Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40175 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #270 dnia: 10 Lipca 2006, 00:26 »
Eciu torcik wygląda pysznie...ten z truskaweczkami oczywiście.  :)
Jeżeli chodzi o autko to Meganka. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #271 dnia: 11 Lipca 2006, 00:35 »
Dziewczyny proszę o cierpliwość - przymiarka ze względów rodzinnych (urodziny mojej przyszłej teściowej :mrgreen: ) przełożona została na środę :)Więc w środę wieczorem będą fotki :mrgreen:

Lecę spać, bo jutro będę nieprzytomna...

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #272 dnia: 11 Lipca 2006, 08:38 »
Cytat: "Ecia"
Dziewczyny proszę o cierpliwość - przymiarka ze względów rodzinnych (urodziny mojej przyszłej teściowej  ) przełożona została na środę :)Więc w środę wieczorem będą fotki

no dobra eciu-jeszzce troche wytrzymamy,ale za to porposimy o duza porcje fot :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #273 dnia: 11 Lipca 2006, 16:16 »
Cytat: "Agutka"
no dobra eciu-jeszzce troche wytrzymamy,ale za to porposimy o duza porcje fot

Wasza cierpliwość zostanie nagrodzona :mrgreen: Przed chwilą umówiłam się na fryzurę próbną na czwartek rano :) Potem w tej fryzurze idę na praktyki do szpitala... Ale będę tylko w kancelarii siedzieć, więc uznałam, że może tak być :)

Więc będzie podwójna porcja fotek, w środę z przymiarki, a potem w czwartek z fryzurki :mrgreen: Chyba, że fryzura to będzie niewypał, bo nie mam sprawdzonej fryzjerki i idę na "chybił-trafił" :) Na razie sprawdzam salony blisko mnie, żebym nie musiała w dniu ślubu chodzić (jeździć) za daleko.

Dla przypomnienia fryzurka, którą chcę sprawdzić na sobie :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #274 dnia: 11 Lipca 2006, 16:21 »
Dzisiaj idę na urodziny mojej przyszłej teściowej :) Będzie tort śmietanowy z brzoswiniami z cukierni, z której prawdopodobnie będziemy zamawiać ślubny. Można więc powiedzieć, że całkiem sporo przygotowań w tygodniu z miejsca rusza :mrgreen:

W przyszłym tygodniu w poniedziałek mam spotkanie z dekoratorka i właścicielką lokalu, żeby dograć szczegóły. Będę wiedzieć już dokładnie jaka będzie dekoracja u nas : Zastanawiam się też czy od razu nie umówić się z dekoratorką na przybranie samochodu... Bo nie wiem czy sobie sama z tym poradzę... Jak myślicie? Dużo roboty jest z dekoracją samochodu? Czy lepiej lepiej nie dokładać sobie roboty w dzień ślubu?

A no i może uda się nam pójść w piątek do kancelarii - mamy już prawie wszystkie potrzebne dokumenty :) Brakuje jeszcze metryki chrztu Grześka, ale ma to załatwić dzisiaj.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #275 dnia: 11 Lipca 2006, 17:14 »
Dzisiaj idę na urodziny mojej przyszłej teściowej  Będzie tort śmietanowy z brzoswiniami z cukierni, z której prawdopodobnie będziemy zamawiać ślubny.

Ecia to wypróbujecie torcika i będzie wiedzieć czy zamawiać na wesele czy też nie.  :)

Zastanawiam się też czy od razu nie umówić się z dekoratorką na przybranie samochodu... Bo nie wiem czy sobie sama z tym poradzę... Jak myślicie? Dużo roboty jest z dekoracją samochodu? Czy lepiej lepiej nie dokładać sobie roboty w dzień ślubu?

Ecia przecież świadkowie moga Wam pomóc z dekoracją samochodu. Moim zdaniem przy dekoracji samochodu nie ma zbyt dużo roboty.  :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #276 dnia: 11 Lipca 2006, 17:30 »
Cytat: "Marta"
Ecia przecież świadkowie moga Wam pomóc z dekoracją samochodu. Moim zdaniem przy dekoracji samochodu nie ma zbyt dużo roboty.

Marta chyba masz rację... Jeszcze porozmawiam ze świadkami, ale to już jak wymyślę, co chcę na samochodzie :mrgreen: Ale chyba nie będzie to nic wyszukanego - prostota przede wszystkim.

Cytat: "martini"
Czy tez zamierzasz miec wpiete kwiaty?

Tego nie wiem... A jak będę mieć welon to nie będzie tego za dużo? Bo welon będzie na 100% :mrgreen: te kwiatuszki są rzeczywiście bardzo urokliwe... Zaczęło mnie teraz kusić, żeby je mieć :mrgreen: Musiałaby być takie jak w wiązance, prawda?

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #277 dnia: 11 Lipca 2006, 17:46 »
Wydaje mi się, że welon upięty z tyłu i kwiatki to nie jest za dużo :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #278 dnia: 11 Lipca 2006, 20:14 »
Pewnie, że nie za dużo. Wiem, bo miałam i welon i kwiaty po bokach i jeszcze tzw "drzewko". Myślałam, że będzie naciapane i brzydko - całość ładnie wygląda.
Pamiętaj również Eciu, że w końcu to ty masz być gwiazdą w tym dniu najpiękniejszą, która przyćmiewa wszystkie inne. Na pewno ślicznie będziesz wyglądać :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #279 dnia: 12 Lipca 2006, 09:31 »
Cytat: "azzurra"
Wydaje mi się, że welon upięty z tyłu i kwiatki to nie jest za dużo

Cytat: "-SpinkA-"
Pewnie, że nie za dużo. Wiem, bo miałam i welon i kwiaty po bokach i jeszcze tzw "drzewko". Myślałam, że będzie naciapane i brzydko - całość ładnie wygląda.

Dzięki dziewczyny :) Bardzo mi się podobają te kwiatuszki, tylko kompletnie nie wiem jak się nazywają... Ale w sumie nikt nie powiedział, że muszę mieć dokładnie takie same :) W każdym razie muszą współgrać z wiązanką, której jeszcze nie wybrałam... Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad różyczkami. Jak myślicie, jakby do tej fryzury wyglądały różyczki?

Cytat: "-SpinkA-"
Pamiętaj również Eciu, że w końcu to ty masz być gwiazdą w tym dniu najpiękniejszą, która przyćmiewa wszystkie inne.

Spineczko mam absolutną rację :mrgreen: Można trochę poszaleć!

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #280 dnia: 12 Lipca 2006, 09:43 »
Wczoraj, na urodzinach przyszłej teściowej, torcik był przepyszny! Nie był dokładnie taki jak mi się marzy na wesele, ponieważ zamiast truskawek były brzoswinie, ale nie wydaje mi się, żeby zepsuła go zmiana owoców :lol: Był lekki i delikatny. Mogę więc spokojnie skreślić kolejną rzecz z listy - cukiernia już wybrana :)

Grześ odebrał wczoraj swoją metrykę chrztu, więc w piątek możemy iść do kancelarii :jupi: Najwyższy czas, bo na razie jesteśmy tylko w kalendarzu na godzinę zapisani :roll: Mam nadzieję, że o nas nie zapomnieli i nie wcisnęli nikogo na nasze miejsce ;)

A dzisiaj... przymiarka!! Już się nie mogę doczekać :jupi: :jupi: Chociaż troche się boję, czy sukienka nadal będzie mi się podobać, takie babskie lęki ;) Jedzie ze mną moja mama i świadkowa :) Mamusia się pewnie wzruszy, kochana jest...

A teraz uciekam na praktyki :) Żebym tylko czegoś nie pomyliła dzisiaj, bo myślami już jestem w salonie :lol: Muszę się pilnować :mrgreen:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #281 dnia: 12 Lipca 2006, 10:00 »
Ecia - trzymam kciuki za przymiarkę, na pewno będzie super! Koniecznie wklej fotki jak wrócisz! Ale Ci zazdroszczę.. ja na przymiarkę swojej kiecki jeszcze miesiąc poczekam..

