Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128554 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline smoczyca
  • maniak
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #420 dnia: 19 Października 2011, 09:57 »
ja w ogóle nie jestem zwolenniczką diet  ::) nie wierzę, że człowiek jest w stanie nagle zmienić swoje przyzwyczajenie żywieniowe na zawsze. A po za tym nasz organizm potrzebuje wszystkiego po trochu a nie np. białka (słyszałam że Dukan bardzo obciąża nerki). Nie wiem, czy chwilowe schudnięcie jest warte takiej ceny... ja schudłam właśnie dlatego, że sporo ćwiczyłam, a nie potrzebowałam zrzucić dużo, bo tylko kilka kilo, ale niestety te "ostatki" zrzuca się najciężej  ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #421 dnia: 19 Października 2011, 10:18 »
smoczyca masz racje.... obciaza na maxa... moja mama nabawila sie klopotow przez tego dukana ja wiem ze ona niebezpieczna ale wtedy byla dla mnei jedynym ratunkiem i byla modna i moja 1 dieta i w ogole... wiecie ja zauwazylam jedyna jedyna rzezc.. ze jak moj. K. wyjezdza to moje jedzenie przez caly dzien jest o polowe mniejsze...

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #422 dnia: 19 Października 2011, 10:33 »
.. bedzie dobrze  :D

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #423 dnia: 20 Października 2011, 10:10 »
wiecie co najwazniejsza jest konsekwencja... juz po djecie.... co z tego ze zrzucimy 5,10,15 kg jak niebawem po tym w euforiii zachwycie wracamy do "normalnego" jedzenia czytli tego z przed diety i wtedy nasz organizm wygłodniały chetnie zatrzymuje w sobie te "niedozwolone" jedzonko i przybieramy jeszcze wiecej niz to co schudłysmy... a prawda jest taka ze powinnysmy juz na zawsze zmienic nawyki zywieniowe... moze nie drastycznie ale odstawic słodycze , %, i inne zgubne rzeczy pic wode itd i waga sama zacznie spadac... moze nie 15 kg w 2 miesiace , nie tak spektakularnie ale za to systematycznie i na trwałe a skoro na zawsze zmienimy te nawyki to i jo-jo nam nie grozi :) tak ze w takim razie i Wam i sobie zycze duzo silnej woli i meeeega samozaparcia i wytrwałośći :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #424 dnia: 20 Października 2011, 11:21 »
Witam czwartkowo ;)
Dzis kolejne nauki przed nami, juz 3 ;D wiecie co, w sumie ciesze się ze one trwają tyle czaasu bo mój Karol chociaz wraca co czwartke z delegacji a nie co piątek heheh ;p  jest chociaż jakiś plus tego że trwaja one tak długo ;] ogónie nie pamiętam czy pisałam ale do tej pory jest na prawde nawet ciekawie tylko starsznie dłuuugo bo ponad 2 godz ... na ty kursie jest meeeeega ilość osób aż byłam w szoku, że ludzie nie siedzą przy ławkach bo się nie mieszczą ;p także te kursy są w naszej parafii znane dla mlodych hehe ;]

ogolnie dziewczyny mam za 3 dni urodziny... i cos przeczuwam jesli chodzi o "zareczyny.." ;D wiem że pierscionek jakis chyba juz jest.... nie wiem jaki itp i nie wiem jaka on sobie date wyznaczyl itp ale cos czuje ze to nastapi teraz niebawem ;D jestem mega podekscytowana... ;]

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #425 dnia: 20 Października 2011, 11:46 »
Wszystkiego najlepszego Sylwusia! ( to jakbym za 3 dni zapomniała, bo w weekend rzadziej bywam na forum :) )

Tak na marginesie, troche się zgubiłam.. to wy jeszcze nie jesteście zaręczeni, a juz masz zaplanowany slub?  ;) Czy może już były takie nieoficjalne zaręczyny, a teraz bedą takie oficjalne?

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #426 dnia: 20 Października 2011, 13:23 »
o ktos tu ma urodzinki :D to ktore to sylwus? kiedy pierscionek dostaniesz wiesz juz cos? moj nic nie mowi ale obiecal ze dostane go w tym roku jeszcze a tu juz pazdziernik hehe cos czuje ze to bedzie grudzien bo wtedy mamy rocznice w ogole no i gwiazdka jest :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #427 dnia: 20 Października 2011, 14:18 »
cherrypie to dzieki z gory hehe ;p
co do zareczyn.... u nas jest po chinsku ;D wiec jestesmy ze soba prawie 7 lat, zaczelismy szybko taka pierwsza milosc hehe ;) przed wakacjami zaczelismy rozmawiac o slubie ze to bedzie odpowiedni zcas itp... od roku mieszkamy razem ;) no i w wakacje namowilam go zebysmy poszli obejrzec sale na dixzlakch bo slyszalam ze sa rezerwacje na 2012 r. i zostalo tylko kilka terminow wolnych. tak wiec pojechalismy obejrzec tak dla siebie... jako ze nei bylismy zareczeni itp pojechalismy, i wyszlismy z tej sali juz z terminem slubu ;] smialismy sie ze bez zareczyn itp wszyscy znajomi sie smiali z nas ale tak pozytwnie ;p no i teraz cos podejrzewam ze chyba beda te zareczyny w urodiznki moje neiw iem czemu taka kobieca intuicja i juz kilka razy spostrzeglam ze cvos sie swieci ;D wiem ze byl w aparcie ehhehe ;] ah te baby... ;p dodam tez ze te zareczyny beda smieszne chyba hehe ;p bo co mu odpowiem? czy zostane ejgo zona? hm ze za duzo zlaiczek jzu mamy powplacanych hehehhe ;]zartuuuje oczywiscie ;p kocham gop nad zycie, i moze to i lepiej ze my tak inaczej niz wszyscy? ;] wiecie... jakis czas temu pewny znajomy sie z nas nasmiewal ze my zalatwiuamy slub bez zareczyn.... on juz byl ze sowja od kilku miesiecy zareczony byli razem 10 lat... ;/ wyjechal do pracy  wakacyjna delegacji 2 miesieczna... wrocil i sie rozstali... ;[ tak wiec nie zawsze zareczyny to ostatni etap przed slubem ;D

Aniolku 22 skoncze ;p moj milczy ale ja przeczuwam cos ;D tak wiec moze cos bedzie na dniach ... ;D na pewno bedziecie jednymi z pierwszych ktore sie dowiedza ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #428 dnia: 20 Października 2011, 14:42 »
No widzisz jak fajnie zareczyny teraz sa przez ciebie mega wyczekiwane tak jak przeze mnie.a jaka to radosc bedzie gdy w koncu dostaniemy ten pierscionek :D jestesmy w tym samym wieku ale z marca wiec urodziny juz dawno za mna i kolejne przede mna :) a twoj ile ma lat? my tez jestesmy juz dlugo razem bo 6 bedzie w grudniu a dwa lata juz mieszkamy razem wiec tak jak u was spontanicznie wyszla ta decyzja o slubie ;) ale gdyby nie tesc to bysmy dluzej czekali w sumie ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #429 dnia: 20 Października 2011, 14:52 »
no Aniolku powiem ci ze sa wyczekiwane teraz przeze mnei bardziej niz kiedykolwiek ehehhe ;] i jakos taka ekscytacje pdowopjna czuje... mimo ze slub jzu zoragnizowany to czegos mi brakuje ciagle ehhe tego pierscionka ;d tej deklaracji w oczy tej takiej oficjalnej czesci przed slubnej heheh ;p
ale nie wiem czy te zareczyny nastapia juz na pewno aj tylko mam przeczucie ale pewnosci zadnej ehhe bo on milczy jak grob.......
moj ma 25 w listopadzie ;p takze 3 larta roznicy ;p
a jak to jest u was z tym tesciem? ;p moj tat jei byl za slubem jakos.... przykro mi bylo ciutke ale wiem o czym moiwl i staramy sie naprawiac te ansze relacje z K. ktore nie byly przez rodzicow mile widziane i sie martwili o mnie ;p ale jzu ejst ok ;p

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #430 dnia: 20 Października 2011, 20:10 »
Sylwusia 100 lat 100 lat ;) śpiewam już teraz bo wiesz jak to w weekend.
Mam nadzieję, że wszytsko pójdzie po Twojej myśli ;)
aha i zauważyłam, że mamy tego samego fotografa  :skacza:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #431 dnia: 20 Października 2011, 20:48 »
dzieki aaaniulkaaa ;D czyli obie bedziemy zadowolone z uslugi ;D

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #432 dnia: 21 Października 2011, 13:10 »
zaręczyny są zawsze wyjątkowym dniem, można powiedzieć, że czeka się na nie, wiedząc właśnie, że mają nastąpić...
mam nadzieję, że Twoja intuicja Cię nie zawiedzie :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #433 dnia: 21 Października 2011, 13:17 »
hmm... moj karol wczoraj namawial mnei abym zgodizla sie pojsc z nim na kajak jutro.. podobno ma bcy piekna pogoda... na moje protesty ze zimno powiedzial ze od wisolowaia bedzie cieplo ;D i ze prosze mam sie zgodzic bo to cos wiecej nzi kajaki.. ;] hm co wy na to mi sie wyadje ze pogoda na kajaki nie bardzo.....  za zimno chyba czy nie mam racji?
w ogole witam piatkowo ;] bylam na zakupach przygotowalam farsz na sajgonki, czekam na lubego i planujmy dzis zamknac temat remontu bo dalej nie namalowalismy skorpionkow ;p
jutro i pojutrze sa mini targi slubne w galaxy.. wybiera sie ktos? ja chyba pojde licze na jakas dobra oferte jesli chodzi o dekoracje sali i wynajem auta retro ;p

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #434 dnia: 21 Października 2011, 13:22 »
jak tak strasznie namawia na te kajaki, to może coś w tym być ;)
w sumie na kajaki pogoda nie taka straszna ;)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #435 dnia: 21 Października 2011, 13:31 »
on to juz mnie ze 2 miechy na kajak namawia ale ja nie chcialam isc na glebokie bo nie cieprie glebokiego ;p chcialam ejchac do steklna ;p ale on mowi ze to za daleko hehe ;p no nie wiem zobaczymy jaka bedzie pogoda....

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #436 dnia: 21 Października 2011, 13:42 »
ogólnie pogoda teraz przez parę dni ma być ładna i wcale nie aż tak zimno, więc korzystaj ;D

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #437 dnia: 21 Października 2011, 13:52 »
jestem ciekawa, co ten Twój luby wymyślił  :skacza:

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #438 dnia: 21 Października 2011, 19:21 »
 Jedz Sylwia nawet jak nie masz ochoty bo napewno na tym kajaku coś sie wydazy :) Chłopak sie stara trzeba to docenic. Mój przyszły mąż tak chciał tez bardzo mnie zabrać  w miejsca których  nie lubie ,żeby sie oświadczyc a ja oczywiście niechcialam iść a pozniej doceniłam ze chciał dobrze i był romantyczny a ja taka nieczuła :) heh i musiał mi oświadczyć sie w pracy :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #439 dnia: 22 Października 2011, 11:18 »
hehe czuje cos czuje.. moj luby poszedl zaladowac kajak na auto...... hehe zimno, i  nie lubie wody boje sie jej ale on mowi ze koniec kropka jedziemy na kajak pozniej wrocimy posprztaca a pozniej do galaxy na targi..........
ja nic nei mowie tylko sie usmiecham sama do siebie heheh bo wiecie jak sie zna kogos jak wlasna kieszen to sie czuje ze cos sie swieci...

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #440 dnia: 22 Października 2011, 12:48 »
to trzymam kciuki!

