a ja mam pytanie odnośnie chust
dziubasek kiedyś pisała że ma LennyLamb tkaną....
patrzyłam na alle, są tkane i elastyczne. Jakich używacie? jakie polecacie? które lepsze?
ejotku- główna różnica polega na trudności w wiązaniu. Elastyczne są podobno łatwiejsze, bo wiżesz sobie wszystko "na cacy" zanim włożysz maluszka, Z tkanąaż tak prosto nie jest, ale spokojnie da się zrobić

Elastyczna też wystarcza na dużo krócej. Wyczytałam, że do max 10kg wagi dziecka... (mój Kajtek ma już 7...) Tkana posłuży na zwsze

Przeznaczenie- do 30kg, ale nie sądzę, aby takiego klocka dźwigała

będę na bilansie STacha szczepić na meningokoki. tylko nie wiem ile ta szczepionka kosztować powinna. w olsztynie nie mialam kłopotu - przychodnia miala swoje szczepionki, ja tam im placilam. tu trzeba przyjsc ze swoja. dostala recepte od pediatry na NEISVAC-C. kupowałyście to?? jaka jest rozsądna cena? bo nie chcę pójść do pierwszej lepszej a[teki i za dużo zapłacic 
Ja za Naisvac-C ponad rok temu płciłam 160 zł, teraz widzę, że w DOZ.pl kosztuje 143 i znając tę aptekę to myślę, że to dobra cena.
Toscansun- przeciwko ospie można szczepić z innmi szczepionkami. Ja polecam.... 100% gwarancji nie ma, ale jak już maluszek zachoruje to przechodzi to dużo łagodniej.