Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128902 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #960 dnia: 13 Stycznia 2012, 21:31 »
i tak poprawki bedziesz miala w czerwcu,co nie?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #961 dnia: 13 Stycznia 2012, 21:54 »
tak tak wiadomo ;p

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #962 dnia: 13 Stycznia 2012, 22:35 »
Trzymam kciuki za Ciebie Sylwiusia żebyś wytrzymała i szybko chudła. Diety to też moja zmora jak tak pomyśle sobie to ja przez całe życie sie odchudzam ale stałych efektów nie ma. Też próbowałam drugi raz dukana i ta waga strasznie powoli spadała i sie podałam. Teraz próbuje poprostu mniej jeść i do 19-stej ale szału ze spadkiem kg raczej potym nie będzie. Troche sie boje nawet mierzyć sukienke bo jak ją kupowałam to byłam 4 kg mniejsza ;/

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #963 dnia: 14 Stycznia 2012, 12:23 »
wtrącę i ja swoje 3 grosze:P. Nie jestem specem od sportu, ale nie porywałabym się na 6w w tej chwili, bo to sa ćwiczenia na rzeźbe, które dobrze wprowadzić kiedy się zgubi trochę masy i tłuszczyku, aby ładnie zarysować brzuch. Na obecnym etapie sylwusia dobrze kombinuje z rowerkami, potrzebne są ćwiczenia cardio (bieżnia, orbitrek, aeroby, rowerki), które pozytywnie wpływają na spalanie tkanki i spadek wagi. Dopiero później wprowadzać ćwiczenia modelujące, rzeźbiące ciało. Jeżeli chcesz już ćwiczyć nad brzuszkiem, to dobre ćwiczenia są ABS 8-7 minut. Są super na wszystkie partie ciała, polegają na ciągłości różnych ćwiczeń na dane partie ciała (np ręce, nogi i pupa) przez 8min. Przykład, 8min bez przerwy (tzn może być przerwa nie dłuższa niż 5sek.) robimy brzuszki na różne mięśnie okolic brzucha:).
Jak mówiłam, specem nie jestem, ale mam trochę za sobą;). Ćwiczenia ABS, które znalazłam na youtube i w sieci, jako jedyne mnie satysfakcjonują, bo nie są męczące jak 6w ale są efektywne, kiedy wykonujemy je systematycznie:).
Polecam też aerobik, taki rodzaj wysiłku w etapie zrzucania kg jest wskazany:P.
Dobrze zaglądać na fora dla kulturystów lub fitness:P, bo są opisane przydatne rady co do spalania tkanki tłuszczowej - rodzaje ćwiczeń, zarówno dla kobiet jak i mężczyzn:)
To tyle z moich mądrości;).

Sylwusia dopinguję Cię z całego serca, bo wiem jak ciężko zbijać wagę, ale najważniejsza motywacja i chęci, a tego Ci nie brakuje:)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #964 dnia: 14 Stycznia 2012, 12:37 »
dzeiki nusiak za rady ;p
ja w sumie wiem ze 6w bardziej jest na kaloryfer dlatego sie tergo chwycilam bo chcoiaz mam napisane co robic i jak robic a tego potzrebuje ;p wiec moze poszuam tego abs co ty mowisz i bedziec iut latwiej? narazie sie trzymam chcoiaz codziennie mam  chcice na cos wczoraj mialam chandre bo...
wszyscy jedli cukierki a ja nie ;D
dzis na szczescie bialko+ warzywa na tym jest latwo wytrwac ale waga wolniej spada ;p ale i tak sie ciesze ;] zrobilam sobie golabki samo mieso w kapuscie bez ryzu ehhehe ale chcoiaz najem sie ;p i ugotowalam meega ostra gulaszowa. dodam ze usmazylam mieso na 1 lyzce oliwy z oliwek mimo ze jest to zakazane przez dukana, niekiedy pewne reguly lamie zeby cala rodZina mogla jesc ten sam obiad a i mi sie nci nie stanie jak czasem dodam cos zakazanego ;) w sensie ja sie moze tlumacze ale l lyzka oliwy z oliwek na 4 osoby (bo mam brata maluchy ) podzielic na 2 obiady to chyab nic ? ;] boz upy caly gar an 2 dni ehhe

ide zaraz z karolem ndo sklepu obejrzec gajerek slubny ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #965 dnia: 14 Stycznia 2012, 12:46 »
W nowym turzynie sylwusiu jest taki sklep z garniturami, gdzie szyją na miarę i po całkiem przystępnych cenach :-)

Co do diety, to bardzo ostre potrawy podrażniają zołądek, może uważaj... Cieszę się, ze jesteś zadowolona spadkiem wagi, bądź wytrwała i pamiętaj że w lutym na spotkaniu mam zrobić wieeeeeelkie oczy  ::) na Twój widok  ;-)

A co do kaloryfera na brzuchu, to...nieskromnie pochwalę się, że mam takowy :-) Choć stało się to niejako przypadkiem - po prostu zawsze po biegach robię brzuszki, pompki, zeby wzmocnić kręgosłup  - mocny kręgosłu potrzebny jest do biegów - no i pewnego dnia jakos po biegu, kiedy po kapieli się balsamowałam, stwierdzilam,że moj brzuch jest mega twardy, naprężylam go...i widzę zaznaczone mięśnie :-) Lubię mój brzuch :-)

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #966 dnia: 14 Stycznia 2012, 19:32 »
emma widze ze biegi sa lekarstwem na wszystko hehe szkoda zo pogoda taka nijaka ;[

dziewczyny moj Pm jest na slub ub rany ;d pieeeeeeeeeeeeeeknie wyglada ;] tak mlodzienczo a zarazem jak mezczyzna no prawdziwy pan mlody ;]
kupilismy znienawidzonma przez mnie kamizel;ke slubna w ktorej....
BARDZO MI SIE ON PODOBA ;D  jak to gust kobiety jest zmienny ... ;p
moze uda mi sie wkleic foto gajerra i kamizelki jak zrobie... na wieszkau kamizelka wyglada brzydko bo swieci sie jak bombka ;D ale na nim jest CUUUDNIE <3

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #967 dnia: 14 Stycznia 2012, 20:09 »
Świecący? Ajj moj K nigdy by sie na to nie zgodzil

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #968 dnia: 14 Stycznia 2012, 20:21 »
Oj mój M też od razu zapowiedział, żadnego świecącego garnituru :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! &lt;3
« Odpowiedź #969 dnia: 14 Stycznia 2012, 21:17 »
hah! kazda se wyobrazila ze swieci sie jak... pedzio ;] ale jak sie rozejrzycie za tymi slubnymi kamizelkami i  jak wasz pm zalozy to  zobaczycie ze to jest elegannckie i wqcale az tak nei swieci jak napisalam ;D w wolnej chwili wkleje cos takiego dla porownania ;]
garnitu mas czarnmy a sama kamizelka slubna biala ze srebrnym akcentem
garnitur czarny ale w taki paseczek inny ze nie jak na pogrzeb bo moj k w czarnym gladkim prezentuje sie jak na pogrzeg a w ogole to gajer nie ejst blyszczacy heheheh jest normalny
http://allegro.pl/nowa-kamizelka-slubna-tanio-polecam-i2039571028.html to jest cos takiego ... ;p tak wiec w miare stonowana ale na zywo te kolory sa jakby jasniejsze ;p tojest chyba anwet identyczna ;p
pod to biala koszula i marynara na to i jest cuuuuuuudnie ;D

tak patrze i patzre ze gdybym zamowila uzywke od kogos to bysmy duzo zaoszczedzili ale... w koncu to nasz jedyny dzienw zyciu wiec nie bede oszczedzac na moim wspanialym narzeczonym ;D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #970 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:23 »
Mój K. właśnie coś takiego chce mieć :P
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #971 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:41 »
Natysko...  kupilam to kolo naszego kocha tzn bliziutko ;p wiec jak cos mozecie wpasc przymierzyc i zobaczyc czy wam sie taka podoba maja 4 rodzaje hyhy...  i zamowic z allgero 3 razy taniej;p chyba ze tez tak jak ja podchodzisz ze pan mlody ma miec nowe wszystko ;D nie ebedziemy na niego zalowc.. tym bardziej ze my wszystko tam kupilismy za 1200zl z groszem a moja polowa sukni tyle pewnie ebdzie kosztowac ;D

