Autor Wątek: Odliczanko z shar3ware. Odliczajcie ze mną do 3.09.2011:)  (Przeczytany 154229 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Odp: Odliczanko z shar3ware. Odliczajcie ze mną do 3.09.2011:)
« Odpowiedź #1200 dnia: 28 Października 2010, 18:37 »
Hellołłł Kochana ;D ;D

...tylko kilka dni mnie nie było, a u Ciebie "masa stron" do nadrabiania- no ja już za tobą nie nadążam ;) ;)
..ale się u Ciebie dzieje, no normalnie film mozna nakręcić :hahaha: :hahahaha:

...wracam do dawnego już pytanka ;D
..no jasne że, możesz zrobić sobie taką fryzurkę jak JA!!!nic a nic mi to nie przeszkadza--a tym bardziej się cieszę że, Ci się podoba ;)

...życzę DUŻO siły i zdrówka :-* :-* :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
« Odpowiedź #1201 dnia: 28 Października 2010, 22:20 »
Dziewczyny!
Zabijecie mnie...ale znowu chcę pisać o mieszkaniu...ale ja Was nim zanudzam... ::)
Więc może tym razem sobie daruję...  :-\
Bo przestaniecie mnie w końcu czytać... :(
I będziecie miały rację,bo w końcu to wątek ślubny ,a nie mieszkaniowy... :P

Isus...mi się naprawdę,ale to naprawdę podoba Twoja fryzurka ,więc na pewno podsunę jej tą propozycję... :)
Ale czy będzie w ostateczności...dowiecie się w relacyjce! ;D :D

Marlenko...
co przyniesiecie na Wigilię to będzie :)
Nie powiem....zjadłabym sobie taką fasolkę po bretońsku.
Muszę mojej mamie ten pomysł podsunąć! ;D :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #1202 dnia: 28 Października 2010, 22:27 »
Monia ja też myślałam,że chodzi o obrączki z avatarka  :glupek:
ale dobrze że się ruszają te w odliczanku,bo relacji to ja się już doczekać nie mogę  ;D
I ja Cię nie zabiję-więc pisz Moniś o mieszkaniu pisz-my się nie pogniewamy  :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #1203 dnia: 29 Października 2010, 10:01 »
Pisz o wszystkim o czym chcesz pisać.
My zawsze chętnie wszystko czytamy.
Nie tylko o ślubie :P

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #1204 dnia: 29 Października 2010, 10:09 »
Pisz o mieszkaniu widzisz że ślubne sprawy stoją w miejscu!!
Co do obrączek to niech się przesuwają i to szybko!!
Fasolkę mówicie!!?? Wiecie nie którzy robią w wigilię białą fasolkę z czerwonym barszczem np. moja babcia zawsze robi nie wiem może się robiło w jej rodzinnych stronach  ;) ;D

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
« Odpowiedź #1205 dnia: 29 Października 2010, 10:15 »
raaaanyyyyyyyyy! ;D Ale Ty pędzisz dziewczyno z tym remnontem!! ;D Expres!  :brawo_2:
Po kuchni łazience i przedpokoju bardzo chętnie poczytam dalej :)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #1206 dnia: 29 Października 2010, 10:21 »
Monia - Twój wątek - pisz o czym chcesz ;D
My jesteśmy ciekawskie i wszystko przeczytamy  ;D
A że piszesz o remoncie to mi lżej na serduchu( ;D), że sama nie jestem  ::)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
« Odpowiedź #1207 dnia: 29 Października 2010, 11:29 »
Mówicie...?
Chcecie?
Ale obiecajcie ,że jak będziecie miały dość,jak nie będziecie chciały już czytać to mi napiszecie : "nie,nie...Monia..skończ...mamy dość! " :P

Sprawy ślubne naprawdę stoją w miejscu,ale za to mieszkaniowe ciągle dochodzą. :P

Więc tak...pojechaliśmy wczoraj z moją obłędną ciocią (chrzestną) znów na zakupy. :)
Mieliśmy się rozejrzeć za kuchenką i lodówką :P
Wlecieliśmy do tego sklepu (jak zwykle z resztą) popatrzeliśmy,obgadaliśmy i co...
I znów było: "to,to ,to i to...zapakować.To ile to wszystko wyjdzie?Jak duży rabat dostanę za takie zakupy? ;D  " :mdleje:
No i co...takim oto sposobem zakupiliśmy wczoraj kuchenkę,lodówkę,pralkę i okap! ;D :D
Przywiozą dzisiaj do mieszkanka o 16.30.
Co prawda nie są to moje wymarzone,bo marzyły mi się te srebrne,no ale powiedziano mi ,że są one nie praktyczne :(
Niby są ciężkie w czyszczeniu,łatwo sie rysują...i takie tam.  :-\
No i mam białe...  :-\
Lodówka i pralka w ramach prezentu ślubnego od mojej babci! ;D :D
Więc i jakieś powiązanie ślubne jest! ;) :P

