Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40577 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #120 dnia: 16 Czerwca 2006, 00:53 »
Cytat: "tulip"
Ilu osób sie spodziewasz na samym ślubie?

Powiem szczerze - nie mam pojęcia :lol: Na początku jeszcze liczyłam, ale teraz sama się pogubiłam w rachunkach :lol: Dużo osób z mojego roku wie, zawiadomienia dostali ludzie u Grześka w pracy (starej i nowej), mam zamiar złożyć na ręcę dyrygenta chóru, w którym śpiewam, zawiadomienie... A chór liczy sobie koło 50 osób :lol: Dochodzą jeszcze znajomi i no i rodzinka, która będzie potem na weselu... No to powiedzmy, że tak na oko około 150 osób :)

To może jednak wcale nie będzie tak pusto? :lol:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #121 dnia: 16 Czerwca 2006, 01:02 »
BETI witam serdecznie w moim odliczanku :D Super, że do mnie wpadłaś :)

Cytat: "BETI"
Jesli chodzi o zaproszenia to bardzo załuje ze nie zobaczyłam ich wczesniej,bo bym z chęcią od ciebie je ściągnęła!!!

Ja też je ściągnęłam, ale nie mogłam się powstrzymać, tak mi się spodobały :D

Po drugie u mnie świadkowa razem ze świadkiem) robią wieczór kawalerski podobnie jak u ciebie i tez nieco sie obawiam co oni wykombinują!!!???

Ja się niedługo przekonam - mój panieński będzie 30 czerwca :mrgreen: Już się nie mogę doczekać!

Jesli chodzi o zainteresowanie facetów ślubem to znam to z własnego doświadczenia - mój tez na początku nie przejawial zadnego zainteresowania,ale wierz mi im bliżej tym wiecej bedzie pomagał.

Już jest lepiej :) Z resztą to była też trochę moja wina, bo o niczym innym nie mogłam gadać :lol: A teraz jak trochę odpuściłam, to sam zaczyna temat i ma swoje propozycje :) Więc jest dobrze!

A na zakonczenie nieco o fryzurze.Na twoim miejscu zrobiłabym sobie próbną bo inaczej zdjęcie oglądac a inaczej w rzeczywistości.Moze kompletnie do ciebie nie pasowac.

Próbna będzie na pewno, ale jeszcze nie teraz. Najprawdopodobniej jakoś w sierpniu. Jeszcze się dokładnie nie umówiłam, ale fryzjerka już "zaklepana" ;)

Zastanawia mie jeszce jakie bedziesz miała rękawiczki i czy w ogóle planujesz jakies??

Rękawiczek nie będzie, będzie za to satynowe bolerko z długimi rozszerzanymi rękawami :) Uwielbiam takie rękawy, a że mam stasznie chude ręcę, to powinno to zdecydowanie lepiej wyglądać niż moje "patyczki" ;) Z resztą ja jestem straszny zmarzlak, a jak się stresuję to nie robi mi się gorąco, tylko zimno :? Więc lepiej, żebym coś miała na grzbiecie :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #122 dnia: 16 Czerwca 2006, 09:00 »
Ecia śliczny kościół. Taki dostojny po prostu śliczny. Zawsze mi się podobały takie kościoły. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #123 dnia: 16 Czerwca 2006, 10:17 »
Cytat: "Ecia"
resztą ja jestem straszny zmarzlak, a jak się stresuję to nie robi mi się gorąco, tylko zimno  Więc lepiej, żebym coś miała na grzbiecie

:P no to faktycznie Eciu-bolerko u Ciebie musi byc cobys nam sie kosteczka na slubie z zimna nie zrobila :D

a Kosciol tez bardzo mi sie podoba. Jest troszke podobny do mojego i tez sie zastanawiam co tu zrobic aby tego ludu w Kosciele troszke bylo :D ,ale nie powinno byc zle  :wink:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #124 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:01 »
Eciu witam ponownie w Twoim wąteczku:) Masz już sporo spraw załatwionych i nawet wieczór panieński już zaplanowany.Gratuluję.:)
Co do fryzurki to mi się marzy też właśnie taka i też się nieco obawiam jak moje włosy to zniosa i przetrwają. Liczę, że fruzjerka będzie wiedziała lepiej ode mnie co i jak :wink:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #125 dnia: 16 Czerwca 2006, 19:54 »
Przylaczam sie do tego choru, co slawi wybrana przez Ciebie fryzure  :D welon chyba mozna przyczepic pod tym ladnym koczkiem.

