Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40228 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #180 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:18 »
Ecia jak szalec, to szalec  :D pozniej mozesz powiedziec, ze to byl szal przedslubny  :mrgreen: Bizuteria jest skromna i dlatego taka ladna. Osobiscie wole srebro lub biale zloto - a komplecik jest srebrny, wiec ja na Twoim miejscu fundnelabym sobie ten komplecik (no chyba, ze cena jest zbyt wygorowana, to jeszcze bym sie wstrzymala i poszukala czegos podobnego w sklepach).

rybkawiedenka
  • Gość
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #181 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:20 »
Eciu ja tez uwazam ze kompet jest bardzo wdzieczny i jak nie na slub to idealnie sie moze nadac na kazda inna okazje! Jak cena jest przystepna to bierz i ciesz oczy!

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #182 dnia: 26 Czerwca 2006, 23:29 »
Cytat: "Misia"
komplecik idealny prześliczny:)

Cytat: "Marta"
Ecia śliczna biżuteria.
Delikatna i w pięknym jasno-różowym kolorze

Cytat: "redzia"
Bizuteria jest skromna i dlatego taka ladna.

Cytat: "rybkawiedenka"
Eciu ja tez uwazam ze kompet jest bardzo wdzieczny i jak nie na slub to idealnie sie moze nadac na kazda inna okazje! Jak cena jest przystepna to bierz i ciesz oczy!

Dzięki dziewczyny :D Moja świadkowa znalazła komplecik, który jeszcze bardziej mi się spodobał, tylko się spóźniłam i aukcja się skończyła... Napisałam już do sprzedającego, może mi się uda kupić mimo wszystko :mrgreen: Zdjęcie wkleję jak się uda, żeby nie zapeszać :mrgreen:

Byliśmy dzisiaj w poradni rodzinnej. Było bardzo miło i rzeczowo. Pani się ucieszyła, że już mam wykresy swoje, więc mogła zrobić dwa spotkania w jednym. Wszystko mi się wyjaśniło, a do ślubu jeszcze kilka cykli pomiarów, więc powinno być ok :) Wychodzi na to, że wszystko u mnie dość przepisowo się odbywa, więc nie powinno być problemów. No i kolejna sprawa załatwiona, teraz możemy iść do księdza po zaświadczenie o odbyciu nauk :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #183 dnia: 27 Czerwca 2006, 11:38 »
Udało się! Taką będę mieć biżuterię (jeśli mi się spodoba w połączeniu z suknią :mrgreen: ale mam nadzieję, że tak)

Spodobała mi się bardziej niż poprzednio wklejane kwiatuszki :)

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #184 dnia: 27 Czerwca 2006, 11:47 »
Eciu!  Urocza ta biżuteria, zdecydowanie ładneijsza, niż ta poprzednia :) Ładniej wykonana i taka subtelniejsza. Uwielbiam róż :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #185 dnia: 27 Czerwca 2006, 12:00 »
Eciu bardzo ładna biżuteria. Moim zdaniem do takiej biżuteri pasowałby ten rózowy bukiecik ze zwisającym bluszczem na którym są przyklejone płatki róż.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #186 dnia: 27 Czerwca 2006, 12:34 »
Eciu bardzo ładna i delikatna. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #187 dnia: 27 Czerwca 2006, 12:44 »
Cytat: "azzurra"
Urocza ta biżuteria, zdecydowanie ładneijsza, niż ta poprzednia

Cytat: "Anielka"
bardzo ładna biżuteria

Eciu bardzo ładna i delikatna.

Dziękuję dziewczyny z całego serduszka :) Mam nadzieję, że na mnie też będzie ładnie wyglądać :mrgreen:

Cytat: "Anielka"
Moim zdaniem do takiej biżuteri pasowałby ten rózowy bukiecik ze zwisającym bluszczem na którym są przyklejone płatki róż.
\
Anielka czyli ten?

