Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40153 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #480 dnia: 17 Sierpnia 2006, 20:58 »
-SpinkA-, no nie...zabiłaś mnie śmiechem...
rewelacja
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #481 dnia: 17 Sierpnia 2006, 22:10 »
No i jak spowiedź przebiegła  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #482 dnia: 18 Sierpnia 2006, 10:12 »
Spinka prawie spadłam z krzesła jak przeczytałam o Twojej spowiedzi :hahaha: Niezly ksiądz :mrgreen:

Cytat: "sylwanika"
No i jak spowiedź przebiegła

Nie przebiegła w ogóle, bo się okazała, że dominikanie w wakacje robią sobie przerwę od 13 do 17, a ja byłam o 13:15 :? A potem już nie mogłam przyjść... Więc dzisiaj będzie podejście numer dwa :)

Cytat: "martini"
Eciu, ja tez ide na oczyszczanie i tez mam troche pietra

martini chyba nie ma się czego bać... Tak sobie powtarzam ;) No, ale jeśli przeżyła depilację bikini woskiem, to już chyba przeżyję wszystko :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #483 dnia: 18 Sierpnia 2006, 13:35 »
Już po spowiedzi :) Było bardzo miło, ksiądz był wyrozumiały i mówił "do rzeczy" :) Muszę powiedzieć, że teraz czuję się lepiej :)

Idę dzisiaj do salonu odebrać halkę, bo trzeba będzie poćwiczyć tego nieszczęsnego walca ;) Ciekawe jak Grześ sobie poradzi (z halką i walcem ;) ) Jakby bardzo nie szło, to się po prostu pokiwamy :mrgreen:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #484 dnia: 18 Sierpnia 2006, 14:19 »
z halka dziwnie się tańczy hihihih
nawet goście którzy ze mną tańczyli mówili że strasznie dziwnie jakoś tak

w walcu trzeba uważam żeby się obcasik w halkę nie wkręcił a jak jest dłuższa i się wkreca to trzeba ją podwinąc  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #485 dnia: 18 Sierpnia 2006, 14:27 »
I żeby koło nie stukało o parkiet bo to też nie jest potem zbyt fajne; pamiętam jak kuzyn mnie porwał do tańca i mówi "co Ty masz między nogami", a ja na to "druta" :mrgreen: i oboje zaczeliśmy się śmiać :lol:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #486 dnia: 18 Sierpnia 2006, 14:28 »
Cytat: "Maja"
"co Ty masz między nogami", a ja na to "druta"

:hahaha:
dobre

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #487 dnia: 18 Sierpnia 2006, 14:31 »
Dobre, dobre :mrgreen:  

Wasze wypowiedzi utwierdziły mnie w tym, że koniecznie trzeba poćwiczyć :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #488 dnia: 18 Sierpnia 2006, 17:04 »
Ecia, poćpiczycie a w razie czego możecie się pokiwać jak to napisałaś  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #489 dnia: 20 Sierpnia 2006, 11:50 »
Wow do ślubu już mniej niż dwa tygodnie! :) A ja się nie stresuję, czuję tylko lekkie podekscytowanie, czyli jest super! :mrgreen:

Halkę odebrałam, jest odrobinkę za luźna, ale to się da poprawić w minutę, więc w porządku :) Po prostu jestem chuda, gumeczka musi być strasznie krótka :D Na razie jeszcze nie próbowaliśmy tańca, brak czasu... :?

Nie mam kompletnie czasu zaglądać na forum, bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki i kupowania niezbędnych rzeczy do mieszkania. Wczoraj spędziliśmy chyba z 5 godzin na zakupach. Myślałam, że nogi mi odpadną ;) Ale najpotrzebniejsze rzeczy już są, teraz w poniedziałek zaczyna się malowanie...

Pozdrawiam Was serdecznie! :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #490 dnia: 20 Sierpnia 2006, 12:41 »
Cytat: "Ecia"
Nie mam kompletnie czasu zaglądać na forum, bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki i kupowania niezbędnych rzeczy do mieszkania. Wczoraj spędziliśmy chyba z 5 godzin na zakupach. Myślałam, że nogi mi odpadną  Ale najpotrzebniejsze rzeczy już są, teraz w poniedziałek zaczyna się malowanie...

