Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 129329 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
tak u nich zakupilam od razu ;p
170zl jak kupujesz u nich suknie.... a ajk nie to 220 albo 230 chyba

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
fajne butki,a cena chyba nie az taka najgorsza:)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
swiadkowa na polce jak je zobaczyla to sie smaial ze brzydkie
ale jak zalozylam na stope to powiedziala ze ejdnak aldne do sukni ;]
chyba nie az tak drogie moim zdaniem patrzac na ceny slubnych

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Suknia super! Gratki, pięknie wyglądasz:) Powiem Ci, że przy tym rozmiarze biustu twoja talia wygląda świetnie, zazdorszczę tych kobiecych kształtów. A jak tam dieta idzie? Ja 6W zrobiłam przez 14 dni, potem to sie stalo tak monotonne,ze z nudów przerwałam :) Teraz robie brzuszki z P90X i jestem zadowolona, bo nie jest to tak monotonne jak 6W. Moj brat tez przerwal, wiec nikt nie przegral ani nie wygral zakladu hehehe :)

U nas nic sie nie ruszyło, teraz mamy mnóstwo pracy więc nawet nie mamy kiedy zająć się planowaniem, w dodatku teściowa i teść nie potrafia określić kiedy będzie on na lądzie... blahhhh PARANOJA! Dobrze,że mam duzo pracy bo inaczej bym o tym myślała i sie stresowała, a tak to jakoś na razie mam tysiąc innych rzeczy na głowie.

Przez weekend nie nadrobię, bo znów lecimy w trasę jutro z rana Poznań a potem Stolyca. Ciężko się przyzwyczaić do mieszkania w hotelach, ale ten co teraz się zatrzymujemy to ma basen i w ogóle jest wypasiony, więc może być fajnie :) Przynajmniej z moim PM mamy czas tylko dla siebie :uscisk:, bo na codzień mieszkamy z moją mamą :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
cherrypie dzieki dlatego ta suknia mnie oczarowala bo sprawia wrazenie lekkiej ;]
dieta jakos idzie czasem lepiej czasem gorzej
poki co -5
my tez z moja mama mieszkamy cos nas laczy ;]

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Sylwusia siedzę w pracy i staram się nadrobić zaległośći, bo chyba zatrzymałam się  na 48 stronie.
Też mam spory biust i ja jednak zdecydowalam się na ramiączka ale zakładane na szyję i będzie odpinane, do kościoła wiadomo bez a później w trakcje zabawy zawsze mogę dopiąć. Chociaż pani z salonu gdzie kupiłam sukienkę zapewniła mnie, że dobrze uszyta sukienka będzie opierać się na biodrach i nie powinna spadać.
Hmmm w sumie chyba też pomyślę o wszytym staniku.... :)

,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Bardzo fajne butki ;D
No i trzymam kciuki za rozmowę w sprawie przedszkola ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris

Ja przez sesje w tyle, ale to Twoja kiecka?

Offline emm-a

• Chuck Norris
pozwolę sobie odpowiedziec za sylwusie karolinko - to wlasnie ona  :D nie widzisz tego błogiego wyrazu twarzy, tego uśmiechu w oczach ?  :D

butki fajne sylwusiu  :D często napółce czy zdjeciu wyglądają średnio a na stopie ładniutko  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Sukienka prześliczna :) Strzał w dziesiątkę :)

A Ty wyglądasz przepięknie, ładnie Cię wyszczupla :)

Cieszę się, że znalazłaś tą jedyną :)

Offline xanth

• entuzjasta
Widać, że to TA suknia. Aż się rumieńce z wrażenia pojawiły. Mnie się podobają te ramiączka przy sukni. Myślę, że w nich będzie okej. :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
No ja zobavze na kolejnej przymiarce czy chce ramiaczka czy tez nie ;) ja nie lubie butow slubnych ale te nawet ok sa ;)
kciuki sie przydaly. dzieki kobitki!  staz na 90% od 1 kwietnia

Offline Pandi
  • maniak
Pandi niziutkie bo ja nie umiem na wysokich lazic ;p maja 3 cm ;p

A ja po prostu nie mogę byc wyzsza od mojego K. Tak to jest jak sie ma 180 cm wzrostu  :-\
Ale piękne - tylko je rozchodzic trzeba ;) czy nie?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no pewie tak nie mam ich w domu bo zamawiaja dla mnie tzn sprowadzaja ;]
i ja tez nie moge byc nizsza od karolka mojego dlatego 3 cm max ;p
ogolnie dziewczyny zmeczona dzis jestem ;[
masakra a jutro znow uczelnia.. zaliczenia wpisy.. zamieszanie na maxa
dzis dieta 0 ;/
jutro pewnie podobnie ;[ wyc tylko
jedyne co rozwazam to 2 opcje pierwsza czy na wlasna eke teraz nie probowac 1000 kcl lub diettey.. ale na to mi szkoda kasy
i tak miesiac zeby zoabczyc czy schudne.. byloby to normalniejsze bo dukan meczy bardzo meczy

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
oj współczuje uczelni, ale już chyba bliżej końca, co? :) mi od jakiegoś już czasu chodzi po głowie, żeby sobie podyplomówkę z dietetyki zrobić, więc jak się zbiorę i mi się w końcu uda to za free Ci jadłospis ustalę ;) o ile jeszcze będzie taka potrzeba ;D ;D wytrwałości życzę :) a teraz sama dietę stosujesz czy ćwiczysz też regularnie?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
naazie brak cw
a dieta tez nieregularna