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #441 dnia: 22 Października 2011, 12:49 »
ja też  :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #442 dnia: 22 Października 2011, 15:15 »
Powiem tylko tyle, nie zapomne tego dnia do konca zycia.....  Lzy kapaly mi jak grochy a moj ukochany Narzeczony tulil mnie i drzal razem ze mna.... ten Moj kochany twardziel.. ;)) Najszczesliwsza na swiecie ejstem wlasnie etraz!!!!!!!!! i

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #443 dnia: 22 Października 2011, 16:43 »
hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :skacza: :skacza: :skacza:

opowiadaj dokładnie!!!!!  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #444 dnia: 22 Października 2011, 17:39 »
No to opowiadaj ;D

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #445 dnia: 22 Października 2011, 17:52 »
 :skacza: dawaj, dawaj!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 22 Października 2011, 18:51 »
niesamowite przezycie..... tylko tyle wam powiem ;D
wiec... pojechalismy na te jego kajaki.. troche sie boczylam ze zimno ze jak wpadne do wody to umre z zamarzniecia itp ;D  ale mowie ok zrobie to dla niego ;p
przyjechalismy w aucei zadnych oznak zareczyn.............
wsiedlismy na kajaak nic sie nei dzieje nic ;p
no wiec mysle sobie, aha... wiec to nastapi jutro w moje urodziny bo juz tesciowa sie wprosila na ciacho oczywiscie tak pozytywnie powiedziala ze jak nei robie imprezki toi imprezka sama sie zrobi iwpadna z ciiachem...  tak wiec rozwialy sie moje mysli co do zareczyn dnia dzisiejszego ;D
no i jak juz poplynelismy po jeziorze przestalam sie bac itp.. no i karol mowi siku mi sie chce ;D a ze on zawsze chce siku w nieodpwoiednim momencie to jzu przemilczalam i mwoie dooooobra ... podplynelismy na wysepke on mowi ze idzie siku i aj tez zebym z nim wyszla to sobie odpoczniemy posiedzimy chwilke itp wiec wyszlam on poszedl w krzaki siku ;p ja siedzialam na laweczce, ludzie patrzyli tylko na mnie jakos tak .. dziwnie ;] no i karol wrocil z krzakow normalnie objal mnie mowi zamknij oczy... i chodz mam cos dla ciebie ale nie otwieraj... i prowadzil mnie do 3 lawki na ktorej juz elzaly kwaity, szampan, kieliszki pierscionek... mowi mozesz jzu otworzyc oczy... no i ja otwieram a on kleczy przede mna i pyta czy zostane jego zona........a ja patrze na to wszystko i sie nnormalnie poplakalam i smialam jednoczesnie jak w filmie hehe ;] nigdy mi sie to nie zdarzylo chyba.......... no i wstalam objelam go on mnei tulil drzal arezm ze mna.... a on i co i co a ja jasne ze zostane ;D i stalismy przytuleni... az ja sie uspokoilam i smialam sie na maxa i mowie ze ejstem anjszczesliwsza kobeita na swicie i chyba najszczesliwsza narzeczona D a karol mowi ze jest najszczesliwszym narzeczonym i tyle ;)
tak nei wiele a tak wiele. tym bardziej ze ten moj mezczyzna nie ejst w ogole romantyczny wiec............... dla mneio to bylo 1 raz takie niesamowite przezycie........... ;]

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #447 dnia: 22 Października 2011, 18:56 »
Sylwia gratuluje oficjalnych zaręczyn ;D ;D ;D
Ciesze się Twoim szczęściem :skacza: :skacza: :skacza:

Ja na swoich tez płakałam jak głupia także się nie przejmuj  ;D Te emocje pozostają do końca życia ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #448 dnia: 22 Października 2011, 18:59 »
Dziekuje Natysko ;p oj tak emocje pozostana....... az do teraz ciagle o tym mysle... mam wrazenei ze akzdy patrzy na moj pierscionek itp ;D obsesja ciagle sama na niego zerkam i od razu sie usmicham ;D

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #449 dnia: 22 Października 2011, 19:00 »
Jak romantycznie! :Serduszka: Gratulacje, teraz oficjalnie juz mozecie dokanczac planowanie slubu :)