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
« Odpowiedź #972 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:42 »
Sylwia, to jest jakiś sieciowy salon? ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #973 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:44 »
wiesz co chyba tak.. zaraz spojrze na metke i ci napisz nazwe..

recman.. p[olska firma ;p gajer solidny
a kamizelka gabriel chyba ;p;p

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
« Odpowiedź #974 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:48 »
Tak się pytam żeby sobie ewentualnie obejrzeć na stronie producenta ;) Zaintrygowały mnie te paseczki ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #975 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:52 »
wchodzilam na ich strone to ci pwoiem ze w sklepie maja kilka innych wzorow i my chyba wzielismy jeden z innnych ;p ale ejst jeden na str and ktorym myslelismy ;p

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #976 dnia: 14 Stycznia 2012, 23:31 »
Recman? hehe ja pracowałam w recmanie w stargardzie  :D :D
to wiem jakie maja garnitury i kamizelki  :)
 Krzysiek powiedział ze garnitur bedzie kupował miesiąc przed slubem dlatego nie ma sensu teraz chodzić  ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #977 dnia: 14 Stycznia 2012, 23:58 »
hahaahha niezle ;p to teraz mi napisz cos o tej firmie tylko mnie nie zdoluj za bardzo bo wyglada cudnie ;]
kamizelka jest nie recmana ;p

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #978 dnia: 15 Stycznia 2012, 10:44 »
hej kobitki ;)
jak tam u was dzisiaj? ;p
ja mam dola nie potarfie napisac eseju filozoficznego ;[
mam nadzieje ze humor mi sie poprawi na gali na ktora sie wybieramy zaraz ;p

Offline lebara

• maniak
« Odpowiedź #979 dnia: 15 Stycznia 2012, 12:11 »
sylwusia ja właśnie mam 5 godzinne okienko na uczelni, żeby się nie nudzić wybraliśmy się z moim M zobaczyć obrączki, kurczę złoto znowu poszło w górę. Kupujemy takie same obrączki co mój brat ma z żoną i oni 1,5 roku temu płacili 1500 zł a my już 2800 ;/;/ normlanie szok!!!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #980 dnia: 15 Stycznia 2012, 15:42 »
my juz po gali ;p
kilka profitow zyskalismy wiec jestem zadowolona ;] tu 5% tam 10% i pare stowek sie moze uzbierac hehe ;p

zabieram sie za pisanie...... plakac mi sie chce bo nei wiem jak to ugryzc

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #981 dnia: 15 Stycznia 2012, 16:08 »
a ja dziś miałam spotkanie z liderem Happy Singers, średnie mam wrażenia, choc nagrania ktore mi puszczal z wesel, na których grali, sa fajne, śmieszne konkursy, skoczna muzyka...już sama nie wiem... :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #982 dnia: 15 Stycznia 2012, 16:21 »
emma bedzie git zobaczysz ;]
dziewczyny moze doradzicie co napisac na temat

Fragmenty przestrzeni sprawiajacych przyjemnosc. o wzajemnych sympaatiach wewnatzr kulutry...
dla mnei to ejst masakra nei potrazfie nci napisac ;[ mecze sie jzu od dddddaaaaaaaaaaaaawna nad tym ;[

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #983 dnia: 15 Stycznia 2012, 16:33 »
czy to mają być Twoje przemyślenia? czy masz bazować na jakimś stanowisku? masz się podeprzeć literaturą?
w jakim znaczeniu występuje tu "kultura" ? czy standardowe, ogólnie pojęte znaczenie kultury, czy możesz przedstawić swoje własne, w odniesieniu do konkretnych przstrzeni, jaki moglabys miec na mysli??
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #984 dnia: 15 Stycznia 2012, 18:19 »
kochana to ma byc ogolne co chce.. ale najlepiej zeby wizalo sie z pedagogika kultury...

Offline lebara

• maniak
« Odpowiedź #985 dnia: 15 Stycznia 2012, 19:46 »
hehe sylwusia ojj ja to raczej Ci nie pomogę no chyba, że trochę z prawa albo z nieruchomości :D:D:D ja też się męczę z moją magisterką ;/;/ co zacznę pisać to zawsze kończy się tym, że siedzę na forum :D:D:D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #986 dnia: 15 Stycznia 2012, 20:59 »
hyhy no to troche nie na temat mamy
;];]
ja chyba napisze o normach i zasadach spolecznych  a opierac sie chyba bede na cytatcie  czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #987 dnia: 16 Stycznia 2012, 17:41 »
hej dziewczyny ;)

dzis bylam u fryzjera.. ahhh czuje sie jak nowonarodzona ;p
do tego poszlam od arzu zrobic henne i regulacje brwi/rzesy....  normalnie wygladam jak lalka hehe
nie no zart ale super sie czuje ;p;p
nie scnalam wlosow ale pani zaczesala mnei an bok i... pierwszy raz tak mam i jest nawet ok ;)
obiad ugotowalam, zakupy zrobione, teraz czekam na mezczyzme mojego ciekawa jestem co powie na moja metamorfoze ;p;p

aa wstepnie umowilam sie z pania na probna fryzure + wlasciwa.. koszt 250zl... probna 150 bo mowi ze porobimy ze 3-4 fryzury zeby dopasowac najlepsza ;p fajna babka mi sie wydaje ;p ale fart, bo wczoraj na targach chcialam sie zapisywac do innnej pani ale ta co ja dzis pzonalam jest chyba symaptyczniejsza i zrobila na mnie pozytywne wrazenie ;p
a w ogole ile mneij wiecej w szcz kosztuje probna fryzura????????????? bo aj w sumie gdzie pytam tam inaczej...  w jednym miejscu pytalam 100zl w drugi 80-90  ale za to w obu wlasciwa 150.. a tu mam na odwrot ;p probna drozsza wlasciwa tansza ;] salon jest obok domu wiec mysle ze super ;]

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #988 dnia: 16 Stycznia 2012, 17:53 »
Nono, Sylwusia, nie ma to jak poprawienie sobie humoru nowa fryzurka i ogolnie poprawą wizerunku.
Ty masz fajnie, bo masz dlugie włosy, ja tez kiedyś miałam ale od jakiś 2 lat mam krótkie a'la bob. Teraz zapuszczam :D Strasznie się czuję czasem jak mi się włosy niebardzo chcą ułożyć, ale jaka radość, jak już prawie tyci tyci kiteczkę mogę zrobic :D Jeszcze pol roku, może troszke urosna, zeby chociaz je jakoś podpiąc. Nie mam pomysłu jeszcze na fryzure, bo nie wiem, jaką finalną będę miała długość. Ale umówiona już jestem :) nie wiem jaki koszt, bo szczerze mówiąc nie pytałam. Ale to fryzjerka, u której się już nieraz czesałam i byłam zadowolona, a na miejscu mam tez tam makijażystkę.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #989 dnia: 16 Stycznia 2012, 18:22 »
Mnaia aja wlasnie chce cos takiego jak ty masz teraz  po slubie ;p  bo jzu mi sie dlugie znudzily ;p dzis anwet nei podcielam ociupinki grzywki tyltko koncowki ogolnie ;p;p wiec mam mega dlugie ale jakie jasne wlsoy... ostyatnio mialam taki odrost na pol glowy bo wymyslilam sobie ze dos lubu nie pofarbuje ale zminialm zdanie bo jzu na siebie nie moglam patzrec ;)

w;lasnie wrocil moj akrol powiedzial ze jestem sliczna jak ksiezniczka ;] ze ma wspaniala zonke w domku itp uroslam dziewczyny ;D az milo sie zrobilo ;p zauwazyl wszystko lacznie z henna na brwiach i rzesach mimo ze ja bardzo delikatnej uzywm ;p