Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 99518 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.

Obecnie liczy się dla mnie każdy mm... :P

to tak jak dla mnie  :hahaha:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Kaśka, nie nabijaj się!  :D ;)
Ja poważanie obsesyjnie patrzę czy mi włosy rosną! :hahaha:
Boję się, że są za krótkie i za rzadkie i nie będę mogła zrobić żadnej fajnej fryzurki... :buu:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Ej no nie nabijam się, ja mam to samo, ostatnio jak prostowałam sobie włosy to zawołałam mamę i się pytam mama dokąd mam włosy a ona "Od przedwczoraj to na pewno niewiele Ci urosły" hehe Więc widzisz mam taką samą obsesję hehe ;D ;D ;D
A pozatym haha to już było szczyt szczytów co zrobiłam w niedziele jak wracaliśmy 15-stką z Kato o 12 w nocy do domu :hahaha: :hahaha:
Siedział za mną jakiś menel i bawił się zapalniczką nie wiem czy fajkę se chciał zajarać czy coś ale bawił się (tak pstrykał nią) i ja dostałam schiza że mi włosy podpali  :hahaha: :hahaha: więc schowałam je pod kurtkę i nawet sobie kołnierz postawiłam  :bredzisz: :bredzisz: :hahaha:
Mina PM-a bezcenna jak mu to powiedziałam :hahaha:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Kasia  :i_love_you:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
to dokładnie tak jak u mnie! :D

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
Ja tez mam mała obsesje nt włosów ;D  tyle że ja mam włosy b.dlugie ale cieniasy lekkie i wogóle się nie układają nic, france proste jak druty  ;D ;D ;D Nie obcinam koncówek juz od dawna, jak osatnio byłam to mi baba uchlastała zamiast 1cm chyba z 5  :nerwus:, także boje sie fryzjera bardziej niż dentysty, i przed ślubem już napewno się nie zdecyduje ;)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
eh, ja miała to samo ;)jak obcięłam w grudniu to potem do fryzjera zawitałam przed ślubem, ale po sesji to pierwsze co zrobiłam to poleciałam się obciąć...
a no i z prostownicy zrezygnowałam bo szkoda było włosów, nie dość, że niepodcinane to jeszcze popalone, to nie za dobrze by wyglądało :-[

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
A macie sposoby na zdrowe i lśniące włosy? Bo mi rosną szybko i są bardzo gęste, ale co z tego skoro im dłuższe, tym bardziej sianowate :-[ Nie wiem co robię źle, bo nie używam prostownicy ani nawet suszarki. Tylko szampon, jedwab i maseczki Wax.

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Justyś i tak macie duże mieszkanko  :D
My mamy 37 m2  ;D  ;D   -  dwa pokoje, mała kuchnia, mała łazienka i przedpokoik, ale myślimy że na jakiś czas to wystarczy :)

:-*  :-*

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
Dziewczyny fajne macie metraże mam znajomą co ma mieszkanie 19 mkw :o :o :o  na szczęście mieszka sama to się w nim mieści  ;)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
Jej, to rzeczywiście malutkie mieszkanko...
Samej jeszcze ok, ale już z kimś to mało miejsca.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja też mam włochatą obsesję  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Mam włosy do ramion i stresa..bo chcę iść do fryzjera na podcięcie końcówek bo już są mega brzydkie...ale też już dawno takich długich włosów nie miałam ::) ::) I się zastanawiam czy jak podetnę końcówki to czy mi zdążą odrosnąć :drapanie: :los: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: Więc głowa do góry masz trochę więcej czasu niż ja-dobra odżywka, olejek rycynowy i może jakoś dotrwamy :D :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Heloł !!!  :-*

