helllol ;]
nusiak- a tescie sie tym zajmuja tez dla kogos, w sensie ze po rodzinie sprzdaja albo dla ludzi okolicznych albo cos? czy tylko dla sibei robia?
xanth- ryb wedzonych nie cierpie ;p ale te mieska co dziskupilam sa wypasione
po niedzieli ide do drugiego sklepu i porownan gdzie smaczniej i taaniej ;p niestety te swojskie wedliny drogie na maksa
do domu moge sobie kupic bo wole zjecs mniej ale smaczniej natomiast na wesele to juz na prawde duzy koszt
dzIs bylam na manhatanie.. tam jest jedno ejdyne stoisko z prawdziwymi wiejskimi wyrobami z przelewic.
szybka 45zl sopocka 49zl, kielbasa swojska 35zl, boczek 35zl, biala keilba 20 zl, kabanosy 45zl
byl tez salceson bialy ktorego nei cierpie za 22zl, i kupilam krakowska za 35 zl jest dobra ale ja wole bardziej sucha ;p
szynki poprobowalam byly ok czuc ze swojskie ale... nie az tak bardzo jak bym chciala

boczek natomiast... chudy i tak pyszny ze wlasnie zajadam sie chrupiacym chlebkiem z boczkiem ;pi po taki boczus bede specjalnie jezdzila na manhatan raz na jakis czas

kielbasa ok ale moim zdaniem moglaby byc bardziej aromatyczna jakis czosnek majeranek cos.. ale ogolnie oki
Monia dzieki ze pytasz, dzis juz o neibo lepiej zaraz wezme antyybiotyk bo zapomnialam..syrop ekstra mi daly

ide jeszcze do kupca na male zakupy jak mi sie cos uda trafic fajnego z ciuchow to wkleje fote