Sylwusia pewnie Ci się pomieszało, bo na forum był jakiś wątek o targach, i tam ktoś napisał, że niby jakieś są w sobotę

Ale ich nie ma, są w niedzielę na MTSach. Choć nam się z tą datą ślubu i teściem tak namieszało to i tak idziemy na targi porozglądać się, zebrać broszurki i info co i jak.
A jeżeli chodzi o diety to już tak z nimi jest, że za pierwszym razem to cud normalnie, wszystko cacy, a jak już drugi raz się tą samą dietę stosuje to już nie ma szału. Słyszałam, że to niezdrowo jest powtarzać tą samą dietę w ciągu roku. My tak mieliśmy z dietą kopenhaską, za pierwszym razem wszyscy ładnie pogubili zbędne kilogramy ( i tu uwaga: im grubszy członek rodziny tym więcej zgubił/a

) a już jak drugi raz ją robiliśmy to leciało powoli, albo wcale, i tak się już przejadły te brokuły i sałata, że po tygodniu zrezygnowalismy
Od 3 dni chodzę na siłownię

i jestem MEGA zadowolona, od razu mam więcej energii, no ale niesttey zakwasy też mnie męczą, dziś robię przerwę i tylko brzuszki lecą. Zaczynam z bratem 6ke widera ( taki specjalny zestaw ćwiczeń) , nawet mamy zakład, kto pierwszy wymięknie ten płaci tej drugiej osobie

heheheh Niezła motywacja bo aż o 200zł się zakładaliśmy