madziulek, prawda jest taka że najlepiej iść na żywioł nic nie planować bo wtedy nic nie wychodzi
..choć ja bym chciała szybciej
jeżeli tego chcesz to nie czekaj bo to wcale może tak szybko się nie zdażyć
my też zaczeliśmy starania jeszcze przed ślubem ale na zasadzie "jak będzie to dobrze" ale teraz to już mamy schize wiem że to niedługo czasu ale dla mnie to wieczność
u mnie instynkt macierzyński ujawnił się już jakiś czas temu ale najpierw jedna praca potem druga a zresztą byłam za młoda (zresztą według niektórych nadal jestem)
a teraz żałuje moja siostra miała 20 lat jak urodziła pierwsze dziecko i co...czy coś ją omineło nie!!!
skończyła jedne studia urodziła drugie dziecko zrobiła magisterke dostała świetną pracę
ale niestety wymaga ona od niej częstych wyjazdów więc teraz już nie mogłaby sobie pozwolić na bobaska
a ona ma już 2 odchowanych chłopaków (jeden 10 drugi 5 lat) może ich spokojnie zostawić z babcią albo z ciocią

a ona spełnia się zawodowo
więc powiedzcie mi kiedy tak naprawde współczesna kobieta ma czas na dziecko??
w liceum - to za młoda
po liceum - trzeba iść na studia
w trakcie studiów - nie da sobie rady
skończy studia - trzeba szukać pracy żeby nie mieć przestoju
w trakcie pracy - niezabardzo bo nie ma umowy wywalą
dostanie umowę na czas nieokreślony - nagle dostaje awans i znów to odkłada
a tu nagle stuknie najpierw trzydziestka a potem kilka lat i budzi się w niej instynkt a tu nagle ma problemy???niemożliwe
dziewczyny apel nie czekajmy znam tyle kobiet (w moim wieku) a to już straszne które najpierw nie mogą zajść w ciąże a potem nie mogą jej donosić!!!!!!!!
to mnie przeraża takie młode laski (bez obrazy dla nikogo) ale chce to wam uświadomić
kiedyś kobiety szły na pole rodziły w ściarnisku i wszystko było si a teraz?
co się z nami dzieje..........
mój mąż już by bardzo chciał
no to super wsparcie ze strony faceta to jest to mój też by chciał