Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127819 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Mania jeżeli bierzesz od dłuższego czasu to zrób tak jak sylwusia pisze...tą rano i wieczorem normalnie......i się pilnuj ;D ;D ;D

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
dziękuję, będę sie pilnować :) ale, zeby nie było to ja je leczniczo biore :P PCO stwierdzone jakies 2-3 lata temu... ponoć to też ma pomóc, zeby pozniej nie było problemem z poczęciem dzidzi...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
oj tam oj tak nue tlumacz sie grzesznico hhiihihih  ;D 8)

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusiu tak, w tej przychodni na śmiałego, ale widze, że dziewczyny już też Ci kogoś poleciły  :D w każdym razie ja z tej gonekolozki jestem bardzo zadowolona. Mam tu tez świetną lekarkę rodzinną  -dr Stawarz. Kiedy sie do niej zapisałam, powypytywała mnie o sprawy zdrowotne, dala skierowania na badania i swoj nr na komorke, żebym zawsze mogla zadzwonic w razie czego. Zawsze mnie przyjmie, nawet jak ma komplet pacjentow. Jest naprawde fajna i życzliwa. Poleciłam ją przyszlej bratowej - Adzie kwiaciarce i sie zapisala i też zadowolona. No i za darmo  :D

a gastrolog to prof. Marlicz na os. Zawadzkiego przyjmuje, ponoć najlepszy, ja jestem zadowolona  :D ale wizyta pierwsza 200zl, kolejne 150zl ( z tym że do kolejnych nie musi dojsc, np. moj P. byl u niego rok temu i prof. dal mu leki, po ktorych P. ozdrowial )

sylwusiu, co powiesz na spotkanie lutowe?

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
kurde mam skierowanie do agstro wiec naarzie wysle k gdzies na nfz ;p
z lekarka jeszcez nie podjelam decyzji (gin) do kogo ae gzdies powinnam isc ;p
spotkanko lutowe pewka;p skzoda ze nie schudlam tak ajk chcialam ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no coś Ty sylwusiu, przecież na bank Cię nie poznam!!!  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hahah ;D zeroroznicy a juiz po tym weekendzie to w ogole..
szalony sie zapowiada caly imprezowy ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
chyba mnie zmobilizowalyscie i tez sie wybiore do ginekologa...oj kurcze,a taka bylam kiedys regularna... np do dentysty, co pol roku i do ginekologa obowiazkowo :D tylko wlasnie musze jakiegos lekarza poszukac, najlepiej na pogodnie...

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja jakoś 2 miesiące temu mialam cytologię, wszystko jest ok  :D
ale wcześniej to chyba z 3 lata temu  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
ja mogę polecić na gumieńcach ewentualnie,  ale faceta

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziewczyny w poniedziałek o 17 w Kochu spotkanie!!!  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
j chyba tez wole kobiete, w sumie nie musi byc na pogodnie ;-p

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Ja też jak brałam anty to u lekarza byłam co 2- 3 miesiące i zawsze były dogłębne badania :) a teraz fakt, trochę sobie odpuściłam jakoś brak czasu itp szczególnie zniechęca mnie myśl, że trzeba siedzieć w godzinnych kolejkach do lekarza no jedynie prywatnie.

Hmmm... też musiałabym sie wybrać ale chyba do innego po konsultację, bo ostatnio moja lekarka wspominała coś o  zespole polistycznych jajników....a przez to można mieć problemy z zajściem w ciążę;/  dlatego chcę zoabczyć co powie inny lekarz.ehhh zawsze coś
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Czesc dziewczynki ;]
jak wam minal weekend????/
mi superowo ;p
bylismy w piatek na podweojnej imprezce urodzinowej, bylo super ekstra
a w sobote... pojechalismy pod pile na urodzinki mojej malej 2 letniej chrzesnicy jest wspaniala tak apropo ;p;p
ogolnie powiem wam ze dawno tak fajnie nie spedzilam czasu ;p;p
dzis.. powinnam  opracowac pytania na osttani egzamin
jutro zaczyna sie mojje kilka dni w pracy
takze tydz zleci mega szybko ;]
spotkanko za tydz tak?. ;p;p

