę sukienek z interesującego mnie fasonu. Pani b. miła, ale nie pozwoliła robić zdjęć. Dwie mi się podobały.
Przedostatnim salonem była Scarlett. Obsługiwały mnie dwie pani, wybór sukienek sporawy, można robić foto. Przymierzyłam z 5 . Jedna mi się bardzo spodobała, była ze starsze kolekcji, i przeceniona do kupna po atrakcyjnej cenie.
Jako ostatni salon odwiedziłam Arvena. Z tego salonu byłam najbardziej zadowolona pod względem ilości sukienek które przymierzyła, pani przynosiła co chwilę nową, obsługa bardzo miła, można robić zdjęcia.
Ostatecznie wróciłam się do Scarlett i kupiłam tą sukienkę która mi się podobała.

Offline caarola

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #547 dnia: 16 Lutego 2010, 15:30 »
Jako że ja już jestem po wyborze to też mogę coś podpowiedzieć :D
1. Nikol - obydwa punkty, wybór nie za duży.. Pani na Piłsudskiego starała się doradzić, ale na Bogusława niespecjalnie. Po wyjściu wiedziałam jeszcze mniej niż przed :>
2. Marietta - wybrałam z katalogu 3 suknie, żeby po chwili usłyszeć że do przymiarki obecnie nie ma żadnej z nich.
3. Arvena - super obsługa, piękne suknie, miła atmosfera. Przymierzyłam parę modeli, 1 spodobała mi się szczególnie, ale musiałabym się zdecydować w ciągu 2 tygodni, inaczej kolekcja się zmienia i nie ma już możliwości. A zdecydowana do końca nie byłam :>
4. Novia - pięęęękne bogato zdobione kiecki, świetna babeczka z obsługi, wesoła i pomocna. Jedna suknia na mnie podziałała, ale jedyne 6 tys mnie ostudziło.
5. Vivien - obsługująca Pani ma wyjątkowo poczucie humoru, mnie nie zraziła ale widziałam że dziewczyna przede mną była już mocno poirytowana. Wybór spory, przestronny salon, miałam tam 1 typ.
6. Pretty Woman - jak wlazłam tak już nie wylazłam :> Mimo późnej pory Pani uwijały się migusiem i wybrały mi do przymiarki z 10 kiecek w pół godzinki z czego każda kolejna ładniejsza.  Przyjacióła wskazała mi suknię na manekinie, ja warknęłam 'nniee..' ale dla świętego spokoju założyłam i nie chciałam już zdjąć:D
Polecam ten salon gorąco!
P.S. A na dole PM zaopatrzył się w superancki gajerek:>

Offline kasia888
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #548 dnia: 16 Lutego 2010, 19:38 »
Dziś dołączyłam na forum ale że dowiedziałam się o nim podczas szukania sukni to opiszę swoje wrażenia z salonów a było ich wiele. . .

Galeria Virgin (była pierwsza bo na drodze do Szczecina) -  Pani obsługująca bardzo miła, wszystkie suknie bardzo ozdobne, a mi w nich niestety dobrze nie było ;/ Stosunkowo drogo jak się potem okazało.  Pełna optymizmu ruszyłam więc dalej. . .
Marietta - bardzo przystępne ceny i na prawdę ładne suknie.  Dużo mierzyłam, ale żadna mnie nie ujęła na tyle mocno żeby podjąć decyzję
Vivien - przeogromny wybór różnych sukien, ładny duży salon.  Poczucie humoru Pani - fakt specyficzne, choć mi specjalnie nie przeszkadzało :) Nie wybrałam nic.
Pretty Woman - piękne suknie, tam spodobała mi się pierwsza, którą mierzyłam, niestety cena - ponad 3800zł, przekracza moje możliwości.  A żałuję bardzo, może uciułam. . .
Pracownia Ślubna - znów bardzo duży wybór i przesympatyczna Pani, jedną suknią także jestem zachwycona i biorę pod uwagę, cenowo dużo przystępniejsza niż ta w Pretty Woman.
Na koniec byłam w salonie Lejdis - także miło, ale widziałam ładniejsze suknie za te ceny.  Przymierzyłam tylko jedną.