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #282 dnia: 12 Lipca 2006, 10:21 »
Eciu, wracaj już z tej przymiarki i dawaj zdjęcia, dziel się wrażeniami :)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #283 dnia: 12 Lipca 2006, 11:06 »
Oj, oj, będą fotki!!!!!!!!!!! :D  :D  :D

No też już siedzę jak na szpilkach  :lol:  :lol:  :lol:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #284 dnia: 12 Lipca 2006, 19:35 »
Eciu te kwiatki to storczyki-agulka chyba nawet miala identyczne we wlosach i w wiazance :):):)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #285 dnia: 12 Lipca 2006, 19:41 »
Tak, tak. Jak najszybciej Eciu wklej zdjatka bo nas ciekawosc zje.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #286 dnia: 12 Lipca 2006, 22:48 »
Dziewczyny przykro mi bardzo, ale muszę Was rozczarować - zdjęć nie będzie... Bo nie było co fotografować, ale od początku.

Myślałam, że panie w salonie będą przerabiać suknię, która już sobie tam wisiała tak, żeby pasowała na mnie. Ale to jest tak, że suknie będzie szyta od zera. I dzisiaj miałam na sobie tylko taki "gorsecik" pozapinany szpilkami :lol: Nawet nie było jeszcze dołu sukienki... Pani mnie dokładnie pomierzyła, w bieliźnie i butach, no i coś konkretnego będę mogła zobaczyć dopiero na drugiej przymiarce. Czyli dokładnie 25 lipca :mrgreen:

Ale obiecuję, że jutro z fryzury coś wkleję, choćby była brzydka jak siedem nieszczęść :P

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #287 dnia: 12 Lipca 2006, 23:15 »
Brzydka to nie będzie....
...a na kiecowe foty poczekamy...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #288 dnia: 13 Lipca 2006, 07:24 »
buuu nie ma zdjec :(  no,ale za to z nastepnych przymiarek bedzie ich cale mnostwo :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #289 dnia: 13 Lipca 2006, 09:55 »
Eciu - najważniejsze, że zostałaś dobrze pomierzona :) Ale zdjęć fryzury nie odpuścimy i na pewno będą o wiele ładniejsze niż siedem nieszczęść! :)

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #290 dnia: 13 Lipca 2006, 19:53 »
Cytat: "Beth"
najważniejsze, że zostałaś dobrze pomierzona

Eciu Beth ma rację, to podstawa, żebyś się później dobrze czuła. Nie przejmuj się tak forum (choć sama chciałabym luknąć)  :roll:  jak ktoś niecierpliwy - trudno, masz porządnie wyglądać i już :) :) :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #291 dnia: 13 Lipca 2006, 22:14 »
Mam fotki fryzury :) Uwaga... ;) To jest stan po całym dniu łażenia w tej fryzurze, wcześniej nie mogłam fotki cyknąc :)

Powiem szczerze, że nie do okńca mi się podoba... Po pierwsze okazało się, że moje włosy po zakręceniu prostują się pod palcami :? Fryzjerka twierdziła, że gdyby zakręciła mniejsze wałki i gdybym dłużej posiedziała pod suszarką, to byłoby ok. Ja trochę w to wątpię... Ten temat muszę jeszcze skonsultowa z inną fryzjerką, bo ta było wybrana na chybił trafił (blisko do salonu :) )

Dalsze uwagi - rezygnuję z rozpuszczonych włosów, jest to strasznie niewygodne i jednak nie wytrzymam jeśli będzie duży upał - jest potwornie gorąco... Lewdno dzisiaj dałam radę :) Więc będą włoski spięte, ale tak dosyc luźno, żeby jakieś loczki sobie dyndały tu i ówdzie (uwdzie? nie mam pojęcia :luzak: )

Po drugie trochę za dużo tam jest nakombinowane na górze jak dla mnie... Do tego za wysoko mam wszystko upięte, za bardzo wystaje nad głowę.

