podusia jest naprawde super - prawdopodobnie pojde za Twoim przykladem i tez cos sklece
redzia super, ze Ci się podoba

Polecam wykombinowanie czegoś samodzielnie. Frajda jest ogromna, a koszt poduszki spada poniżej 5 zeta
wiec jakis kolorek wlosow wybierzesz??
Jeszcze nie wiem... Chciałabym coś z ciepłych brązów, może jakiś czekoladowy?...
dawno juz mnie nie było w tym watku ale przejrzałam cały od a do z
madziulku cieszę się bardzo, że Ci się chciało

Ja powiem szczerze, że nie nadążąm za wszystkimi setkami... Tym bardziej doceniam, że do mnie zajrzałaś

Super, że podoba Ci się suknia, biżuteria i fryzura. A co do bukietu to już nie pamiętam jaki to był, ten wklejony przez Maję, będę musiała zajrzeć...
coraz bliżej
Wiem i bardzo, bardzo, bardzo się z tego cieszę
tort na kółkach z truskawkami wygrał dla mnie w przedbiegach
Dla mnie też, ale przyszły stwierdził, że jest mało ślubny, to znaczy za mało tradycyjny i ostatecznie będzie ten wklejony powyżej

Eciu suknia jeszcze jest w trakcie produkcji- jak dojdą dodatki, aplikacje to Twój przyszły mąż oszaleje na Twój widok
Mam nadzieję, dziubasku

Zresztą - spróbowałby nie oszaleć
Ecia - zazdroszczę takich kształtów jakie masz
Beth Kochana dziękuję ślicznie

Ja uważam, że jestem trochę za chuda... Przydałoby się może trochę masy mięśniowej, bo recę to mam jak patyczki...
uważam, że suknia nawet w wersji roboczej wygląda ślicznie
Suknia prezentuje się bardzo obiecująco.
Dzięki dziewczyny

Mam nadzieję, że efekt końcowy sprosta moim oczekiwaniom

Torcik jest świetny,a która to cukiernia? U Spychały?
Tak cukiernia U Spychały

Muszę się tam w końcu wybrać i zamówić torcik..Może w poniedziałek mi się uda.
kurcze to wogóle inne wrażenie jak się suknie szyje......a nie na gotowe przychodzi:).....z ciekawością się fotki ogląda jak powoli kreacja sie kreuje...
Zupełnie inne

Szczególnie, że nawet jak przymierzałam oryginał, to był o jakieś 2 rozmiary za duży i miał zupełnie inne aplikacje... Więc efekt końcowy pozostaje dla mnie zagadką

Ale bardo dobrze się w niej czuję, nawet w tej roboczej wersji