Bo u mnie na razie chyba cały czas wygrywa ten :mrgreen:

Ale sama do końca nie wiem... Może któraś w Was umie zrobić takie cuda, żeby przykleić bukiet na zdjęcie w sukni?...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #188 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:00 »

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #189 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:06 »
Maju dzięki wielkie, kochana jesteś :)

Sam już nie wiem, który mi się najbardziej podoba... Dziewczyny a co Wy myślicie? A może coś zupełnie innego, na przykład kalie?... Sama już nie wiem :glupek:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #190 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:09 »
Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może powinnam wybierać bukiet, po tym jak wybierzemy garnitur dla Grześka, żeby to jakoś wszystko sensownie do siebie pasowało. Bo na razie to się zanosi, że wybiorę sobie wszystko łącznie z biżuterią i bukietem, a Grześka strój będziemy do tego dopasowywać :lol:

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #191 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:28 »
Eciu, mnie się 2 podoba najbardziej.

Ale tak powinno być, że się mężczyzna dostosowuje ;) Na szczęście u nas nie było probelemu, oboje idziemy do śluby w tym, co nam się nabardziej podobało. A do tego Szymuś wybrał mój wymarzony męski strój ślubny...  :twisted:

Offline aniula

• entuzjasta
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #192 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:51 »
Mi się podoba najbardziej pierwszy bukiet.
Biżuteria bardzo gustowana, cieszę sie że udało Ci się ją kupić  8)

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #193 dnia: 27 Czerwca 2006, 17:44 »
Cytat: "aniula"
Mi się podoba najbardziej pierwszy bukiet.

Eciu mi takze najbardziej podoba sie zestawienie z pierwszym bukietem :D
Milego dnia

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #194 dnia: 28 Czerwca 2006, 10:11 »
Mnie się najbardziej podoba jedynka lub ewentualnie 3. :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #195 dnia: 30 Czerwca 2006, 00:58 »
Powrót na forum po odwyku :D :D :mrgreen:

Byliśmy dzisiaj u księdza i mamy zaświadczenie o odbyciu nauk przedmałżeńskich  :jupi: Teraz tylko do parafii, gdzie Grzesiek był chrzczony, po metrykę chrztu i mamy komplet dokumentów do kancelarii :)

Dzisiaj zamówiliśmy też obrączki :jupi: Będą z łączonego złota, na zewnątrz białe gładkie, w środku pasek żółtego zmatowionego. Mat się pewnie będzie ścierał, ale wtedy też powinny wyglądać ładnie :) Nie mam zdjęcia, może na necie znajdę coś podobnego to wkleję.

No i mam stanik pod suknie :D Kupiłam na... placu Zielińskiego :mrgreen: Jest baaardzo wygodny, prawie bez ozdób. Leży idealnie, prawie nie czuję, że mam stanik :)

Z nowości to by było na tyle :mrgreen:

A co do bukietu... To już sama nie wiem... W Waszych opiniach wygrywa nr 1 i powiem szczerze, że kolorystycznie też mi się najbardziej podoba. Ale dobór kwiatów lepszy jest w nr 2. Więc tak sobie kombinuję, że jakby się dało zrobić bukiet nr 2, ale w jaśniejszych kolorach to byłby ideał :mrgreen: Muszę się do kwiacarni przejść ze zdjęciem, zobaczymy co mi florystka powie :) Tylko jeszcze muszę kwiaciarnię wybrać ;)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #196 dnia: 30 Czerwca 2006, 09:17 »
Ecia gratuluję pomyślnie załatwionych spraw.  :)
Jak tylko znajdziesz na necie Wasze obrączki to koniecznie je wklej, bo jestem bardzo ciekawa jak wyglądają.  :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #197 dnia: 30 Czerwca 2006, 15:43 »
Ecia gratuluję pomyślnie załatwionych spraw.

Dzięki :) Cieszę się, że to jakoś do przodu idzie.

Jak tylko znajdziesz na necie Wasze obrączki to koniecznie je wklej, bo jestem bardzo ciekawa jak wyglądają.

