Igraszka,
Tajusia,
Gosiaczek80,
ela,
Lea,
Anusia-szczecin, dziekuję za wszystkie miłe słowa, Kochane jesteście

Podziwiam Cię, że jescze chodzisz do szkoły i że masz tyle power'u żeby zdawać sesję wczesniej, oby wszystko Ci się udało
dziekuję i niedziekuję coby wszystko poszło jak po masle
na ich szczegółach ale chyba będziesz miała możliwość ponosić je nieco dłużej (a może do końca ciąży?).
o tak spokojnie mozna je nosic do końca ciąży, mają wszyty taki dodatkowy pas materiału na Brzuch, który dopasowuje sie do każdego rozmiaru

Czeka Cię w tym semestrze dużo pracy...szczególnie jak chcesz zaliczyć sesję wcześniej.
faktycznie sporo, ale wole zrobić to przed sesja niż później zostawiac Maleństwo w domku i biegać zdawać egzaminy...
A bluzeczka napewno będzie przydatna do końca ciaży Tylko z tą róznicą , że mieisaca na miesiąc bedzie coraz krótsza
i ja o tym w sklepie pomyślałam... Jeżeli zaś chodzi o ciuszki, słyszałam, że bardzo ładne mozna kupić w budynku byłej Hypernovej na Mieszka I, podobno otworzyli tam nowa galerie i jest tam superowy sklep dla kobiet w ciąży, ajkis taki z 9 w nazwie...
Cytat:
Popatrzyłam na kalendarz, policzyłam i rzeczywiście termin porodu wypada ci mniej więcej akurat na sesję (hhihii ). A zastanawiałas się co będziesz robić po porodzie? bierzesz dziekankę ?
o właśnie co planujesz?
więc tak, piszę podanie o indywidualny tok nauczania, jestem na studiach humanistycznych więc moge popracować nad materiałem w domku a zaliczać ćwiczonka raz na tydzień raz na dwa na konsultacjach, albo w weekendy zjazdowe... Wykłady sa nieobowiązkowe, wieć tylko pogodam z wykładowacami jaka forma zaliczenia, jakie materiały jaki zakres...i w letniej sesji będę zdawałą jak wszyscy

mam nadzieję, że sie uda