Czekam niecierpliwie - przyznam, że najbardziej na fotkę z USG
no więc fotki nie będzie

lekarz mi nie wydrukował, mam za to film z całego badania... I p0ytanko do Eli...jak zatrzymać kadr z USG z filmu, żeby na forum zamieścić...
Byłam dziesiaj u gina. U nas wszystko dobrze, tyjemy prawie ksiązkowo ((prawie, bo według książek powinno byc troszkę więcej, ale nie jest źle- lekarz stwierdził, że każda ciąża jest przecież indywidualna i u mnie jest wszystko ok), ciśnienie mi wzrosło do 110/60 czyli tez prawie ksiązkowe. licząc według OM jestem w 22 tygodniu ciąży, według pierwszego USG 23 tygodniu, a po dzisiejszym badaniu Dzidzia jest w 23/24 tygodniu...
Ale po koleji. Razem z Grzeniem ruszylismy do lekarza na USG. Ja po raz drugi podglądać Dzidzię, Grzesiu po raz pierwszy... Dumny Tatuś szedł krok przede mną i terenował mi drogę... Do gabinetu wszedł razem ze mną... Lekarz kazał mi sie połozyć, nasmarował Brzuszek i zaczął badanie. Z naszą Dzidzią wszystko jest w jak najlepszym porządku. Serduszko i wszystkie inne organy dobrze funkcjonują i rozwijają się prawidłowo

Z czego cieszymy się bardzo. Dzidzia ma 26 cm długości (z nóżkami), a od czubka głowy do końca pupki ok 18 cm. Waży 638 gram...Maleństwo...
Ostatnio narzekałyście na brak dziwczynek na Forum... Otóż pod moim

mieszka
OLIWIA JULIA ... Będzie DZIEWCZYNKA

Cieszymy się z Grzesiem ogromnie... Grzeniu planuje już zakup różowego kabrio sterowanego na pilota...coby oboje mogli się bawić