Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126685 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
kobietki ide do elkarza zaraz..
najpierw wnerwil sie akrol przed 7 i powiedzial ze jak wroci z pracy i dalej bede maila taki  kaszel to moge sobie plakac a on i tak mi postawi banki ;/ a ja nie nawidze baniek!!! to boli ;[
pozniej po 7 karol wyszedl wstala mama wnerwila sie i zarejestrowala mnie do lekarza czego nei robi od dobrych kilku lat hie hie hie ;p
ale sie smialam jak mowila pani ze chce zarejestrowac curke ;D dobrez ze pani nie zapytala ile dziecko ma lat buahahha
takim oto sposobem zostalam zmuszona pojsc do eljkarza, pewnie i tak nic nie wyjdzie bo czuje sie dobrze i wygladam dobrze, nie mam goraczki, bolu gardla ani nic.. poprostu mam mega kaszel ktory sie ansila z samego rana i na sam wieczor ;D a w poludnie prawie w ogole..
dzis mailam isc biegac ale mama jak sie dowiedziala to nawrzeszczala ;D ze jak sobie pluca wylecze to droga wolna ale in aczej nie ma mowy ;]
a ja zobacze co mi dr powie jak powie ze nci nei ma w oskrzelach/plucach to moze oznacza ze to alergiczny/?? ;/ chcoiaz ja nie mam twierdzonej alergi..
hmm sama neiw iem ale nei ma co gdybac ;p dam znac pozniej buzka

Offline emm-a

• Chuck Norris
i co lekarka powiedziała sylwusiu?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
powiedziala ze zalatwilam sobie zatoki i schodzi mi stad ten kaszel.. i ze mam zakaz biegania przez 7 dni az zjem antybiotyk.. ;/ dostalam antybiotyk i syrop/
ogolnie dziwna pani dr ;D bylam u niej bo moja na urlopie ;]
zalozyla sobie maseczke na buzie ;] i pogonila panai z daieckiem bo ja jestem tykajaca bombom hahahaha i mialam wlazic pierwsza, na sam koniec obrobila tylek wsyztskim poacjentom na poczekalni ze nei maja sumeinia i mnei nei wpuscili bez koeljki ;]
a ja tak jak wam mowialm czuje sie oki tylko kaszle ;p
zreszta jak sie nei boicie zaraci to wpadne na herbe ;D posluchacie mojego kaszelku ;p chcoiaz bede go probbowala zminimalizowac ;D

aaa.... wlasnie odebral moj k. zaproszenia
wiecie co jest szczytem tego wsyztskiego? ze cezkam kuzwa 2 miechy prawie a oni i tak nie "zdarzyli" zrobic mi ksiegi i przysla w nastepnym tyg.
ja za wysylke nie zaplace nei ma opcji!
karol mowi ze to co tam sie dzieje to amsakra
maja tyle zlecen ze szok
ze jak on podjchal to akurat dhl byl i ze dwie palety zabieral;i zaproszen od nich ;D
takze maja mlyn na maksa

Offline sylwiq

• Chuck Norris
EJJ w ogole stalam sie CHUCK-iem hehehhe ;D jeah

Offline emm-a

• Chuck Norris
ooo gratuluję  :D ja jestem maniakiem  :D :D :D

z tymi zaproszeniami to faktycznie przesada....oj, szkoda nerwow...

a co do Twojego kaszlu, to...ja już Ci podczas biegow mowilam,że jest nieciekawy i trza cos z tym zrobic...może się wreszcie wyleczysz, a biegi nadrobimy  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
JA MUSZE W SOBOTE POBIEC ;]
WIDZE EFEKT WIEC SA CHECI

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No to lekarka rzeczywiście fajna ;)
ale wracaj do zdrowia, po tym antybiotyku już na pewno będzie ok :-*

Offline emm-a

• Chuck Norris
zatem już sie nie mogę doczekać soboty :-) a raczej sobotniego poranka  :D bo potem to mnie sprzątanie czeka  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
moje zaproszenia i winietki sa cudne...
wkelej jutro fotke
ale poprostu za taki efekt wybaczam im termin ktorego nie dali rady sie trzymac ;D
no poprostu emga piekne jedyne takie mimo tandetnej wstazki ;D kocham je <3

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Naczekałaś się, ale widać warto było ;D

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Nareszcie  masz zaproszenia!! Jestem ich bardzo ciekawa :) Ja dzisiaj też swoich próbki dostałam i niedługo  zabieram się za zakończenie całej listy i zrobienie ich :) zdrowia życzę!! :)

Offline Pandi
  • maniak
ja miałam to samo :D.. haha dawaj foto!!

