Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127369 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
juz przeszlo pozostal smutek ale wiem ze z karolem damy rade razem.. zawsze dawalismy i dajemy ;)

Dziewczyny... wieczor w oberzy chlopskiej wspanialy!!!!!!!!! ja jestem wymagajacy klient jesli chodzi o ejdzenei bo tata kucharz ja sama lubie upichci znam smaki bynajmnie tego co lubie.. wiec oberza dzis  ma mega plus za pyszne i duze jedzenie!!! do tego pyszny drink.. po jakies godzine odkad przyslimy zaczal sie wieczor z dj.. super bylo az nozka sama tuptala... POLECAM!  My tam an pewno wrocimy ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
kupilam sobie 3 pary butow...
2 polbutow
i jedna szmacianek krotkich ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
oooooo bardzo lubię butki kupować  :D co to za butki? jakieś fotki nam pokaż szybciutko  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nie chce mis ei fotek robic hyhy tym bardziej ze te butki  SA ZWYKLASAMI HYHY

Offline Pandi
  • maniak
ejj mi tam nie zasmucaj.. jakis dol widzialam.,. trzymaj fason dziewczyno!!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dziewczyny...
zlapal mnie mega dol..
napisze tylko tyle ze karol wycofal sie z kupna mieszkania  w tej chwili..
ze tesciowa przyszla mnie moim zdaniem obrazila
i ze plakac ale i tupac noga krzyczacmi sie chce ;[

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
czemu sie wycofał ?? ale przecież nie odłożył na zawsze... głowa do góry, a teściowe trzeba przeżyć i się nie przejmować, bo zwariujesz... tylko nie płacz...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A jaki miał ku temu powód? I o co kaman dokładnie z teściową?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
on stwierdzil ze pomimo tgeo ze dochod ma w tej chwili dobry to boji sie wpieprzyc w redyt na 30 lat bo nie wiadomo jak sie zycie ulozy, a ja nei prcauje w tej chwili na etacie,  wiec mu nie dam wsparcia w razie co.... zeby mu dac jeszcze troche czasu poprostu. i ze teraz przez kilka miesiacy mamy zaczca odkladac zeby miec kase na wykonczenie a nie ladowac sie w kredyty  na wykonczenie ejszcze i na wszelkei oplaty a i jeszcze na kilka rat na wrazie co...

a wsyztsko sie zaczelo w dniu anszej rocznicy... tesciowa  zaczela mi robic jakie zale ze to ja nkrecilam na kredyt ze mielismy tylko obejurzec mieszkania i zobaczyc jak stoimy ze zdolnoscia a my jzu kupujemy bla bal la.. i ze ona nie wie czy to ja karolka nakrecilam czy to.. moja amma ;/;/;/ wkurzylam sie na maksa zrobilo mi sie przykro.. bo cala rozmowa jej polegala na tym ze ja dzialam za szybko, ja nie przemyslalam decyzji, ja nakrecam, ja chce mieszkanie, ja ja ja .. ani azu jej cholerny synek ;/

malo tego. wczoaj powiedzialam k ze nei ide do jego rodzicow na obiad bo beda wyrzuty a ten choelrny mamisynek w tajemnicy pojechal se do nich wczoraj sie wyzalic i ugadac co by nikt dzis sie nie przyczepial , a jego tata na dzien dobry zaczcl mi dowalac ze ja jestem awanturnica ze nakrecam siebie i dre sie an karola i ze on taki oj oj biedny kurwac i nieszczesliwy.. halo?!  to do diabla dorosly facet!

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
oj jak mnie takie cos wkurza! biedny mamisynek... ech straszne, ze poszedl sie wyzalic... to chyba najgorsze w tym wszystkim... a moim zdaniem to troche dziwne,ze sie wycofuje z kredytu... to moze wezmiecie cos z rynku wtornego,zeby nie musiec wykanczac? przeciez gdzies trzeba mieszkac,to co lepiej placic na wynajem czy swoje ? poza tym bedzie coraz trudniej z kredytami wiec naprawde nie rozumiem... chyba,ze chcecie dalej u rodzicow, ale z tego, co pamietam to chyba wolicie na swoim ? nie przejmuj sie tesciowa - to chyba taki typ czlowieka, ktory wiecznie bronic bedzie swojego malego synka, i chce miec wplyw na decyzje... i chyba trzeba nauczyc sie z tym zyc... ale moim zdaniem to on powinien wiedziec,ze chce z toba mieszkac,z toba wiazac przyszlosc i ten kredyt,nie powinna mu mama w glowie mieszac,ech nie wiem co powiedziec... :( musicie o tym pogadac...

Offline Pandi
  • maniak
 :przytul: tyko tyle..

Offline jusiar

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
ah te tesciowe my na szczescie nikogo sie nie pytalismy i kupilsmy mieszkanie i mieszkamy od 2 lat :) To Wasze życie bezsensu glowa do gory :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja rozumiem tez zdrowe podejscie k. ...... ze sie boii itp... to zdrowe wrecz
a ze polecial sam do mamy tlumaczyl tym ze  chcial zalagodzic sytuacje zeby nitk dzisiaj sie nie czepial mnie a ja oczywiscie nei che tego zrouzmiec...

Offline Pandi
  • maniak
Nie ma lekko :|

Offline sylwiq

• Chuck Norris
zycie to niejebajka ;D
zal jednak pozostal... ;[

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
uuuch.... trochę nieprzyjemna sytuacja, wyobrażam sobie jak się musisz czuć...

ale z drugiej strony co cię nie zabije to wzmocni...

będziesz przynajmniej przygotowana na przyszłość, że teściowa bedzie robiła pod górkę...

teraz macie to wesele, może poczekajcie jeszcze chwilę, jak wam ciężko pomieszkajcie trochę na wynajmie sami bez zadnych mam itp.

my znaleźliśmy śliczne mieszkanko, nowe, nic nie trzeba w nim remontować, jak ktoś je kiedyś kupi, to będzie miał super. Tylko meble wstawiać i gwozdzie przybijać :)
moze też takie znajdziecie akurat po ślubie?
cierpliwości życzę :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nie dziekuje xanth!
jest mi cholernie przykro ale pewnie za dwa dni przejdzie mi...
jak ja czytam to co wyzej anpisalam to moj post jest pelen jadu.. ah.. ona jest tak ogolie zlota kobieta... zawsze chce pomoc i wbrew pozorom a ztak sie nei wtraca ale mam wrazenie ze moj k.. przegina poprostu

Offline Pandi
  • maniak
wyzalilas sie. tego Ci trzeba bylo

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mozliwe Pandi dlatego ciesze sie ze przemoglam moja niechec do forum w necie i mam swoje miejsce gdzie moge napisac to czego nie moge niomu powieddziec ;]

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Pamiętaj że ten wątek nie jest tylko po to żebyśmy Ci doradzali w sprawie ślubu, to Twój wątek więc możesz się żalić na wszystko na K. na teściową czy na kogo jeszcze chcesz :) my w miare naszych możlwiości spróbujemy coś doradzić  :przytul: :przytul: :przytul:
Głowa do góry kochana  :-* :-*
Gabriela
Zofia

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Tupnij na niego, co to za płakanie w rękaw rodziców? Powinien z Tobą to przedyskutować, a nie po cichaczu biegać i się żalić... jest w tym trochę racji, czego on się obawia, ale nieładnie, że wtrącają się jego rodzice i sprawiają Ci przyszłość... już ja bym im nagadała  ::) ::)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
prawda...nie ma zalenia sie rodzicom...naucz chlopa teraz, bo sie przyzwyczai i bedzie tak latal do mamci z kazdym pierdem...to Wasze zycie...i Wasze decyzje...
masz prawo sie zloscic...tylko sie nie smuc :przytul: :przytul: :przytul:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
tupnelam dzis na neigo noga...
widzialam ze faktycznie przykro mu .. ale widzialam tez ze nie wiedzial do konca o co mam pretensje? ;/
jutro south beach zaczynam..

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no to przybij piatke...ja tez :ok: :brawo_2:
i siostra moja ;D (swiadkowa)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Teściową się nie przejmuj, one takie są, że się będą wtrącać i nie będą widzieć w tym nic złego ;)
ale, że Karol poleciał do mamusi się żalić no daj spokój, dorosły chłop z niego , to z Tobą o tym powinien porozmawiać ;)
I żal się kiedy będziesz miała na to ochotę :-*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mamba super! bedziemy sobie zdawac relacje co szamlysmy ;D
a jakie masz menu na jutro ustalone hiihih??????????
Aniolek on twierdzil dzis kilkakrotnie ze polazd do nich bo powiedzialam ze jutro nie mamz amiaru wysluchiwac ich dasow i on stwierdzil ze pojdzie to zlaagodzic i wziasc wine na siebei... a ze ja nie dalam sobie wczoraj nic pwoiedziec taka bylam zla...
troche racji ma no ale.. i tak nie ejstem za laatniem do starych z byle gownem ;]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No właśnie, zamiast z Tobą to wyjaśnić ( no wiem, że byłaś zła ;) ) to poleciał do mamusi i może chciał dobrze, ale nie wyszło ;)
No ale najważniejsze, że niedługo Ci złość minie :-*

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
wlasnei musze cos ogarnac, bo decyzje dzisiaj podjelam jak u rodzicow na obiedzie sie z siostra spotkalam ;D ;D ;D ??? wiec poki co mam w menu trampolinki na kolacje :D :D

a ty co masz?  :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dobra do menu dorzucam jeszcze jajka na miekko na sniadanie, bo poki co tylko tyle mam w lodowce ;D

najbardziej przeraza mnie brak kofeiny...i nabialu :o

Offline sylwiq

• Chuck Norris
kawy nie pije.. herbatke tylko ;p
ja jutro planuje jajecznice na szynce lub bekonie ;p bo mam w lodowce praktycznie bez tluszczu ;p oo jednak sadzone se na tym zrobie ;p
i na obiadokolacje brokuly z jakas piersia albo poledwiczka ;p narazie nci wiecej ;p