Dodam, że nie mam negatywnych wrażeń z żadnego salonu a jadąc miałam duże obawy, że tak będzie. !!! Decyzję podejmę na dniach i chyba więcej jeździć już nie będę. 

Offline mirelllla
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #549 dnia: 21 Lutego 2010, 10:36 »
Ja również opiszę swoje wrażenia z wycieczki po salonach:

ANAGRA - po prostu tragedia, Panie niestety nie znalazły dla mnie czasu, żenada
CMS - panie niestety bardziej były zaabsorbowane niemką i miałąm wrażenie jakby chciały żebym sobie już poszła.
Pretty women - bardzo miła obsługa, panie cierpliwe, ale niestety nie znalazłąm nic dla siebie
Novia - piękne suknie, ale obsługa do bani, pani obrażona na cały świat
Vivien - Pani oszałamiająca, miła do granic możliwości, skacze wokół klientek, bardzo ładne suknię, miałam tam jeden typ,
Mój wybór padł w Galerii Virgin - tu również bardzo miła i profesjonalna obsługa, suknie w przystępnej cenie, ja cenę swojej sukni jeszcze negocjowałam, a do tego babeczka zgodziła się na raty.

Ja już swoją suknię mam życzę innym udanego wyboru!!!

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #550 dnia: 21 Lutego 2010, 15:05 »
mirella.... ale jesteś wiarygodna! ło!

Offline mirelllla
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #551 dnia: 21 Lutego 2010, 18:13 »
nie wiem co z moją wiarygodnościa ale nieważne.  Zapomniałam dodać, że warto również zajrzeć do Scarlet mają tam niezłę przeceny.  DZiewczyny pomóżcie znaleźć jakieś ładne buty i w miarę niedrogie.

Offline molly18
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010.
« Odpowiedź #552 dnia: 25 Lutego 2010, 20:45 »
witam wszystkie przyszle Panny Mlode :)

ja tez juz odwiedzilam kilka salonow, a to moje opinie:

Galeria Virgin - pani bardzo sympatyczna, nie czulam zeby mi cos narzucala, tam podobala mi sie jedna sukienka, a moja mama to juz prawie byla na nia zdecydowana hihi.

Karem - nie duzy salon, polaczony ze sklepem z moda xxl, pojechalam tam, bo bylo po drodze, ale nie spodziewalam sie zebym tam cos znalazla, no i sie zdziwilam, bo bylo kilka bardzo ladnych sukienek; pani tez mila.

Gina - najpierw jak weszlam, to takie srednie odczucia, suknie na manekinach nie za bardzo mi sie spodobaly, ale pani byla bardzo mila, zaczelam przegladac katalog, no a pozniej zaczelo sie przymierzanie i mowiac szczerze to nie wiem skad ta pani wytrzasnela te suknie ale ktora nie przymierzylam to czulam sie w niej swietnie! bardzo duzo sukni w moim stylu, no i tam bardzo spodobala mi sie jedna suknia nad ktora sie powaznie zastanawiam.  Jedynym minusem tego salonu, to to ze nie mozna robic zdjec.

Anagra - bez komentarza, popieram wczesniejsze wypowiedzi.

Pretty Woman - tez duzo pieknych sukni, no i kolejna ktora bardzo mi sie spodobala, panie tez bardzo mile, chyba wszystkie ktore tam pracuja, polecam!

To na razie tyle, ale jutro wybieram sie znowu na jakies przymiarki.  W planach mam CMS, Ladies i moze Nikol, zobacze, bo nie chce za duzo na jeden dzien przymierzac, bo juz w ogole mi sie w glowie pomiesza :)

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #553 dnia: 5 Marca 2010, 00:43 »
hej
 nie polecam salonu naprzeciwko carefura ( turzyna) chyba Romantic, Pani bardzo nie mila, natomiast PREATY WOMAN na krzywoustego Panie bardzo bardzo mile, ale naturalne i pokazalam jaka suknia mi sie podoba, a one udowodnily ze bardziej pasuje mi inny krój sukienki i przynosila jedna  za druga chyba 15 mierzylam :)   bylama 2 dni pozniej ze  swiadkowa i nie bylo zadnego problemu, zebym znou przymierzyła.  teraz po 2 tyg  przyszlam zmierzyc tylko ta jedna przed spisaniem umowy i tez Panie  były bardzo mile, wszystko mi wytlumaczyly i pokazaly, doradziły ze w tej sukni faknie wyglada wciecie, ale jednak w tej drugiej ładniej prezentuje sie biust  i szukalysmy tej jedyynej :)))  teraz Panie zamowily nowa suknie, zebym miala nowiutka, poniewaz ja kupuje i teraz bede sie szykowala na  pierwsze przymiarki :))   a  ślub 28. 08. 2010 roku :))
i doslaam rabat, bo to suknia z kolekcji 2009 :)) i to ladny rabat
polecam preaty woman

