Jejku dziewczyny kochana jesteście, że tutaj zaglądacie jeszcze...

Cieszę się, że podobają się Wam sukieneczki.. ja też jestem nimi zauroczona.. i bardzo bym chciała kupic sobie taką różową na dzień po ślubie... ale chyba takich ładnych dla dorosłych kobiet niestety nie ma...

Ja po prostu kompletnie nie mam czasu.. do ślubu zostało miesiąc czasu a my dalej stoimy w miejscu...
w środę, w piątek i w poniedziałek bylam w pracy 12h...
Za to weekend minął nam genialnie.. Cały weekedn spędziliśmy razem w trójkę.. i non stop na dworze.. wracaliśmy do domku tylko na spanie Zuzaka

W sobotę odwiedzili nas znajomi z Niemiec.. dostałam też różyczkę od Marcina.. od tak bez okazji...

W niedzielę przyszli do nas dwie pary z córeczkami w wieku Zuzki.. i posiedzieliśmy sobie na ogródku.. było cudnie, a dziewczyny miały super zabawę...

Jutro Marcin ma 35 urodziny..

Ja na 10 rano mam co prawda mikrodermobrazję.. Pani nie mogła umówić mnie w inny dzień a jak bym nie poszła to by mi kupon stracił ważność.. no ale już trudno.. po zabiegu będę cała dla Marcinka.. Zuzia od 12 idzie do babci.. na 12 :15 on do fryzjera, potem na małe zakupy do Galaxy bo musimy mu kupić koszulę w końcu.. później do restauracji na pyszne jedzonko (mam nadzieję) a potem do Silwera na Gokardy.. troszkę dałam ciała bo nie zrobiłam rezerwacji.. ale jutro z rana będę tam dzwonić i mam nadzieję, że nie będzie za późno..
No i na koniec idziemy do Hormona się wyszaleć

Może wpadną jacyś znajomi

Z ślubnych spraw nie mam co Wam pisać.. nieźle co miesiąc do ślubu a my w miejscy stoimy......
W ogól