Offline _patka_

• Chuck Norris
hej sylwus mi weekend za szybko minal oczywiscie, ale pewnie kazdej z Nas ;) w sobote mialam egzamin pozniej pojechalismy z rodzicami do szcz po buty dla mnie slubne ale niestety nic nie kupilam, za to znalazlam kolczyki :P wczoraj wizyta u tesciow, obgadanie paru spraw slubnych, pozniej kolejny egzamin zaliczony naszczescie na 4,5 :P a pozniej pojechalismy do kina w galaxy przy okazji zaszlam do Ryłko i znalazlam buciki slubne :D juz chodze w nich po domu zeby sie troszke rozeszly :D M mowi ze wygladam w nich jak smerfetka! ;D ;D bardzo fajnie spedzilas weekend! :D:D:D:D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pati widziaalam twoje butki, sa eleganckei kalsyczne ok ;)
ja kupilam typowo slubne.. ale wszystko sie dzialo tak syzbko ze jak zakladalam je to... byly dosc niewygodne chyba a i tak je kupilam.. nie pmyslalam za bardzo chyba ale byly dosc ladne chyba dlatego ;]

ja jzu po zkaupkach.. pomidorowa ugotowana.. krokiety prawie zrobione..
niebawem ide na cerfur ze swiadkowa, kupie od razu ksiazke zebym sie miala z czego uczyc ;p
no i  dzieewczynki- co robicie na walentynki? uznajecie to swietp czy tak nie bardzo?

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
My pewnie na jakiś obiadek wyskoczymy już dzisiaj :) Bo w walentynki to sa wszedzie kolejki i mam wrazenie ze w niektorych miejscach ludzie stoja ci nad glowa aby szybciej jesc :) Ja uwielbiam walentynki i wszelakie swieta kiedy moge spodziewac sie jakiegos prezentu od mojego PM :) A ty Sylwusia jakie masz plany?

Offline emm-a

• Chuck Norris
dobrze że weekend Ci się udał  :D

moj P. nie bardzo uznaje walentynki, ale jakś drobiazg mi pewnie podaruje, romantyczna kolacja będzie, jeśli ja przygotuję, a że tego nie zrobię... :D
w zeszłym roku dal mi fajną książkę o miłości  :D taka romantyczna dosc, relaksująca  :D

a Ty co szykujesz?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no ja wlasnie sama nie wiem co z jutrem,....
za 10 dni mamy rocznice 7 lat... mial byc krakow- nie wyszlo.. wiec moze cos w szczecinie zorganizujemy.. sama nie wiem
jutro.. podejrzewam ze zrobnie jakas romantyczna kolacje i zrobie sernika na zimno z truskawkami ;p wytne w serduszko a co! kicz moze ale moj karol uwielbia ciacha i mu sie spodoba ;] prezentu nei kupilam zadnego... chyba ze to ze mu dolozylam do butow hihi a on mi za to kupil bluzo-kurtke wiec wyszlo an zcysto hahahha
moze pojdzimey tez do peperoni? daja swietna karkowke z grilla.. a mamy 2 bramy dalej ;p
nie wiem anwet co upichcic jakbym sie zdecydowala w domku byc...

a byla ktoras z was w tej knapjce zbojnickiej na arkonskim?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jezu dziewczyny.............
zalamana jestem
kiedys pisalam o bracie alkoholiku ;[
znow prze tego obrzydliwego klamce sa klopoty
najgorsze w tym wszytskim jest to ze to cholerny manipulant.. ma moaj mame w jednym paluszku... ona tanczy jak on zaspiewa..
traz znow kcohany synio bo .. zdecydowal sie na zamkneity odwyk.. nie wazne ze nim to zrobil wywalili go z pracy... mama oczywscie broni jak moze...
wszystko skupia sie na mnie.. tata mu mega pomaga zyjac bez swiadomosci co sie u neigo dzieje.. tzn wie ze ma problem alko i ze idzie na odwyk itp ale np nei wiem nic o tym ze go z roboty wywalili...
jestem zalamana atmosfera, zyciem blisko nich...
mam ochote odcciac sie do tego w *cenzura* ale.... nie mam jak
dopoki mieszka z matka
pwoiem wam ze  jestem juz tak bardzo zdesperowana ze mam ochote teraz juz zaraz za chwile wynajac mieszkanko.. dalimbysmy rade bez problemu..
ale moj akorl prosi zebysmy dotrwali do slubu chcoiaz... i wtedy od  razu kredyt na nasze wlasne wziasc... masakra

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
sylwusia085 nie martw się, każdy, po prostu każdy ma w rodzinie kogoś dziwnego. niedługo bedziesz miałą swoją  i musisz się skupić teraz tylko na sobie. wiem, że to trudne, ale czasami trzeba być egoistą. Na pewno rodzice są z ciebie dumni i kochają Was oboje tak samo, bo taka ich rola :) Nie myśl o złych rzeczach, bo to Ci na pewno w niczym nie pomoże! Życzę Ci dużo siły i wysyłam wsparcie duchowe!

A jak będziecie mieli ochotkę, to zapraszam do heya! Może trochę potańczycie i pobrechtacie z naszych wygłupów! ;)

buźki!

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia bądź silna, postaraj się skupić na sobie i Karolu; mamy już takie są, że swoich dzieci bronią, a synuś to synuś...mój braciszek też ma swoje za uszami - jak każdy chyba  :D - ale Mama zawsze go broni i tak było odkad pamiętam. Głowa do góry, do ślubu coraz blizej...zamiast sie wściekac na Mamę pomyśl o.... sukience poprawinowej  :D masz juz jakiś pomysł?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Emma ma rację! Zawsze mamuśki będą bronić swoich dzieci... nie przejmuj się tym aż tak, teraz masz na głowie co innego - swój ślub :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
Moja mama tez broni mojego brata! to chyba normalne wsrod mam... a karol ma racje, lepiej przeczekac, juz nieduzo czasu zostalo do waszego slubu :) badz dzielna kochana!

Offline Pandi
  • maniak
 :przytul: będzie dobrze. Zamkna go i przyjdzie spokój

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dzieki dziewczyny
zal mi tylko matki... przez tego gada starcila najlepsze kilka lat zycia kiedy moglaby zaczca zyc na nowo..... czyli po 40 odchowane dzieci i te sprawy...
ale ja jestem moze podla itp bo az tak sie nie przejmuje... na zasadzie ze skzoda mi kochanego biednego braciszka itp itp.. KAZDY JEST KOWALEM SWOJEGO LOSU!!!!!!!! to dorosly chlop.. sam jest sobie winien ;/
tylko szkoda ze ztaruwa zycie calej rodzinie...

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
nic na brata nie poradzisz, tak jak dziewczyny mówią musisz być dzielna i wytrwać jeszcze trochę... Niedługo sama założysz rodzinę i wiadomo ona będzie najważniejsza :)

a co do walentynek, powiem szczerze, że nam nie udało się ich spędzić chyba ani razu odkąd jesteśmy ze sobą... i jakoś nie przywiązujemy do tego uwagi ;) za to w lutym mamy też rocznicę zaręczyn i ją już świętujemy :) równowaga zachowana ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
femme a kiedy wypada wasza rocznica? ;p nam 24  lutego ;D i tez zawsze ja spedzamy jakos tak inaczej bardziej fajnie niz walentyny

co do walentynek to wymyslelismy wpsolnie.. moze bez niespodzianki itp ale mamy plan ;D
ja upieke pizze (szok bo kaorl pizze chce najrzadziej ;p ogolnie ejst miesozerny ehhe i woli zawsze karokowke z grilla, ale chyba ie przejadl mieskiem ) hihiih
on kupi winko
wlaczymy sobie muzyke fajna, moze jakis filmek i tak sobie spedzimy ten dizonek w domku ;p

za to na roczniice pojdziemy na pewno do tej karczmy na arkonce, tylko musze povzytac jakie sa na temat tego miejsac opinie.. bo jest dosc drogo ;p ale ladnie z tego co widzialam ;D moze pozniej kino a moze... bilard, kregle lub lyzwy ;d bedzie ne pewno wspanaile ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
w tej karczmie jest bardzo dobre jedzonko  :D na pewno będziecie zadowoleni  :D i w ogole fajny klimat  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dziewczyneczki moja jak wam mija dzionek?  ;]
ja w pracvy ale przed praca juz upichcilam sernik na zimno z truskawkami dla karolka mojego ;D on uwielbia a ja sie ciesze ze mam slodka niespodzianke dla niego ;]

dzis ./.. albo zjemy ladna romantyczna koaljce w domku sami albo ze swiadkowa i jej narzeczonym, ;p

a wy macie juz konkretne plany?