Karola jesli o diete chodzi to ja jestem z tych co sa na wicznej diecie CUD czyli CUD jak schudne

wiec u mnie oparcia wtej kwesti lepiej nie szuaj bo ja wychodze z zalozenia ze ebdfac na diecie, pije alko i czasami grzesze ostro w sensie chipsy, frytki itp

Mania wzorowo sie trzyma jak cos! a ja zazdraszczam jej samozaparcia hehehe ;]
ogolnie witam dziewczyny!
dzis piatek ale te dni leca... za namowa emmy, ktora mowila nam tu an forum zeby w dzien kobiet kazda z nas liczyla tylko na siebie nie an chlopow i zrobila sobie przyjemnosc, apisalam sie osobiscie na zaraz na rzesy metoda 1/1. nigdy nei mialam a ciekawa jestem efektow bo chce sobie zrobic po raz drugi na slub ;p podobno rzesy mi powypadaja naturalne z tymi doczepianymi.. tego boje baaaardzo bo moje rzeski to i tak mikrusy ;/ no ale coz.. bycie kobieta nie zawsze jest przyjemne

tak wiec kochane trzymajcie kciukasy

nie wiem czy dzis tu zajrze bleeeeeeee.....
a nie powiedzialam najwazniejszego.. wczorajszy wieczor i nocka byly fatalne.... myslalam ze mi pluca rozerwie ;[ walcze z tym kaszlem od kilku tyg. i nie moge sie go pozbyc a wczoraj sie naislilo.. masakra
o 5 rano wstalam ;] ale o 8 zasnelam ;p
no i teraz jest lepiej niz wczoraj... ale boli gardlo mam taka gule wstretna i kaszel... a jak kaszle to wiadomo boli

ale chopciaz nei kaszle co minute ;p
ok pochwale sie wam za jakies 2 godz jak zdraze ajk moje rzesy sie maja ;p