Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #30 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:52 »
Cytat: "Ecia"
Postaram się wklejać co nieco  Na razie było malutko, ale obiecuję poprawę po sesji  

dobrze poczekam i będę trzymała kciuki za ciebie

Offline Kaśka

• bywalec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:57 »
Doniu jak najbardziej jestem za rozjaśnieniem sali kolory które wybrałyście żóty i zielony są super takie radosne i lekkie a o to ci właśnie chodzi

pasy materiału super ja też tak będę miała bez balonów i tego typu dodatków

Będzie dużo świec - też żółtych i zielonych (ja bym chyba wolała same zielone).

jak masz dużo ilościowo żótego to świece chyba mogą być tylko zielone tak sobie skromnie myślę

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #32 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:57 »
Co o tym myślicie

Uruchomiłam całą moją plastyczną wyobraźnię i myślę, że będzie naprawdę ładnie :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Czerwca 2006, 23:09 »
Ecia sala bardzo ładana i przede wszystkim ma swój klimat, a to jest bardzo ważne.  :)
I też zdecydowanie jestem za tym, aby tą salę rozjaśnić. Myślę, że żółte dodatki to dobre rozwiązanie, a do tego zieleń, która oczywiście doskonale się komponuje z żółtym.
Jeżeli ustalaliście dekorację z dekoratorką to na pewno będzie pięknie.
Dekorator to przecież w tych sprawach najbardziej kompetentna osoba. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Czerwca 2006, 23:23 »
Cytat: "azzurra"
myślę, że będzie naprawdę ładnie

Cytat: "Marta"
Ecia sala bardzo ładana i przede wszystkim ma swój klimat, a to jest bardzo ważne.

Dzięki dziewczyny :) To naprawdę dużo dla mnie znaczy, że nie tylko mi się sala podoba :D

Cytat: "Kaśka"
jak masz dużo ilościowo żótego to świece chyba mogą być tylko zielone tak sobie skromnie myślę

Czyli zielone świece będą :D Kurcze, aż mi się zachciało lecieć dekorować ;)

Jeżeli ustalaliście dekorację z dekoratorką to na pewno będzie pięknie.
Dekorator to przecież w tych sprawach najbardziej kompetentna osoba.

Dokładnie dlatego zdecydowałam się na dekoratorkę. Ja nie mam smykałki do takich rzeczy i tylko bym się stresowała niepotrzebnie, że nic wymyśleć nie mogę :D A tak to po prosty zdam się na profesjonalistkę i problem z głowy :mrgreen: Tylko szczegóły będę musiała poustalać, ale nie spoczywa już na mnie ciężar całości :)

Offline donia

• entuzjasta
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #35 dnia: 1 Czerwca 2006, 23:39 »
A ja wiem gdzie ta karczma i bardzo tam ładnie... byliśmy tam kiedyś pozaglądać jak sobie spacerowaliśmy....

:D

ale będzie pięknie !!!
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Czerwca 2006, 07:23 »
po fotkach widać że bardzo fajny klimat panuje tam:) nie taki stołówkowy
tak przytulnie:)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Czerwca 2006, 07:54 »
Ecia, bardzo lubie takie karczmiane klimaty!! Ludzie na pewno będą czuć się swojsko i sympatycznie! :ok:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #38 dnia: 2 Czerwca 2006, 08:23 »
Jak widać klimat typowo "karczmiany".

oj, bardzo mi się to podoba :)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #39 dnia: 2 Czerwca 2006, 08:55 »
Ecia salę masz bardzo ładną. Jest taka nastrojowa. Jak w górach. Bardzo mi się podoba. Jest przytulna i ciepła. Gratuluję wyboru. :wink:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #40 dnia: 2 Czerwca 2006, 09:04 »
Ecia, takie miejsca jak Twoja sala mają swój klimat a to bardzo ważne. Owszem jest ciemna ale koncepcja żółci i zieleni i jeszcze te słoneczniki ... no pięknie będzie. Wiesz ja już nie pamiętam czy u Ciebie będzie ale w takiej karczmie to świetnie będzie pasował wiejski stół - to nie jest jakaś aluzja, po prostu tak uważam, sala jest taka przytulna, na pewno każdy będzie się tam dobrze czuł - miejsce ma swój klimat (powtarzam się ale tak jest) :wink:
Aha no i w tańcach mógłby być zbójnicki dla panów :mrgreen:

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #41 dnia: 2 Czerwca 2006, 09:08 »
Witaj Eciu kochana  :jupi:
Dawno Cię nie widziałam na forum, więc bardzo sie cieszę, że założyłaś swój watek, bo będziesz pewnie częściej tutaj wchodzić  :P
Masz śliczną suknię i śliczny welon, bo tak gładko opada.. mój niestety jest sztywny i sterczy trochę :roll:
A aplikacje na sukience są podobne do moich (na górze) :wink: Tez idą na skos  :wink:
Będę śledzić Twoje przygotowania Eciu na pewno :D
Pozdrawiam!
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #42 dnia: 2 Czerwca 2006, 15:01 »
tulipku  jak fajnie, że do mnie wpadłaś :) W ogóle dziewczyny jesteście kochane, że przy tych wszystkich setkach do mnie też zaglądacie :)

Cytat: "tulip"
Dawno Cię nie widziałam na forum

Wyjechałam na parę dni do Niemiec, no a teraz to już prawie sesja :? ale postram się poprawić :D :D

Masz śliczną suknię i śliczny welon, bo tak gładko opada.. mój niestety jest sztywny i sterczy trochę

Dziękuje bardzo, cieszę się, że Ci się podoba. Ten welon na zdjęciu, to tylko taki pierwszy lepszy wpięty, żebym zobaczyła jak suknia z welonem wygląda. Welonu jeszcze nie wybrałam - będę się w to bawić na pierwszej przymiarce, czyli 28 czerwca :D Ale może rzeczywiście ten ze zdjęcia byłby bardoz dobry... Muszę się zastanowić :)

mój niestety jest sztywny i sterczy trochę

Nie możesz już zmienić? To w końcu nie tak jakbyś chciała całą suknię zmienić :) Ważne żebyś się dobrze czuła w całości, a nie myślała "A ten welon tak  mi sterczy..." Z resztą zaraz zajrzę na Twój wątek, zobaczyć jak to sterczenie wygląda :D

Cytat: "Maja"
Ecia, takie miejsca jak Twoja sala mają swój klimat a to bardzo ważne.

Cytat: "Anielka"
Ecia salę masz bardzo ładną. Jest taka nastrojowa.

Cytat: "oosta"
Ecia napisał/a:
Jak widać klimat typowo "karczmiany".

oj, bardzo mi się to podoba

Cytat: "dziubasek"
Ecia, bardzo lubie takie karczmiane klimaty!!

Cytat: "Misia"
po fotkach widać że bardzo fajny klimat panuje tam:)

Bardzo Wam dziękuję za pozytywne opinie :D Bo powiem, szczerze, że po podpisaniu umowy miałam pewnie wątpliwości, czy dokonałam dobrego wyboru. Ale teraz jestem spokojna :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #43 dnia: 2 Czerwca 2006, 15:36 »
Ecia dzisiaj są dokładnie 3 miesiące do Twojego ślubiku i wesela. :D

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #44 dnia: 2 Czerwca 2006, 15:53 »
Ecia dzisiaj są dokładnie 3 miesiące do Twojego ślubiku i wesela.

Marta rzeczywiście, ja nawet nie zauważyłam :lol: Jejku jak to szybko leci... Pamiętam jak miałam ponad 7 miesięcy na liczniku i wydawało mi się, żze to jeszcze tyyyyyle czasu. A tu proszę - już zdecydowanie bliżej niż dalej :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #45 dnia: 2 Czerwca 2006, 16:00 »
Eciu!
Nareszcie zawitałam do Twojej seteczki  :D
Bardzo podoba mi się Twoja sukienka - ładnie na Tobie leży i romantycznie w niej wyglądasz. Jak dojdą dodatki to będzie ślicznie  :D
Lokalik na wesele jest uroczy - bardzo lubię takie "swojskie" klimaty. Dobrze się czuję w takich lokalach i myślę, że Twoi goście będą się super bawić!

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #46 dnia: 2 Czerwca 2006, 16:01 »
Mam prośbę do dziewczyn z Wrocka - znacie dobre sklepy z bielizną? Bo ja nic nie mogę znaleźć... :( Potrzebuje dobrgo push-up'a, bo mam mały biust i do tego "rozstrzelony" na boki, więc chcę, żeby go ładnie zebrało :D No i musi mieć koniecznie możliwośc założenia tylko jednego ramiączka na szyję, bo taką będę mieć sukienkę...

Szukam i szukam i nic mi się nie podoba... Jak ma ramiączko na szyję to mi się nie podoba jak się układa, albo jest zbyt zdobiony, a wolałabym w miarę gładki :? Byłam w dwóch sklepach Triumpha, i w przejściu podziemnym pod placem Jana Pawła II i jeszcze w kilku i ani jednego stanika nad którym mogłabym się chociaż zacząć zastanawiać... Już się zaczęłam zastanawiać czy ja jakaś zbyt wybredna nie jestem ;) Myślałam, że nie będzie trudno - noszę rozmiar 70B...  Mam jeszcze trochę czasu do przymiarki, ale zaczynam sie denerwować :?

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #47 dnia: 2 Czerwca 2006, 16:05 »
asia witaj serdecznie w moim odliczanku :) Bardzo się cieszę, że podoba Ci się sukienka i lokal :D
Cytat: "asia"
myślę, że Twoi goście będą się super bawić!

Mam taką nadzieję :D

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #48 dnia: 2 Czerwca 2006, 16:06 »
Eciu, ja sobie chwalę Triumpha w Galerii, jest tam też jeszcze jeden sklep z bielizną, też wydaje mi się przyzwoity. Ale fakt, że z bielizną, to był we Wrocku problem  :roll:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #49 dnia: 2 Czerwca 2006, 16:33 »
Ecia, a może na allegro coś znajdziesz dla siebie. :)
Ja kupowałam na allegro i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Bielizna leży na mnie idealnie. Pierwszy raz kupowałam bieliznę na allegro i bałam się czy będzie na mnie dobrze leżeć staniczek...o majtusie się nie martwiałam.
Też mam mały biust 75B.

Offline donia

• entuzjasta
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #50 dnia: 2 Czerwca 2006, 23:45 »
Mam prośbę do dziewczyn z Wrocka - znacie dobre sklepy z bielizną?

Eciu, a byłsś w tym sklepie Triumpha na Szczytnickiej? Polecam, ja tam zawsze znajdę coś odpowiedniego (wybór jest ogromny i ceny niższe niż w Galerii czy Koronie)
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #51 dnia: 3 Czerwca 2006, 11:38 »
azzurra, Marta, donia dzięki za bieliźniane podpowiedzi :D DO sklepów przejdę się na pewno, a i na necie znalazłam parę ciekawych propozycji :D

A dzisiaj już mam 2 z przodu na liczniku! :jupi: Czas leci jak szalony po prostu.

Podjęłam decyzję co do butów. Nalatałam się po mieście, byłam w sklepach polecanych i nie polecanych, już chyba wszędzie gdzie się dało i NIC nie znalazłam... Albo za wysoki obcas, albo za płytkie i stopa mi się troszkę "przelewała" za but, co swoją drogą jest trochę dziwne, bo stopę mam szczupłą... Będę więc zamawiać buty w pracowni obuwia tanecznego :D Chciałabym coś w tym stylu

tylko na jak najniższym obcasie no i białe oczywiście.

Co myślicie o takim pomyśle?

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #52 dnia: 3 Czerwca 2006, 14:34 »
Będę więc zamawiać buty w pracowni obuwia tanecznego

To chyba są strasznie drogie takie buty????
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #53 dnia: 3 Czerwca 2006, 14:48 »
Cytat: "Lea"
To chyba są strasznie drogie takie buty????

Ja też tak myślałam, ale poszłam się zapytać i zostałam mile zaskoczona. Cena od 120 do 190 złotych (czy coś koło tego) w każdym razie nie przekracza 200zł.  Tylko muszę się chyba pośpieszyć z zamówieniem, bo robi się je kilka tygodni, a ja na koniec czerwca mam przymiarkę :D

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #54 dnia: 3 Czerwca 2006, 18:09 »
co do staniczkow takich na jak chcxesz mieć...to szukaj sklepu z bielizna marki Lilly....jest taki stanik wygląda jak bardodka ale jest z pusch upem....i daje rewelacyjne efekt:)
super podnosi biust i ma odpinane ramiaczka ,w komplecie sa silikonowe do wymiany...i staniczek sie trzma..bo jest podszyty warstewka silikonu.....co jest przydatne w sytuacjach jak chcesz mieć stanik bez ramiączek...a podnosisz rece do gory...to stanik nie spływa ci na dół:)..jak to bywa w innych modelach.....

jak znajde dokładne zdjęcie i naazwe tego stanika to napiszę
ale jakbys ekspedientce wytłumaczyła o co ci chodzi to powinna wiedzieć
ja jak pracowalam w bielixnie to klientki ten model nazywały sobie "bardodka pusch-up"

acha..no i jesli będziesz zdesperowana bardzo zta bielizna....i zaufasz mi...to mogę sie z toboa umowic i ci kupić (polazłam bym tam gdzie pracowałam i z szefowa się dogadała by zamowiła jakby nie było- a mam znia dobty kontakt)i przesłać...a ty mi na konto kase przelejesz....zreszta jakos byśmy się dogadały

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #55 dnia: 3 Czerwca 2006, 18:15 »
acha..no i jesli będziesz zdesperowana bardzo zta bielizna....i zaufasz mi...to mogę sie z toboa umowic i ci kupić

Misia dziękuję Ci bardzo :) Na razie jeszcze poszukam, ale jakby coś to będę dawać znać na priva. Kochana jesteś. A jaka jest (była) cena tej bardotki push-up?

A tak swoją drogą - jak dobrze, że jest to forum :D Chyba bym się bez Was pogubiła w tym wszystkim :luzak:

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #56 dnia: 3 Czerwca 2006, 18:24 »
jejku nie pamietam dokładnie, kurcze wypadłam z dokladnego oiegu cenowego.................hihihi
ale swita mi w głowie że na pewno przedział cenowy będzie 80 -90 zł

kurcze własnie szukam tego stanika na necie..i dziwne nie mogę znaleźc by ci pokazać:(

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #57 dnia: 3 Czerwca 2006, 18:30 »
Co myślicie o takim pomyśle?

Myślę, że pomysł jest bardzo dobry! takie butki na pewno są bardzo wygodne i nadają się na całonocne tańcowanie na parkiecie :mrgreen:

Offline Kaśka

• bywalec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #58 dnia: 3 Czerwca 2006, 19:34 »
... Będę więc zamawiać buty w pracowni obuwia tanecznego

super pomysł bo buty będziesz miała bardzo dobrze dopasowane do stopy i napewno wygodne a oto przecież też chodzi bo tańcować będziesz całą noc

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #59 dnia: 3 Czerwca 2006, 20:25 »
Cytat: "Kaśka"
super pomysł bo buty będziesz miała bardzo dobrze dopasowane do stopy i napewno wygodne a oto przecież też chodzi bo tańcować będziesz całą noc

Cytat: "dziubasek"
Myślę, że pomysł jest bardzo dobry! takie butki na pewno są bardzo wygodne i nadają się na całonocne tańcowanie na parkiecie

Dokładnie to samo sobie myślałam. Pamiętam jak na studniówce przeszkadzały mi buty, mało brakowało żebym wracała boso, tak mnie stopy bolały... A przecież nie mogę się krzywić z bólu na własnym weselu :mrgreen:

ale swita mi w głowie że na pewno przedział cenowy będzie 80 -90 zł

Misia to bardzo fajna cena, spodziewałam sie raczej koło 150zł, więc jestem mile zaskoczona. Porozglądam się jeszcze i dam znać. Dzięki wielkie :)