Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1051189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #3090 dnia: 12 Października 2006, 15:25 »
jeny ale zeście naprodukowały  :mrgreen:

Aniutek83 - bukiecik skromniutki i FANTASTYCZNY - do sukni pasuje idealnie !!
Nie przejmuj sie "kuzynką" i jej widzimisie - nie bedzie jej menu pasowało to nie bedzie jadła a pis moze nawet wode z kranu jak jej cos nie pasuje  :twisted: jeny nie trawie takich panienek   :boks:  

Ja tez sie zastanawiam nad delikatnymi ramiaczkami by sie pewniej czuć :)
Bolerko to niezły pomysł :) ja niestety nie moge mieć bo mi kompletnie nie pasuje do sukni ale bede miała szal :) mam nadzieję, ze nie zmarzne. Na wszelki wypadek jeszce sobie myśle nad czymś delikatnym na ramiona tylko do samego koscioła bo w kwietniu to moze tam byc zimniutko  :roll:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #3091 dnia: 12 Października 2006, 15:32 »
Cytat: "Lilkuś"
Aniutek83 - bukiecik skromniutki i FANTASTYCZNY - do sukni pasuje idealnie !!

Podzielam opinie i równeiz zaznaczyłam ja w nowym wateczku Ani w Kwiatach :)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #3092 dnia: 12 Października 2006, 16:15 »
czesc Kochane bukiecik sliczny
z tego co pamietam to we wloszech jest taki zwyczaj ze kalie sa wlasnie kwiatami slubnymi ;-) ale wiem co by na to powiedziala mama i juz widze mine bebci;-) hehe
co do bizuterii to nie mam pojecia rany chyba cos swiecacego ale delikatnego bo chce miec srebrny lancuszek albo cos w tym stylu;-)

sukienusia bardzo ladna ;-)

pozdrowionka

a co do poprawin to tak mysle ze moze zostaniemy przy plytac bo bylismy u kuzyna na poprawinach i nikt nie mial sily tanczyc byl obiadek dla przyjezdnych my jestesmy ze szczecina a wesele bylo w rzeszowie;-) i muzyczka leciala elektroniczna mysle ze nawet jak ktos zechce potanczyc to zalatwimy stare i nowe przeboje i mozna hulac;-)

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #3093 dnia: 12 Października 2006, 19:51 »
Aniutek83, bukiecik śliczny !! właśnie o takim myślę bukiecie na ślub:)
jest taki inny :) tez chcę różowy tylko to zalezy od sukni, czy bedzie bukiet rozowy i biala wstazka czy bukiet jasny i rozowa wstazka!! to tak ślicznie i oryginalnie wygląda:))

a co do bolerka też się zastanawiam ale raczej coś wypożyczę jak będzie taka konieczność ! będę miala dlugi welon więc myśle ze w Koscele okey i zasloni ramiona!

biżuteria to będzie srebrna, kolczyki wiszące długie i takie błyszczące i tyle z biżuterii ale to zależy od sukni! do zabudowanej góry sukni nie pasuje naszyjnik! a ja wlasnie takiej sukni szukac bede! a zresztą nie lubię naszyjników, korali, lancuszkow tymbardziej!

Aniutek83, co ty piszesz zimno w sierpniu!!
sierpień 2007 ma być najcudowniejszy i najjpiekniejszy:):)
Tylko musimy w to wierzyć:)

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #3094 dnia: 12 Października 2006, 20:31 »
dokładnie sierpień 2007 bedzie najpiękniejszym miesiącem przyszłorocznego lata (ja mam pogodę jak w banku, bo juz Mame poprosiłam o wymodlenie pogody :P)

a ja z radością donoszę że zadatkowałam dziś sukienkę :) zdjęcia z przymiarki będą jak już będzie na mnie zrobiona... :)

Offline nicole_lucy

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3095 dnia: 12 Października 2006, 20:35 »
LITOŚCI :!:  :!:  :!:  Od wczoraj przybylo ponad 5 stron watku. Jejku, ale Wy prodyktywne jestescie. Dobra skrot:

Ja mam taka kolezanake, ktora mi powiedziala, ze mamy Im (Jej i Narzeczonemu) zalatwic transport do domu po weselu bo Oni na pewno nie bede brac samochodu (tonem MA BYC i koniec). Ja pogadalam z moim M. on powiedzial, ze OK ale pod warunkiem, ze Oni zrobia dla nas to samo. Hi Hi Hi. Na to kolezanka, ze my mamy z Ich sali blisko mamy to sobie taxi wziasc mozemy. No to morał - spacerekiem do domu wracac bedziecie, bo wcale tak daleko nie macie :!:  :!:  :!:  Potem stwierdzila, ze MUSI byc piwo i rozne rodzaje serów, bo Oni wódki nie pija i wedlin, salatek nie jedza. A ze u nas tego wlasnie nie bedzie co chce to powiedzialam, ze to dobrze zaoszczedzimy troszke na menu i alkoholu (ale wredna jest :twisted:  :twisted:  :twisted: ).  
Z tym, ze ja Oboje bardzo lubie mimo wszystko i to sa moi przyjaciele, a takie teksty mnie tylko bawia. Wiec sie nie przejmuje i robimy jak uwazamy.