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No właśnie dziś już poprosimy foto  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! &lt;3
beda ffoty popoludniu jak wroce z miasta ;D
ide zraaz do 2 miejsc gdzie sprzedaja mieska swojskie, ide na degustacje ;D
dam znac jak wroce, buziaki

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
czekam na foty z degustacjiiiii  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

kocham wszelkiego rodzaju MIĘCHAAA

Offline sylwiq

• Chuck Norris
buahhahhaa ejjj bez przesady nie bede se robic sweet foci jak jem kielbe hiihihi
http://www.manufaktoria.com.pl/ ten sklep chce obczaic ale nie wiem czy dzisiaj ejdnak ;p i jeszcze takie stoisko z wlasnymi wyrobami na manhatanie ;D
dam znacco i jak ;p

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
swojskie wyroby są pycha:D, ja bardzo często mam kiełbachę, szyneczki, kaszankę, pasztety:D bo rodzice P robią świetne wyroby:D.
Niestety nasz lokal zgadza się jedynie na wyroby od kogoś kto ma działalność w tym zakresie, więc nie wiem czy będziemy sobie zawracać tym głowę tym bardziej, że nie chcieliśmy wiejskiego, a wzbogacić stoły o takie swojskie wędliny itp:), zobaczymy:).
Smacznego sylwusia:D, ja jestem wybredna jeżeli chodzi o jedzenie ale nie wyobrażam sobie jedzenia bez mięska :D (chociaż kiedyś 1,5 roku nie jadłam mięsa:P).
[/url]  [/url]

Offline xanth

• entuzjasta
Jeejku, aż mam ochotę na jakieś KIEŁBACHY, SZYNY, SCHABOSZCZAKI i w ogóle...

Mój dziadek za życia robił GENIALNEGO łososia wędzonego, albo węgorza, no po prostu cudo..

Ale nie zdażył nikomu przekazać jego tajnej receptury i teraz nikt już takiego nie zrobi :(

Sylwusia, a mam pytanko, gdzie będziesz nocowałą swoich przyjezdnych gosci??

Offline emm-a

• Chuck Norris
fotki chcemy!!!!!!!!!!
 :D :D :D

jak sie czujesz dziś? jak gardło?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
helllol ;]
nusiak- a tescie sie tym zajmuja tez dla kogos, w sensie ze po rodzinie sprzdaja albo dla ludzi okolicznych albo cos? czy tylko dla sibei robia?
xanth- ryb wedzonych nie cierpie ;p ale te mieska co dziskupilam sa wypasione
po niedzieli ide do drugiego sklepu i porownan gdzie smaczniej i taaniej ;p niestety te swojskie wedliny drogie na maksa
do domu moge sobie kupic bo wole zjecs mniej ale smaczniej natomiast na wesele to juz na prawde duzy koszt
dzIs bylam na manhatanie.. tam jest jedno ejdyne stoisko z prawdziwymi wiejskimi wyrobami z przelewic.
szybka 45zl sopocka 49zl, kielbasa swojska 35zl, boczek 35zl, biala keilba 20 zl, kabanosy 45zl
byl tez salceson bialy ktorego nei cierpie za 22zl, i kupilam krakowska za 35 zl jest dobra ale ja wole bardziej sucha ;p
szynki poprobowalam byly ok czuc ze swojskie ale... nie az tak bardzo jak bym chciala ;D
boczek natomiast... chudy i tak pyszny ze wlasnie zajadam sie chrupiacym chlebkiem z boczkiem ;pi po taki boczus bede specjalnie jezdzila na manhatan raz na jakis czas ;D
kielbasa ok ale moim zdaniem moglaby byc bardziej aromatyczna jakis czosnek majeranek cos.. ale ogolnie oki

Monia dzieki ze pytasz, dzis juz o neibo lepiej zaraz wezme antyybiotyk bo zapomnialam..syrop ekstra mi daly ;D

ide jeszcze do kupca na male zakupy jak mi sie cos uda trafic fajnego z ciuchow to wkleje fote ;D

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
A ja chyba jakaś dziwna jestem bo nie lubię swojskich wyrobów :) moi teście też sami robią w dodatku ze swojego mięska wszyscy zachwalają ale ja nie mogę się przemóc  :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja lubię, chociaż... mój brzuch średnio...zwłaszcza tłuste kiełbachy...bleee  ;) :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja uwielbiam suche kielbasy jak mysliwska ;D mniam! ostatnio odkrylam prawdziwe kabanosy Tarczynskiego, tez sa pyszne :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
a gdzie te fotki zaproszeń ;D i nie mówcie o kiełbasach, bo bym zjadła jakąś - bez podtekstów proszę  ;D :D ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
zonko - nie obejdzie sie bez podtekstow ;D nie znasz nas??? :P kielbase, czy moze paroweczke?  :skacza: :skacza:

Offline xanth

• entuzjasta
najlepsze kiełbachy to białe, na gorąco z wyciekającym białym soczkiem
mniam :3

:terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere:

Offline Pandi
  • maniak
ysz.. :x

ja z kielbach to najbardziej lubie z domowego wyrodu tarczynskiego z czosnkiem - mniam :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
 :shock: :shock: :shock: ;D ;D ;D ale dalas teraz!  :hopsa: :hopsa: :hopsa: cicha woda z Ciebie ;)

Offline xanth

• entuzjasta
ale ja na prawde lube biale kielbaski, najlepiej z zurku :(

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
dziewczyny...wydaje mi się, że Was znam, a potem że jednak nie hehehe  ;D czy na żywo też takie jesteście ?  ;D ;D ;D