BETI witam serdecznie w moim odliczanku

Super, że do mnie wpadłaś

Jesli chodzi o zaproszenia to bardzo załuje ze nie zobaczyłam ich wczesniej,bo bym z chęcią od ciebie je ściągnęła!!!
Ja też je ściągnęłam, ale nie mogłam się powstrzymać, tak mi się spodobały

Po drugie u mnie świadkowa razem ze świadkiem) robią wieczór kawalerski podobnie jak u ciebie i tez nieco sie obawiam co oni wykombinują!!!???
Ja się niedługo przekonam - mój panieński będzie 30 czerwca

Już się nie mogę doczekać!
Jesli chodzi o zainteresowanie facetów ślubem to znam to z własnego doświadczenia - mój tez na początku nie przejawial zadnego zainteresowania,ale wierz mi im bliżej tym wiecej bedzie pomagał.
Już jest lepiej

Z resztą to była też trochę moja wina, bo o niczym innym nie mogłam gadać

A teraz jak trochę odpuściłam, to sam zaczyna temat i ma swoje propozycje

Więc jest dobrze!
A na zakonczenie nieco o fryzurze.Na twoim miejscu zrobiłabym sobie próbną bo inaczej zdjęcie oglądac a inaczej w rzeczywistości.Moze kompletnie do ciebie nie pasowac.
Próbna będzie na pewno, ale jeszcze nie teraz. Najprawdopodobniej jakoś w sierpniu. Jeszcze się dokładnie nie umówiłam, ale fryzjerka już "zaklepana"

Zastanawia mie jeszce jakie bedziesz miała rękawiczki i czy w ogóle planujesz jakies??
Rękawiczek nie będzie, będzie za to satynowe bolerko z długimi rozszerzanymi rękawami

Uwielbiam takie rękawy, a że mam stasznie chude ręcę, to powinno to zdecydowanie lepiej wyglądać niż moje "patyczki"

Z resztą ja jestem straszny zmarzlak, a jak się stresuję to nie robi mi się gorąco, tylko zimno

Więc lepiej, żebym coś miała na grzbiecie