Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128369 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
hehe :D Dobra jesteś :P przeciez z tego co czytałam, realizują dopiero po zaksięgowaniu wpłaty :D Chyba, że jeszcze Ci nie wyliczyli kosztów ? ja to jestem upierdliwiec, we wtorek 13 marca potwierdziłam projekt i poprosiłam o wyliczenie kosztów i podanie numeru konta. Nic nie dostałam, wiec w srode 14 marca juz dzwoniłam :D Kobieta powiedziała, że wysle maila z danymi do przelewu jutr (czyli w czwartek), ale jednak zrobiła to zaraz po moim upomnieniu w srode. Takze ja już odliczam dni :D PS dzisiaj po obraczki jedziemy, mam nadzieję, że bedzie ok, trzymaj kciuki :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Mania czekam zatem na fotki.. przed chwila napisalam im meila... zaraz ci wysle na prv ;p

Offline Pandi
  • maniak
wszyscy juz tak na nich jada, a ja jestem ciekawa ile maja zlecen :x i czy sie faktycznie nie przeliczyli  ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hm..
Pandi nie wiem czy dobrze zrozumialam o co ci chodzi ;D  czy wiedzieli ze ta firma sie tak rozkreci?

jesli o to to pewnie neiw eidzieli bo by kogos zatrudnili pewnei ;D
chyba ze zaproszenia sa tak tanie ze nie ma z tego az tak duzo zysku za to mega duzo roboty ;/

no nic.. napisalam im meila wlasnie mam nadzieje ze cos dotrze.. i ze moja paczka w przyszlym tyg bedzie w domu.. bo jzu mi najbliżsi zyc nei daja

Offline Pandi
  • maniak
czy wiedzieli, ze faktycznie robia cos dobrego - bo nasz papier jest piekny - tak samo zawieszki, a z racji ceny przebili 98 % ofert na allegro.
głównym zyskiem jest drukarnia wielkoformatowe zlecenia itd to jest jako dodatek - ta amelia, ale wybrali kiepski grunt, bo przyszle panny mlode, sa zestresowasne i chca jak najszybciej wszystko juz miec .. pamietam siebie jak czekałam  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Parę dni człowieka nie ma, a tu tyle nadrabiania ;)
ale wiem, że biegi Ci się spodobały, oby tak dalej ;D
A z zaproszeniami jakiś kłopot jest? ???

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no to mi tez o to chodzi Pandi..
mam nadzieje ze zdaja sobie sprawe ze zapro sa na pradwe ladne i cena jest ciut niska hehee ;]
i ze zatrudniia kogos do pomocy..

aniolek- problem ejst taki ze nie moga nikomu na zcas zrobic.. nei odp na meila, i w ogole wnerwiaja nas ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
mi sie wydaje, ze troche nieprofesjonalnie podchodza do sprawy... jesli klient bedzie niezadowolony to zabierze im 10 nastepnych - tak jest i musza sie z tym liczyc... powinni chociaz uprzedzic, ze tyle sie czeka, a nie olewac klienta... ech...

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ja swoje zaproszenia potwierdziłam 25 i od razu pieniążki wpłaciłam i co..

dzwonie, pisze, nie ma...

znowu dzwonie i pisze, nic nie ma...

az zaczynam sie bać że to jacyś oszuści...

kazali mi dzisiaj zadzwonić... ciekawe czy wyślą :/

ale za to M jak do nich dzwonił to spodobała mu się melodyjka oczekująca  i dzwonił po kilka razy zeby tylko jej słuchać :D

ja jestem juz po rowerku i znowu sie nabuzowałam endorfinami :)

Offline Mania82
  • zapaleniec
O matko Xanth nie strasz! tyle czasu i nic ? moze odłożyli na później Twoje zaproszenia, z racji na to, że masz pozniej wesele :) Ale przegięcie... oj ja już bym spokojna nie była. Rób dym jak nic. 

Offline _patka_

• Chuck Norris
juz ja im zrobie dym! nie martw sie xanth! o ile mnie wpuszcza  ::)

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Jak dobrze sobie podczytać czasami, ja próbki zamawiałam z tej firmy i wysłali mi dość szybko... tyle że to tylko próbki... Wiem, że na pewno nie będę od nich zamawiała, chociaż zaproszenia piękne mają...

