Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40226 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #210 dnia: 1 Lipca 2006, 16:51 »
Ecia widzę, że zabawa była przednia.  :D
I oczywiście medal dla pomysłowych koleżanek. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #211 dnia: 1 Lipca 2006, 16:59 »
No tylko pogratulowac kolezanek :D . Tez mam nadzieje, ze pojawi sie tutaj chociaz jedna fotka z Twojego wieczorku  :mrgreen: ojjjjjjj dziewczyny tylko jedno Wam w glowie hihihi :lol:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #212 dnia: 1 Lipca 2006, 17:11 »
Ok kilka fotencji :)
Jedna z dekoracji, z której "odrobinkę" zeszło powietrze :mrgreen:

Nie pytajcie co się działo chwilę wcześniej ;)

Galaretkowy Przyjaciel :mrgreen:

A tutaj cieszę się do pamiętnika (musiałam trafić na jakiś szczególnie śmieszny fragment ;) )

Ten super wieczór to przede wszystkim zasługa mojej kochanej świadkowej :) Ja tylko zrobiłam listę gości, a całą resztą już się Jola zajęła :) Jest the best po prostu :mrgreen: Widać ją na drugim zdjęciu jak się cieszy :mrgreen:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #213 dnia: 1 Lipca 2006, 17:13 »
Uściskaj ode mnie Jole!!! rewelacyjna babka!! taki wieczór panieński to po prostu marzenie każdej Panny Młodej!! Hmm...ciekawe jak będzie u mnie....

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #214 dnia: 1 Lipca 2006, 17:28 »
Nie ma to jak wieczór w babskim gronie, prawda? Do ślubu jeszcze 2 miesiące, może jakieś poprawiny? ;)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #215 dnia: 1 Lipca 2006, 17:29 »
Ecia, a ja myslalam, ze na ostatnim zdjeciu tak sie cieszysz, bo trzymasz pod pacha duuuuuuzy "balon:  :mrgreen: hehehe

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #216 dnia: 1 Lipca 2006, 17:31 »
Cytat: "dziubasek"
Uściskaj ode mnie Jole!!! rewelacyjna babka!! taki wieczór panieński to po prostu marzenie każdej Panny Młodej!!

dziubasku dziękuję w imieniu Joli :) Przekazałam uścisk przez gg i aż się Jolcysia wzruszyła. Powiedziała, że to dla niej najlepszy komplement :mrgreen:

Cytat: "dziubasek"
Hmm...ciekawe jak będzie u mnie....

Na pewno świetnie :D W końcu wieczór panieński ma się tylko raz w życiu :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #217 dnia: 1 Lipca 2006, 17:36 »
Cytat: "azzurra"
Do ślubu jeszcze 2 miesiące, może jakieś poprawiny?

A to jest całkiem niezły pomysł :mrgreen: Tylko nie byłoby już tego elementu zaskoczenia ;)

Cytat: "redzia"
Ecia, a ja myslalam, ze na ostatnim zdjeciu tak sie cieszysz, bo trzymasz pod pacha duuuuuuzy "balon:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Z Balonowym Przyjacielem nie rozstawałam się przez cały wieczór :lol: Teraz leży u mnie na łóżku :hahaha:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #218 dnia: 1 Lipca 2006, 18:28 »
Eciu-normalnie zabawa na sto dwa!!!super naprawde super!!!!!ni o zdjecia sa bombowe :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline aniula

• entuzjasta
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #219 dnia: 1 Lipca 2006, 21:10 »
Ecia pozazdrościć świadkowej i koleżanek. Spisały się rewelacyjnie. Będziesz miała co wspominać  :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #220 dnia: 1 Lipca 2006, 22:29 »
nonooooo to ci dopiero była impreza....noonoooo
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #221 dnia: 1 Lipca 2006, 22:53 »
eciu superowski twój wieczor panienieski
ja niedługo psiapsiulce bede robic...wiec na pewno skorzystam z niektorych rzeczy:)))))))))))))))))

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #222 dnia: 3 Lipca 2006, 20:53 »
Eciu ten galaretkowy przyjaciel to po prostu rewelacja!!!!

Gratulacje dla organizatorek- w szczeglnosci dla Joli :D:D:D:D:D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline kingasz
  • nowicjusz
  • *
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #223 dnia: 4 Lipca 2006, 12:02 »
nie bylo mnie kilka dni, a tu tyle nowinek! Eciu - zabawa fajowa jak nie wiem, smialam sie do rozpuku :)

Ale jeszcze wtrace na temat bizuterii, bukietu i makijazu... Teazs uwazam ze 1 albo 3, nie radzilabym (jesli mozna) kombinowac kolorystycznie z 2. Drugi jest uroczy, ale nie do tej sukni i absolutnie nie do bizuterii ktora wybralas. a co do makijazu, popros swoja kosmetyczke, zbey dobrala go dociebie, tak zeby podkreslil towja urode, ale bvyl delikatny i jasny. Osobiscie uwazam, ze gdyby mial byc "pod kolor" to za duzo byloby tego koloru - lepiej podkreslic szaro-niebieskie oczy niz bukiet ktory sam w sobie bedzie dekoracyjny :)

Pozdrowionka!

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #224 dnia: 4 Lipca 2006, 12:13 »
Eciu widzę, że wieczór panieński udał się, że HEJ :wink: Organizatorki widac mają bujną wyobraźnię :wink: , ale niespodziankę pewnie miałaś większą niż mogłas się spodziewać, co :?:  :wink:

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #225 dnia: 4 Lipca 2006, 12:18 »
Eciu wieczór był super, ale będziesz miała wspomnienia, aż pozazdrościć takich koleżanek i takiego wieczoru, bo u mnie chyba nie będzie żadnego wieczoru panieńskiego :cry:

rybkawiedenka
  • Gość
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #226 dnia: 4 Lipca 2006, 12:28 »
Eciu zabawa jak widac byla przednia! Najwazniejsze ze bedzie co wspominac.

Dorotko nie smuc sie, ja nie bede miala panienskiego bo nie chce miec, jestem przeciwna takim "imprezom" i wcale mnie to nie smuci! :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #227 dnia: 4 Lipca 2006, 12:57 »
Wow ile nowych wpisów w moim wątku :D Rzeczywiście zabawa była rewelacyjna, jak przeglądam zdjęcia to mi się mordka cieszy :mrgreen:

Cytat: "Misia"
ja niedługo psiapsiulce bede robic...wiec na pewno skorzystam z niektorych rzeczy

Misia mogę zaręczyć, że przyjaciółka będzie bardzo pozytywnie zaskoczona :mrgreen:

Cytat: "Lea"
Eciu ten galaretkowy przyjaciel to po prostu rewelacja!!!

Pytałam się jak dziewczyny go zrobiły - zalały galaretką przekrojoną butelkę po wodzie mineralnej :lol: Ja bym chyba na to nie wpadła :D

Cytat: "Anielka"
niespodziankę pewnie miałaś większą niż mogłas się spodziewać, co

Niespodzianka była ogrooomna :D I bardzo, bardzo pozytywna - dawno się tak nie śmiałam :D

Cytat: "aniula"
pozazdrościć świadkowej i koleżanek. Spisały się rewelacyjnie.

Cytat: "Lea"
Gratulacje dla organizatorek- w szczeglnosci dla Joli

Cytat: "Anielka"
Organizatorki widac mają bujną wyobraźnię

Cytat: "Dorota77"
pozazdrościć takich koleżanek i takiego wieczoru

Dziewczyny spisały się po prostu na medal. Baardzo im dziękowałam i się wzruszyłam, a potem one się trochę wzruszyły. A na koniec jeszcze rozczuliłam się jak dziękowałam świadkowej. Lepszego wieczoru nie mogłam sobie wymarzyć :D

u mnie chyba nie będzie żadnego wieczoru panieńskiego

Dorotko a czemu nie będzie?... Jeśli bardzo chcesz, możesz coś zorganizować. Nie będzie elementu zaskoczenia, ale zabawa może być super :)
Ale rozumiem też oczywiście, jeśli ktoś nie chce mieć panieńskiego, tak jak rybka :) No bo to w końcu wolny wybór :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #228 dnia: 4 Lipca 2006, 13:05 »
Cytat: "Ecia"
Dorotko a czemu nie będzie?... Jeśli bardzo chcesz, możesz coś zorganizować. Nie będzie elementu zaskoczenia, ale zabawa może być super

Nie to że niechcę, poprostu raczej nic z tego nie będzie, ale jakby się coś zmnieniło to napewno wszystko opiszę.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #229 dnia: 4 Lipca 2006, 13:10 »
Cytat: "kingasz"
Ale jeszcze wtrace na temat bizuterii, bukietu i makijazu... Teazs uwazam ze 1 albo 3, nie radzilabym (jesli mozna) kombinowac kolorystycznie z 2. Drugi jest uroczy, ale nie do tej sukni i absolutnie nie do bizuterii ktora wybralas.

Po obejrzeniu zdjęć jeszcze raz będę się skłaniać chyba w kierunku tego pierwszego... Ale drugi tak mi się podoba... A co myślicie o wersji drugiego, ale w delikatniejszych kolorach? Jakoś nie umiem go sobie odpuścić ;)

a co do makijazu, popros swoja kosmetyczke, zbey dobrala go dociebie, tak zeby podkreslil towja urode, ale bvyl delikatny i jasny. Osobiscie uwazam, ze gdyby mial byc "pod kolor" to za duzo byloby tego koloru - lepiej podkreslic szaro-niebieskie oczy niz bukiet ktory sam w sobie bedzie dekoracyjny

Kinga dzięki :) Dałaś mi do myślenia, chyba rzeczywiście trochę za dużo zrobiłoby się tego różowego... Kwestię koloru makijażu dogadam jeszcze z kosmetyczką. Na codzień maluję się bardzo żywymi kolorami - żółty, zielony, niebieski, czerwony... Łączę, mieszam ;) Zobaczymy co powie kosmetyczka :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #230 dnia: 4 Lipca 2006, 13:11 »
Ecia napisał/a:
Dorotko a czemu nie będzie?... Jeśli bardzo chcesz, możesz coś zorganizować. Nie będzie elementu zaskoczenia, ale zabawa może być super

Nie to że niechcę, poprostu raczej nic z tego nie będzie, ale jakby się coś zmnieniło to napewno wszystko opiszę.

To trzymam kciuki, żeby było co opisywać :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #231 dnia: 4 Lipca 2006, 13:52 »
Zauważyłam, że liczniki już działają :jupi: Mam już jedynkę z przodu!!

A jeszcze tyyyle załatwiania...  :roll: Najgorszy to będzie garnitur dla Grześka, chora jestem na samą myśl o tych zakupach ;)

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #232 dnia: 4 Lipca 2006, 13:54 »
Najgorszy to będzie garnitur dla Grześka, chora jestem na samą myśl o tych zakupach

Eciu -zobaczysz pojdzie jak z platka :mrgreen: faceci tak to juz maja. rach ciach i bedzie po sprawie :D sama sie zdziwisz, ze mozna tak szybko cos kupic :D

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #233 dnia: 4 Lipca 2006, 13:59 »
Cytat: "Agutka"
Eciu -zobaczysz pojdzie jak z platka faceci tak to juz maja. rach ciach i bedzie po sprawie sama sie zdziwisz, ze mozna tak szybko cos kupic

Agutko mam nadzieję, że masz rację... Grześ na razie na pytanie, kiedy idziemy po garnitur, odpowiada "A po co, przecież ja już jeden mam?" (od obrony :twisted: ) W takich momentach mam ochotę go  :ckm:    :biczowanie:

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #234 dnia: 4 Lipca 2006, 14:32 »
Grześ na razie na pytanie, kiedy idziemy po garnitur, odpowiada "A po co, przecież ja już jeden mam?" (od obrony  ) W takich momentach mam ochotę go  

a no to wcale Ci sie nie dziwie :twisted: moj Andreas garnitur ma nowiutki,ale za to wyjscie z nim po buty konczy sie tak samo jak u Was. No,ale jak nie po dobroci to trzeba bedzie ich wziac sila i do sklepu jazda :twisted:  :twisted:  :twisted:

Offline kingasz
  • nowicjusz
  • *
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #235 dnia: 4 Lipca 2006, 14:43 »
Przepraszam ze tak nie na temat... Ale czy dobrze odgadlam agutka ze to drugie serduszko to w brzuszku ci bije? :D jesli tak to gratulacje i witaj w klubie :D

A tak przy okazji, skoro juz nie na temat jestem... Przepraszam wszystkie dziewczyny ktorych setek nie odwiedzilam mimo zaproszen ale przy bablu i drugim w brzuszku brak czasu :( Mimo wszystko pozdrawiam cieplutko i zycze Wam aby wszsystko sie udalo jak najlepiej :) Moze jak czas pozwoli to wpadne :)

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #236 dnia: 4 Lipca 2006, 15:05 »
Przepraszam ze tak nie na temat... Ale czy dobrze odgadlam agutka ze to drugie serduszko to w brzuszku ci bije?  jesli tak to gratulacje i witaj w klubie  

Eciu-wybacz takie odejscie od tematu. mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujesz :wink:

Tak Kingasz jestem w ciazy i mam w sobie malenka kruszynke :D Dziekuje za gratulacje :D

Eciu-sorki jeszcze raz :D

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #237 dnia: 4 Lipca 2006, 15:13 »
Eciu-wybacz takie odejscie od tematu. mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujesz

Agutka, nie żartuj - taki offtopic jest baaaardzo mile widziany :mrgreen:

Offline kingasz
  • nowicjusz
  • *
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #238 dnia: 4 Lipca 2006, 15:22 »
Eciu-wybacz takie odejscie od tematu. mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujesz  

Tak Kingasz jestem w ciazy

To ja jeszcze raz przepraszam, ale nie umiem jeszcze dobzre obslugiwac tego forum w tym zadac pytania na priv... Podaj mi Agutka jakis namiar na forum "na temat", na ktorym moglybysmy sie spotkac nie wadzac nikomu :)

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #239 dnia: 4 Lipca 2006, 15:28 »
Agutka, nie żartuj - taki offtopic jest baaaardzo mile widziany

Eciu w zwiazku z tym, ze moge czuc sie bezpiecznie :wink: podam dla Kingasz linki do moich odliczanek:)

tu jest link do mojego slubnego odliczania, w ktorym tez jest mowa o mojej kruszynce:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=3111

a tu juz dotyczy tylko i wylacznie mojego drugieg serduszka :D

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=3566&postdays=0&postorder=asc&start=0

Eciu a to dla Ciebie :  :bukiet: