ja nie robilam co prawda

ale planuje na 13..... ewentualnie na 12..... ale ze wskazaniem an ta pierwsza godzine

MENU WESELNE:
I DANIE:
- Rosół
II DANIE:
-Schabowy (pieczarki na paterach)
-Zrazy
- Poledwiczki z kurkami
- Ziemniaki z koperkiem
-Buraki
-Biala kapusta
-Mizeria
PRZEKASKI ZIMNE:
- Galantyna z kurczaka
- Patera mies pieczonych (boczek, karkowka, schab ze sliwka, piers z morela)
- Salatka grecka
-Salatka jarzynowa
-Salatka z grillowanym kurczakiem
-Sledz w occie
-Sledz w oleju
-Sledz po lowicku
-Sledz po kaszubsku
-Ryba po grecku
-Rozyczki z lososia
-Tatar/ pasztet pieczony
-Jajka tatarski sos, majonez lub faszerowane- zastanawiamy sie ciagle nad tym
-Pomidory z mozzarella
-Wedzony wegorz
-Wedzony sum ktores z tych dwoch ryb ma byc faszerowana
DANIA GORACE:
-bigos w termosie cala noc
-Gulaszowa w termosie cala noc lub strogonoff
-Pieczona swinka
- kurczaki / szaszlyki
- barszcz z pasztecikiem? ja nei chce rodzinka chce
WIEJSKI STOL:
-Szynka z noga
-kaszanka wiejska
-smalec
-wedzone kielbasy
- kiszone i malsoolne ogorki
-chleb swojski
- bimber

- grzybki w occie?
DESKA SEROW TEZ BEDZIE

ALE NIE NA WIEJSKIM ;P
CIASTA:
- Sernik
- jablecznik
- jogurtowe
- makowiec
OWOCE:
- Jablka
- Arbuz
- wiogorn
- baanany
- pomarancze
- kiwi
ogolnie taki mamy plan, do tego moga dojsc modyfikacje typu tata zrobi wyspe na lustrach ze schabu, palmki itp pierolki ;p znajac jego wene to zrobi cos ekstra bo ajk ustatlismy menu to stwierdzil ze to co mamy zapisane to takie ejst.. tardycyjne a my musimy dac gosicom tez cos czego sami w domu nie potarfia zrobic albo nie robia bo nie maja czasu

wiec .. czas pokaze co i jak
