Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40297 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #240 dnia: 4 Lipca 2006, 15:35 »
Cytat: "Agutka"
Eciu a to dla Ciebie :bukiet:

Dziękuje Kochana :) Pozdrów Brzuszek ode mnie :mrgreen:

Cytat: "kingasz"
przy bablu i drugim w brzuszku brak czasu

Jakoś tego nie doczytałam wcześniej :oops: Moje gratulacje :D (oczywiście dzieciaczków, a nie braku czasu ;) )

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #241 dnia: 4 Lipca 2006, 15:38 »
Cytat: "Ecia"
Pozdrów Brzuszek ode mnie  

pozdrowilam :D nawet poglaskalam :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #242 dnia: 4 Lipca 2006, 16:32 »
Eciu, super imprezka!!!!!!!!!!!!!!!! ale dziewczyny miały pomysły, musiało być baaaaardzo gorąco  :D  :D  :D  I te wszystko mówiące gadżety, nie ma co, postarały się :lol:

Offline kingasz
  • nowicjusz
  • *
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #243 dnia: 4 Lipca 2006, 18:55 »
Jakoś tego nie doczytałam wcześniej  Moje gratulacje

Nie ma sprawy i wielkie dzieki :D i juz sie nie wtracam wiecej na swoje tematy :) tylko jesscze sie usmiecham do martini...  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #244 dnia: 6 Lipca 2006, 23:14 »
Dziewczyny mam moje buty!! :mrgreen: Strasznie się cieszę, czekałam na nie ponad 4 tygodnie :) Są bardzo wygodne i eleganckie. Całe z białej skórki, bez żadnych ozdób. Tylko paseczki się krzyżują na kostce :mrgreen: Niestety fotek nie będzie, bo moja siostra wyprowadziła się do Łodzi i zabrała aparat...

Teraz mogę umawiać się na przymiarkę :jupi: Nareszczie już się doczekać nie mogłam :mrgreen: Doszła też moja ślubna biżuteria - jest śliczna, bardzo delikatna. Jak to moja babcia stwierdziła "Przecież tego prawie nie widać!" :lol: Bez okularów była ;)

Fotki z przymiarki będą na pewno :mrgreen: Mordka mi się śmieje na samą myśl!

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #245 dnia: 7 Lipca 2006, 00:42 »
Jak to moja babcia stwierdziła "Przecież tego prawie nie widać!"  Bez okularów była

Eciu.... bez okularów.... hmmm ale masz babcię. Moja nie doczekała się nawet zaręczyn. Tak bywa  :cry: Ale.... twoja biżuteria na pewno spodoba się wszystkim, czy ktoś nosi okulary czy nie, bo jak ktoś jest taki ładny jak ty, to na pewno wygląda wytwornie.... :)

[shadow=darkblue]CZEKAMY NA FOTKI!!![/shadow]

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #246 dnia: 7 Lipca 2006, 00:55 »
oj czekamy czekamy...żyć Ci nie damy
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #247 dnia: 7 Lipca 2006, 08:22 »
Już się napaliłam na foty a tu zonk...no dobra poczekam-tylko ja w weekend nie mam neta :|

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #248 dnia: 7 Lipca 2006, 10:19 »
Ale fajnie, ale fajnie :) Też ruszyłaœ z przygotowaniami, a z butami jesteœ pierwsza ;) A kiedy przymiarkę planujesz? Ja kurczę swojej też się nie mogę doczekać, ale będę j¹ miała dopiero ok. 10 sierpnia, a potem ew. 20 sierpnia (jeœli coœ trzeba by poszerzać etc). Także czas mi się dłuuuuuży jak cholera..

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #249 dnia: 7 Lipca 2006, 13:52 »
Cytat: "Beth"
czas mi się dłuuuuuży jak cholera..

Beth witaj w gronie. Czas sie wlecze okropnie.

Eciu nie zapomnij zostawic butow na parapecie w nocy przed slubem, zeby szczescie zdazylo do nich wejsc.

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #250 dnia: 7 Lipca 2006, 15:11 »
Eciu, jak ja Ci zazdroszczę tej przymiarki! Ja czekam niecierpliwie na telefon od pani z Lisy Ferrery. A tutaj cisza. Już zaczynam się powoli denerwować...

Skoro mojej sukni przymierzyć nie mogę, to czekam na Twoje zdjęcia :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #251 dnia: 7 Lipca 2006, 17:03 »
Cytat: "redzia"
Beth witaj w gronie. Czas sie wlecze okropnie.

Także czas mi się dłuuuuuży jak cholera..

ach dziewczyny!! Wam się czas dłuży, a dla mnie pędzi jak szalony...czy my żyjemy w tej samej czaso-przestrzeni??? ;) ;)

Eciu nie mogę się doczekać foteczek!! biżuteria "prawie niewidoczna", delikatna będzie w sam raz do Twojej sukni!!

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #252 dnia: 8 Lipca 2006, 11:48 »
Cytat: "-SpinkA-"
twoja biżuteria na pewno spodoba się wszystkim, czy ktoś nosi okulary czy nie, bo jak ktoś jest taki ładny jak ty, to na pewno wygląda wytwornie....

Spineczko dziękuję pięknie  :oops:

CZEKAMY NA FOTKI!!!

Cytat: "liliann"
oj czekamy czekamy...żyć Ci nie damy

Cytat: "Maja"
Już się napaliłam na foty a tu zonk...no dobra poczekam

A kiedy przymiarkę planujesz?

Dziewczyny jeszcze trochę cierpliwości - przymiarka będzie we wtorek o 17:30 :mrgreen: Zrobię ze świadkową duuuużo fotek. Mam zamiar obcykać wszystkie szczegóły, aplikacje z koronki, bolerko, absolutnie wszystko :mrgreen:

Ja kurczę swojej też się nie mogę doczekać, ale będę j¹ miała dopiero ok. 10 sierpnia, a potem ew. 20 sierpnia (je�li co� trzeba by poszerzać etc)

Beth, ale to jest nawet takie przyjemne czekanie :mrgreen: To już bardzo niedługo!

Cytat: "azzurra"
Eciu, jak ja Ci zazdroszczę tej przymiarki! Ja czekam niecierpliwie na telefon od pani z Lisy Ferrery. A tutaj cisza. Już zaczynam się powoli denerwować...

azzurra jeśli się denerwujesz to po prostu tam zadzwoń pierwsza. Powiedzą Ci co i jak :) Panie z tego salonu są bardzo miłe, zresztą sama o  tym dobrze wiesz :)

Cytat: "azzurra"
Skoro mojej sukni przymierzyć nie mogę, to czekam na Twoje zdjęcia

Cytat: "dziubasek"
Eciu nie mogę się doczekać foteczek!!

To już we wtorek wieczorem :mrgreen:

biżuteria "prawie niewidoczna", delikatna będzie w sam raz do Twojej sukni!!

Dziękuję dziubasku, też mam taką nadzieję :)

Jak już wybiorę jakie dokładnie będę mieć aplikacje na sukni, bo na razie istaliłam tylko tyle, że srebrne, to wezmę się za wybieranie bukietu. Bo to już coraz bliżej, a ja mam wrażenie, że z przygotowaniami w miejscu stoję...

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #253 dnia: 9 Lipca 2006, 00:42 »
Już późno, a ja zamiast iść spać to na forum siedzę :mrgreen:

Dzisiaj zastanawiałam się jakim samochodem pojechać do ślubu... Do wyboru są dwa, Grześka rodziców renault megane, lub Grześka opel omega combi.
Grześ przekonuje mnie, że lepiej pojechać combiakiem - bo więcej miejsca, nie będziemy się musieli gnieść, potem spokojnie zmieszczą się wszystkie kwiaty. Ja nie jestem jakoś przekonana... Opel combi jest... mało elegancki :? Ale z drugiej strony meganka jest mniej przestronna. Poradźcie coś dziewczyny.

Acha, renault jest biały, a opel ciemnoczerwony :)

Poza tym w tym tygodniu będę miała okazję spróbować tortu z upatrzonej cukierni. Mama Grzesia ma urodziny i będzie zamawiać tort śmietanowy :) Przekonamy się czy równie dobrze smakują, jak wyglądają :) Niestety zdjęć nie mogę pokazać bo ich strona jest we flashu zrobiona i nie umiem zdjęć wkleić w takim wypadku. Może ktoś wie jak to się robi?

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #254 dnia: 9 Lipca 2006, 08:17 »
Patrząc na sylwetki obu wozów...zdecydownie meganka....
Po prostu ładniejsza - w tym wypadku już drugorzędną sprawą dla mnie było by miejsce w bagażniku....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #255 dnia: 9 Lipca 2006, 10:48 »
Popieram!! Białe renult będzie ładniej się prezentowało!!! A kwiaty można wepchnąć do bagażników gości... ;)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #256 dnia: 9 Lipca 2006, 10:57 »
Eciu - ja też popieram białego megana! Na pewno będzie się lepiej prezentował, a w tym dniu akurat nie można patrzeć na to "pojemniejsze", ale na to co "ładniejsze" :)
Co do wklejania fotek, których nie da się skopiować. Jest baaaardzo prosty trick. Na klawiaturze gdzieś masz przycisk "print screen". Otóż otwierasz stronę z danym zdjęciem, naciskach "ps", otwierasz painta i wciskach "ctrl+v" (lub wklej). Wkleja Ci się cały skopiowany widok okna w tym momenci, z którego możesz wyciąć pożądane zdjęcie odpowiednim narzędziem w paincie i wkleić w nowy dokument. No i potem zapisać jako *.jpg, wrzucić na serwer i można prezentować :) To nie jest w sumie skomplikowane - może tylko tak brzmi :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #257 dnia: 9 Lipca 2006, 14:24 »
Cytat: "liliann"
Patrząc na sylwetki obu wozów...zdecydownie meganka....
Po prostu ładniejsza - w tym wypadku już drugorzędną sprawą dla mnie było by miejsce w bagażniku....

Popieram!! Białe renult będzie ładniej się prezentowało!!!

Eciu - ja też popieram białego megana! Na pewno będzie się lepiej prezentował, a w tym dniu akurat nie można patrzeć na to "pojemniejsze", ale na to co "ładniejsze"

Ok czyli przegłosowane - będzie meganka :) Teraz "tylko" przekonać Grześka ;) Ale na to już się znajdą sposoby :mrgreen:

Beth dzięki za instrukcję :) Zaraz spróbuję, jet bardzo prosta, aż się dziwię, że sama na to nie wpadłam :D Jeśli mi się uda to wkleję kilka tortów :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #258 dnia: 9 Lipca 2006, 14:36 »
Ten jest całkiem fajniutki :)

Ciekawa propozycja

Trochę za duży jak na 50 osób?...

Ten jak dla mnie na razie wygrywa :mrgreen: Tylko też jest duży strasznie...

Ja po prostu uwielbiam truskawki :mrgreen:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #259 dnia: 9 Lipca 2006, 15:36 »
Smakowicie wyglądają te torciki ale jak dla mnie wygrywa ten z truskawkami  :mrgreen:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #260 dnia: 9 Lipca 2006, 15:40 »
Tak, tak ten tort na rowerze  :D jest po :D prostu superancki

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #261 dnia: 9 Lipca 2006, 15:49 »
Cytat: "asia"
Smakowicie wyglądają te torciki ale jak dla mnie wygrywa ten z truskawkami

Cytat: "redzia"
Tak, tak ten tort na rowerze jest po prostu superancki

Mnie też się najbardziej podoba :mrgreen: Tylko to chyba będzie trochę za dużo tortu jak na 50 osób? :roll: A jak go będzie mniej to bez sensu brać taki stelarz... Muszę się przejść do tej cukierni i zobaczyć jak duży jest ten rowerek, bo może to są takie małe torciki :mrgreen: I będzie w sam raz.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #262 dnia: 9 Lipca 2006, 15:54 »
Poza tym rozchadzam dzisiaj swoje butki ślubne :) Są rewelacyjne! Nic mi nie przeszkadza, obcas stabilny. Tylko ślizgam się trochę na wykładzinie pcv :) Na szczęście takiej wykładziny na sali weselnej nie będzie, a tym bardziej w kościele. A na kafelkach butki trzymają się świetnie, więc wszystko w porządku :mrgreen:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #263 dnia: 9 Lipca 2006, 16:00 »
Eciu super wieczór panieński (tylko czemu miałaś go tak wczesnie???????????????)

no i wklejaj fotkę butków :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #264 dnia: 9 Lipca 2006, 16:06 »
Cytat: "agulkaaa"
Eciu super wieczór panieński (tylko czemu miałaś go tak wczesnie???????????????)

agulkaaa super, że do mnie wpadłaś :) Wieczór był tak wcześnie, bo się większość dziewczyn rozjeżdza w sierpniu za granicę, w tym moja kochana świadkowa :) Więc została podjęta decyzja, że robimy wcześniej, żeby były wszystkie dziewczyny, na których obecności mi zależalo :)

no i wklejaj fotkę butków

Problem polega na tym, że nie mam cyfrówki, bo siostra jak się wyprowadzała to zabrała... Mogę wkleić model :mrgreen:

Moje są takie, tylko oczywiście białe no i mają mniejszy obcas, tylko 5 cm. :) We wtorek na przymiarce cyknę im też fotkę, bo świadkowa będzie mieć aparat :)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #265 dnia: 9 Lipca 2006, 16:09 »
obcas 5 cm to super wybór nóżki nie bolą i są wygodne
moje miały 4,5 i to były chyba najwygodniesze butki na obcasie jakie kiedykolwiek miałam

Wieczór był tak wcześnie, bo się większość dziewczyn rozjeżdza w sierpniu za granicę, w tym moja kochana świadkowa  Więc została podjęta decyzja, że robimy wcześniej, żeby były wszystkie dziewczyny, na których obecności mi zależalo  

aaaaaaaaaa
to faktycznie słuszna decyzja

co nie wyklucza oczywiście drugioego wieczoru bliżej ślubu w mniejszym gronie ( każda okazja jest dobra do zabawy ) :):):):):)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #266 dnia: 9 Lipca 2006, 16:12 »
co nie wyklucza oczywiście drugioego wieczoru bliżej ślubu w mniejszym gronie ( każda okazja jest dobra do zabawy )

Ten pomysł bardzo mi się podoba :mrgreen: Może się coś zorganizuje, zobaczę jak się wyrobimy ze ślubnymi przygotowaniami.

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #267 dnia: 9 Lipca 2006, 20:23 »
no tort rewelacyjny......to co że zaduży na 50 osób:)..niech upieką mniejsze srednice tortu... i będzie stykać:)
warto na ślub taki tort mieć:)
i jeśli mogę prosić o namiary gdzie można takie cudo zamówić i za ile:)

plisssssssssssssss

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #268 dnia: 9 Lipca 2006, 20:48 »
Eciu Reno Megane i to białe - rewelacja.

torcik z truskawkami po porstu chce się go już zjeść :)   :obiad:  

Poza tym rozchadzam dzisiaj swoje butki ślubne

...jak tego nie zrobisz, to będzie bolało uuups.. mój obcas miał 7 cm auuaaaa - teraz wiem, że czasami ważniejsza wygoda niż wygląd nóżki :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #269 dnia: 9 Lipca 2006, 23:09 »
Cytat: "Misia"
no tort rewelacyjny......to co że zaduży na 50 osób:)..niech upieką mniejsze srednice tortu... i będzie stykać:)
warto na ślub taki tort mieć:)

To jest bardzo dobry pomysł :mrgreen: Muszę się tam wybrać i dowiedzieć się jak oni to widzą w cukierni. Tylko, że upał nie nastraja do wychodzenia z domu... Jak przychodzę z praktyk to od razu pod prysznic i potem już nawet mi się palcem u nogi ruszyć nie chce  8)

Cytat: "Misia"
i jeśli mogę prosić o namiary gdzie można takie cudo zamówić i za ile

Już zaraz wyślę na priva :) Na razie jeszcze nie wiem za ile... Aż się boję pytać ;)

Ecia napisał/a:
Poza tym rozchadzam dzisiaj swoje butki ślubne

...jak tego nie zrobisz, to będzie bolało uuups.. mój obcas miał 7 cm auuaaaa - teraz wiem, że czasami ważniejsza wygoda niż wygląd nóżki

Dlatego postanowiłam sobie, że będę w nich chodzić godzinkę dziennie. Powinno w zupełności wystarczyć :) A z obcasem to za dużego wyboru nie miałam po prostu, bo jesteśmy z Grześkiem prawie równego wzrostu :) Więc jak zamawiałam buty w pracowni, to na pytanie "Na jakim obcasie?" odpowiedziałam "Na najniższym możliwym" :lol: W tanecznych niższych obcasów już nie robią :mrgreen: Poza tym ja na codzień chodzę w sportowych butach i wyższy obcas tylko by mi torturował stopę...