To chyba tyle jeśli chodzi o moje uwagi :) Wszelkie opinie mile widziane - z totalną zmianą fryzury włącznie - jestem otwarta na propozycje :mrgreen: ;)

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #292 dnia: 13 Lipca 2006, 22:19 »
Dalsze uwagi - rezygnuję z rozpuszczonych włosów, jest to strasznie niewygodne i jednak nie wytrzymam jeśli będzie duży upał - jest potwornie gorąco... Lewdno dzisiaj dałam radę

Ładnie wyglądasz w tej fryzurze, ale widzę, że doszłaś do takich wniosków jak ja jakiś czas temu, dziękuję, że mnie utwierdziałaś w tym przekonaniu ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #293 dnia: 13 Lipca 2006, 22:38 »
Eciu ładnie wyglądasz, ale chyba faktycznie całkiem upięte włoski będą Ci bardziej paowały...o ich praktycznosci nie wspomne...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #294 dnia: 13 Lipca 2006, 22:46 »
Ecia - ale Ty masz śliczny kolor oczu! :) Dopiero teraz zauważyłam - jak będziesz się oddawała w ręce makijażystki niech koniecznie je podkreśli! Atut jak cholera, że tak powiem :)
Możliwe, że to zasługa całego dnia chodzenia we fryzurze, ale ja bym ją określiła jako "artystyczny nieład" i wydaje mi się, że trochę jest nie dla Ciebie. Wg mnie będzie Ci pasować upięcie całkowite (chociaż ja za takim czymś u siebie nie przepadam) i na pewno mniej się z fryzurą namęczysz. A jeśli włosy masz niezbyt podatne na układanie to nie ma co z nimi świrować.
A co do upałów to myślę, że się tym nie można sugerować, bo wrzesień to jednak wrzesień. Nie wydaje mi się, żebyśmy mieli takie tropiki jak teraz..

Offline Karolinka
  • nowicjusz
  • *
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #295 dnia: 13 Lipca 2006, 22:50 »
Eciu, mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do twojej seteczki? Fryzurka ładna, ja będę miała podobną tylko włoski bardziej zakręcone. I nie na bok tylko do góry. Mi też się włosy rozkręcają ale miałam drobniejsze loki i mocno utrwaloną fryzurkę (na próbnej) i przebalowałam tak całe wesele przyjaciółki! A koki często widziałam rozwalone... Chociaż Liliann ma rację - są praktyczniejsze bo nie jest gorąco!

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #296 dnia: 13 Lipca 2006, 23:42 »
Eciu - myśle, że przy upale taka fryzurka się nie sprawdzi.
"A co do upałów to myślę, że się tym nie można sugerować, bo wrzesień to jednak wrzesień. Nie wydaje mi się, żebyśmy mieli takie tropiki jak teraz.." hmmmm tutaj muszę dodać swoje 3 grosze  :wink:  Ja miałam ślub 10 września i płynął żar z nieba!
Było strrrrasznie gorąco  8) ponad 30*C...
Więc różnie z tą pogodą może być...

Offline Agutka

• maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #297 dnia: 14 Lipca 2006, 07:57 »
Eciu-wygladasz ladnie, ale jezeli nie jestes do tej fryzurki pzekonana to faktycznie trzeba ja zmienic :D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #298 dnia: 14 Lipca 2006, 12:08 »
Eciu, napiszę co widzę, troszkę taka za bardzo roztrzepana ta fryzurka, jeśli włosy puszczone z tyłu luzem, to napewno powinno ich być mniej, tylko pojedyncze kosmyki, bo tak to wygląda mało elegancko. Ja też myślę nad puszczeniem kilku ale ja je chyba rozprostuję (na codzień mam kręcone).

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #299 dnia: 14 Lipca 2006, 14:21 »
Ecia wyglądasz ładnie, ale może faktycznie spróbujesz innej fryzurki.  :)
Mnie najbardziej jednak podobają się koczki.  :)