Podziwiam się, że zdecydowaliscie się na remont tuż przed ślubem!!! Wiem co to oznacza...bo sami dopiero co się z tym uporaliśmy...  :? Ale po ślubie przeproawdzka do świeżutko-odremontowanego mieszkanka będzie po prostu bajecznym przeżyciem!!  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #491 dnia: 20 Sierpnia 2006, 13:21 »
Cytat: "dziubasek"
Podziwiam się, że zdecydowaliscie się na remont tuż przed ślubem!!! Wiem co to oznacza...bo sami dopiero co się z tym uporaliśmy...

dziubasku wyzwanie jest mniejsze niż się wydaje, bo nie robimy tego sami. Przychodzi dwóch miłych panów malarzy :mrgreen: Zrobią tylko jeden pokój, mają się z tym uporać w tydzień. My tam nawet nie musimy być, bo to zaufani fachowcy :) Więc nie powinno być źle, taką mam nadzieję.

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #492 dnia: 20 Sierpnia 2006, 14:00 »
20 postów u Ciebie nadrobionych ...ufff ... jestem już na bieżąco .. kibicuję wam w remoncie ...;)

Offline sylwanika

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #493 dnia: 20 Sierpnia 2006, 21:53 »
Ewciu my już prawie skończyliśmy remoncik mam nowe fotki na odliczaniu więc możesz zobaczyć w wolnej chwili :) no i mam nadzieję, że Wasi fachowcy nie zawiodą :) i zrobią Wam ślicznie pokoik

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #494 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:11 »
Do ślubu już bardzo blisko! :jupi:

Wczoraj spotkaliśmy się z Beth, azzurrą i naszymi przyszłymi :) Było bardzo miło i nawet już wstępnie umówiliśmy się na oglądanie naszych filmów z wesel :D

Mam w kalendarzu rozpiskę co trzeba jeszcze zrobić do ślubu... Trochę tego jest :? Ale co tam, damy radę z Grzesiem (w sumie wybory nie mamy :luzak: )

Dzisiaj miałam śmieszny ślubny sen. Szłam na piechotę do kościoła w sukni ślubnej i do tego zupełnie sama... Czuję, że jakoś zimno jest, patrzę... a cały nasz park i w nim kościół jest obsypany ŚNIEGIEM :shock: A ja nic, myślę sobie "Ale pięknie, tak biało" :hahaha: Ale potem jeszcze mi się coś przypomina patrzę na swoje ręcę i myślę "Tylko czemu, cholera, nie mam bukietu??" I wtedy się obudziłam :lol: Śmieszne... Ale mam nadzieję, że ten śnieg się nie sprawdzi ;)

rybkawiedenka
  • Gość
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #495 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:15 »
Eciu ja cie prosze, wyrzuc ten snieg z mysli! Slubuje jak ty 2wrzesnia i naprawde wolalabym nie widziec sniegu za oknami.... Ale w sumie to juz chyba wole snieg od deszczu!

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #496 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:16 »
Cytat: "Ecia"
Ale mam nadzieję, że ten śnieg się nie sprawdzi

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: Tego by jeszcze brakowało ;) Prognoza długoterminowa zmienia się z dnia an dzień, więc moze nawet deszczu nie będzie  Ja lubiłam te ślubne sny, szkoda, że już ich nie miewam...
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

rybkawiedenka
  • Gość
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #497 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:19 »
Azzura poczekaj, jestem pewna ze jeszcze ci sie coś przyśni!!!  :P

Offline sylwanika

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #498 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:40 »
Eciu no śnieg powaliłby mnie na kolana  :mrgreen: ale fajny sen ;)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #499 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:06 »
Ecia - zimowa Panna Młoda? Chyba nie  :mrgreen:
Będzie piękna pogoda i na pewno nie zapomnisz o bukiecie  :wink:

Offline sylwanika

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #500 dnia: 22 Sierpnia 2006, 11:14 »
No fakt też mi się wydaje, że o bukiecie zawsze ktoś Ci przypomni  :wink:  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #501 dnia: 23 Sierpnia 2006, 13:25 »
Uwaga, uwaga to mój pierwszy post z naszego nowego mieszkania :jupi: Jako, że necik to sprawa priorytetowa, już dzisiaj byli panowie z UPC :mrgreen: Chociaż jeszcze nie mamy nawet łóżka, to necik już śmiga :lol:

Dzisiaj idziemy na spotkanie z kamerzystą, mam nadzieję, że będzie wszystko ok :) Stresu dalej ani śladu, tylko podekscytowanie :mrgreen: Jest dobrze! :d

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #502 dnia: 23 Sierpnia 2006, 14:16 »
Państwo Eciowie na włościach? :) Super! :) A necik to oczywiście, że priorytet - u nas też sprawa się już wyjaśniła - telefon nam od wczoraj działa, jak tylko wrócimy do Wrocławia, to podłączamy się w ciągu 1 dnia. Szkoda tylko cholercia, że tak daleko będziecie mieszkać od nas..

Offline wendy

• forumowicz
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #503 dnia: 23 Sierpnia 2006, 14:22 »
Ja sobie nie wyobrażam teraz życia bez neta. Cierpie jak jestem w szkole i tydzień czasu jestem odcięta od kompa.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #504 dnia: 23 Sierpnia 2006, 17:11 »
hihi my także jak się tylko wprowadziliśmy zaczeliśmy załatwiać net....ale zajęło nam to chyba 4 dni... dłuuuugie, ciężkie dni.... ;)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #505 dnia: 23 Sierpnia 2006, 17:18 »
taaaaa. ciężko by było bez neta. I bez forum oczywiście :) I super że już sobie mieszkacie w nowym mieszkanku :) (ale masło maślane :))

Offline sylwanika

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #506 dnia: 23 Sierpnia 2006, 19:32 »
Jejku, a ja nawet będę bez komputerka, bo musze czekać, aż kupimy laptopa, bo nie miejsca na komp :( i co ja mam powiedzieć  :roll:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #507 dnia: 24 Sierpnia 2006, 11:27 »
Cytat: "Beth"
Państwo Eciowie na włościach? Super!

Super, super, super i jeszcze raz super :mrgreen: Tylko niech to malowanie już się skończy... Na dworze jest wilgotno i nawet przy przeciągu w mieszkaniu grunt nie chce schnąć :? Wczoraj wiozłam przez pół miasta farelkę, którą potem trzeba było co godzinę przestawiać w inne miejsce :hahaha: Ale trochę podeschło, więc mam nadzieję, żę będzie dobrze. Wybraliśmy wczoraj kolor do dużego pokoju - soczysty melon :mrgreen: Kompletnie nie umiem wytłumaczyć jaki to kolor, ale powinno być ładnie :)

Dzisiaj chcę załatwić parę rzeczy, to znaczy zamówić bukiet i kupić delikatny srebrny łańcuszek do mojej zawieszki, a wieczorem jestem umówiona na oczyszczanie pleców.

Co w ogóle jeszcze zostało?...

- zapłacić organiście
- zapłacić za ślub :oops:
- skontaktować się z księdzem, który ma udzielać nam ślubu (wyjechał gdzieś i nie odbiera komórki :? )
- kupić Grześkowi buty i pasek
- ustalić szczegóły z DJem (we wtorek)
- kupić napoje bezalkoholowe
- kupić owoce

No i musimy dać znać do karczmy ile będzie osób, bo uwierzcie lub nie, jest jeszcze kilka niezdecydowanych osobników :? Bo oni coś planowali, ale jeszcze zobaczą... Nie lubię czegoś takiego, jeśli nie chcą iść, to niech nie przychodzą i po prostu powiedzą. Ech, rodzinka... :?

ejku, a ja nawet będę bez komputerka, bo musze czekać, aż kupimy laptopa, bo nie miejsca na komp

sylwanika dasz radę :) Bezpośrednio przed ślubem i trochę po, to ja i tak nie będę zbyt często na forum zaglądać ;) Będą inne rzeczy do roboty :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #508 dnia: 24 Sierpnia 2006, 11:47 »
soczysty melon?? Brzmi apetycznie  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #509 dnia: 24 Sierpnia 2006, 11:49 »
soczysty melon?? Brzmi apetycznie