On waży 7 100 a ma 4 mce,a mój Miłek ma zaraz 8 i waży 8 100, szok,co???I też do malutkich nie należy,hehe.Ale nam dzieci rosną,niesamowite.
No to rzeczywiście różnica wagowa jest niewielka a Miłek jest 2 razy starszy

Nie ma co wielkiego mam synka

A z tą kąielą to szok. Ja to bym odpusćila już kąpanie go w tej sytuacji.Umyłabym bu dupcię i przebrała i już. W sumie nawet lekarze mówią,że nie trzeba kąpać codziennie.Ważne,by umyć pupcię i wszystkie fałdki i wsio
Normalnie to też byśmy mu odpuścili, ale następnego dnia szliśmy do lekarza i nie chciałam żeby pani doktor zwróciła mi uwagę.
Powodzenia z zupkami i nowościami kulinarnymi-rób zdjęci jak robi minki.
A dziękuję, dziękuję. Na razie Wiktorek minek nie robi bo mu kaszka pasuje. Zobaczymy jak będzie przy innych nowościach. A zdjęcia na pewno będę robiła. Teraz chcę nagrać kamerą, bo mój Tomek nie miał jeszcze okazji widzieć go podczas jedzenia kaszki a ja jestem popłakana jak widzę jak mały wciąga tą kaszkę górną wargą.
martulka, widze ze wózek Wam sie zmniejszł
Marta ale on się ledwo mieści w tym nosidle !!!! Chyba juz niedługo bedziesz zmuszona zrezygnować z nosidełka.
Trzeba mu już to nosidełko dzidziusiowe wyjąć,bo się chłopak ledwo mieści.
Nie sądziłam, że tak szybko urośnie. Rzeczywiście ledwie się mieści. Nasz synuś nie jest już dzidziusiem, dlatego nosidełko idzie precz. I Wiktorek będzie mógł spokojnie nogi wyprostować

bo że przystojny to ustalone od początku
Uściskaj go ode mnie
Dziękuję, uściskam ale to jutro bo dzisiaj już śpi.
widzisz jakie to łatwe.Teraz będziesz miała z górki z wprowadzaniem nowych dań.Skoro nie grymasi na nowości.
Mam nadzieję

No to gratuluję, niech maluszek 'Wam pociechą w przyszłości będzie, a na razie jemu zdrówka i szczęśliwego dzieciństwa życzę!
Dziękujemy bardzo