natomiast bylam w  swidwinie w Agnes przezywlam przez tydzien, ale okazalo sie ze wchodzisz wybierasz suknie ktore   Ci sie podobaja i te mierzysz Pani przyniosla mi tylko jedna suknie wybrana przez pracownikow.  wyglada to tak zobaczysz  w lustrze i co mierzymy kolejna. . . .  nie ma od Pani, ze tu mozna naciagnąć tu zmarszczyć tu doszyć jestes  sama na siebie skazana

odradzam

Offline nigri

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #554 dnia: 5 Marca 2010, 01:18 »
No cóż ja zdecydowanie nie zgadzam się z opinią na temat salonu Agnes  :(. Bo albo dobrze wyglądasz w sukni albo nie. Ma być efekt odrazu a nie po przeróbkach. Jeżeli suknia mi się podobała i brałam ją pod rozwagę to Pani mówiła jakie są możliwości np. pasek na szyję lub dodatkowe aplikacje itp.

Offline molly18
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010.
« Odpowiedź #555 dnia: 5 Marca 2010, 16:50 »
Zgadzam sie z opinia Serduszka998 co do salonu Romantica.  Pani od razu stwierdzila, ze nie bedzie mi dobrze w kroju jaki mi sie podoba i probowala mi wcisnac suknie, ktora zupelnie nie jest w moim stylu.  Ale i tak na koniec stwierdzila, ze nie ma sensu przymierzac jeszcze.  Oprocz tego wysluchalam wykladu  o tym jak to sie nie oplaca wypozyczac sukni i dlaczego oni nie wypozyczaja. . .  tylko ze na witrynie maja napis w stylu "suknie slubne sprzedaz i wypozyczanie" czy cos takiego, w kazdym razie na pewno jest ze wypozyczaja.  Jesli wiec macie duzo czasu, to mozecie sie tam przejsc z ciekawosci np.  ale ja odradzam, bo wg mnie to szkoda czasu i nerwow.

Za to ostatnio bylam w CMS i ten salon moge polecic z pelnym przekonaniem.  Panie bardzo mile, bardzo duzy wybor sukni i duzo oryginalnych a ceny tez nie przesadzone.  Ja praktycznie jestem juz zdecydowana na suknie z tego salonu, choc jeszcze chce sprawdzic pare miejsc.

Bylam tez w Ladies, ale jakos mnie tam nic nie przekonalo.  Suknie maja piekne, ale wszystkie dla mnie byly takie podobne do siebie.  Choc moze to dlatego ze juz sobie upatrzylam ta jedna w CMS i zadna inna mi sie nie podobala.  Panie tam sa mile, choc nie wiem czy do konca maja taki sam gust jak ja.  Niemniej maja tam fajne promocje, np.  jak kupisz suknie to chyba buty i welon gratis; tylko ze suknie sa drozsze niz w innych salonach w jakich bylam wiec w sumie na jedno wychodzi.

Pozdrawiam

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #556 dnia: 5 Marca 2010, 16:59 »
Dziewczyny o salonie Romantica moge opowiedzieć fajną anegdotkę....

Poszłam tam jakoś latem ze świadkową szukać sukni. Suknia, która była  na wystawie, pomiędzy warstawami tiulu, miała....zdechłe muchy. Wchodzimy do salonu a moja świadkowa "Dzień dobry, czy muchy są w cenie...."
Myślałam, że padnę. Pani natomiast nie wiedziała o co chodzi :):):)
Od tej pory w naszej nomenklaturze jest to "Salon z Muchami"

:):):)

Offline gosia16

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.04.2010
« Odpowiedź #557 dnia: 8 Marca 2010, 23:13 »
Ja też mogę powiedzieć kilka słów o salonie Romantica - ślub w kwietniu, także bieganie po salonach mam już za sobą ;-)
Tak więc Romantica - kiedy weszłyśmy Pani oparta o ladę i patrząca w komputer rozmawiała z innymi klientkami. 
Poczekałyśmy grzecznie na swoją kolej, w między czasie oglądając katalogi.  Gdy poprzedzające nas Panie wyszły, obsługująca Pani zapytała się co nas interesuje - mówiąc do nas na "TY" (ja rozumiem, że moja mama wygląda młodo, ale jakoś tak czułyśmy traktowane mało poważnie ;-) )
Wtedy ja pokazałam jej w katalogu suknię, która mi się spodobała, na co Pani "nieeeeeee (krzywiąc się przy tym), nieeeee (dalej się krzywiąc). . . . . . . . ta mi się podoba (pokazała nam w komputerze zdjęcie innej sukienki)" Nie wiedziałam jak się zachować, więc powiedziałam Pani, że to raczej mnie się powinna podobać i wyszłyśmy z tego salonu.  Także z mojego punktu widzenia nie polecam, bo zachowanie Pani z tego salonu było raczej ignoranckie.

Offline Rita010
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
« Odpowiedź #558 dnia: 13 Marca 2010, 11:01 »
Ja mam slub w przyszlym roku, wiec odwiedzanie salonow jeszcze przede mna i fajnie jest poczytac wasze opinie, gdyz przewaznie sa one takie same. Mam do was pytanie, czy przed wizyta w salonie umawialyscie sie wczesniej na spotkanie telefonicznie lub osobiscie czy poprostu przychodzilyscie?

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #559 dnia: 13 Marca 2010, 14:10 »
to zależy, jak poszłam do "salonu" Justyna to panie kazały umówić się na wizytę. Natomiast w Vivien zostałam przyjęta od ręki za każdym razem. Za pierwszy razem nawet była inna dziewczyna umówiona na mierzenie a mimo to nie zrobiono mi problemu abym i ja pomierzyła sukienki. W CMŚ nie mierzyłam nic bo pani nie raczyła mi tego zaproponować widocznie uznała, że przylazłam tam tak po prostu, z nudów ;D Wszystko zależy od salonu.

Offline RenataITomek
  • bywalec
  • Miłość rodzi w nas siłę, aby trwać...
  • data ślubu: 26.06.2010r. godz. 18.00
« Odpowiedź #560 dnia: 23 Marca 2010, 18:47 »
Witajcie, a czy ktoś korzystał z salonu VIVIEN? Czy kobiety wyrabiają się z sukienkami? Czy są z nimi jakieś problemy?

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #561 dnia: 23 Marca 2010, 19:12 »
jeśli chodzi o salon Vivien na ku słońcu to ja tam kupowałam swoją. tylko nie rozumiem o co chodzi z "wyrabianiem się". one tam nie szyją, suknie są gotowe, sprowadzane.

Offline RenataITomek
  • bywalec
  • Miłość rodzi w nas siłę, aby trwać...
  • data ślubu: 26.06.2010r. godz. 18.00
« Odpowiedź #562 dnia: 23 Marca 2010, 20:03 »
tak stokrota86 ale chodziło mi o to czy nie ma przypadkiem takich sytuacji że Pani mówi Ci że sukienka np. ma przyjśc na początku miesiąca a przychodzi pod koniec miesiąca?

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #563 dnia: 23 Marca 2010, 20:42 »
Nie wiem,jak jest teraz,ale dwa lata temu gdy zamawiałam swoją sukienkę,to obiecano mi ją środek-koniec sierpnia,a już w pierwszym tygodniu dzwonili,że sukienka czeka na mnie w salonie ;)