Widzę, że nie jestem jedyna w swojej obsesji!  :D ;)
Wczoraj jak patrzyłam jak mi fryzjerka podcina mi końcówki to aż mnie serce kuło  :||
Ale na szczęście obcięła tyle ile chciałam, więc luzzz... Włosy zafarbowane, więc  na jakiś czas spokój.
Dawno nie byłam taka "blondynowata", ale jakoś się przyzwyczaję  ::)
Zapisałam się też na fryzurkę na ślub na przyszły piątek... Chce coś skromnego, także szału się nie spodziewam  ;)
No chyba, że fryzurka mi się spodoba, to może zrobię tam ślubną, kto wie...  :drapanie:
Trudno mi się teraz określić, nie znam tego salonu, byłam tam pierwszy raz z polecenia szwagra, którego fryzjerka tnie maszynką i zostawia irokeza  :D ;)
Jak sobie tak teraz pomyślę, to jednak jestem odważna, zaufać facetowi, przecież mogłam wyjść bez włosów...    :o

bluebird - zazdroszczę długich włosów... Moje nie dość, że cienkie to i krótkie...
Aneczq1987 - 2 pokoje i 37m2? Zaczynam wierzyć, że z tych naszych 45m też uda się "zrobić"  ;D
amika - 19m2? OMG... Ale w sumie jak mieszka sama, to nie jest tak źle...  ;) U nas jakby podzielić na dwa też wychodzi 20metrów na osobę  :D ;)
beaberry - niestety nie znam sposobów na ładne włosy, ale może dziewczyny pomogą... Też bym posłuchała o jakiś magicznych sposobach...
elemelka - ja pewnie po ślubie też zetnę włosy, ale póki co, muszę je hodować  ;D
mka - Martuś musimy dotrwać, nie ma innej opcji!  :-*

Buziaki kochane.
Miłego dnia !!!  :-* :-* :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
A mnie moje włosy już strasznie wkurzają.
Przy takiej już długości falują sie jak szalone.Każde w inną stronę...i ta niesforna grzywka....
No i mam takie wredne te włosy.

Nie dość ,że grube,to jeszcze ciężkie i jak tylko sobie zrobię jakąś fryzurkę to zaraz jej nie mam.
Chyba,że z duuużą ilością lakieru ,to jeszcze jakoś się trzymają ;)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Ja też mam taki problem z włosami, że mam grube, ciężkie i do tego sztywne jak druty. Kiedyś wymyśliłam sobie loczki na jakaś imprezę, dzień wcześniej wieczorem nakręciłam włosy na wałki, chodziłam w nich prawie dobę. PO zdjęciu wałków były bajeranckie, ale zanim dojechałam na imprezę już było po fryzurze ;)
A co do wyglądu samych włosów to polecam Skrzypovitę. Łykam ja od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, ze jestem zadowolona. Ostatnio u fryzjera byłam w okolicach Bożego Narodzenia, a końcówki mam zdrowe i nie przesuszone.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja też mam tonę włosów ale Pani co robiła ślubną mimo iż się namęczyła to powiedziała że lepiej więcej niż mniej :D
45 m to bardzo ładny metraż :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Nie dość ,że grube,to jeszcze ciężkie

:protestuje: :protestuje: :protestuje: Protestuje-jest to niestosowne tak chwalić się włosami kiedy mu tu kurczaki małowłose cierpimy :obrazony:

:hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:  :P :P :P :P

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Nie dość ,że grube,to jeszcze ciężkie

:protestuje: :protestuje: :protestuje: Protestuje-jest to niestosowne tak chwalić się włosami kiedy mu tu kurczaki małowłose cierpimy :obrazony:

:hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:  :P :P :P :P

No właśnie  :obrazony: :obrazony:  ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Kiedy ja nad tym ubolewam ,bo ciężko cokolwiek z nimi zrobić. ;D :)
No i nad fruzurą ślubną się zastanawiam żeby zaraz nie była rozwalona  :-\

Offline bluebird

• zapaleniec
A macie sposoby na zdrowe i lśniące włosy? Bo mi rosną szybko i są bardzo gęste, ale co z tego skoro im dłuższe, tym bardziej sianowate :-[ Nie wiem co robię źle, bo nie używam prostownicy ani nawet suszarki. Tylko szampon, jedwab i maseczki Wax.

Ja znalazlam rewelacyjna maseczke firmy Lee Stafford, nazywa się Growth Treatment czy jakoś tak, nie wiem czy jest dostepna w PL, ale można poszukać online. Jak dla mnie mega wypas, w życiu sie z takim cudem nie spotkalam, niby jest na szybszy wzrost włosów ;D czego akurat nie zauważyłam ;) ale są lśniące i mięciutkie jak po najlepszych zabiegach u fryzjera z czego wnioskuje że i zdrowsze, no i zero siana! :)

Kiedyś też używałam rewelacyjnej seri Shiseido, nazywała się tsubaki (czy coś w ym stylu) i efekt był podobny, ale cholera tego to już wogóle teraz nie mogę dostać :(
Pozatym mam  istną obsesje maseczkowo odżywkowo nawilżeniową i myśle że to też bardzo pomaga. Acha no i zero suszar itp ;)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
No my już nie miaszkamy z rodzicami, dla dobra sytuacji i spokoju w naszej rodzinie postanowiliśmy się wyprowadzić.

My mamy mieszkanie 48 m i to jest duży pokój z którego dałoby się zrobić spokojnie dwa małe, nawet okna są balkonowe i pojedyńcze, mały pokój w którym mamy sypialnie, kuchnia z oknem i spora łazienka i korytarz. bardzo przestronne ;D

A relacja... ech.. w pracy nie mam czasu, a w domu nie mam neta...
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline majaaa2

• nowicjusz
  • *
Witam, mam nadzięję, że mogę się przyłączyć ?  :)

Ja osobiście polecam maskę do włosów WAX z serii do zniszczonych włosów. Uratowała mi moje łamiące/wypadające włosy. Naprawdę, jeszcze żadnej tak działającej maseczki do włosów nie widziałam, efekty już widać po 2-3 zastosowaniach. Stosuje się ją co 3-5 dni, nie obciąża włosów. Ogólnie mówiąc rewelacja. Można ją kupić w aptece.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ej dziewczyny nie martwcie sie tak!!!Ja też miałam obsesję,ale jakoś już mi przeszła...
tz.po wizycie u fryzjerki...
Ona mi poweidziała,że wystarczy jak włosy są tak za ramiona.
Ostateczni możemy przecież użyć wypełniacza  ;D
Jedyne co to nie scinajcie na "chłopaka" bo wtedy to raczej zadne wypełniacze nie pomogą  :hahaha: :glupek: :p

Offline bluebird

• zapaleniec
A co to są te wypełniacze  :?:  sztuczne włosy??

Offline justys0101
  • Chuck Norris
majaaa2 - :Daje_kwiatka:
Witam i zapraszam!

Muszę wypróbować tych Waszych cudownych odżywek, bo moje włosy poważnie wołają o pomstę o nieba... Strasznie mi zmatowiały  :-\  A czego używacie, żeby mieć lśniące włosy?
Farbowanie co kilka miesięcy od dobrych paru lat włosów, jednak robi swoje...  :|| :|| :||

Lila - szkoda, że Ci się ta relacja tak przeciąga, ale mam nadzieję, że uda Ci się ją dokończyć...

bluebird - nie wiem czy dobrze kojarzę, ale Patrycji chodzi chyba o te wypełniacze do koków, na które zawija się włosy, żeby fryzurkę optycznie powiększyć... Takie triki dla osób, które nie mają zbyt bujnych włosów  :D ;)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
Justyś z Waszego 45 m2 na pewno zrobicie ładne dwa pokoje :)
My mamy te dwa i powiem ci że mały salonik, sypialka też nie za duża, ale dla nas dwojga wystarczy :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
No dokładnie o to mi chodziło  :D
Ja na mokre włosy nakładam jedwab i jest cool  ;)

Offline bluebird

• zapaleniec
A chyba wiem ;) chyba nawet widziałam kiedyś takie jakby gąbki
Do niezbyt bujnych włosów to chyba też dobre są przedłużenia :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Powiem Wam że w tamtym roku jak szłam na wesele do kuzyna to miałam zrobionego koka właśnie z wypełniaczem!! I to jest super sprawa, naprawdę wyglądało że mam włosów dużo... ;D Na pewno do mojej fryzurki ślubnej też użyje wypełniacza  ;D wtedy będzie piękna kuleczka  ;D

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Kochane jak dobrze, że nie tylko ja mam problem z włosami :razz:
Do ślubu już nie wiele a ja mam ciągle do ramion :( Słyszałam, że olej rycynowy pomaga na porost włosów ale jest okropny bo tłuści włosy, co w moim przypasku nie jest wskazane bo już same z siebie szybko mi się przetłuszczają :( Łykam skrzyp ale nie widzę, żeby mi coś pomagał.

Pozdrawiam!