witam wszystkie przyszle Panny Mlode

ja tez juz odwiedzilam kilka salonow, a to moje opinie:
Galeria Virgin - pani bardzo sympatyczna, nie czulam zeby mi cos narzucala, tam podobala mi sie jedna sukienka, a moja mama to juz prawie byla na nia zdecydowana hihi.
Karem - nie duzy salon, polaczony ze sklepem z moda xxl, pojechalam tam, bo bylo po drodze, ale nie spodziewalam sie zebym tam cos znalazla, no i sie zdziwilam, bo bylo kilka bardzo ladnych sukienek; pani tez mila.
Gina - najpierw jak weszlam, to takie srednie odczucia, suknie na manekinach nie za bardzo mi sie spodobaly, ale pani byla bardzo mila, zaczelam przegladac katalog, no a pozniej zaczelo sie przymierzanie i mowiac szczerze to nie wiem skad ta pani wytrzasnela te suknie ale ktora nie przymierzylam to czulam sie w niej swietnie! bardzo duzo sukni w moim stylu, no i tam bardzo spodobala mi sie jedna suknia nad ktora sie powaznie zastanawiam. Jedynym minusem tego salonu, to to ze nie mozna robic zdjec.
Anagra - bez komentarza, popieram wczesniejsze wypowiedzi.
Pretty Woman - tez duzo pieknych sukni, no i kolejna ktora bardzo mi sie spodobala, panie tez bardzo mile, chyba wszystkie ktore tam pracuja, polecam!
To na razie tyle, ale jutro wybieram sie znowu na jakies przymiarki. W planach mam CMS, Ladies i moze Nikol, zobacze, bo nie chce za duzo na jeden dzien przymierzac, bo juz w ogole mi sie w glowie pomiesza