Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 66237 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Dostałam info, że paczka z butami przyszła:D, już się nie mogę doczekać aż przyjadę do domku;D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
czekamy na fotki  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
mam nadzieję, że mój sen się ziści i nie będę miała z korkiem  :hahaha:
fotki najszybciej to w sobotę:/, chyba że jutro dam radę;P
Chyba że, coś będzie nie tak i będę płakać ;)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
nusiak - wszystko będzie ok  :D

a powiedz, jak z dentystką? dzwoniłaś tam, gdzie Ci polecałam ?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
Jeszcze nie, jak jutro skończę wcześniej to postaram się tam podjechać:) jakoś lubię osobiście takie sprawy załatwiać;)
Dostałam też namiar na stomatologa niedaleko mnie, ale tam chyba tylko prywatnie - też muszę podjechać i zapytać ehhh
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
hej nusiak :) mam chwile w pracy wiec odwiedzam kazda forumke i czytam co u niej slychac ;) oprocz tego wyzalilam sie troche u siebie...
co do butkow na poprawiny to bardziej mi sie podobaly tamte czolenka, sandalkow takich osobiscie nie lubie ale kolor jest super za to :) ale ty w nich bedziesz super wygladac :D :D :D

Offline nusiak
  • maniak
Jestem i na szybko wrzucam zdjęcia bo zaraz na siłkę..:P

Butki wczoraj przyszły, najpierw lekko mnie zatkało, bo wystraszyłam się że są lakierowane, ale to skóra tak impregnowana czy coś?
Jak buty przymierzyłam, to już się zakochałam:D bo są mega wygodne, normalnie nie czuć na nodze, że jest but:P za to wielki plus;)

Nie chciałam butów  ozdobami, bo już za dużo by było:)

Dodatkowo:
 zdjęcie welonu, o które prosiła femme, nie jest najlepsze, ale może coś widać;)

kryształków jest mało, ale mi to odpowiada bo mają być delikatnym akcentem:)

i bransoletka, której zdjęcie ciężko zrobić, bo ten blask oślepia aparat ha ha ;)
widać jednak trochę jak się mienią kryształki:)

Mój PM uważa, że buty nie są białe? ale ja widzę, że na żywo aż biel po oczach daje heh;)

To tyle, lecę trochę potrenować:D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
buty wygladaja jak by byly lakierowane ;D sa ok, typowo slubne jak dla mnie i o to chodzi ;]
welon taki skromniusii.. ale tez pewnie wyglada inaczej pzy sukni ;p
a bransoletki takie bardzio lubie wiec great ;D

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
butki ewidentnie białe, jak dla mnie ;)
dzięki za zdjęcie welonu :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
fajne butki, na swój sposób podobne do moich  :D cieszę się, że i Ty jesteś zadowolona - ja swoje co jakiś czas wyciągam i przymierzam  :D ale...właśnie dawno tego nie robiła i ide nadrobić  :D :D :D

no i biel aż bije po oczach  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
emm-a chciałam na początku taki model jak Twoje, ale stwierdziłam że to zdobienie do mojej sukni nie pasuje, bo ja mam aplikacje kwiatów na gorsecie i kolejny element nie będzie pasował, a ta ozdoba w formie wiązania pasuje, bo suknia na górze ma takie marszczenia:D
Wczoraj pokazałam moje zakupy świadkowej;D, co prawda po 2 piwach więc mam nadzieję, że była obiektywna ha ha;), bo ja już miałam dobrze i paradowałam z welonem po pokoju (tym długim;P).
Doczytałam się, po fakcie:P, że ta skóra naturalna biała jest tylko w formie delikatnie lakierowanej, ale to nic zakochałam się w moich butkach bo są wygodne:D, a dzięki warstwie lakierowanej nie straszne im żadne kałuże hehe;D.
Acha, zakupiłam na allegro bolerko:P już wysłane w piątek:D, więc jutro albo we wtorek będzie u mnie:)
http://img849.imageshack.us/img849/5580/bolerkobezstjki.gif
zwykłe, klasyczne....cena przystępna, dobre komentarze:D...Jak pisałam wcześniej, nie chce iść bez bolerka, nawet jak będzie ukrop;)

P.S dobrze, że biel butów bije po oczach bo biel sukni też taka będzie ;D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja uwielbiam takie bolerka ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ja bolerek nienawidzę.... i przepraszam, ale to jest okropne, jak każde inne ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
heheh Ania ostro walnelas hihih
wiesz ze dzieki twoim fotka i rozmowa z toba sama zaczelam myslec zeby miec ramiaczka nei doszytae a dopinane ze jak bede chciala to wepne? ;/ tylko swiadkowa i mama i kumpela mowia ze powinnam na  taki cyc miec wszyte ramiaczka .. ;/ i neiw iem co robic bo patrze na ta moja suknie i widze ze jednak ramiaczka zabiora jej ta lekkosc ;/

sorki nusiak ze u ciebie  pisze o sobie heh ;p to tak przy okazji

Offline nusiak
  • maniak
Każdy ma prawo do własnego zdania;). Ja do bolerek nic nie mam i nie wyobrażam sobie iść do ołtarza bez okrytych ramion, ale o tym już było:).
[/url]  [/url]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Jestem szczera, nie po to by Wam zrobić przykrość, mam nadzieję, że to wiecie  ;) po prostu uważam, że nie wszystko co każda forumka pokazuje musi być w guście każdej innej forumki, i lepiej o tym otwarcie pisać, a nie  udawać oszukany zachwyt ;)

Sylwia, widziałaś moje cyce, widziałaś jak to wyglądało i naprawdę można ;) wszystko zależy, jak Ty się będziesz z tym czuła  :-*

Offline _patka_

• Chuck Norris
bolerko jest ok, ja tez chcialam kupic takie tylko z tiulu bo takie do sukni by pasowalo, ale wymyslilysmy  z mama, ze kupimy kawalek tiulu i mama zrobi mi takie rekawki doczepiane, a i myslimy o tym zeby welon uszyc :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja tez lubie jak mi piszecie szczerze na watku i nie zawsze jest to mile ehhehe
ale takie bolerko jak nusiak wkleila ja bardzo chce ;D bo zakryloby moje lapki.. ;p wiec jak mam zamair duuzo podczas wesela byc w bolerku to na cholere mi ramiczka jeszcze ? ;]
tylko ze mi pani i swiadkowa zaproponowly zebym miala bolerko 3/4 rekaw a to bedzie czerwiec bez klimy na sali beeeee....... i jeszcze cso mowily o takim z koronki.. ale takie mi sie jzu srednio niestety widza.. ;/ no coz musze pomyslec ;p

Offline Daisy87
  • uzależniony
jeśli mam być szczera to mi to bolerko też się nie podoba ale to Ty masz być zadowolona ;)
jest takie maksymalnie zwykłe, mozna je ubrać do zwykłej sukienki jak się idzie na wesele jako gość ale do ślubnej... hmmm... moim zdaniem przyćmi efekt sukni...

Offline nusiak
  • maniak
Nie obrażam się, bo o co:D jak pisałam, każdy ma swoje zdanie:)
Czy przyćmi efekt sukni? nie sądzę, ma być tylko do kościoła:), do mojej sukni będzie pasowało bo też nie jest to jakaś księżniczka czy model z falbanami:). Dokładnie, ja mam się dobrze w tym czuć...a czuć się będę dobrze nie idąc z gołymi ramionami:), tak już mam;). Zresztą chciałam bolerko proste, bo mam za dużo zdobień z motywem kwiatów na gorsecie, aby wybrać coś innego.
Cieszę się, bo załatwiłam sobie wolną środę:D jest szansa że przysiądę się bardziej do mojej pracy lic.;)
Teraz zmiatam gotować chińszczyznę bo mam ogromną ochotę na coś orientalnego dziś:D
Miłego popołudnia dziewczyny:D.
Jakoś tak mam dobry humorek:D ehhh, chyba my mamy przechlapane, nastroje zależne od naszych faz hormonalnych hehe...raz myślę, że PM mnie nie lubi i jestem na niego wściekła, a raz mam przypływ czułości i zagłaskałabym cały świat hehe.

[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
mnie bolerko się podoba, jest proste i delikatne - bardzo ładne; tez nie chcę iść z odkrytymi ramionami do kościoła, ale przy mojej sukni będą rękawki, zatem bolerko niepotrzebne; natomiast krawcowa będzie cos kombinowala, żebym się w bryczce nie zaziębila  :D pod koniec kwietnia z pogoda może być różnie... ;)

ja nusiaku, jak już pisalam, podreptuję sobie czasami w moich butkach  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Buty mi się podobają :) I są białe, nie wiem czemu Twój PM ma wątpliwości ;)
Bolerko będę miała chyba identyczne, więc mi się podoba ;D
No i ja też będę je mieć tylko do kościoła, bo nie wyobrażam sobie z gołymi ramionami iść ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja bolerek nie lubię ::)

Butów białych też nie lubię  ::)

Ale cieszę się, że Tobie się podoba :)

Offline nusiak
  • maniak
Patrzę dziś sobie na kalendarz, a tu 7 marca;D, czyli zostały równe 4 miesiące do ślubu:)
Mam dziś wolne, miałam usiąść dalej nad pracą, ale stwierdziłam że mam jednak za mało literatury? więc zebrałam się rano do Książnicy i co? okazuje się, że nic ciekawego tam nie znalazłam, ehhh wzięłam jakieś 2 książki, coś wymodzę;D
Strasznie mnie dziś boli głowa:/, zatok raczej nie przewiałam bo jeszcze śmigam w czapce, ale ból podobny :/....mam nadzieje, że zaraz przejdzie...w końcu muszę trochę mieszkanko ogarnąć:) a na wieczór mieć siły na zumbę i siłownię;D

malinowa, widziałaś że zajęcia trwają teraz 50min ???, niby 10 min, ale jakoś lepiej się czułam wyciskając siódme poty przez godzinę;D
[/url]  [/url]

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Faktycznie Nusiaku, własnie mnie oświeciłaś, że równe 4 miesiace!! :) kurcze ja o tej porze to juz bede pewnie tyłkiem trzęść w gotowości :D (mamy na 15.30 :D)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
leci ten czas co ;D
ja zabralam sie za mycie okien ;p
nie wychodzi mi za dobrze ale coz, ucze sie hihi

Offline emm-a

• Chuck Norris
jak fajnie musi być mieć wolne w środku tygodnia  :D

zobaczysz, nusiaku, jak te miesiące szybko miną.... Pamiętam jak kiedy zostały 3 miesiące, z lusi, ktora ma ślub tego dnia co ja, myślalysmy wlasnie, co będziemy robily za trzy miesiące o tej porze... :D wydawalo mi się, że trzy miesiące to tak malutko czasu...a teraz - niecałe dwa!!! nie wiem, kiedy te tygodnie minęły  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
4 miesiące zostały, no to teraz poleci z górki ;D
A ból głowy na pewno minie szybko :-*

Offline nusiak
  • maniak
Witam piątkowo:D, mam dobry humorek...wczoraj PM mnie normalnie zaskoczył bardzo pozytywnie:D. Z okazji dnia kobiet przyjechał po mnie do pracy, pojechaliśmy sobie coś zjeść, wracamy...a w domu róże i czekoladki...wymiękłam;). Miałam cały wieczór banana na twarzy;D

Jutro mam zaliczenie, co jest mniejszym powodem do radości, ale dam radę:P, później jedziemy do rodziców PM, więc przez weekend mnie na forum nie będzie;D, a szkoda bo....chciałam się pochwalić nowymi zaproszeniami:P
Pozazdrościłam Wam tych ślicznych zaproszeń i najpierw miałam robić eleganckie tylko dla ciotek i dziadków, żeby nie byli przypadkiem zniesmaczeni, ale jak mi tak ładnie wyszedł wzór :P to zrobiłam dla wszystkich +zawiadomienia+puste zaproszenia z przedłużonym terminem potwierdzenia (jakby ktoś odmówił do 15 maja, to kolejna tura zaproszeń z potwierdzeniem do 15 czerwca;D).
Chciałam wysłać fotki z telefonu, ale bateria mi pada, a najlepsze jest to, że wzięłam kabel usb....ale nie do tego tel...ale ze mnie placek:P
Może coś wymyślę;). Tymczasem, miłego poranka:D
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
Dobra, udało mi się...kabel usb który wzięłam jest od mojego drugiego telefonu, więc przełożyłam kartę pamięci i mam, może nie wyraźne ale jest jakiś zarys;)

Okładka:

Środek dla gości

adnotacja o noclegu (dla tych bez noclegu jest tylko info o kwiatkach)

i tył

Jest to wzór, dlatego trochę wygięty:P, reszta zaproszeń wydrukowana, czeka na wycięcie. Już je nawet wczoraj zbigowałam:D

acha, a to dla rodziców (okładka zwykła, bez wierszyków)

Papier jest taki jak do zawieszek i winietek - bardzo jasny, mieniący się złoty (cameleon light gold) :D, do tego perłowe kremowe koperty:)
[/url]  [/url]