Aha eovina ja ostatnio widziałam poprzeceniane krzesełka już tak za 200zł, teraz są też przeceny poświąteczne może akurat byś coś znalazła lub znajdzie się ktoś kto chce odsprzedać bo one się chyba niezbyt zużywają. Nasze już jest używane przez 3 dziecko i nie widać po nim zużycia. Te z Ikei mamy u dziadków bo kosztowało grosze, ale tak jak piszą inni dziecko musi stabilnie siedzieć.
A ja mam ostatnio duży problem z moim synem. Od sylwestra ma problemy ze spaniem, nie wiem co może być tego przyczyną. Wieczorem kapię go o stałej porze kładę spać i albo nie chce w ogóle spać albo po godzinie, dwóch i się budzi i nie chcę się już położyć spać z powrotem, płacze, rzuca się, marudzi bardzo. Jak go weźniemy i puścimy bajki lub damy zabawki to się uspokaja, nawet już zasypia widać, że jest zmęczony i senny, a odłożony do łóżeczka od razu wstaje i płacze. I tak kładzie się spać o 12, 1 w nocy.
Nie wiem czy to mogą być zęby bo chyba jak by go bolało to by płakał ciągle, chociaż w dzień też wydaje się bardziejmarudny. Próbowaliśmy już go przetrzymać w ciągu dnia żeby nie spał, ale nic to nie dało budzi się w nocy i nie chce spać, a później odsypia w żłobku.