Mam pytanko (moze juz o tym pisalas, ale ja chyba to przeoczylam) jaka piosenke wybraliscie na 1-szy taniec i jaka dla rodzicow :?:  :koncert:

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #126 dnia: 18 Czerwca 2006, 19:51 »
hej Eciu jak tam poszukiwania bieliźniane
ja sie ostatnio zalamałam
bo poszłam te staniczki zobaczyc co ci obiecałam że pomogę załatwic jak będziesz miała klopot i przy okazji sama sobie chcialam kupic taki tylkoże czarny pod letnie bluzki:)
i co sie okazało.że już nie produkują tych....no normalnie załamka.:( a tak się nastawiłam na ten staniczek i chcialam ci pomoc i :(
ale ale
na szczęści TRIUMPH wyprodukował bardzo podobne staniczki do tych LILLy i zapewne w sklepach z bielizna triumpha znjdziesz go.Jak tylko będe znała dokladna jego nazwę firmowa to ci napisze.....bo w poniedziałek wybieram się do sklepu z bielizną

Pozdrawiam:)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #127 dnia: 18 Czerwca 2006, 20:13 »
Cytat: "redzia"
Mam pytanko (moze juz o tym pisalas, ale ja chyba to przeoczylam) jaka piosenke wybraliscie na 1-szy taniec i jaka dla rodzicow

Na pierwszy taniec mamy "Fascination" Nat King Cole'a, będziemy do tego tańczyć walca angielskiego :) A dla rodziców będzie tradycyjnie "Cudownych rodziców mam", ale będę to śpiewać ja :D Mam nadzieję, że dam radę i się nie popłaczę...

Cytat: "Misia"
hej Eciu jak tam poszukiwania bieliźniane

Jak na razie jeszcze nic nie mam.... A poszukiwania trochę w miejscu stanęły, bo mi się wszystkiego odechciało. Totalne lenistwo po sesjowe mi się włączyło :mrgreen:

ja sie ostatnio zalamałam
bo poszłam te staniczki zobaczyc co ci obiecałam że pomogę załatwic jak będziesz miała klopot i przy okazji sama sobie chcialam kupic taki tylkoże czarny pod letnie bluzki:)
i co sie okazało.że już nie produkują tych....no normalnie załamka. a tak się nastawiłam na ten staniczek i chcialam ci pomoc i :(

To rzeczywiście szkoda... Ale dzięki za chęci :) Ja stwierdziłam, że nie będę się tym stresować, bo nie warto. Postanowiłam, że coś znajdę i już :D

na szczęści TRIUMPH wyprodukował bardzo podobne staniczki do tych LILLy i zapewne w sklepach z bielizna triumpha znjdziesz go.Jak tylko będe znała dokladna jego nazwę firmowa to ci napisze.....bo w poniedziałek wybieram się do sklepu z bielizną

Kochana jesteś :) Dziekuję bardzo, na pewno bardzo się przyda. Ten tydzień już mam wolny to będę mogła wybrać się na polowanie :D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #128 dnia: 18 Czerwca 2006, 20:16 »
A dla rodziców będzie tradycyjnie "Cudownych rodziców mam", ale będę to śpiewać ja

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: Podziwiam.. :D:D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #129 dnia: 18 Czerwca 2006, 20:21 »
Opiszę Wam nasz "łódkowy weekend"... Zaczęło się od tego, że w dzień wyjazdu o 6 rano, dosłownie 5 minut przed wyjściem, jedna osoba zrezygnowała  :evil: Strasznie mnie to zdenerwowało, bo przecież tak się nie robi... Mogła chociaż jeden dzień wcześniej powiedzieć, to na pewno kogoś byśmy znaleźli, a o 6 rano w sobotę nie będziemy po znajomych dzwonić :? No nic to, machnęliśmy ręką i pojechaliśmy.

Stwierdziliśmy, że nie jedziemy tak gdzie zawsze tylko sprawdzilimy jakieś nowe miejsce. Pojechaliśmy do Niesulic. Dopiero jak zapłaciliśmy już za rozbicie namiotu (swoją drogą jakąś chorą sumę 38zł :? ), to przyszło nam do głowy zapytać się czy wypożyczają łódki... I co się okazało? Że NIE!! Po prostu ręcę nam opadły - największe jezioro na pojezierzu, i nie wypożyczają łódek... Nachodziliśmy się po miejscowości, szukaliśmy czy ktoś w ogóle wypożycza łódki i nic nie znaleźliśmy :( A tak pięknie wiało...

Pojechaliśmy jeszcze dzisiaj do Olejnicy, ale oczywiście już w ogole wiatru nie było... Woda gładka jak lustro. Więc nawet nie wsiedliśmy na łódkę, przez caluteńki weekend. Nie było źle, bo po pierwszym szoku i gniewie, zaczęła nas ta sytuacja bawić :lol: No ale niestety nie udało się popływać...

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #130 dnia: 18 Czerwca 2006, 21:59 »
No to faktycznie-troszke pechowo-ale co tam poplywacie sobie nastepnym razem :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #131 dnia: 18 Czerwca 2006, 22:20 »
Widziałam, jak Grześ się przejął trochę jak potwierdziłam oficjalnie, że będe nosić jego nazwisko po ślubie :D Sam się do tego nie przyzna za nic w świecie, ale ja zuważyłam, chociaż szybko się opanował :mrgreen:

Eciu - my kobietki widzimy jak to jest naprawde. Faceciki udają takich twardzieli, a tak na serio to są misie :)
Dziękuję za Twoje opinie na moim forum "odliczankowym" ( a zostało mi 5 DNI DO ŚLUBU).

I tak samo podziwiam.... zaśpiewać samemu tą piosenkę dla rodziców - nie lada wyczyn. Ja się tego nie podjęłam, bo jestem za bardzo sentymentalna, ale skoro masz ładny głosik - Eciu życzę powodzenia kochanieńka.
Ładniutka jesteś w tej kiecusi :)

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #132 dnia: 18 Czerwca 2006, 22:27 »
Fantastyczny pomysł, żeby samemu zaśpiewać dla rodziców! A na psalm się zdecydowałaś? Też sama?
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #133 dnia: 18 Czerwca 2006, 22:29 »
Cytat: "-SpinkA-"
Eciu - my kobietki widzimy jak to jest naprawde. Faceciki udają takich twardzieli, a tak na serio to są misie

Dokładnie tak :) Często bardzo coś przeżywają, ale nie chcą tego okazać...

Cytat: "Lea"
Podziwiam..

Cytat: "-SpinkA-"
I tak samo podziwiam.... zaśpiewać samemu tą piosenkę dla rodziców - nie lada wyczyn.

Dzięki dziewczyny, ale ja tego nie traktuję jak wyczyn... :) Piosenka jest w miarę prosta, jedyny problem to wzruszenie :mrgreen: Ale mam jako takie doświadczenie występowaniu, więc mam nadzieję, że nie będzie źle :D Jeszcze nie mam podkładu... Będę musiała o tym porozmawiać z DJem. Gdybyśmy mieli zespół to byłoby prościej, ale mam nadzieję, że Dj też mi coś zaproponuje... Może będzie już miał gotowy podkład :mrgreen:

Cytat: "Agutka"
No to faktycznie-troszke pechowo-ale co tam poplywacie sobie nastepnym razem

Dzięki Agutka :D Też mamy taką nadzieję :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #134 dnia: 19 Czerwca 2006, 12:53 »
Właśnie spróbowałam zaśpiewać "Cudownych rodziców mam" razem z Sipińską... I chyba będzie mały problem :? Tonacja tej piosenki jest dla mnie za niska... To mi jakoś wcześniej nie przyszło do głowy, kurcze, a powinnam o tym pomyśleć, bo mam w końcu sopran. Szczególnie zwrotka jakoś mi się nie do końca nie podoba hmmm... Może DJ ma możliwość przetransponowania tonacji w górę?... Najwyżej w dołach będę cicho śpiewać. Dobrze, że sobie spróbowałam wcześniej :) A może ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu?

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #135 dnia: 19 Czerwca 2006, 13:00 »
Eciu a moze masz jakis znajomych grajacych w zespole, ktorzy mogliby dla ciebie nagrac podklad w twoje wlasnie tonacji?

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #136 dnia: 19 Czerwca 2006, 13:04 »
Agutka Kochana jesteś genialna! :D Nie wiem czemu sama o tym nie pomyślałam hehe a mam rzeczywiście znajomego, który gra w kapeli weselnej :glupek: Na pewno mają jakieś próby, a taki podkład to dużo czasu by nie zajął... Nie wiem tylko jak z jakością nagrania, ale o to już się będę martwić, jak z nim pogadam :) Dzięki jeszcze raz :) Jak się człowiek zaczyna martwić to najprostsze rozwiązania nie przychodzą do głowy :lol:

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #137 dnia: 19 Czerwca 2006, 13:06 »
Ciesze sie bardzo, ze moglam ociupinke pomoc :D

Jak się człowiek zaczyna martwić to najprostsze rozwiązania nie przychodzą do głowy

a to juz chyba normalne jest :wink:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #138 dnia: 19 Czerwca 2006, 22:17 »
Eciu wlasnie sciagnelam sobie ta piosenke, ktora wybralas na pierwszy taniec (wybraliscie). Bardzo ladna taka w stylu taniec z gwiazdami  :mrgreen:  (oczywiscie zartuje).
Ja spiewac raczej nie bede, bo wolalabym zeby goscie jednak zostali na weselu i dobrze sie bawili. Bozia nie dala mi glosu do spiewania.
A jak tam staniczek z silikonowych miseczek :?: dobrze sie spisuje :?: Ahhh i mam pytanko ile za niego zaplacilas (mam mozliwosc kupic takowy za 10 euro)
pozdrawiam

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #139 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:25 »
Czesc Eciu, co u Ciebie slychac :?: Dawno sie nie odzywalas, zyjesz  :?:

milego dnia :D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #140 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:33 »
Eciu ale podziękowania szykujesz dla rodziców - mogę się założyć, że rodzice nie zapomną tej chwili do końca życia. Ukłony w Twoją stronę, ze zdecydowałaś się na taką formę wyśpiewania podziękowań.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #141 dnia: 23 Czerwca 2006, 15:37 »
Witam po przerwie :)

Eciu, co u Ciebie slychac? Dawno sie nie odzywalas, zyjesz ?

Żyję, żyję :) Dzięki za pamięć. Nic nie pisałam, bo na razie przygotowania stanęły w miejscu :) Chociaż możliwe, że dzisiaj wybierzemy obrączki. Nie będę na razie pisać jakie, żeby nie zapeszyć, bo już długo szukamy i nie możemy znaleźć takich, żeby się nam obojgu podobały.

Cytat: "Anielka"
Eciu ale podziękowania szykujesz dla rodziców - mogę się założyć, że rodzice nie zapomną tej chwili do końca życia. Ukłony w Twoją stronę, ze zdecydowałaś się na taką formę wyśpiewania podziękowań.

