No i jestem spowrotem.
Maju - tak tak znam ten numer - mojego niestety nie udało się zbajerować

Marta - taki właśnie mam plan, ale gadałam jeszcze z moją przyjaciółką dziś i ona na początku używała pampera a potem musiała przejść na Huggis bo wprowadzili do Pampersa jakieś "udoskonalenie" w postaci zielonych pasków i to uczuliło jej córeczke. Wiec startuję z Pampersem a potem się zobaczy.
Wizyta się odbyła, szczerze powiem to musze to sama na spokojnie przemyśleć i pogadać ze swoim ginem, zobacze co on mi może zaproponować w swoim szpitalu. Ale najważniejszcze dwie wiadomości to: ciąża rozwija się prawidłowo, Tosia ma idelane wymiary tylko jest ułożona miednicowo - ciągle jest nadzieja że się obruci.
Druga info to taka że widzieliśmy ją w 4D - a dokładnie jje NOGI i STÓPKI bo wlaśnie głowe ma schowaną. Super widok.
Zrobiłam też dziś małe zakupy i kupiłam - błękitny kocyk w IKEA (zawsze się przyda). Dwie paczki pielucho-podkładów Bella bo takie kazała położna, opakowanie chusteczek nawilżonych Bambino (DO MAM _ JAKICH UŻYWACIE???), i kupiłam dwie duże (260ml) butelki NUK z serii z rózowymi pszczółkami z gratisowymi smoczkami - uspokajaczami z sylikonu po UWAGA 5 PLN za szuke (za butekle ze smoczkiem plus gratis uspokajacz). Acha i jeszcze taki uspokajacz z NUK bez uchwytu.
No i dla siebie dwie bluzeczki...Moze namówie M na sesje dla was