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Fajnie, że rozmowa poszła tak dobrze ;D
do diety się nie wypowiadam, bo żadnej nie stosuje ;) ale ludzie którzy stosowali dukana chwalili ją sobie, a tu jednak nie dla każdego dobra, skoro Ty się na niej męczysz :-*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
aniolkju chwalili bo chudli ;] ja tez 1 razem chwailila b bo w 2 miesiace 15 kg!!!!!!! ale teraz jest ciezej podjadam itp

co do spraw milych- mamy obraczki ;D sa sliczne ;p mimo ze mania mialas racje ze ciutke roznia sie od tych salonowych ;p na szcescie nam to sie podoba tak samo ;p a u ciebie jak Maniu emocje z obraczklami?
grawer zadowlalajacy?
 nam sie grawer podoba ;p ja jedynie myslalam ze bedzie bar4dziej widoczny ale chyba mam za cienka obraczke bo jzu u karola bardziej widac a ma tylko o 1 mmm grubsza

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Sylwusiu, emocje w sprawie obrączek negatywne :( Az sie popłakałam. Jestem własnie u mamy wszystkim pokazuje i cięzko nam jest stwierdzić, ze obrączki wyglądają na białe złoto :( Czasem jakiś cień inne położenie no i moze coś przypominać białe złoto. Na pewno nie ma takiego kontrastu jak miały te próbniki, nie ma takiego kontrastu jak w katalogu.
  ja juz nie wiem :(  wieczorkiem wkleje u siebie zdjęcia. Powiem Ci tylko Sylwusia, ze sie zdenerwowałam troszke, zadzwoniłam do pana Mariusza i sie z nim umówiłam na ewentualną reklamacje, ogladniecie, rozmowę. Moj K. nic o tym nie wie :) (notabene dla niego obraczki  są ok )

Offline _patka_

• Chuck Norris
maniu przykro mi :( nie wiem co mam napisac... nie placz  :przytul: poprawi i bedzie dobrze  :Kill:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
przykro mi Maniu... faktycznie w normalnym swietle widac roznice ale na 1 rzut wygladaja jak zolte... moj pierscionek z apartu jest podobny.. bo mam na palcu zolte zloto a czasem widze biale ;p i jak zalozylam obraczke to wlasnie dientyczne zloto..
ciekawe czy tylko u bnaszego zlotnika czy w apracie np tez sie roznia obraczki ktore sa na wystwie od tych ktore zamawisz?  hm nie wiem nei mam porownania my na szczescie naszymi jestesmy zachwyceni.... im dluzej tym bardziej..
nie placz mam nadzieje tylko ze mariusz cie uspokoi lub zwroci kase... ;*

fotki moich wrzuce za pol godzinki

Offline Alus__

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.07.2012
Witam! Czy można się jeszcze dołączyć? :)
Pięknie wyglądasz w tej sukni :)  Można wiedzieć ile za to cudo dałaś?

Widzę, że obrączki odebrane, a ja jeszcze nie potrafię się do końca zdecydować z moim PM jakie byśmy chcieli :P Chyba mamy jeszcze czas :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
sylwusia gdzie te fotki obraczek ?? a czy dobrze pamietam, ze zamowilas na rydla ?? ja tam bylam wczoraj ogladac i ciekawa jestem Twoich na zywo :)

Offline xanth

• entuzjasta
też czekam na foty obrączek! aż nie mogę się doczekać własnych, będę mogła je mierzyć codziennie :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
witaj Alus w moich skromnych progach ;]
cod o sukni po rabacie 2500zl. po rabacie 10% i jestem emga szczesliwa ze na ta suknie trafilam.. ;] a wy jeszcze szukajcie obraczek bo jesli sie nei zdecydoaliscie to nie ejstescie waszych pewni. my jestemy mega pewni ze to dobry wybor ;]
co do obraczek jutro wam wkleje foty kobietki moje bo dzis nie moge na moj komputer zrzucic a na mamy lapka mi sie nei chce dzis ;p zamowilam na rydla i tak jak Mania pisala sa ciut inne niz na wystawie ale na szczescie ansze sa piekne i mega nam sie widza ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No dobra do jutra mogę poczekać, ale ani dnia dłużej ;) ;)

Offline Pandi
  • maniak
Ładnie nam wysypało obrączek w jeden weekend  ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
heheh no ;p
dziewczyny zaliczylam ten esej co keidys tu pisalam ..... zlaiczylam na 3.. z 23 osob 15 NIE zaliczylo ja zlaiczylam a ta 3 to dla mnie jak 5 ;d;d;d
oprocz tego caly week bez diety...
do tego dodam- bylismy dzis w kinie na w ciemnosci... starszny film.. sklania do refleksji..

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No to Ty zdolniacha jesteś, jak znalazłaś się wśród tych, którzy zdali :Najlepszy: ;D
A film rozumiesz polecasz? :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
tak tak ANiolek jak bys siew ybierala to polecam.. masakra bo smutny.. tym bardziej ze to prawdziwe fakty itp...  ale warto zoabczyc