Witajcie dziewczynki !!!
Zimno jak fiks: 3 stopnie !!!!
Aniutek tak, u nas będzie niejeden wujek z przyśpiewkami dla każdego, ale typowego starosty nie będziemy chyba mnieli. Ostatnio rozmawiałam z rodzicami to stwierdzili że tata i tak będzie roznosił wódkę. Napojami zajmuje się obsługa, więc po co zawracać głowę rodzince. Mamy to jeszcze przemyśleć
Akto mnie osobiście podoba się 1 ale słyszałam że wzory a la 2 bedą modne w tym sezonie baaardzo i skoro Ty się w niej lepiej czujesz to BIERZ !!!
pani salonu to takla że lepsze sa suknie sznurowane niż te zapinane na suwaczek.
Ewelinko Pani ma świętą rację !! Jak chudniesz albo przytyjesz to nie ma problemu przy sznureczkach a przy zameczku może być wieeelki problem (niektórzy na 2 dni przd ślubem potrafią strasznie schudnąć)
Anusiaaa hmmm skoro Twój Luby nie chciał wydawać 40 zł na spinki "bo są na 1 raz" to te 150 zł na Hondę to chyba jeszcze więcej

Trudno mi cos doradzić. Ale wiesz dobrze, że mój R. tu nie zagląda bo jakby się dowiedział że w salonach samoch. można dostać spinki to na 100% miałby spinki BMW na ślubie i ja bym mu na to pozwoliła skoro chce i płaci za to to niech ma !!
Lilkuś suknia bardzo ładna, dawaj zdjęcia swoje w niej !!!