Ja już niedługo biorę się za zamawianie żeby sobie je spokojnie rozdać :)

Offline xanth

• entuzjasta
zadzwoniłam, podobno już wysłane i w środe na 100% bedą...

mam nadzieję!

Offline Mania82
  • zapaleniec
Przeciez kurier idzie jeden dzień!! Co oni pieprzą, jak juz wysąłne dzisiaj to jutro powinny być! ehh nie lubie jak ludzie kręcą... ;/ a przeprosili chociaz ?

Offline xanth

• entuzjasta
nic nie przepraszali, kurierem wszystko było, ma być niby na ŚRODĘ, znowu :////

bleh, ne chce więcej słyszeć o tej firmie...

nie słuchają nawet jak się do nich mówi, że te zaproszenia są nam potrzebne przecież :/

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja wam powiem za tydz czy moge ich polecic jak sie zobowiaza do tego co napisali hehe ;p tzn zobowiazali sie juz ale ozbaczymy czy spelnia obietnice, poki co milcze ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
brak mi słów - co za niesolidna firma, jak oni klientów traktują - i to specyficznych, wszak panny młode mają tendencje do bycia sekutnicami i często przewrażliwione nieco... ;) :D  no ale poważnie, przesadzają, bardzo Wam współczuję i mam nadzieję, ze wszystko będzie ok  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
najwyzej bombe im podloze i sie skonczy :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOlek - Ty terrorystko  ;)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny by sie ucieszyly pewnie ;)

Offline xanth

• entuzjasta
albo zawiń kupsko w gazete i rzuć petarde! :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
xanth Ty to bys we wszystkich kupa rzucala :skacza:

ale tak na serio...widze, ze kolejna niepowazna firma :-\ wspolczuje szczerze  :glaszcze: wiem co to znaczy najesc sie stresu w zwiazku z zaproszeniami... :-\

Offline xanth

• entuzjasta
lepiej rzucać kupą niż wrzeszczeć po ulicach po pijaku że wtrące wszystkich do lochów albo zagazuje w gazowniach, bo tak nienawidziłam ludzi w wieku 17 lat ;(

wstyd mi :(

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hyhy.....to ja chyba mam wlasnie ten okres ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
swiry ehehe

Offline lebara

• maniak
ehhhh też ich nie polecam, zamówiłam u niech probki no i czekałam, czekałam, czekałam i doczekać się nie mogłam.....pisałam, dzowniłam chcialam dać im zarobić a oni nic do dzisiaj. Jeśli teraz odezwą się niech spadają.....oki ja rozumiem, że może mają dużo pracy ale odpisać na meila bądź odebrać telefon to by mogli.....z takim olewaniem już dawno się nie spotkałam....dlatego calkowicie z nich zrezygnowałam.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
lebaara dobrze robisz.. zaoszczedzisz stresow ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
xanth ty wariatko!! ladna lobuziara jestes! ;D ale trzeba sobie jakos radzic nie! :D a mowia ze kobiety to takie delikatne stworzenia :P :P ja ostatnio koledze napisalam taka wiazanke wyzwisk ze az zadzwonil do mnie przerazony??? hehe :P a uprzedzalam go ze ze mna sie nie zaczyna! widze z mamba i xanth jest tak samo ;D jestem z Was dumna dziewczynki  :brawo: :brawo:

Offline Pandi
  • maniak
xanth masz jeszcze 5 miesięcy - na spokojnie. po prostu nie wzieli calosci ciezaru na klate. ja juz zamknełam watek z nimi zwiazany i zadowolona jestem, ze szybciej zamowiłam, chociaz miaam obawy, ze jako pierwsza jakas gafe popełnie, byla ale da sie przezyc..

Offline xanth

• entuzjasta
niby 5 miesiecy to dużo, ale przez to ze sie opuźnialiśmy z naszymi  nowinami o ślubie, bliska koleżanka mojego M nie przyjedzie bo będzie gdzies na wakacjach, a bardzo mi zależało żeby była... :(  akurat wraca do polski 13 sierpnia :/

jej też przykro z tego powodu, ale trudno zaproszenie i tak dostanie ;) moze samolot którym będzie leciała, nie poleci bo będą śniezyce w sierpniu :P

he he