Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127895 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
emma t ty ty.. swirze ty ;D
Ania moze kiedys i ciebie uda nam sie poznac w kochu ;D
Pandi- moj k. nie ma mocy an cwiczenia ale wiem ze on by bardzoc chial ze mna zeby mnie zmobilizowac bardziej ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
oj Anjuszka, całe szczęście, bo pewnie bym się przestraszyła... na zdjęciach Twoich widziałam przecież, ze jesteś po prostu meeega wielka...do dziś nadziwić się nie moge, że w ogóle sukienkę dla siebie znalazłaś, nie miałam pojęcia, że takie rozmiary produkują, to chyba był rozmiar XXXXXXXXXXXXXXL....

a na zdjęciach z przygotowań to chyba w spodniach bylas - jak to możliwe? a na Twoim odliczanku na panieńskim pamiętam mialaś swietną sukienkę w ktorej świetnie zgrabnie i kobieco wyglądalas... ale pewnie mi sie przywidzialo...bo przeciez Ty jestes starsznie tłusta i niemozliwe,zebys w czymkolwiek dobrze wyglądała, a świetnie - to już calkowita abstrakcja...

proponuję Wam stanąć nago w domu przed lustrem duzym, kiedy bedziecie same, no i przyjrzeć się obiektywnie Waszej figurze...
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monia cycki mi przyslanaiaja cale lustro!!! ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

mi moje nie zaslaniają nawet lusterka w puderniczce  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
To tkie duze emm-a azprodukuja? Chinskie mur beton :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ahhahaa ;D
kobieta sie nie dogodzi ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Przecież nie napisałam nigdy, że jestem słoniem ;) po prostu mam parę kg za dużo i jestem tego świadoma ;) ale nie mam z tym większego problemu :) jak to się niektórzy śmieją, ja to z tych, co całe życie są na diecie, ale nigdy nie chudną heheheheh

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hahaha ;D
Ja tez mam swiadomosc ze mam za duzo ;p
tylko ze mam tez ten problem ze nie umiem tego zaakceptowac!!!!!!!!!! aaaaa!! wnerwia mnie to ;/ bo to niszczy moja samoocene i przeszkadza w zyciu.. ;/

zauwazylam ze kazdy kto mnie pyta jak przygotownia do slubu to mowie- ze wszytsko pieknie wspanaile mega sie ciesze tylko.. musze sie odchudzic i zaczyna sie moje glupie biadolenie ;/

ale jak postawic mi gotowane misko a schaba to wybiore co? no ajsne ze schaba zeby samego do tego tez ziemniaki ;/
kuzwa nie umiem uciec od nawyko ktore wynioslam z domu.. czyli zupy takie bogate no ;p i sosy az lycha stoi
 ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To ja nie mam takiego parcia na żarcie  ;D ;D ;D lubię zjeść coś pysznego, ale bez przesady  :D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a ja sie przyzwyczaiłam do zdrowego jedzenia, bezchlebowego jedzenia itp. Nawet lepiej mi smakuje miesko gotowena niz taki schaboszczak.

a najlepiej to iść do pracy, wtedy się nie myśli o jedzeniu w ogóle, bo prawdę powiedziawszy, ja tyje z nudów.

mnie to strasznie męczy, jak nie mam co robić, w telewizji zarcie w internecie zarcie, to co, ja idę robić sobie żarcie...

a kiedy jestem mocno zajęta, to mogę nie jesć całymi dniami bo nawet nie odczuwam głodu :D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Ponieważ u sylwusi rozwinął się temat diet, więc mam nadzieję że mnie nie utłucze:D jak tu zapodam info:)
Jak ktoś chce moje notki i przepisy z SB, smaczniutkie (wszystkich i tak nie miałam okazji przetestować:P) hehe to wysłać mi na priv adres e-mail:)
notatki właśnie skanuję, będą to pliki jpg:)

To i ja podenerwuję emm-ę:D, bo moja upragniona waga to 56kg:P, więc muszę się napocić jeszcze trochę żeby te 2kg zleciały;)
[/url]  [/url]

Offline xanth

• entuzjasta
jaaa chce!

wysyłam priwa!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nusiak nie nerwuje sie ;D luzik ;p
u sylwusi ciagle dieta cud.
CUD JAK SCHUDNe ;]

nie no jakos sie trzymama.. godz temu obzarlam sie brzydko mowiac kalafiorem i jajkiem sadzonym na florze.. na tej margarynie hyh bo mozna ja

i oprocz tego dzis bylam u lekarza..
dostalam skierowano na
-tarczyce
-nerki
- trzustke
- na cos ogolnie od jelit bop pani sluchaja moich zali stwierdzila ze wyglada to na jakies zapalenie czy cos
- alergolog bo ciagle sie drapie jak spie pod moja koldra z pierza ;D i leci mi znoska przez caly rok chyba.. ;/

wszystko dzis zrobilam wystarczyal solidna dawka krwi ;D jutro odbiore wyniki ;p a po niedzieli sie zapisze do alergologa ;D

Offline nusiak
  • maniak
 :brawo_2: że wybrałaś się w końcu do lekarza:), to może rozjaśnić trochę sytuację:)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dzieki nusiak ;D
teraz sie wybiore do ginekologa i dntysty a co tam ;D jak szelc to szalec hehehe
wszysyc w domu mi brawo bili ze w koncu polazlam ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
O kurde, ale maraton ;D ja też muszę porobić różne badania, ale boję się...pobierania krwi  ::)

A co do jedzenia z nudów, to ja się naprawdę nie nudzę i w tygodniu malutko jem, bo nie mam kiedy, a to jest właśnie złe... powinno się jeść co 3 h malusie porcyjki... ja natomiast nadrabiam w weekend, a to idziemy do znajomych, a to urodziny, etc. co tydzień jakaś imprezka= żarcie+ alko i mam swoje ponad  kg ;)

Offline Pandi
  • maniak
Dentysta.. oo tak, ja mojego nawiedzam co tydzien ostatnio. Chce miec pewnosc ze potem nie bedzie zadnych problemow. Poprawiam swiatloczule plomby wymieniajac na nowe.. i dodatkowo na koniec troche je wybiele zeby jakos to wygladalo.. takie wizyty nie sa az tak straszne jak ma sie zaufanego ssstomatologa :))

Offline emm-a

• Chuck Norris
badaj się sylwusia i lecz w razie czego, że dzieciatko miało zdrową mamę  :D

odnośnie jedzenia, to powiem Wam, ze ja jem prawie ciagle...co przerwa w szkole, w domu cos skubię...jem z 7 posiłków dziennie, ale niedużych, raczej mikrych  ;) :D  jak za dużo zjem, to mi cieżko i mnie mdli...choć i tak mam wrażenie, że przez ostatnie dwa miesiące rozciągnełam sobie żołądek, bo np. potrafię już zjeść naraz prawie całą drozdżówke dużą  :D

nusiak - i Ty?????? przecież na zdjeciach w Twojej cudnej sukni widac, że szczuplutka jesteś!!!!
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
ale ja stawiam na zgubienie jeszcze trochę kg przez sport:D, zakochałam się w zumbie normalnie, jest to lek na moje wszystkie chandry i fochy hehe tak samo siłownia:D. Jak teraz miałam przerwę kilka dni (bo miałam w weekend szkołę i egzaminy), to mnie nosiło, miałam ochotę odreagować na PM i w sumie trochę fochów trzasnęłam hehe
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
a ja sie przyzwyczaiłam do zdrowego jedzenia, bezchlebowego jedzenia itp. Nawet lepiej mi smakuje miesko gotowena niz taki schaboszczak.

a najlepiej to iść do pracy, wtedy się nie myśli o jedzeniu w ogóle, bo prawdę powiedziawszy, ja tyje z nudów.

mnie to strasznie męczy, jak nie mam co robić, w telewizji zarcie w internecie zarcie, to co, ja idę robić sobie żarcie...

a kiedy jestem mocno zajęta, to mogę nie jesć całymi dniami bo nawet nie odczuwam głodu :D

normalnie wypisz, wymaluj ja...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hehhe ;D
widzicie kazda z nas jest inna..
z jednej str chcialabym zeby jutro nic nei wyszlo a z drugiej chcialabym aby to co ma wyjsc wyszlo juz jutro...
bo kuzwa nie zmyslam boli a jak mi nic nei wyjdzie to skad te moje zle samopoczucie, te tycie, te bolesci klucia w brzuchu ;/
masakra ;/
pani dr zasugerowala nie wiem czy jzu pisalam czy nie ;p ze moje objawy wygladaja na jakies zapalenie jelit lub cos w tym stylu.. nie koniecznie cos strasznego itp ale.. jutro sie okaze

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hmmm...jak na moje oko przy zapaleniu jelit to raczej by sie schudlo....ale nie chce sie madrowac...p. dr n pewno wie co robi :)
sie okaze :)

ja tak jak xanth...oprocz tego pierwszego zdania :P ;D zdecydowanie wybralabym schaboszczaka :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
malinowa...
akurat ta pani sie mna opiekuje od zawsze wiec ejj ufam i wiem ze mozna jej zaufac i ze bedzie komibnowac dalej jak nic tu neiw yjdzie ;d
generalnie o wadze to bardziej mi dala na tarczyce
co do jelit chodzi o klucia takie jak by mnie nozem ktos ranil.. nie bede opisywac bo za duzo pisania... ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ta tarczyca jak najbardziej...
dobrze, ze poszlas w koncu i bedziesz juz wszystko wiedziala :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
znajac mnie to juz tro nci neiw ydjzie i bede sie wsciekac ze cos mid olega a znow neiw iadomo co ;D

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
Sylwia, muszę zgodzić się z emm-a. Nie obraź się na mnie, ale szczerze, jak podczytywałam Cię wcześniej to wyobrażałam sobie Ciebie jako grubszą, a jak zobaczyłam Cię na żywo to byłam w szoku, bo pomyślałam sobie, że z czego Ty chcesz tak na gwałt chudnąć... i doszłam do wniosku, że chyba "dużej" kobiety nigdy nie widziałaś ;) Jesteś ładną, zdrową dziewczyną, z gładką cerą i roześmianą buzią :)
Rzuć te wszystkie diety i po prostu zacznij się zdrowiej odżywiać, a waga sama zacznie spadać, ale przygotuj się na wymianę ubrań a szafie, a to ciągnie po portfelu ;)
Pewnie powiesz, że co ja wypisuje, ale uwierz mi, kiedyś byłam 'na oko' Twojej wagi i co się odchudzałam (bo nie akceptowałam siebie a wszystkie naokoło były chude) to nic, albo gorzej-bo tyłam jeszcze bardziej. W momencie kiedy zaakceptowałam siebie, kiedy nie miałam  czasu na przejmowanie się ile ważę, a zmieniłam tylko swoje nawyki żywieniowe zaczęłam chudnąć. Albo wynajduj sobie maksymalnie dużo zajęć, żeby tylko nie mieć czasu na jedzenie; oczywiście tylko bez przesady ;) żebyś  jeszcze dla nas czas znalazła :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja ostatnio tez zmienilam nawyki zywieniowe bez wprowadzenia sportu (czekamy na ladna pogode ze swiadkowa i idziemy na rowerki :D) i wiecie co czuje sie lzejsza jakas :) na wadze tez pokazuje mniej, nie duzo ale 1 kg to cos ;) balam sie ze w suknie nie wejde ale jak ostatnio przymierzalam to mama mowi ze bylo sporo luzu :D :D uff...
sylwusia tarczyce dobrze zbadac, moja babcia choruje juz dluuugo na tarczyce i jest to straszne... lepiej zaczac szybko leczyc. :)
powodzenia w dalszym odchudzaniu :D:D:D:D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
femme dziekuje ci za te slowa..
ja tez nie potrafie sie zaakceptowac w tym problem jest.. bo ja pod maska ciaglego usmiechu skrywam swoje mega kompleksy.. sa tylko chwile kiedy na zywo potrafie powiedziec swiadkowej o co mi chodzi.. czasem karolowi..
generalnie najweiecj o tym mowie/pisze tutaj.. moge byc soba do samego konca bez wstydu

dziwne to musze sama sie nad sobazastanowic

wyniki mam0- wstepnie sa ok

Offline xanth

• entuzjasta
wejdż na fotosik.pl i tam masz wszystko czarno na białym

potem to zdjęcie jakie wyślesz jest przerabiane na kody, do forum, do stronek itp.

Offline _patka_

• Chuck Norris
no to jak wstepnie ok to dobrze :) a mialas badana krew czy cos jeszcze?