Dziewczyny:
@ nadal mi się spóźnia i najchętniej już zrobiłabym test, ale muszę się wstrzymać-do przyszłego weekendu .....
A ona mi się spóźnia już 11dni!!!!!!

Na na na na na na
na...
Pewnie bedziecie chciały wiedziec dlaczego??? Wiem-powód błahy, ale w tej sytuacji ważny.
Mam umowę o pracę do przyszłego czwartku i mam zapowiedziane, że zostanie mi ona przedłużona (ze względu m.in. na to, że wyjeżdżam szkolić...Wietnamczyków (moją firmę tam prznoszą)...), ale wolę dmuchać na zimne (ostatnio posypały się wypowiedzenia

) i poczekać, aż mi ją przedłuża...
A jak zrobię test-to z tej radości nie wytrzymam i się wygadam!!!!!

i właściwie nie wiem jak zachowa się mój kierownik (szczególnie, że lubi robić ludziom po złości). U mnie w firmi kobiety w ciąży raczej nie pracują-od razu idą na zwolnienie lekarskie (pole magnetyczne, praca siedząca itp.). Ja pewnie też -szczególnie, że poprzednią ciążę dosyć wysoko poroniłam...

i pewnie będę od początku brała tabletki na podtrzymanie....
zresztą nie będę Was zanudzać moimi problemami..
Wniosek jest taki,że muszę się jeszcze wstrzymać z tym testem aby poem sie nie wygadać...
Wiem, wiem...trochę brzydko z mojej strony- no, ale tak będę miała wychowawcze itp.
A dziś bolało mnie podbrzusze-tak jak przed @- i bałam się, że dostanę...ale na razie ni widu ni słychu...Juuupi
Anitka i Rysio baaardzo chcą mieć dzidziusia