Niestety nie mogę znaleźć niczego podobnego... Robimy je u złotnika, a na stronie firmy, na której się wzorujemy akurat naszych nie ma :) Ale powinnyśmy je mieć w przyszłym tygodniu, to wtedy cyknę fotkę i wkleję.

A dzisiaj jest mój wieczór panieński! :jupi: Już się nie mogę doczekać :mrgreen: Nic o nim nie wiem, oprócz tego kto będzie  :twisted: Moja siostra chodzi z chytrą miną, aż się boję co się będzie działo ;) Oczywiście obiecuję relację i fotki :D

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #198 dnia: 30 Czerwca 2006, 15:44 »
Ecia, a czy Ty nie miałaś w środę pierwszej przymiarki sukni??

Baw się dobrze na panieńskim :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #199 dnia: 30 Czerwca 2006, 15:47 »
Ecia, a czy Ty nie miałaś w środę pierwszej przymiarki sukni??

azzurra dzięki za pamięć :) Rzeczywiście miałam mieć przymiarkę, ale butów nie mam jeszcze i przełożyłam. W przyszłym tygodniu już powinny przyjść buty i wtedy będę przymierzać :mrgreen: Już się nie mogę doczekać :D

Baw się dobrze na panieńskim

Dziękuję, taki mam zamiar :mrgreen:

Offline kingasz
  • nowicjusz
  • *
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #200 dnia: 30 Czerwca 2006, 15:49 »
Dziewczyny, tak z ciekawosci ile wy na to wszystko wydajecie? Ja mialam bardzo skromna imprezke i ciekawa jestem ile kosztuje takie praaawdziwe wesele? Jesli to zbyt drazliwy temat to trudno - nie zaspokoje ciekawosci ... Ale to naprawde tylko babska ciekawosc :)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #201 dnia: 30 Czerwca 2006, 15:50 »
Eciu-no to zycze Ci supersnego panienskiego!na pewno bedzie super!  i prosimy potem o relacje i szczegoly:)
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #202 dnia: 30 Czerwca 2006, 17:03 »
Ecia, Baw się rewelacyjnie na panieńskim!!! Już nie mogę się doczekać relacji i fotek!! :D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #203 dnia: 30 Czerwca 2006, 22:28 »
Udanego wieczoru panieńskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #204 dnia: 30 Czerwca 2006, 22:53 »
Ecia życzę super wieczoru panieńskiego.  :disco:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #205 dnia: 30 Czerwca 2006, 22:54 »
Udanego wieczorku - zycze  :wink:  :mrgreen:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #206 dnia: 1 Lipca 2006, 11:45 »
Ecia!
Mam nadzieję, że zabawa była fantastyczna a siostra i koleżanki przygotowały wiele niespodzianek  :mrgreen:  Jak będziesz "na chodzie"  :wink:  to zdawaj relację z tego wieczoru! Czekam z niecierpliwością  :D

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #207 dnia: 1 Lipca 2006, 15:04 »
Dziewczyny dziękuję za życzenia dobrej zabawy :D :mrgreen:

Było super! Położyłam się spać, jak już się jasno robiło :mrgreen: Ale po kolei :)
Zaczęło się wszystko koło 21:00 :) Wchodzę, patrzę, a każda z dziewczyn ma na sobie coś z bielizny założonego na ubranie. A to stanik, a to majtki z dziurką ;) Więc klimacik od razu się zrobił hehe. Dekoracja w pokoju to były balony... Ale nie takie zwykłe, po całym pokoju porozwieszane były... różowe penisy :hahaha: Zwykłe długie balony, ale porozwieszane w bardzo sugestywny sposób :mrgreen: Jeden wisiał centralnie w oknie i budził całkiem spore zainteresowanie sąsiadów :mrgreen:

Zostałam posadzona na tronie, dostałam plastikową koronę, biały welon i szarfę z napisem "FUTURE BRIDE". Dostałam mnóstwo prezentów :) Wałek z napisem "przyjaciel kobiety" z jednej strony i "wykrywacz kłamstw" z drugiej, trzepaczkę z rączką w kształcie penisa, ramkę z wierszykiem o pożegnaniu panieństwa i bardzo piękną, ilustrowaną kamasutrę z ruchomymi obrazkami :) No i oczywiście coś na noc poślubną, czyli bardzo seksowny strój pokojówki :mrgreen: Chodziłam w nim całą imprezę (założyłam na ubranie of course ;) ) Sąsiedzi z naprzeciwko udawali, że nie podglądają :mrgreen:

Piłyśmy drinki z parasolkami i gadałyśmy :mrgreen: Ja gadałam jak nakręcona :D Potem dostałam jeszcze świetny prezent - pamiętnik. Zeszyt, do którego dziewczyny wpisały historię mojej i Grześka znajomości. Poprzeplatały to śmiesznymi wierszykami, naszymi zdjęciami, złotymi myślami o małżeństiwe. Była tam nawet karteczka z dobrymi radami napisana przez moją mamę :mrgreen: Po prostu genialny pomysł i genialne wykonanie :mrgreen: Strzał w dziesiątke!

Jak już trochę popiłyśmy to przeprowadzony został konkurs, kto szybciej założy prezerwatywę na obranego banana :hahaha: Myślałam, że takie zabawy nie są śmieszne, ale towarzystwo było super i bardzo zabawnie to wyszło :D Dostałam drugie miejsce ;)

Dostałam tekst piosenki to zaśpiewania - "Szanta dziewicy" :lol: Zaśpiewałam (aż się sama sobie dziwię, że się tak "rozszalałam ;) ) Poniżej tekst piosenki :mrgreen:

Mam ci pełną marzeń główkę,   
Morze myśli me rozmarza.   
Mam prześliczną małą łódkę,   
Tylko brak w niej marynarza.   

W łódce małej i ciaśniutkiej,
By poszerzyć krąg podróży,
Niech marynarz wetknie w łódkę
Jakiś maszt - możliwie duży.

Jestem bardzo młoda jeszcze,
Obca morska mi robota.
Ach, cudowne czuję dreszcze,
Gdy mnie uczy trzymać szota.

I nie było wcale smutno,
Gdy dokoła wody tafla,
A marynarz podniósł płótno
Żagla wzwyż, stawiając gafla.

Aż się rozszalało morze,
W górę, w dół, ja ptakiem rybką.
Sztorm, o błagam dobry Boże,
Niech się skończy - nie za szybko.

Gdy ucichły w końcu fale
Drżę zmęczona, się rozmarzam.
Nie jest takie smutne wcale
Ciężkie życie marynarza.

Potem jeszcze pod konien wieczoru wjechało na stół specyficzne danie... penis z galaretki wiśniowej z bita śmietaną :hahaha: Myślałam, że z fotela spadnę - wyglądał świetnie :mrgreen:

Podsumowując - wieczór uważam za baardzo udany, to była jedna z najlepszych imprez w moim życiu :D Zdjęć na razie nie mam, bo nie miałam aparatu swojego. Czekam teraz na maila ze zdjęciami, ale trochę się ich boję  :twisted: Nie wiem czy będę mogła coś na forum wkleić, jak już przejdą cenzurę :twisted:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #208 dnia: 1 Lipca 2006, 15:09 »
Ecia, myślałam, że sama padnę czytając Twoją relację!!! Jestem zachwycona!! koleżanki spisały się na medal!!!!!!!  :mrgreen:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #209 dnia: 1 Lipca 2006, 15:21 »
:brawo:  dla koleżanek!!!  :mrgreen:
Czytając Twoją relację bawiłam się jakbym z Wami była na tej imprezie! Super zabawa - będzie co wspominać  :wink:
A na fotki czekamy z niecierpliwością, mimo że wiem iż fotki z takiej imprezy nie zawsze mogą ujrzeć światło dzienne, he he  :lol: