Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58267 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
Ja żaluję, ze nie zrobiłam zdjecia w salonie.. bo biala moja wyglada o wiele mniejsza niz ta ecru na zdjęciu, ktore wkleiłam .. a w sobote nie czeka hardcore - dzien babci / dzien dziadka > piatek sobota i w cukierni bedzie mlyn .. jakby wszystkiego było mało  :-\ :-\

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Sukienka co wkleiłaś też ładna, ale bardziej mi się podoba ta Twoja. U mnie też zapowiada się ciężki tydzień....w sumie luty zapowiada się ciekawie, bo zaczynam nową prace a zanim wdrożę się to trochę minie czasu.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja wlasnie w tym tyg odczuje te swieta na kieszeni bo moj tesc i mama maja urodziny do tego babcie i dziadek ;[ ehh

Offline Pandi
  • maniak
!!
« Odpowiedź #183 dnia: 20 Stycznia 2012, 08:06 »
Uwaga !! Mam najświeższe wiadomości .. para wczesniej wspomniana nie dostala sali na szczescie w ich okolicach na czerwiec i byli zmuszeni przeniesc uroczystosc na sierpien.. jestem taka szczesliwa !!!  ;D tak miało po prostu byc .. niepotrzebnie panikowałam

Aaaa i zapisałąm nas na kurs przedmałżeński weekendowy - mnie czeka powtorka, ale to nic, moj K nie ma zaswiadczenia i trzeba ogarnac temat .. w bazylice 17/18 marzec

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
To dobrze ,że sie wszystko wyjasniło może chociaż teraz spokojnie sie przygotowywać do swojego dnia :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
my też mamy weekendowy -  w lutym :-)

dobrze, że wszystko układa się po Twojej myśli :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
no 2 wesela tydzień po tygodniu mogło by być ciężko ale na szczęście wszystko się ułożyło
ta suknia też śliczna
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline sylwiq

• Chuck Norris
najwazniejsze ze sei wszystko ulozylo ;)

Offline lebara

• maniak
ufff jak dobrze, że wszystko się wyjaśniło teraz spokojnie możesz czekać na ten dzień :) Hmmm tak się zastanawiam czy my przypadkiem też nie musimy iść na ten kurs przedmałżeńskim :) dobrze że za tydzień mam kolędę to się zapytam :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
u nas oprocz kursu jeszcze chca nauk.. ;[ a to dwie rozne rzezcy ;[

Offline Pandi
  • maniak
Wczoraj mielismy spotkanie rodzinne w mlodszym gronie i az sie dziwie, ze nam czas tak szybko i przyjemnie zleciał. U nas w tym roku chyba az 3 pary slubuja i to wielki boom .. widocznie 2012 temu sprzyja :) [skoro terminy juz nie koliduja pozostaje mi sie jedynie cieszyc z tego faktu]

Za tydzien rocznica zareczyn i okazja do swietowania - moze przeje sie wtedy na probny makijaz, wyprobuje go .. jak znajde czas, najbardziej chcialabym go sprawdzic pod w trakcie jakiejs imprezy - zeby wiedziec czego oczekiwac i jak o niego zadbac zeby do tej 2 w nocy jakos na tych zdjeciach wygladac  ;D.

a 4 lutego na salę - dogadac pewne kwestie itd. nie moge sie doczekac

Offline emm-a

• Chuck Norris
super, ze masz okazje do próbnych makijazy :D  mam nadzieję, ze pamietasz,że my tu wszystkie uwielbiamy fotki :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
odwiedzam Ciebie i zapraszam do mnie,postaram sie wszystko przeczytac:) adres z boku bo w podpisie nie zmiescil sie:-P

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
jeśli masz okazję to wypróbuj makijaż
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline _patka_

• Chuck Norris
hello hello! witaj pandi!  :skacza: czy moge dolaczyc? :D zaraz nadgonie zaleglosci :D

Offline lebara

• maniak
Pandi jeśli masz okazję sprawdzania jak będzie wyglądać makijaż w dniu ślubu to czemu nie, przynajmniej będziesz widziała jak będziesz wyglądać na żywa a jakby co to będziesz miała czas na jakieś poprawki.

Offline Pandi
  • maniak
Dzisiaj sporzadzam liste rzeczy do kupienia.. oczywiscie czasu a vzasu ale bede zamawiac wiekszosc przez internet o wiele szybciej. Wczoraj zrobilam zamowienie na zaproszenia,zawiadomienia,zawieszki na butelki, oraz ksiege gosci. Licze ze bedzie sii.. czekamy na projekt of grafika. Za kilka dni bedzie :)

Offline lebara

• maniak
Ja też mam zamiar wszystko kupić przez internet tym bardziej, że od 1 lutego zaczynam pracę i nie będę miała po prostu czasu albo jeździć szukać. Ja zrezygnowałam z zawieszek na butelki, sami mamy zamiar zrobić kokardki,  moi znajomi też robili sami takie kokardki i naprawdę super to wyglądało. 

Offline Pandi
  • maniak
Poprzedniego posta pisałam z telefonu i nie mogłam nawiązać do poprzednich waszych odpowiedzi..

emm-a jestem ciekawa jak mnie pomaluje, bo ja nigdy pudru na twarzy nie miałam, a tak naprawde jedynie tuszuje rzesy albo robie przyciemniony kacik powieki :) .. nie moge sie doczekac

przyszlazona  zawitam i do Ciebie

Anio0lek  zapraszam .. jak najbardziej ..

lebara chcialam jakis tekst na zawieszki, a drukowania, przyklejania, wiecej komibnowania, a tak mam pieknie gotowe :P lenistwo, ale efekt swietny!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja tez nie mialam nigdy pudru , ciekawe jakie to uczucie ehhehe

Offline przyszlazona
  • uzależniony
hehehe,ja tez sie nie nie pudruje tylko oczy podkreslam:) ale nawet sie jeszcze z nikim nie umawialam,to trzeba duzo wczesniej?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
czasem tak .. a moze i nie? ;p ja ide na probny juz w marcu bo szykuje mi sie imprezka ;p wiec wybrobuje ;p

Offline Pandi
  • maniak
przyszlazona zalezy jakie obciazenie maq salon, w ktorym planujesz sie pomalowac, a po drugie czy wiesz w jaki sposob chcesz, aby make up byl wykonany. umowic sie mozna indywidualnie, ja myslalam teraz o 28 stycznia, ale poczekam do marca. U mnie w rodzinnej miejscowosci wizazystka nie ma az takich terminow, a w miescie inaczej, dziewczyny sie bija o idealny makijaz i zaklepuja terminy szybciej.

sylwusia085 byleby nie wygladalo jak maska, bo bede drapac :P

Dziewczyny dostałam projekt zaproszeń!!! Śliczny, po prostu ideał, jest kilka poprawek, ale dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy - bo to wspolna decyzja ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
pokaż projekt Pandi!!! :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Daisy87
  • uzależniony
próbny makijaż to dobra sprawa- po pierwsze możesz zobaczyć jak trwały jest makijaż, jak wygląda na zdjęciach i czy dana wersja kolorystyczna Ci pasuje :)
ja też miałam robiony próbny i tak się akurat zdarzyło, że na szybko braliśmy cywilny w kwietniu i wtedy miałam świetną okazję zrobić sobie próbny :)

Offline Pandi
  • maniak
Jak mi go poprawia to go wrzuce :).
Daisy87 bałam sie o koszty, ale okazało sie ze Bydgoszcz a moja miejscowosc to niebo a ziemia. Probny pomoze mi okreslic, czy nie bede musiala szukac dalej, ale ta pania chwala panny mlode z 2011 z mojej okolicy, wiec czas sprawdzic ile w tym prawdy  :)

Offline Pandi
  • maniak
Dziewczyny szukam bizuterii.. miałam mieć od koleżanki, ale stwierdziłam, ze poszukam moze znajde cos na moja kieszen ..

poki co to moje opcje :

Podobne do siebie, ale w sumie kazda inna  ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
te na piewrszym zdjeciu jak dla mnie najladniejsze:)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mi sie podobaja wszystkie oprocz ostatniej i bez pierscionka an palcu ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
jak dla mnie to 3 kpl jest ladniutki :)