dobra ja musze juz chyba zmykac.
Pewnie jutro znowu zanim przeczytam wszytsko to minie godzina.

Pozdrawiam cieplo

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3096 dnia: 12 Października 2006, 22:12 »
Cytat: "nicole_lucy"
Oboje bardzo lubie mimo wszystko i to sa moi przyjaciele, a takie teksty mnie tylko bawia.

No to jestes naprawde bardzo wyorzumiała..ale jak na przyciaół zahcowuja sie conajmeniej dziwnie !!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3097 dnia: 13 Października 2006, 07:36 »
Cytat: "Katrinka"
Aniutek83, co ty piszesz zimno w sierpniu!!

A ni w sieprniu anie we wrzęsniu nie będzie zmino - nie może być :) hehehe

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3098 dnia: 13 Października 2006, 07:42 »
kurcze no byleby niebyło zimnoo! Najwyzej bede odtańcowywać jakis taniec na pogode nie? zreszta każdej z osobna bedziemy wymadlac pogodę! No ja bym wolała nie ryzykować i jednak zaopatrzyc sie w to bolerko! A na plenerku tez moze byc zimnawo!No ja tez będe mikec długi welon!Ale moja mama twierdzi ,ze z tatuażem na wierzchu to nie wypada do koscioła! Bo i tak to wg. niej wygląda jak kryminał!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #3099 dnia: 13 Października 2006, 08:02 »
witajcie w piątek 13 :D:D

Jak wiecie wczoraj mielismy poradnie rodzinną :D wiecie co... nie taki diabeł straszny jak go malują !! chcieliśmy odrazu zrobić 2 spotkania i udało sie - pojechaliśmy na 19 i juz o 19.55 byliśmy wolni  :mrgreen: zdziwiliśmy sie strasznie ale po kolei: babka najpierw pomyliła nasze nazwiska, bo myślała że to przyszły czwartek :D już wydała sie sympatycznie. Pogadała o metodzie termicznej (popularnie zwanej kalendarzykiem) i badaniem śluzu... luzik, zadnych nacisków itp., zadnych pytań czy sie zabezpieczam, czy sypiamy juz ze soba itp. SYMPATIKO  :mrgreen:  potem był temat o dziecku w rodzinie - fajne miała poglady, kilka razye lekko sie zmieszała na pytania M ale ogólnie spotkanie było bardzo fajne ale dobrze, ze tylko raz musieliśmy tam iść :D:D:D

Cytat: "nicole_lucy"
Oboje bardzo lubie mimo wszystko i to sa moi przyjaciele, a takie teksty mnie tylko bawia. Wiec sie nie przejmuje i robimy jak uwazamy.

dosyć dziwnie sie zachowują jak na przyjaciół  :? ale dobrze, ze robicie jak chcecie, to w koncu wasz dzień !!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3100 dnia: 13 Października 2006, 08:44 »
Likuś no to super! ja mam nadzieję,że u nas tez tak będzie! A mój w. tez tak gada ,ze pewnie jej powie cos głupiego albo cos!a ja mu mowie ,że najlepiej będzie jak bedzie siedział cicho i tyle!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #3101 dnia: 13 Października 2006, 08:45 »
Cytat: "Aniutek83"
No ja bym wolała nie ryzykować i jednak zaopatrzyc sie w to bolerko!

Masz rację ! Bolerko się nie zepsuje, więc może leżeć a w razie "W" mozesz je włożyć a nie marznąć :)

Wszystkim Wam oczywiście zyczę najpiękniejszej pogody w dniu slubu !!!! :)

Pogadała o metodzie termicznej (popularnie zwanej kalendarzykiem) i badaniem śluzu... luzik, zadnych nacisków itp., zadnych pytań czy sie zabezpieczam, czy sypiamy juz ze soba itp. SYMPATIKO  

Lilkus cieszę się że tak gładko poszło !!! I nie musiałaś pytac o dzieci z "kalendarzyka" :)  :mrgreen:

Dziś zyczę mało drabin na drodze i czarnych kotów  :mrgreen:
Życzę duzo kominiarzy i guzików oraz panów w okularach :) ;)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #3102 dnia: 13 Października 2006, 08:52 »
Cytat: "AndziaK"
Lilkus cieszę się że tak gładko poszło !!! I nie musiałaś pytac o dzieci z "kalendarzyka"  

ja również sie ciesę :) nie musiałam pytać o dzieci bo pani sama powiedziała, ze ma chyba 4 i zawsze stosowała metode termiczna :D wg mnie to za dużo roboty z tym bo można zapomnieć jak sie człowiek spieszy np. do pracy bo zaspał, zabalował za bardzo itp. bo to trzeba o tej samej godzinie zawszemierzyc najlepiej rano  :roll: juz to widzę... hehe

Cytat: "Aniutek83"
najlepiej będzie jak bedzie siedział cicho i tyle
lepiej nic nie mówić, ze powiedziec za dużo... :D:D

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3103 dnia: 13 Października 2006, 09:13 »
nie musiałam pytać o dzieci bo pani sama powiedziała, ze ma chyba 4 i zawsze stosowała metode termiczna

Hahahah ciekawe czy cała 4 była planowana :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3104 dnia: 13 Października 2006, 10:09 »
Witam dzewczynki, jak na 13-tego to dzien calkiem fajnie sie zaczal i mam nadzieje ze sie tak skonczy...a jutro jade na impreze integracyjna z pracy...ale sie bedzie dzialo. :disco:

A wracajac do tematow slubnych i pogody to ja 1 wrzesnia tego roku specjalnie wybralam sie na spacer i tylko mowilam do Grezsia "oby tak ladnie bylo za rok" x 100 i juz mnie scierpiec nie mogl bo powtarzalam sie wkolko jhehhehehe. Ja to chyba Indianina jakiegos wynajme zeby taniec dobrej pogody odtanczyl   :tupot:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3105 dnia: 13 Października 2006, 10:46 »
Cytat: "anusiaaa"
tylko mowilam do Grezsia "oby tak ladnie bylo za rok" x 100 i juz mnie scierpiec nie mogl bo powtarzalam sie wkolko jhehhehehe

To jak mantre powtarzałaś :) Może zadziała ? :)

A ja nawet nie pamiętam jak było 23.06 :( Skleroza....

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3106 dnia: 13 Października 2006, 11:09 »
A ja nawet nie pamiętam jak było 23.06

Ja pamietam bylo na pewno goraco :wink:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3107 dnia: 13 Października 2006, 11:35 »
A ja nawet nie pamiętam jak było 23.06

upał

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3108 dnia: 13 Października 2006, 11:42 »
O kurczak !!!!

To tez niedobrze, ale co tam przynajmniej nie zmarznę :)  :mrgreen:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3109 dnia: 13 Października 2006, 12:06 »
Dziewczyny chce mi się wyc !!!!!

Własnie dowiedziałam się, ze już oficjalnie moja wredna kuzynka zdecydowała, że wychodzi za mąż 21.04.2007 roku !!!!

Chyba mnie szlag trafi !!!!! Dwa miechy przede mną !!!!! Połowa ludzi mi nie przyjedzie !!!!

Ona mieszka na miejscu a do mnie cała familia musi jechać 300 km.....

Dołek na całego..... Krowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:  :cry:  :cry:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #3110 dnia: 13 Października 2006, 12:13 »
Dołek na całego..... Krowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

współczuje ... faktycznie KROWA :evil: wradna starsznie... jakby nie mogła sobie ustalić kiedy idziej, np. po Tobie....

Połowa ludzi mi nie przyjedzie

a moze przyjedzie? ja bede za to trzymac kciuki  :!:
 Twoja kuzynka postapiła wrednie :klnie:  i należy jej sie   :biczowanie:    :cegly:    :Kill:   i jeszcze   :ckm:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3111 dnia: 13 Października 2006, 12:15 »
Lilkus dzięki za kciuki i słowa otuchy, ale Q.... jak ona mogła skoro od kwietnia już trąbiłam w rodzinie że w czerwcu wychodzę za mąż. Do tego wszystkiego jej tata jest moim chrzestnym....

Nie wiem co robić !!!!! Nie bedę do niej dzwonić, bo szkoda śliny. Ale jak pojadę tam do babci to zero odzywania się do niej !!!!!!!!! nie daruję !!!!!!!!!!!!  :evil:  :(  :evil:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #3112 dnia: 13 Października 2006, 12:28 »
AndziaK widocznie, twoja kuzynka jest albo głucha albo naprawde jest ardzo wredna osoba  :!: szczerze Ci współczuję   :przytul:  

Ale jak pojadę tam do babci to zero odzywania się do niej !!!!!!!!! nie daruję !!!!!!!!!!!!  

nie odzywaj sie  :twisted:  :twisted: ja bym nawet na jej ślub nie poszła, ewentualnie telefonicznie bym życzenia złozyła.. albo i nie  :twisted:  :twisted:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3113 dnia: 13 Października 2006, 12:33 »
ja bym nawet na jej ślub nie poszła

Ja tez chętnie bym nie poszła, ale znając życie mój r. bardzo będzie chciał iść bo będzie cała moja rodzinka którą on uwielbia.

Ale wiecie tak sobie myslę...... W sumie z jednej strony jestem załamana, ale z drugiej znów... ona robi na 100 osób bo więcej nie wiejdzie, a samej najbliższej rodziny mamy 86 osób, a przeciez jeszcze rodzina młodego.
Jest nadzieja że mnie nie zaprosi tylko zaprosi rodzeństwo rodziców bez dzieci...
Poza tym jak ktoś nie przyjedzie to zaprosze sobie duzo więcej znajomych !!!!!!!! Niech się wypchają Ci co nie przyjadą !!!! A z gośką (imię kuzynki) nie bedę się odzywać i już, a zaproszenie na mój ślub wyslę jej pocztą !!!!!  :twisted:  (bo zaprosić ją muszę niestety...)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #3114 dnia: 13 Października 2006, 12:37 »
Poza tym jak ktoś nie przyjedzie to zaprosze sobie duzo więcej znajomych !!!!!!!! Niech się wypchają Ci co nie przyjadą !!!! A z gośką (imię kuzynki) nie bedę się odzywać i już, a zaproszenie na mój ślub wyslę jej pocztą !!!!!  (bo zaprosić ją muszę niestety...)

bardzo dobre podejącie :) zawsze trzeba znaleźć pozytywne strony - kazda, nawet beznadziejna sytuacja takie ma  :mrgreen:
Wyslij poczta, wyslij... w koncu nie będziesz sie odzywać  :twisted:

Ja tez chętnie bym nie poszła, ale znając życie mój r. bardzo będzie chciał iść bo będzie cała moja rodzinka którą on uwielbia.

przeciez zrobiła ci przykrośc i chyba powinien to uszanowac... ehh faceci myslą troche inaczej  :roll:  :roll:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3115 dnia: 13 Października 2006, 12:45 »
ehh faceci myslą troche inaczej

A zebys wiedziała.....
Poza tym myślę, ze chrzestny też by był na mnie zły, ze mam focha i nie przyszłam..... A nie chcę żeby przez jego zafajdaną córeczkę popsuły się relacje między nami :(

Zobaczymy jeszcze, musze z moim R. pogadać na ten temat....

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3116 dnia: 13 Października 2006, 12:55 »
Poza tym myślę, ze chrzestny też by był na mnie zły, ze mam focha i nie przyszłam

ja bym poszła na Twoim miejscu i pokazała się z kulturą i uśmiechem na twarzy..to byłoby większym szpikulcem niż fochy i obrażanie sie..takie niecne postępki trzeba niwelować tylko i wyłącznie kulturą..

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3117 dnia: 13 Października 2006, 13:02 »
Gosiu pewnie masz rację, ale nawet nie wiesz jak jest mi strasznie przykro, bo wiem na 100% że zrobiła mi to specjalnie, na złość !!!!!

Mogła zrobić wesele we wrześniu albo w październiku, bo spieszyć się nie musi, a poza tym już i tak mieszkają ze sobą i dopiero jak ja wspomniałam o slubie to oni wystrzelili pół roku później ze swoim !!!!

Narazie jestem rozżalona i nie wiem jak zareaguję na jej widok..... Dobrze, ze jest te 300 km ode mnie bo mogę zdążyć ochłonąć, inaczej mogłoby być różnie....

Tak czy inaczej nigdy jej tego nie zapomnę.....

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3118 dnia: 13 Października 2006, 13:06 »
nieładnie się zachowała i każdy na pewno to zauważy..tak się nie robi..nie martw się na zapas, bo możliwe, że i Twoja rodzinka uzna to za nie fair i w całości do Ciebie przjedzie..

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3119 dnia: 13 Października 2006, 13:10 »
Cytat: "oosta"
bo możliwe, że i Twoja rodzinka uzna to za nie fair i w całości do Ciebie przjedzie..

Gosiu czy ktos kiedyś mówił Ci, że jesteś Kochana? Pewnie tak, ale ja jeszcze raz to piszę :) :serce:

Dziękuję Ci bardzo. Potrafisz poskromić we mnie emocje, a niewielu ludziom się to udaje.... :serce: