Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40214 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #150 dnia: 24 Czerwca 2006, 13:59 »
Swego czasu też kilka razy miałam okazję używac silikonowego staniczka. Trzyma się dobrze, jesli skóra jest sucha, ale po kilku godzinach tańczenia na baletach, kiedy człowiek jest lekko spocony to wtedy staniczek jak dla mnie jest wielkim niewypałem  
bo po prostu ześlizguje się z piersi  Nigdy więcej nie założę go w lecie oraz wtedy kiedy będę szła potańczyć  Sprawdżcie więc ten staniczek w takich warunkach. Oby trzymał się jak najmocniej. Pozdrawiam

Podpisuję się pod tym!!!! Też mam takie doświadczenia, na wilgotnej (spoconej) skórze zjeżdża w dół, niestety!!!

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #151 dnia: 24 Czerwca 2006, 14:14 »
Cytat: "gosiaczekk"
Swego czasu też kilka razy miałam okazję używac silikonowego staniczka. Trzyma się dobrze, jesli skóra jest sucha, ale po kilku godzinach tańczenia na baletach, kiedy człowiek jest lekko spocony to wtedy staniczek jak dla mnie jest wielkim niewypałem Sad
bo po prostu ześlizguje się z piersi

Cytat: "~monika~"
Podpisuję się pod tym!!!! Też mam takie doświadczenia, na wilgotnej (spoconej) skórze zjeżdża w dół, niestety!!!

Dzięki dziewczyny za ostrzeżenie :) Wyobrażam sobie jakby to wyglądało - tańczę sobie, a tu spod bluzki wypada mi silikonowy stanik :lol: :hahaha:

Przeglądałam forum i znalazłam bukiecik, który mi się bardzo spodobał.

Jak myślicie będzie pasował? Będę mieć srebrne dodatki :)
Dla przypomnienia moja sukienka (tylko te aplikacje będą srebrne)

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #152 dnia: 24 Czerwca 2006, 14:45 »
Eciu mysle, ze te kwiatki beda pasowac do twojej kreacji. Sukienka jest biala no i srebrne aplikacje, takze kwiaty w tej tonacji beda pasowaly. A oto kilka wiazanek, jakie ja znalazlam w tych kolorach (moze Ci sie ktoras spodoba)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #153 dnia: 24 Czerwca 2006, 15:37 »
redzia dziękuję, będę mieć w czym wybierać :) Na razie najbarzdiej podoba mi się jednak ten wklejony przeze mnie...

W ogóle to zmobilizowaliśmy się i rozdaliśmy kilka zaproszeń :) Na razie wszycy goście potwierdzają od razu swoje przybycie, to jest baaardzo miłe :) Jeszcze trochę tego roznoszenia nam zostało, tak na oko 70% zaproszeń leży i czeka... Mam nadzieję, że uda się w przyszłym tygodniu parę wręczyć :)

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #154 dnia: 24 Czerwca 2006, 17:58 »
och sliczny ten bukiet wybrany przez Ciebie.....taki bajkowy:)
bardzo romantycznie będziesz wygladala w całości z nim:)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #155 dnia: 24 Czerwca 2006, 18:46 »
Cytat: "Misia"
och sliczny ten bukiet wybrany przez Ciebie.....taki bajkowy:)
bardzo romantycznie będziesz wygladala w całości z nim:)

Cieszę się, że Tobie też się podoba :mrgreen: Coraz bardziej się do niego przekonuję. Narzeczony mojej siostry wymyślił ciekawą rzecz, mianowicie, żeby dobrać biżuterię, pod kolor bukietu. Czyli na przykład coś takiego:

Bardzo mi się ten pomysł spodobał :)

A teraz jeszcze jedno zdjęcie, zawieszek na wódeczkę :) Sala jest w stylu karczmianym, więc wydaje mi się, że powinny pasować.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #156 dnia: 24 Czerwca 2006, 20:48 »
Pomysl z bizuteria jest super. Eciu jaki masz kolor oczu :?: Jezeli jeszcze to bedzie pasowalo do Twoich oczek, to bedzie strzal w 10-che :D Zawieszka na alkohol faktycznie jest w stylu karczmianym i bedzie jak najbardziej na miejscu. My od poczatku bylismy zdecydowani na naklejki na alkohol, ale naogladalam sie zawieszek i stwierdzam, ze moze to jeszcze ulec zmianie :D nie wiem, czy widzialas zawieszki jakie bedzie miala Beth (bardzo podoba mi sie wierszyk jaki jest na zawieszkach).

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #157 dnia: 24 Czerwca 2006, 23:10 »
Cytat: "redzia"
Eciu jaki masz kolor oczu?  Jezeli jeszcze to bedzie pasowalo do Twoich oczek, to bedzie strzal w 10-che

Mam szaro-niebieskie oczy, ale wiecej w nich szarego niż niebieskiego :) Jakbym się zdecydowała na ten bukiet, to mogłabym sobie też makijaż zrobić w takich odcieniach.. Co o tym myślicie? Bo ja się średnio znam na dobieraniu kolorów :luzak:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #158 dnia: 24 Czerwca 2006, 23:14 »
A jeszcze jedna sprawa - myślicie, że powinnam mieć coś na szyję? Bo czytałam na forum, że do takiego dekoltu nie powinno się nic zakładać... Ale mnie jakoś nie pasuje tak całkiem "goło". Sama nie wiem...

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #159 dnia: 24 Czerwca 2006, 23:20 »
Bukiet jest śliczny :)

Radzę przymierzyć kolorową biżuterię z suknią, bo może to nieciekawie. Trudno mi to sobie wyobrazić. Musisz sparwdzić :)

Wydaje mi się, że na szyję owszem, ale coś delikatnego.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #160 dnia: 24 Czerwca 2006, 23:26 »
Ja chyba bym sobie podarowala bizuterie na szyje, moze jakies kolczyki. Jesli juz chcesz cos na szyje, to radze cos skromnego i nie duzego. Ale tak jak mowila azzura musisz to sprawdzic w zestawieniu z suknia. Mysle, ze kolorystycznie bedzie pasowac, to co wybralas (bukiet, makijaz po kolor bukietu i dodatkow).
Dobraaaanoc

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #161 dnia: 25 Czerwca 2006, 11:19 »
Zostało 69 dni! (fajna liczba, prawda? ;) )

Dzisiaj jest rodzinna imprezka z okazji imienin babci, więc uda się nam rozdać parę zaproszeń :) Cieszę się, że to idzie do przodu, bo ostatnio miałam wrażenie zupełnego zastoju :?

Jutro idziemy do poradni rodzinnej, zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że pani będzie kompetentna, bo potraktowałam sprawę poważnie i się mierzyłam i obserwowałam. Tylko jakieś dziwne rzeczy mi powychodziły i potrzebuję pomocy w interpretacji :P

Nie wiem jak ja przeżyję ten tydzień, temperatury powyżej 34 stopni :? Będę chyba cały czas w wannie z chłodną wodą siedzieć...

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #162 dnia: 25 Czerwca 2006, 11:27 »
Ja mam nadzieje, ze nie bede musiala latac do poradni. Zazdroszcze Wam upalow w Polsce, u nas (zielona wyspa) jest tylko 16 stopni.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #163 dnia: 25 Czerwca 2006, 11:32 »
Eciu-bukiecik , ktory sobie wybralas jest sliczny i taki "radosny"-super! A co do bizuterii-to faktycznie musisz przymierzyc razem z suknia co i czy  bedzie Ci pasowac-wtedy najlatwiej bedzie ci zdecydowac :D

Cytat: "Ecia"
Dzisiaj jest rodzinna imprezka z okazji imienin babci, więc uda się nam rozdać parę zaproszeń  Cieszę się, że to idzie do przodu, bo ostatnio miałam wrażenie zupełnego zastoju

no to milutkiego rodzinnego spotkanka zycze :D zastoj zastojem-a zobaczysz jak to niedlugo z kopyta ruszy :mrgreen:

Jutro idziemy do poradni rodzinnej, zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że pani będzie kompetentna, bo potraktowałam sprawę poważnie i się mierzyłam i obserwowałam. Tylko jakieś dziwne rzeczy mi powychodziły i potrzebuję pomocy w interpretacji  

oby naprawde ta pani byla kompetentna!ja idac do poradni tez sie nastawialam, ze moze czegos pozytecznego sie dowiem -i co? Pani byla tak zawstydzona, i skrepowana, ze powiedziala tylko, ze ona poleca metode objawowo-termiczna i jak chcemy to mozemy poczytac sobie o tym.I to byl koniec!Spotkanie trwalo 5 min!takze porazka :evil: no,ale trzymam kciuki abyscie Wy trafili na odpowiednia babeczke!
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #164 dnia: 25 Czerwca 2006, 11:51 »
Cytat: "Agutka"
oby naprawde ta pani byla kompetentna!ja idac do poradni tez sie nastawialam, ze moze czegos pozytecznego sie dowiem -i co? Pani byla tak zawstydzona, i skrepowana, ze powiedziala tylko, ze ona poleca metode objawowo-termiczna i jak chcemy to mozemy poczytac sobie o tym.I to byl koniec!Spotkanie trwalo 5 min!takze porazka

O rany, ale bez sensu... Ta pani nie powinna pracować w poradni w takim razie. Przecież po to ona tam jest, żeby wszystko wyjaśnić, a nie broszurki podsuwać. Jak u mnie tak będzie to sie zdenerwuję, bo mam 3 cykle obserwacji...  :twisted:

Cytat: "redzia"
Zazdroszcze Wam upalow w Polsce, u nas (zielona wyspa) jest tylko 16 stopni.

Jak u nas jest 16 to marudzę, że za zimno, ale jak przychodzą takie upały to znowu tęsknię do niskich temperatur :) Trudno mi dogodzić ;)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #165 dnia: 25 Czerwca 2006, 12:07 »
Eciu długo mnie nie było a widzę że i ty też masz już swoją 100  jak czas szybko leci
zazdroszcze wam tych emocjji przed ślubnych
to najpiękniejsze chwile w życiu

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #166 dnia: 25 Czerwca 2006, 12:27 »
Cytat: "agulkaaa"

Ja tam mam nadzieje, że najpiękniejsze jeszcze przed nami!!!   :roll: :mrgreen:

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #167 dnia: 25 Czerwca 2006, 13:37 »
z ta biżuterią to super pomysł aby dobrać pod klor bukietu:0
a ja jestem zwolenniczka czegoś na szyi....choćby minimalistycznego.....moim zdaniem powinno byc cos co zabłyszczy choćby malutkim kolorowym swiatełkiem:)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #168 dnia: 25 Czerwca 2006, 13:37 »
agulkaaa witaj w moim odliczanku! :D
Cytat: "agulkaaa"
Eciu długo mnie nie było a widzę że i ty też masz już swoją 100 jak czas szybko leci

oj leci, leci jak zwariowany do przodu :) Tylko przygotowania jakoś zwolniły, albo to ja mam takie wrażenie ;)

Cytat: "dziubasek"
agulkaaa napisał/a:

Ja tam mam nadzieje, że najpiękniejsze jeszcze przed nami!!!

Ja też hehe ;) Ale możemy pójść na kompromis i napisać, że to jedne z najpiękniejszych chwil w życiu :mrgreen: ;)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #169 dnia: 25 Czerwca 2006, 13:39 »
Cytat: "Misia"
a ja jestem zwolenniczka czegoś na szyi....choćby minimalistycznego.....moim zdaniem powinno byc cos co zabłyszczy choćby malutkim kolorowym swiatełkiem:)

Może coś takiego:

Chyba nawet ładnie by się komponowało z kolczykami, które wklejałam wcześniej :)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #170 dnia: 25 Czerwca 2006, 14:16 »
Chyba nawet ładnie by się komponowało z kolczykami, które wklejałam wcześniej

na pewno!
super bardzo mi sie podoba!
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #171 dnia: 25 Czerwca 2006, 18:48 »
Dziewczyny przeglądałam biżuterię na allegro i znalazłam bardzo ładny komplecik, od razu mi się spodobał. Jak myślicie pasowałby? Bo coraz bardziej mi się podoba :D

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #172 dnia: 25 Czerwca 2006, 18:52 »
Eciu, komplecik jest uroczy. Myślę, że powinnaś sobie sprawić jakiś i go zmierzyć z suknią. Już pisałam chyba, że mam mieszane uczucia co do ozdób pod kolor bukietu, trudno mi to sobie wyobrazić  :roll: Bo nie cały zcas będziesz mieć bukiet w rękach, ciekawe, jak to wygląda z samą suknią. A czy takie jak w bukiecie kwiaty będziesz mieć też we włosach?

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #173 dnia: 25 Czerwca 2006, 18:57 »
Cytat: "azzurra"
nie cały zcas będziesz mieć bukiet w rękach, ciekawe, jak to wygląda z samą suknią. A czy takie jak w bukiecie kwiaty będziesz mieć też we włosach?

A tego nie wiem jeszcze... Nie spotkałam się z fryzjerką, nie wiem co wymyśli. Ale tak sobie kombinuję, że to byłby dobry pomysł, bo wtedy biżuteria cały czas by do tych kwiatków pasowała... Ale ten odcień różu jest bardzo delikatny, więc chyba powinno być dobrze, nawet bez różowego we włosach?...

Z resztą, chyba kupię ten komplecik, bo mnie zaczarował zupełnie i jak nie będzie do sukienki pasował na przymiarce, to wtedy będę szukać czegoś innego, a ten zostawię sobie na jakąś inną okazję :)

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #174 dnia: 25 Czerwca 2006, 18:58 »
Z resztą, chyba kupię ten komplecik, bo mnie zaczarował zupełnie i jak nie będzie do sukienki pasował na przymiarce, to wtedy będę szukać czegoś innego, a ten zostawię sobie na jakąś inną okazję

Iście salomonowe rozwiązanie :)  :mrgreen: Takie kobiece ;)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #175 dnia: 25 Czerwca 2006, 19:04 »
Iście salomonowe rozwiązanie :) :mrgreen: Takie kobiece ;)

Niech no się tylko Grzesiek o tym dowie :mrgreen: ;)

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #176 dnia: 25 Czerwca 2006, 19:07 »
Niech no się tylko Grzesiek o tym dowie

No przecież my mu nie powiemy  :mrgreen: To niby skąd miałby sie dowiedzieć?  :twisted:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #177 dnia: 25 Czerwca 2006, 19:13 »
No przecież my mu nie powiemy  To niby skąd miałby sie dowiedzieć?

To mogę się czuć bezpieczna :mrgreen:

Policzyłam przed chwilą - mamy już rozdane 40% zaproszeń :jupi: Idzie nawet w całkiem niezłym tempie :) Chciałabym się jeszcze niedługo wybrać do kancelarii, bo w wakacje jest czynna rzadziej i potem się mogą kolejki zrobić...

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #178 dnia: 26 Czerwca 2006, 10:36 »
komplecik idealny prześliczny:)
będzie pasował:)

no i na poxniej bedziesz miała, nawet jako biżuterię codzienną.....bo jest skromnu ale uroczy komplecik:)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #179 dnia: 26 Czerwca 2006, 10:54 »
Ecia śliczna biżuteria. :)
Delikatna i w pięknym jasno-różowym kolorze. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077