Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128540 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #750 dnia: 29 Listopada 2011, 23:19 »
Agus mi sie te dlugie nie podobaja ;p tym bardziej ze moj karol niski i szczuply wiec juz w ogole przy takim welonie bym go gdzies zgubila hehe ;p
ja chce miec krotki welonik, nad kokiem wpiety lub pod kokiem czy czyms tam nie wiem jeszcze jaka fryzurka ;]

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #751 dnia: 30 Listopada 2011, 08:32 »
A w salonie nie wpieli Ci we wl.osy welonu ??  ::) co do fryzury tez jeszcze nie zddecydowałam, ale wiem, ze welon chce miec wpiety u gory - wlasnie na przymiarce do zwyklej kitki mialam wpiety welon na gore i taki ciut dluzszy do polowy plecow, lub ciut dluzszy - wygladalam jak ksiezniczka :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #752 dnia: 30 Listopada 2011, 10:16 »
wpieli mi wlasnie welon nad kitke byl ciut krotszy niz do polowy plec ow ;p i sie  wnim git czulam

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #753 dnia: 30 Listopada 2011, 10:19 »
mi sie strasznie podobaja takie krotkie woalki, albo same kwiaty we wloscach :)

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #754 dnia: 30 Listopada 2011, 12:25 »
git.. a ja ryczałam jak glup[ia - jak widac kazdy ma inne podejscie emocjonalne  ;D..

woalki - sa piekne, ale mi sie wymarzyl welon i juz ..

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #755 dnia: 30 Listopada 2011, 17:21 »
hehhe noo.. i nawet mowilam mamie a dzien pozniej swiadkowej ze to dziwne jest.... ze jak czytalam na forum "moim" to dziewczyny mowily ze przy mierzeniu sukni plakaly i ich mamy tez a my podeszlysmy an sztywno ;p jedynie mojej swiadkowej lezka w oku sie zakrecila ale tak delikatnie a aj poprostu.. czulam sie dobrze i tyle ;)
wzrusze sie pewnie jak bede przysiege skladac mojemu ukochanemu ;p
wzruszam sie tez jak jestesmy obok i pomysle ze niebawem przytule sie do neigo i powiem mężu ;D  ale przy sukniach i innych rzezcach zwiazych ze slubem jakos sie ne wzruszylam ;p
zapomnialam powiedziec ze dzis ledwo zipie... i do tgeo boli mnie glowa, a niebawem ide biegac ;[ zimno, ciemno, glowa ciezka- marze o wyrku tylko ;[

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #756 dnia: 30 Listopada 2011, 17:38 »
pomyśl, że jak wrócisz, to się położysz :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #757 dnia: 30 Listopada 2011, 18:18 »
hyy tak tez mysle ;]

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #758 dnia: 30 Listopada 2011, 23:07 »
Kolorowych :] - widocznie mnie tak cala sprawa ruszyła :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #759 dnia: 30 Listopada 2011, 23:09 »
ide spac ;] glowa dalej cmi najgorzej ;/

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
sylwusia po pierwsze to nareszcie :D :D :D  GRATULUJE!!!
a co do sukienek to pierwsza super :D - z moich uwag to dekolt w serduszko jest dla ciebie :) bo wydłuża odcinek szyji i tłowia nad sukienką tak ze na duuuzy plus i marszczenia gory sukni tuszuja wiec supeer :D troche mi sie dół nie podoba sam tilu troche na moje wyglada jak by za mało materiału było... ale to juz kwestia gustu :D
a trzecia to wygladasz w niej takl lekko :D naprawde super w tej bieli !!! moim zdaniem nad tymi 3 powinnas sie zastanowic :) reszta jakos do gustu niestety mi nie przypadła bo jakiej takie troche zwykłe sa... ale jhak mowie to moje tylko małe skromne zdanie :D
ale przede wszytski GRATULUJE jeszcze raz ze sie skusiłas wkoncu :D i co ?wcale rak strasznie nie było prawda? :P ;) :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja wybierac bede miedzy 3,6 a ostatnio kazda przerobiona i kazda w bieli ;p ale pod koniec styxcznia podejme decyzje ;p moze jzu schudne chociaz 5 kg i bedzie suknia ciut inaczej lezec ;p

Offline Buuuś

• zapaleniec
biel bielą ale pamietaj ze jest chyba z 8 odcieni bieli - tak mi powiedziała babeczka w jednym z salonów :) a moim zdaniem w tej nr 3 super wygladasz :D

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
Sylwia, będzie dobrze, tylko musisz wytrzymać z ćwiczeniami :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline sylwiq

• Chuck Norris
powiem tak: zalozylas sobie ze beigamy 3 razy w tygodniu, niestety najczesciej wychodzi nam ze biegniemy 2 razy w tygodniu ... wychodzi nam ok 40 minut... wiec nie ejst wspanaile ekstra rewelacyjnie ale.. jest cos a toi najwazniejsze ;p

Offline sylwiq

• Chuck Norris
wlasnie jestem po filmie starsznym bo tak bardzo prawdziwym... PLAC ZBAWICIELA...
 polski film o polskich realiach o polskim zyciu o poslkiej rodzinie...
POLECAM!

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
nie słyszałam nic o tym filmie, myślę, że w takim razie obejrzę :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
film faktycznie straszny, przygnębiający, ale warty obejrzenia...również polecam

Offline sylwiq

• Chuck Norris
film tak bardzo mna wstrzasnal ze w nocy spac nie moglam a jak zasnelam to snily mi sie koszmary ;[ ja chyba za slaba na takie kino jestem.. ;[
ale i tak polecam, chcoiazby dla tych refleksji.........
ogolnie nie pisalam wam ale caly weekend w skzole.. ;[ dzis... zwialam ;] bo moj karol przyjechal tylko na jeden dzien chyba jutro znow ejdzie wiec postanowilam nie isc na wyklady i tak nie ma obecnosci sprawdzanej na nich ;p ide tylko na jedna godzinke cwiczen.. ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia, Ty wagarowiczko!!!  :skacza:
Widziałam ten film kiedyś w kinie i też wywarł na mnie duże wrazenie...masakra... Niby pieniądze szczęścia nie dają, ale na pewno mu sprzyjają....

tak w ogóle sylwusia, to musze Ci powiedzieć, ze jestem dumna z Ciebie, ze wytrwałaś w biegach :-) pogoda - zwłaszcza ostatnio - nie sprzyja przebieżkom, a Ty dzielnie zasuwasz:-) to nic że tylko 2 razy w tygodniu - dobre i to :-) Zobaczysz już niebawem efekty :-) a lepsze samopoczucie to chyba juz masz? :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Pff - zajecia, ładnie tak uciekać ?? :D hehe, no coz kazdy ma swoje priorytety  ::) ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
heh dzieki emma ;*  w tym tyg buieglam tylko raz i mialam biec dzis ale czekam na znaka od znajomych...
co do skzoly... nic nie stracilam bo nie bylo listy ;p i zal  tez prawie juz nasza grupa ma bo jednak dziewczyna sie podjelam zrobienia czegos tam na zal za "kawe" ;]
dzis smazylismy na obiad placki ziemniaczane ale nie mialam chyba na to ochoty. ;p zjadlam 3 ;p
a na kolacje tatr mnnie mniam

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja tam rzadko chodzę na wykłady, może dlatego, że mam ich mało :)

Na zaocznych prawie w ogóle na wykłady nie chodziłam :) Marnowanie weekendu ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Dziewczyny... zabieram sie chyba jutro za domki z piernika.... nie robilam nigdy i sie nad tym zastanawiam... ale korcilo mnie to jzu w zeslzym roku ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Dołączam, postaram się trochę ponadrabiać :)

Offline cherrypie

• bywalec
Sylwusia daj znać jak poszło z domkami z piernika, ja nigdy ich nie robiłam, zawsze chcialam sprobowac, ale z drugiej strony u mnie nikt by tego pewnie nie jadł ( o ile w ogole one sa jadalne?) Fajna ozdoba na okres swiateczny te domki. Jejku w ogole to ja okresu swiatecznego jeszcze nie czuje a juz dzis mikolajki, jutro bedzie wigilia... :)

Dalej biegasz? nie za zimno? poszlismy wczoraj na spacer po parku i kilka spraw na miescie pozalatwiac to mi tak tylek zmarzł, ze dzis siedze opatulona w koc i popijam cieple herbatki, a dzis wlasnie mialam zaczac chodzic na fitness, bo w styczniu chce sie wybrac na przymiarki sukienek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
witaj Anjuszka ;)
zachecam do lekturki ;p a jak ci sie nei che to mozesz sie wstrzymac niebawem odswieze liste spraw zalatwionych hihi ;p
 a ogolnie to witam dziewczyny wtorkowo ;)
juz sie nei moge doczekac jutra i naszego spotkanka ;] ogolnie dzisiaj moze uda mi sie wyskoczyc do niemiec... nawet nie na same zakupy ;p tylko poszwedac sie bo wczoraj bylam w polskim realu an zakupch ;]
moim celem sa 3 rzeczy... ;] m&m-sy niebieskie pyyyyyyyyyyyyyszne! ;] nastepnie i przeede wszyskim zarazem- wklady do mojego new ekspresu ;p u nas jest to nowosc wiec malo kaw do kupna... a u nich na stronce widzialam ze 3 razy tyle kaw i czekolad i herbat do wyboru wiec chyba pojade..  zobaczymy czy na koncie bedzie wyplata... ;/  jestem wsciekla bo powinna byc 1 a mamy juz 6 ;;/ lekkie przegiatko jak dla mnie ;/ ale coz z prywaciarzami tak jest ;/
wczoraj za domki z piernika sie nei zabralam ale dzis mam nadzieje ze nadrobie ;p chce je tylko upiec i posklejac ;p a jutro dekoracja ;]

oki nie zanudzam juz was ;) pozdrawiam i milego dnia dla wszystkich!

cherrypie- opisze od razu hehe ;]
wiec domki bede robic jednak dzis wczoraj ponad 3 godz w markecie i wizyta kumpelki zmienila moje plany ;p
co do biegow..  bylam wczoraj... poszlismy o 20-30 ;/ byla masakra! zawsze robie tak ze biegne 3 kolka i po kazdym z nich jedmo kolko ide... czyli wychodzi 6 kolek.. wczoraj bieglam 2,5 kolka i to na dodatek po kawalku... nie po calych kolach bo nei moglam oddechu zlapac.. strasznie w plucach kulo nie wiem czemu... wydaje mi sie ze powietrrze byko mega suche ale wietrzne. w kazdym razie dla mnie to bylo cos strasznego... idziemy teraz w srode jak ma byc tak samo to nie wiem czy jest sens dalej biegac bo to wiecej bolu niz to warte ;/
co do piernikow jeszcze... to sie chyba je... ale ja to chce zrobic jako dekoracja a jak bedzie ladne to na prezenty najblizszym.. i jesc nie bede bo ja nie lubie piernikow ;p

Offline cherrypie

• bywalec
To ja ciebie Sylwusia podziwiam, ze ty jeszcze biegasz, bo ja ogolnie jestem zmarzluch i samo wyjrzenie za okno powoduje u mnie ciarki z zimna, tylko na sama mysl o chlodzie hehehe

Tutaj jest artykul o bieganiu w zimie, moze cos ci sie przyda i bedziesz wiadziala jak sie przygotowac do biegow jak jeszcze spadnie tem no i jezeli zdecydujesz sie biegac zima :) : http://sportidieta.pl/sport/26/

A pierniczki takei cienkie pieczesz czy takie grubsze? Masz jakis dobry przepis?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mam  3 przepisy. i chce zrobic domek z kazdego z nich po ejdnym ;p zeby wiedziec ktory najlepszy ;p wkleje na pewno ajk sie udadza ;p
i w przepisach jest anpisane zeby rozwalkowac na ok 3mm
http://gotowanie.net.pl/przepis/deser/domek-z-piernika jeden z przepisow z ktorych chce robic ;p

Offline Buuuś

• zapaleniec
ja tez dzis zabieram sie za pieczenie pierniczków :D taki mikołajkowy czas -a tym bardziej ze moje pierniczki sa tym lepsze im dłużej sobie lezakuja :D prawie jak wino ;) a my mamty taki zwyczaj ze razem z narzeczonym idziemy do moich rodziców i 4razem wszytscy pieczemy :D fajna atmosferka dzieki temu jest :D i co rok tak sie obowiazkowo zbieramy w okolicy mikołajek na to pieczenie by w tej zabieganej codziennosci poczuc atmosfere swiat - taka prawdziwa rodzinna a nie tylko zakupowego-marketowego szalenstwa zakupowego :)

gratuluje biegania -ja sie poki co nakłaniam na rowerek stacjonarny - tez 2 razy w tygodniu i  poki co daje rade :)