Najlepsze było potem! W samochodzie... :)
Siedzieliśmy z ciocią w samochodzie  ona... "No tak...to jak Wam majster zrobi kuchnię,to zaraz umówcie się z nim na łazienkę.W sobotę mogę umawiać się z tym panem od mebli w kuchni.Aha...do środy zrób projekt szafy wnękowej ,bo już się umówiłam z majstrem od szafy.Aaa.... i mi tu nie marudźcie ,że nie chcecie ,że Wam głupio,bo teraz staram się pomóc Wam jak mogę.Możecie to uznać jako prezenty ślubne,bo prezentu na ślub nie dostaniecie.Tym bardziej,że Monikę jeszcze do ślubu ubiorę ,więc myślę ,ze Wam starczy.W końcu lepiej kupić coś praktycznego ,co teraz się przyda niż jakieś pierdółki" :mdleje: :mdleje: :mdleje:
A my tylko: "tak,tak...masz rację... " ;D Bo nie nadążaliśmy... :)

Pomieszałam.. ???
No widzicie...bo takie są teraz moje dni...pomieszane!

Aaa...dzisiaj jeszcze wanna będzie kupowana ! :P
Tu uśmiech do Ciebie ,Marlenko...! ;D :D

No ale nie jest aż tak kolorowo...za fajnie b bylo jakby wszystko szlo z naszą myślą...
Dzisiaj miał przyjść majster od kafelek w kuchni,ale zadzwonił do Miśka ,że dzisiaj jednak nie może ,bo wezwali go do pracy.
Ale przyjdzie jutro...
W poniedziałek mój tata,jego kolego i Misiek kładą gładź.
Potem tylko szuru buru papierem ściernym i mogę malować! ;D

Co jeszcze?
Aaa! Kupiłam (znaczy się...wyszło ,że moja mama kupiła :P ) takie fajne coś do folii stretch,aluminiowej i ręcznika! ;D :D
o takie cudo! ;D :D

Miałam to sama sobie kupić,ale poleciała wczoraj rano do sklepu i mi kupiła.Powiedziała ,że to na parapetówkę,bo przecież nie można przyjść z pustymi rękoma! ;D :D
Co prawda...nie wiem kiedy to będzie...znaczy się...ta parapetówka... ::)
Ale prezent już mam! ;D :D

Nadążacie?
;D :D

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
« Odpowiedź #1208 dnia: 29 Października 2010, 11:47 »
No fajny prezent :D co do srebrnych sprzętów agd. Teraz na rynku jest dużo środków do czyszczenia takich powierzchni (które nie sysują powierzchni) . Teściowa w swoim domu ma wszystko ze stali nierdzewnej i jest ok. A co do białych to może nie wymagają aż tak specjalnego obchodzenia się jak nierdzewka ale za to strasznie żółkną ( u mnie w domu jest biała lodówka i mikrofala... i od strony słoneczka już są pożółkłe...
Wiec każde ma swoje plusy i minusy :D

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
« Odpowiedź #1209 dnia: 29 Października 2010, 11:47 »
oczywiśnie miało być rysują  a nie sysują  :hahaha:

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #1210 dnia: 29 Października 2010, 11:56 »
Kurcze Monia zazdroszcze takiej chrzestnej  ::) a co do prezentu na parapetówke, to super mi się podoba  ::) gdzie takie cuda sprzedają?

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1211 dnia: 29 Października 2010, 12:00 »
Kurcze Monia zazdroszcze takiej chrzestnej  ::)

Oj ja też zazdroszczę  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1212 dnia: 29 Października 2010, 13:20 »
A ja będę miała wszystko srebre i jakoś nie mam obaw.
Siostra takie ma i są naprawdę praktyczne. Nic się nie rysuje. Wystarczy dbać  ;D

Cioci zazdroszczę... i to jeszcze jak   :P

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1213 dnia: 29 Października 2010, 13:32 »
Siostra takie ma i są naprawdę praktyczne. Nic się nie rysuje. Wystarczy dbać  ;D

Moja mama też ma srebrne i wszystko jest ok wiadomo że szczotką szorować nie można !!

A ja będę miała wszystko srebre i jakoś nie mam obaw.

Ja też oczywiście kiedyś kiedyś jak będziemy mieli mieszkanko  ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #1214 dnia: 29 Października 2010, 13:35 »
Nooo, chrzestna super :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1215 dnia: 29 Października 2010, 13:53 »
Ja się zgodziłam, na zakup srebrnej mikrofalówki. Ma 2 miesiące, a wygląda tak jakby miała 100 lat. Porysowana, bo wystarczy nie tak dotknąć, i wiecznie brudna. Dotkniesz tylko palcem, od razu zostaje takie ślady, że szok. Ja jej nie myję, tylko mój K. A że używa jej codziennie, to czyści ją średnio dwa razy. Rano jak wstanie, a potem jeszcze w dzień. Sam stwierdził, że to był błąd życiowy. Ale cóż kupiliśmy i trzeba używać...

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #1216 dnia: 29 Października 2010, 14:49 »
Chrzestnej to zazdroszczę,ale nie wiem czy bym za nią nadążyła  :los:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #1217 dnia: 29 Października 2010, 17:43 »
super chrzestna:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
« Odpowiedź #1218 dnia: 31 Października 2010, 18:11 »
Ale wspaniale, że Wam się tak wszystko z mieszkankiem idealnie udaje :D:D:D
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #1219 dnia: 31 Października 2010, 22:02 »
Pozazdrościć tylko Moniś  ;D

Offline silje86

• bywalec
  • data ślubu: Jak znajdę męża :D
« Odpowiedź #1220 dnia: 1 Listopada 2010, 13:55 »
Pożycz mi chrzestną :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #1221 dnia: 1 Listopada 2010, 14:27 »
Ułaaa chrzestna ma gest :D ;D ;D ;D

A to coś do folii to z jakiego sklepu?? :ok: :ok: :ok:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #1222 dnia: 1 Listopada 2010, 21:30 »
A czy to cudo kupione w Lidlu? bo ostatnio w czwartek byłą właśnie promocja na to cacko ;D 20minut po otwarciu Lidla już tego nie było ::) ale kupiłam takie samo w sobotę w Agacie za 36zł ;D ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
« Odpowiedź #1223 dnia: 1 Listopada 2010, 22:48 »
Heloooł...
witam po weekendowo i po świątecznie! :)

I znów dużo się działo... :mdleje:  Dużo za dużo...  :mdleje: :Olaboga:

Ale zacznę może od odpowiedzi na nurtujące Was pytania ;)
Marlenko i Martuś...nie uwierzycie,ale cudo to zakupiłam w Lidlu! ;D :D :) Powiem Wam ,że jest super i na pewno będzie użyteczne... ::)
Teraz rozglądam się za shakerem barmańskim ,bo uwielbiam cudować z alkoholem! ;D ::)

Tak,tak Czigro...w Lidlu...jak moja mama była o 8 rano to zostały dwa ostatnie ;) :P
Rzucili się jak pies na kości! :hahaha:

No i teraz z tych gorszych rzeczy... :mdleje:
W piątek miał przyjść nasz znajomy majster od kafelek,ale nawalił ,bo twierdził ,że musi iść do pracy bo go zawezwali,ale obiecał ,że przyjdzie w  sobotę od 7 rana i będzie robił.Stwierdziliśmy...no ok...może to i lepiej ,bo mam cały dzień wolny,więc będę mogła go pilnować.Nadeszła sobota,godzina 8.30,Misiek dzwoni do niego.Nic...Dzwoni do kolesia ,który miał z nim robić...NIC! :mdleje: .No  to co...Misiek poszedł naprawić mojemu tacie samochód i dostał od majstra smsa "nie przyjadę dziś.Znajdźcie sobie innego majstra ,bo ja nie dostanę wolnego" . No świetnie! Jest sobota w południe i jesteśmy bez kafelkarza...! :mdleje: . Co tu teraz robić ??? Musimy kogoś znaleźć i to NA JUŻ,bo dopóki kafelki nie będą położone w kuchni ,to nie przyjdzie fachowiec obmierzyć kuchni do mebli co by się już robiły. W domu...wielka burza myśli...
Mój tata wpadł na myśl co by tam jakiś jego kumpel położył...No oki...to jedziemy do niego się spytać.Ale nie zdążyliśmy daleko odjechać od domu...patrzymy,idzie z żoną.No to dawaj...zawracamy i zgarniamy go z ulicy do naszego mieszkania.No tak zgodził się...i to za całkiem niedrogo bo to cyt. "...dla Bogusia..." :P Mojego taty ;) Wszystko by było fajnie pięknie,tylko nie można mu dać zaliczki,bo jak zaciągnie ( :pijaki: ) to przez następny tydzień go nie zobaczymy  :-\ Wszystko fajnie-pięknie,tylko o mnie tak wk... DENERWUJE ,że nie mogę na niego patrzeć.Jest tak koleś nierozgarnięty,że szkoda gadać.. A dostałam furii w tym mieszkaniu jak zobaczyłam moje NOWIUTKIE,bielusieńkie okienka usmarowane Markerem (pisakiem permamentym) . No myślałam ,że go tam rozniosę.Wyszorowałam je jak mogłam,ale i tak do końca nie puściły :( No a jak potem zobaczyłam całe brudne ,nie wiadomo od czego ??? , moje nowiutkie,jaśniutkie kafelki,to możecie sobie wyobrazić co tam było ???  :-\ Modlę się tylko  żeby jak najszybciej skończył tą kuchnię i poszedł w długą,a tu  mi dzisiaj Misiek mówi ,że on nam będzie jeszcze robił łazienkę,kibelek i gładź na ścianach... :mdleje: Nie wiem jak to możliwe! Przecież wiedział ,że nie znoszę tego faceta i nie mogę już na niego patrzeć, a on mi tu takie coś... ! :nerwus:
I jeszcze szykuje mi się jutro całe popołudnie siedzenia z nim sama w mieszkaniu :( Niech sobie nie myśli ,że będę latała mu po piwo!Co to to nie!  :obrazony: Uwierzcie mi,że gdyby nie to,że to jest jakiś tam kolega mojego taty i miał czas na JUŻ ,to ja inaczej bym z nim postąpiła.

Jednym słowem,zaczyna się komplikować.
A już tylko marzę żeby zrobili te łazienki ,gładzie i inne cuda...i wynieśli się te majstry z mojego mieszkania!Niczego więcej teraz nie pragnę ,jak tylko tego.Uwierzcie mi... :( Chcę SPOKOJNIE sobie wszystko malować,a nie wszystko jak na jakiś "wariackich papierach" :( I jeszcze z Michem non stop się kłócę,bo Misiek jest zachwycony tym całym majstrem,a ja wręcz przeciwnie 8) Jak jest tak nim zachwycony,to niech sobie z nim siedzi jak się umawia ,a nie ja! :nerwus:

Tak więc...podsumowując...kuchnia POWINNA być już jutro skończona. Ja tylko fugi położę i będzie git! ;D :D No a później zaczną działać z gładziami i łazienką.

Jest jeszcze kilka miłych spraw,z których się cieszę po tym weekendzie! :)
Zadzwoniłam do mojej przyjaciółki z Technikum ,z którą nie mogłam się dogadać no i kontakt nam się urwał.Żałowałam tego strasznie,ale nawet nie miałam szansy nawiązać z nią jakiegokolwiek kontaktu ,bo nie ma ani komy ani gg ani nk. :( Ale pewnej magicznej nocy przyśniły mi się moje książki. Miaowiciemoje trzy ulubione. No i miałam chęć przeczytać jedną z nich,ale jej nie było. No i w tym śnie mi się przypomniało ,że właśnie ta moja koleżanka kiedyś ja ode mnie pożyczyła i mi jej nie oddała.Głowiłam się w tym śnie jak ją odzyskać ,bo miałam straszną ochotę ją przeczytać.Jednak nie wierzyłam ,że ją odzyskam.I pal licho to ,że oa by ją miała,że straciła bym książkę,bo mogłabym ją sobie kupić,ale sęk był w tym ,że jak nie pamiętałam nawet jej tytułu ,więc nie byłam w stanie jej kupić.No nie pozostało mi nic...jak tylko myśleć jak się z tą moją koleżanką skontaktować.No i oświeciło mnie! ;D :D Przecież ma jeszcze telefon domowy! ;D :D
I na tym skończył się mój sen ;) :P
Ale nie dało mi to spokoju i na drugi dzień oczywiście zadzwoniłam do niej po 18nastej ,bo wtedy mam darmówki a telefonie stacjonarnym ;) :P Nie powiem...dzwoniłam pełna obaw po naszej ostatniej rozmowie na gg  :-\ Liczyłam na to ,że będą mieli wyłączony telefon  (bo oni często wyłączają i trudno jest się do nich dodzwonić) i uznam to ,że tak miało być i już więcej nie zadzwonię. Jednak stało się inaczej... I nie żałuję tego! :D ;D Gadało nam się tak dobrze ,że ponad godzinę gadałyśmy i jeszcze było nam mało ;) :) Nie wiedziała ani o moim ślubie ani o mieszkanku,więc była w szoku ,że Monisia ,która dopiero niedawno skończyła szkołę już takie dalekie plany ma ;D :D No i wstępie umówiłyśmy się na babskie pogaduchy w ten weekend ;D :D No byłam taka szczęśliwa ,że skakałam cały wieczór pod sufit! ;D :D  :skacza:

No i kupiłam sobie kozaczko-botki na zimę! :) ;D
Są czadowe...no nie mogę się na nie napatrzeć... ::)
I jeszcze płaszcz zimowy z odzysku mam ! ;D :D
Długa jego historia...ale napiszę...te co dotrwały do tego momentu to  i jeszcze te kawaluntek przeczytają ;)
Historia tego płaszcza jest taka...Pracujemy sobie z Michem w sobotę w mieszkanku...niczego nieświadomi.. :) Dzwonek do drzwi.Inspekcja! ;D :D Znana Wam już moja ciocia... ;) Przyszła zobaczyć jak tam nam idzie,jak kafelki się kładą no i takie tam.Stoi w dużym pokoju no i mówi ,że kupiła sobie płaszcz,który jej się baaardzo podoba ,ale jest jej mimo wszystko za duży :P Zapytała się mnie czy nie chcę :) No to ja...czemu nie! :D Po przymierzałyśmy chyba z 10 razy :olaboga: i w taki oto sposób moja ciocia pozbyła się płaszcza i wróciła do domu w mojej jesiennej kurtce ;) :P

Ufff....KONIEC!!! ;D :D
Troszkę się rozpisałam ;) :P
Dla tych co dotrwały do tego zdania wielkie  :brawo_2::bukiet:
Kochane jesteście,wiecie? ;D :D  :przytul: :Serduszka: :i_love_you:
Od razu mi lżej... :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1224 dnia: 2 Listopada 2010, 08:04 »
Przy każdym remoncie są jakieś komplikację ;) Oby Twoje trwały jak najkrócej :)

Offline silje86

• bywalec
  • data ślubu: Jak znajdę męża :D
« Odpowiedź #1225 dnia: 2 Listopada 2010, 08:09 »
Z majstrami to juz tak jest :) Ale najwazniejsze ze robota idzie do przodu :)

Offline aganio87

• zapaleniec
  • Z KIMŚ TAKIM JAK TY NA KONIEC ŚWIATA MOGĘ IŚĆ:*:*
  • data ślubu: 9.10.2010r.    Bydgoszcz/Bolumin             k/Dąbrowy Chełmińskiej
« Odpowiedź #1226 dnia: 2 Listopada 2010, 08:12 »
kochana napewno szybciutko wam te nieprzyjemności miną... daj zdjęcie kozaczków bo ja szukam coś ale sama nie wiem czego dokładnie... może podpatrzę cosik u Ciebie :)  :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #1227 dnia: 2 Listopada 2010, 08:43 »
O matko, Ci fachowcy to jest jakaś masakra. Nie wiem co bym zrobiła jakby mi okno markerem umazali  :o
Mam nadzieje że skończą wam tą łazienkę no i cały remont w ogóle niech się skończy żebyście mogli być spokojni.
Fajnie z tą koleżanką, żeby przez sen wpaść na pomysł, ludzie się jednak zmieniają i warto im dać czasem szansę :D
Gratuluję nowych nabytków :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1228 dnia: 2 Listopada 2010, 09:00 »
Ale się rozpisałaś  :D ;)

Remont to jest jedna wielka katastrofa   :P
Widzę, że też zaczynasz doświadczać tych negatywnych sfer remontu  ;)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #1229 dnia: 2 Listopada 2010, 10:02 »
Monia - teraz to już z górki  ;)
Ta ciotka - to skarb  ;D