Sylwusia,
odnośnie zaproszeń i koloru przewodniego winietek i całego wesela itp: To nie ma znaczenia czy współgrają z kolorem przewodnim czy nie, generalnie fajnie jak wszystko do siebie pasuje. Mi się to bardzo podoba, dlatego zaproszenia i inne drobiazgi właśnie będą się kręcić wokół moich kolorów przewodnich, po to się te kolory wybiera

I estetycznie to wygląda jak zaproszenie pasuje do programu ślubnego, do kopert, winietek, zawieszek na alkohol i innych drobiazgów. I niech świadkowa i Twój PM mówią co chcą, ja Ci powiem, że nie przesadzasz, a jeżeli przesadzasz, to przesadzamy razem hehehe

A może ta złota to ich pomarańczowa? Możesz spróbowac napisać im, że nie ten kolor Ci wysłali i prosisz o podesłanie prawidłowego, a później czekaj na ich odpowiedź. Generalnie jest coś w prawie konsumenta, ze jak firma nie dopełnia umowy ( czyli wyślą coś źle) muszą to naprawić na własny koszt, ale nie jestem pewna. Musiałabyś to sprawdzić gdzieś na necie albo zadzwonić do biura ochrony praw konsumenta. generalnie kiedys rozmawialm z radca prawnym na ten temat i my jako konsumenci o wielu rzeczach nie wiemy, nie znamy swoich praw a uslugodawcy to wykorzystują

Ja juz czekam na swoj paszport i jedziemy po nowym roku w podróż przedślubną

My sprawdzaliśmy oferty TUI, bo mojego PM rodzice zawsze stamtad jezdza i sa generalnie zadowoleni.