Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40128 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #330 dnia: 18 Lipca 2006, 23:07 »
Super!! O wiele bardziej mi się podoba, niż ta poprzednia! Wyglądasz naprawdę bardzo ładnie.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #331 dnia: 19 Lipca 2006, 07:58 »
Tak, ta fryzura zdecydowanie bardziej do Ciebie pasuje, zostawiłabym tak jak jest-z tym loczkiem :wink:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #332 dnia: 19 Lipca 2006, 08:57 »
Cytat: "azzurra"
Super!! O wiele bardziej mi się podoba, niż ta poprzednia! Wyglądasz naprawdę bardzo ładnie.

Cytat: "Maja"
Tak, ta fryzura zdecydowanie bardziej do Ciebie pasuje

azzurra, Maja dziękuje bardzo :D

Cytat: "Maja"
zostawiłabym tak jak jest-z tym loczkiem

No właśnie, tylko co wtedy z welonem?...Bo plan był taki, że idzie od dołu, a jak tam będzie loczek, to nie wiem, czy nie będzie przeszkadzał.

Może dzisiaj w końcu będą obrączki... Czekam i czekam i doczekać się nie mogę ;)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #333 dnia: 19 Lipca 2006, 09:53 »
Eciu no teraz masz fryzurkę rewelacyjn¹. Ja tylko nieco podniosłabym to upięcie nieco w górę - przez co i przód będzie prezentował się nieco lepiej. Ogólnie jednak fryzurka jest bardzo ładna. Widzisz do tego tupu fryzur trzeba jednak porz¹dnie włoski nakręcić.

Cytat: "Ecia"
Może dzisiaj w końcu będą obrączki... Czekam i czekam i doczekać się nie mogę

Trzymam kciukasy, aby były :wink:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #334 dnia: 19 Lipca 2006, 09:56 »
Eciu fryzurka sliczna i bardzo ladnie w niej wygladasz  :brawo:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #335 dnia: 19 Lipca 2006, 10:30 »
o w tej lepiej lepiej....tylko mże coś z przodem jeszcze zrobic...tzn...troszkę jakby napuszyć delikatnie u gory zanim zaczną sie loczki.......aby wygladalo na uczesana a nie na ulizaną....

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #336 dnia: 19 Lipca 2006, 11:08 »
Zgadzam się z Misią. Fryzura trafiona tylko z przodu podnieść. :D
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #337 dnia: 19 Lipca 2006, 15:41 »
Cytat: "Anielka"
Eciu no teraz masz fryzurkę rewelacyjn¹. Ja tylko nieco podniosłabym to upięcie nieco w górę - przez co i przód będzie prezentował się nieco lepiej.

Cytat: "Agutka"
Eciu fryzurka sliczna i bardzo ladnie w niej wygladasz

Cytat: "Misia"
tylko mże coś z przodem jeszcze zrobic...tzn...troszkę jakby napuszyć delikatnie u gory zanim zaczną sie loczki.......aby wygladalo na uczesana a nie na ulizaną....

Cytat: "nadzieja"
Zgadzam się z Misią. Fryzura trafiona tylko z przodu podnieść.

Dzięki dziewczyny :) Ok czyli tył zostaje tak jak jest, a przód napuszamy i jest w porządku :mrgreen: Strasznie się, cieszę, że już wiem czego chcę no i że wiem, kto mi coś takiego na głowie zrobi :mrgreen:

Cytat: "Anielka"
Ecia napisał/a:
Może dzisiaj w końcu będą obrączki... Czekam i czekam i doczekać się nie mogę

Trzymam kciukasy, aby były

No niestety dalej nie ma... Ale postanowiłam się nie przejmować. W końcu muszą być, a czasu jest jeszcze dużo :) Może tylko przy odbiorze nie będę taka miła jak zwykle ;)

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #338 dnia: 19 Lipca 2006, 18:42 »
fryzurka śliczna a Ty w niej pieknie wyglądasz

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #339 dnia: 20 Lipca 2006, 15:09 »
Cytat: "sweetcoffee"
fryzurka śliczna a Ty w niej pieknie wyglądasz

Dziękuję :)

Z nowości przygotowawczych - szukam fotografa :? Miało go nie być, zdjęcia miała robić Grzesia siostra, już się nawet zgodziła. Od początku miałam co do tego planu obiekcje, bo przecież ona tam będzie jako gość i ma się bawić, a nie biegać z aparatem... Ale zostałam zakrzyczana, więc się już nie odzywałam. A teraz niedawno przyszli teściowie poszli na wesele córki znajomej i doszli do wniosku, że fotograf to ma jednak dużo roboty i może nająć profesjonalistę. Zasponsorują nam nawet. Super. Tylko czemu nikt mnie nie słuchał, jak mówiłam to samo w styczniu??

W każdym razie teraz siedzę, przeglądam strony inernetowe, informatory ślubne i nic mi się nie podoba :? A jeśli mi się podoba, to mają zajęty termin... Wkurzam się tylko i nic.

Jest jeszcze taka możliwość, że pogadam ze znajomym mojej przyjaciółki , który zajmuje się fotografią. To jest pasjonat, ale specjalizuje się w fotografii artystycznej, a mi najbardziej zależy na dobrych zdjęciach z kościoła. Do tego trzeba mieć choćby dobrą lampę, bo nasz kościół do najjaśniejszych nie należy... A nawet nie wiem jaki on ma sprzęt.

Mówię Wam, aż mi się przez to zamieszanie odechciało przygotowań :? A jeszcze ta pogoda...

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #340 dnia: 20 Lipca 2006, 17:57 »
Mówię Wam, aż mi się przez to zamieszanie odechciało przygotowań

Spokojnie... Wiem, że teraz się pewnie zestresowałaś tą sytuacją, ale na pewno znajdziesz kogoś dobrego. Tak widocznie miało być. A Twój kamerzytsa nie ma usług fotograficznych u siebie?

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #341 dnia: 20 Lipca 2006, 17:58 »
Eciu, spokojnie, poszukas zi napewno się jakiś fajny fotograf znajdzie. jeśli masz takiego znajomego, który się na tym zna to już dzwoń i pytaj.

Fryzurka bardzo fajna, kosmyk też bym z tyłu zostawiła no i jak już dziewczyny suugerowały zdecydowanie należy natapirować przód, zeby włosy nie były tak grzecznie przygłaskane tylko ładnie ułożone.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #342 dnia: 20 Lipca 2006, 19:53 »
Eciu napewno znajdziesz dobrego fotografa. Zamowcie sobie zdjecia w plenerze (zawsze sa cudowne).
Fryzurka bardzo ladna nawet z tym kosmykiem. Twierdzisz, ze jakos tak lyso z przodu. Moze fryzjerka cos jeszcze do tego wymysli.
Wszystko bedzie super zobaczysz.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #343 dnia: 20 Lipca 2006, 20:38 »
Eciu fryzurka rewelacyjna- bardzo do Ciebie pasuje!! Z przodu tez jest ok- jak dojdzie welon i makijaż to dopiero będzie rewelacja!!!

O fotografa sie nie martw- na pewno znajdziesz jeszcze wolnego!!

Pozdrawiam!

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #344 dnia: 21 Lipca 2006, 13:31 »
azzurra, ~monika~, redzia, dziubasek dziękuję za podtrzymanie na duchu. Poszukiwania trwają - znalazłam firmę, której zdjęcia bardzo mi się podobają, ale na razie nie mogę się tam dodzwonić, Będę próbować do skutku :twisted:

A Twój kamerzytsa nie ma usług fotograficznych u siebie?

Na stronie nie ma takiej oferty... Ale może ma jakiegoś znajomego, którego może polecić :) Dzięki za podpowiedź!

Dzięki za wszystkie opinie co do fryzury :D Dzisiaj już humor trochę lepszy mam ogólnie, ale przez tą pogodę niewiele mi się chce... Nie wiecie kiedy się ma ochłodzić? Bo się wykończymy wszyscy przecież...

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #345 dnia: 21 Lipca 2006, 19:19 »
moge ci polecic dobrego foto, dosc malo znany wiec moze ma terminy jeszcze. Daj znac jakby coos ::)
Agata

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #346 dnia: 22 Lipca 2006, 09:32 »
Cytat: "narwanka"
moge ci polecic dobrego foto, dosc malo znany wiec moze ma terminy jeszcze.

Narwanko dziękuję Ci ślicznie, ale sprawa już się rozwiązała. Siostra Grzesia porozmawiała ze swoim znajomym fotografem i okazało się, że ma wolny termin 2 września :jupi: Dla mnie ważne jest to, że robił już zdjęcia na ślubach i weselach, więc ma doświadczenie. Uff kolejna sprawa do przodu :D

Najpilniejsza rzecz do zrobienia to zaproszenia... :? Bo mamy rozdanych zaproszeń tylko trochę więcej niż połowę... Przez ten upał nie możemy się w ogóle do tego zabrać. Dzisiaj mamy zamiar dać chociaż jedno, a ja bardzo bym chciała już w przyszłym tygodniu skończyć. Strasznie się nam to w czasie rozciągnęło...

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #347 dnia: 25 Lipca 2006, 15:30 »
Eciu, i co z obrączkami? Jak tam przygotowania, jakoś tak ciuchutko siedzisz...

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #348 dnia: 25 Lipca 2006, 18:40 »
Uff kolejna sprawa do przodu

Super, wiem jaka to ulga, jeśli można kolejną sprawę na liście odfajkować  :wink:

Przez ten upał nie możemy się w ogóle do tego zabrać

Wcale sie wam nie dziwie. Upał zniechęca do jakiejkolwiek aktywności.

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #349 dnia: 25 Lipca 2006, 18:49 »
Upał zniechęca do jakiejkolwiek aktywności.

oj tak to prawda uhh jak gorąco  8)

Offline KRab

• użytkownik
  • **
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #350 dnia: 26 Lipca 2006, 21:08 »
i jak tam z zaproszneiami? my już mamy.. ale godzina ślubu się zmieniła i teraz musimy poprawiać - więc czasem dobrze jest kupić te zaproszenia później  :D

my za to fotografa nie mamy.... ale skoro Wy dorwaliście późno to i nam musi się udać :)

Cytat:
Upał zniechęca do jakiejkolwiek aktywności.

oj tak to prawda uhh jak gorąco

na nasze śluby powinno być juz trochę chłodniej  :roll:  i całe szczęście bo w długiej sukni to bym w taki upał spłynęła cała  :x

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #351 dnia: 27 Lipca 2006, 17:00 »
Witam po przerwie! :) I witam KRab w moim odliczanku :)

Jak tam przygotowania, jakoś tak ciuchutko siedzisz...

Cichutko siedziałam, bo mi się odechciało wszystkiego, całych przygotowań... Przez ten upał, przez to, że każdy, do kogo szliśmy z zaproszeniem miał jakiś genialny pomysł dotyczący realizacji wesela, który koniecznie musiwy wykorzystać. Musiałam sobie zrobić przerwę, żeby się móc tym cieszyć, a nie zgrzytać zębami... :) Ale już jest lepiej i chyba mogę się znowu zabrać do roboty.

Mamy już obrączki! :jupi: Są śliczne, z łączonego złota i pasują idealnie. Grawer jest taki, jaki miał być (w końcu :8 ) i wszystko jest w porządku :) Jak dorwę Grześka cyfrówkę, to cyknę fotkę.

Poza tym odmówiło nam kilka osób z rodzinki, więc możemy zaprosić kilku znajomych :jupi: Cieszą się bardzo i w ogóle mam wrażenie, że bardziej doceniają zaproszenie, niż niektóre osoby z rodziny... Będzie więcej młodych ludzi na weselu, więc zabawa powinna być świetna :mrgreen: Zostały nam chyba już tylko 3 zaproszenia do rozdania, więc nie jest źle ogólnie :)

Poza tym byłam na przymiarce i już było coś widać :mrgreen: Zdjęć na razie nie mam na tym kompie, ale może jeszcze dzisiaj uda mi się je jakoś wrzucić i się pochwalić :D

Co mnie zdziwiło przy przymiarce - w tej sukni nie jest nawet tak gorąco jak się spodziewałam. Dzięki halce jest nawet przewiewna, myślałam, że będzie gorzej. W razie upału, na pewno Grześ będzie miał gorzej... Nie zazdroszczę garnituru przy ponad 30 stopniach, można się rozpłynąć...

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #352 dnia: 27 Lipca 2006, 17:07 »
Radoś przygotowań wkrótce wróci, najważneijsze, że obrączki będą.

Nie zazdroszczę garnituru przy ponad 30 stopniach, można się rozpłynąć...

Wiesz co, mam nadzieję, że aż tak upalnie nie będzie. Myślę, że normę upałów na ten rok wykorzystamy w lipcu ;) A wrzesień... Może tak 22? byłoby idealnie :) Boję się tylko, że ładna pogoda musi się skończyć, a we wrześniu będzie chlapa i zimno...  :?

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #353 dnia: 27 Lipca 2006, 17:16 »
mam nadzieję, że aż tak upalnie nie będzie. Myślę, że normę upałów na ten rok wykorzystamy w lipcu A wrzesień... Może tak 22? byłoby idealnie. Boję się tylko, że ładna pogoda musi się skończyć, a we wrześniu będzie chlapa i zimno...

Ja też mam nadzieję, że się trochę ochłodzi... Bo to po prostu horror co się teraz dzieje. Powiem szczerze, że ja bym chyba nawet wolała 15 stopni, niż ten upał. Planuję bolerko z długim rękawem, więc zimno mi nie straszne, ale salę mamy bez klimatyzacji... Przy takiej pogodzie, to by się chyba goście biedni rozpłynęli...

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #354 dnia: 27 Lipca 2006, 17:23 »
ja bym chyba nawet wolała 15 stopni, niż ten upał. Planuję bolerko z długim rękawem, więc zimno mi nie straszne, ale salę mamy bez klimatyzacji...

Pójdźmy na kompromi - 20 stopni, bo ja nie przewiduję bolerka  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #355 dnia: 27 Lipca 2006, 17:25 »
Ecia napisał/a:
ja bym chyba nawet wolała 15 stopni, niż ten upał. Planuję bolerko z długim rękawem, więc zimno mi nie straszne, ale salę mamy bez klimatyzacji...

Pójdźmy na kompromi - 20 stopni, bo ja nie przewiduję bolerka

Ok - ja nie mam nic przeciwko :mrgreen: Z resztą przy 20 stopniach, to powinno ładne słonko być, a to ważne przy sesji fotograficznej :D Więc czarujemy, żeyby było 20 i już!

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #356 dnia: 27 Lipca 2006, 17:30 »
Zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy napisać, dowiedziałam się, że u mnie w kościele panie zakrystianki mogą zrobić dekorację kościoła za... 70 złotych :shock: W tą sobotę idę zobaczyć, jak to wygląda, ale mam nadzieję, że ładnie, bo cena baaardzo mi się podoba :mrgreen:

A poza tym wisimy już w przedsionku kościoła :mrgreen: U nas w parafii zapowiedzi się nie czyta, ale miło było jak się znaleźliśmy na tablicy :D Jesteśmy 86 parą, która tam "zawisła" :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #357 dnia: 27 Lipca 2006, 19:24 »
Ecia - ja proponuję, żebyśmy tydzień przed ślubem (każda w swoim domu) o danej godzinie umówionej wyjrzały przez okno i przez kilka minut zaklinały niebo :D Takie coś w stylu "tańca o dobrą pogodę (nie upalną" ale bez tańca :) Ja przepowiadam, że MUSI  być 20-25 stopni maksymalnie. Moja Mama z kolei zwariowała i kupiła mi bolerko ze sztucznego futra ecru! W weekend może będę miała wenę zdjęciową to wkleję w swojej setce, ale powiem Wam, że moja Mama ma dużego nosa do pogody i nie wiem czy to futerko się nie przyda..

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #358 dnia: 27 Lipca 2006, 20:34 »
Dziewczyny 20 stopni max (ale tylko na sloncu, w cieniu musi byc juz chlodniej).
Beth mam nadzieje, ze futerko nie bedzie potzrebne i tym razem Twoja mama sie pomyli :D . W kazdym razie ja narazie bolerka nie posiadam. Wolalabym  go nie miec, ale boje sie, ze zle bede sie czuc w kosciele z golymi ramionami i odkrytym lekko dekoltem.
Eciu koniecznie pokaz nam swoje obraczki, strasznie jestem ich ciekawa.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #359 dnia: 27 Lipca 2006, 20:45 »
Eciu, nie było mnie tu chwile a tu tyle dbrych wiadomości!!
Zrobisz fotkę obrączek?? Uwielbiam łączonoe złoto!!
Co do pogody....jak będziecie zaklinały niebo na 2 września odtańczcie coś aby i 25 sierpnia było przyzwoicie ;) Marzy mi się 18-20 stopni plus słoneczko :D