Anielko dziękuję pięknie :) Już się zaczynam stresować, ale powiem Djowi, żeby miał na wszelki wypadek wersję oryginalną i jakbym nie dała rady to pani Sipińska za mnie zaśpiewa ;) , a ja tylko powiem parę słów :)

Usiłuję Grzesia wyciągnąć do kancelarii parafialnej, ale chyba dzisiaj marne są na to szanse...

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #142 dnia: 23 Czerwca 2006, 15:40 »
A jak tam staniczek z silikonowych miseczek? dobrze sie spisuje? Ahhh i mam pytanko ile za niego zaplacilas (mam mozliwosc kupic takowy za 10 euro)

redziu powiem szczerze, jakoś nie mam okazji go przetestować :) Zawsze rano się śpieszę i nie mam czasu z nim poeksperymentować. A jeśli chodzi o cenę, to kupiłam go na allegro za jakieś 15zł... Więc 10 euro to albo dużo za dużo, albo po prostu byłby jakiś super-ekstra  :D

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #143 dnia: 23 Czerwca 2006, 15:43 »
A jeśli chodzi o cenę, to kupiłam go na allegro za jakieś 15zł...

Ja mój też, nawet chyba za 22, w zeszłym tygodniu wylądował w koszu na śmici.  :x Przetestuj go koniecznie Eciu, ja mojego nawet raz nie założyłam...
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #144 dnia: 23 Czerwca 2006, 16:09 »
Ja się cały czas waham nad tym silikonem.. Azzurra - a co Ci nie pasowało? Ecia - testuj koniecznie i pisz wrażenia..

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #145 dnia: 23 Czerwca 2006, 16:14 »
Cytat: "Beth"
Ja się cały czas waham nad tym silikonem.. Azzurra - a co Ci nie pasowało? Ecia - testuj koniecznie i pisz wrażenia..

Ok, obiecuję, że niedługo się zmobilizuję i ponoszę go przez cały dzień :) Na razie miałam go na sobie tylko raz - na chwilę. Trzymał się dobrze, ale potem szłam się opalać i go zdjęłam :lol: No i chyba go źle wtedy założyłam, jak teraz patrzę na rysunki w instrukcji... Obiecuję w weekend go przetestowac :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #146 dnia: 23 Czerwca 2006, 16:16 »
Ja nosiłam kilka razy ten biustonosz i jak dla mnie jest rewelacyjny szczególnie teraz latem pod letnie bluzeczki. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #147 dnia: 24 Czerwca 2006, 12:31 »
Pierwsze wrażenia po założeniu staniczka silikonowego - ciężko go założyć równo :lol: Sprawę utrudnia to, że są dwie miseczki osobno i trzeba kombinować ;) Ale po ćwiczeniach przed lustrem nie jest źle :)

Mam go na sobie dopiero kilka godzin, jak na razie trzyma się rewlacyjne :) Ale chyba znowu trochę za nisko go przyczepiłam... Nie chce mi się go już odklejać :) Mam nadzieję, że po kilku użyciach będę ekspertem w tym, jak go przyczepić, żeby najładniej eksponował biust :mrgreen:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #148 dnia: 24 Czerwca 2006, 12:42 »
Taki maly (staniczek), a tyle radosci   :hahahaha:  chyba z ciekawosci kupie sobie ten staniczek   :brawo_2:  .

Milego łikendu  :mrgreen:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #149 dnia: 24 Czerwca 2006, 12:46 »
Swego czasu też kilka razy miałam okazję używac silikonowego staniczka. Trzyma się dobrze, jesli skóra jest sucha, ale po kilku godzinach tańczenia na baletach, kiedy człowiek jest lekko spocony to wtedy staniczek jak dla mnie jest wielkim niewypałem :(
bo  po prostu ześlizguje się z piersi ;) Nigdy więcej nie założę go w lecie oraz wtedy kiedy będę szła potańczyć :)  Sprawdżcie więc ten staniczek w takich warunkach. Oby trzymał się jak najmocniej. Pozdrawiam