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #564 dnia: 24 Marca 2010, 07:32 »
jeśli chodzi o suknie to nie wiem, ja swoją brałam prosto z salonu. ale zamawiałam welon i buty, więc na buty czekałam dwa tygodnie zamiast miesiąc, a z welonem to w ogóle była taka sytuacja, że zamówiłam 3-warstwowy + długa dopinka 2,6m, ale że pani nie miała takiego na miejscu żebym zobaczyłą jak wygląda, a w sumie pomysł był jej, ale w domu zwątpiłam czy to oby nie za dużo i za dwa dni zadzowniłam z pytaniem czy można zmienić zamówienie na 2-warstwowy + dopinka. nie zrobiono mi żadnego problemu, pani powiedziała, że dla mnei zamówi nowy, a ten zostawi w salonie i też go sprzeda. czekałam też dużo krócej niż miało to trwać, ale jeśli o takie sprawy chodzi to raczej z przymrużeniem oka bym traktowała takie spraw, bo często nie zależy to on salonu, a od firmy w której dane produkty są zamawiane. wiem jak to jest bo sama pracowałam w sklepie z odzieżą. podsumowując, nie mogę podać ani jednej wady tego salonu. w lipcu jeszcze pójdę tam wypożyczyć bolerko.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #565 dnia: 24 Marca 2010, 11:14 »
To i ja się podzielę swoimi wrażeniami  :)

Jeśli chodzi o obsługę i swobodę przymierzania, najbardziej podobało mi się w CMS, Scarlett i Arvenie. Do Justyny niestety trzeba się umawiać z dużym wyprzedzeniem (nawet w tygodniu), Gina - wrrrrr, specjalnie przez telefon pytałam Pani czy ma suknie z interesującego mnie przedziału cenowego+krój, a gdy przyjechałam do salonu okazało się że nie... :nerwus: pani tłumaczyła się że się nie zrozumiałyśmy przez telefon, ale skoro już jestem to ona ma super sukienki dla mnie z wyższej półki...No i były jeszcze dwa salony na ul. Krzywoustego (na jednym i drugim końcu, ale nie pamiętam nazw, bo to były niezamierzone wizyty) - w jednym pani obojętna, akurat prowadziła fascynującą konwersację z koleżanką, a w drugim pani najchętniej sprzedałaby mi byle co, abym wzięła, zupełnie nie słuchając moich wskazówek.

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #566 dnia: 25 Marca 2010, 16:53 »
witam :) i ja się podzielę wrażeniami:
CMŚ - pani przemiła, doradzała i w sumie mam tam 2 upatrzone, które biorę pod uwagę, chociaż czuję lekki niedosyt, że mało modeli przymierzyłam
Ladies - pani również bardzo miła choć nie doradzała, w której lepiej a której gorzej wyglądam ale znalazłam tam 1 naprawdę piękną suknie i jak na razie jest to moja faworytka
Salon Julia na Krzywoustego - jak tylko weszłam od razu chciałam wyjść - pani niezbyt zachęcająca do zakupu i na pewno więcej tam nie pójdę - wybór niewielki
Nikol na Bogusława - tu jest kolejna suknia, nad którą poważnie się zastanawiam - pani z początku wydawała się średnio miła ale w trakcie przymierzania bardzo potrafiła doradzić, dobrała welon i bardzo jestem zadowolona
Pretty Woman - panie bardzo miłe, dostałam mnóstwo modeli do mierzenia i każda kolejna suknia coraz piękniejsza - w tym salonie zgłupiałam do reszty  ???
i daj tu babie wybór... :D

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #567 dnia: 26 Marca 2010, 19:00 »
ciąg dalszy...
zaliczyłam jeszcze pracownię ślubną w Pilchowie - fajna pani, miła, zaproponowała zdjęcia i wszystko super poza tym, że nic kompletnie dla siebie nie znalazłam :/
w Vivien babeczki super... ubrały mnie od stóp do głów i kolejna piękna suknia do wyboru... ceny dość przystępne- to kolejny plus.
Szczerze mówiąc im dalej w las tym gorzej się zdecydować...

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #568 dnia: 7 Maja 2010, 23:39 »
Dziewczyny, gdzie teraz (w maju) kupię niedroga sukienkę, nową ??
Najchętniej do 2 tys zł.
Są jakieś sezony na wyprzedaże??

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #569 dnia: 8 Maja 2010, 08:52 »
Najtansze suknie znalazlam w Vivien na Ku Sloncu, nie iwem czy dostaniesz jakas za 2000 ale 2200-2400 to na pewno. Babka jest bardzo mila i potrafi doradzic. Ja tam znalazlam swoja wymarzona :)