Niewiem dziewczyny co wy macie do tej Krupy,ani nie pokazala ze jest pusta ani nic swoim zachowaniem,widzialam z nia 1godzinny wywiad w tvn jest to bardzo przyjemna osoba,wspiera schroniska,sama chce swoje zalozyc by pomagac zwierzeta,ogolnie apelowala o dobre serce ludzi zwlaszcza teraz zima by pomagac.Sama doszla do tego co ma,jej rodzina nawet nie jest znana,kiedys klepali biede a ona biegala na castingi gdzie jej nie chcieli w koncu ja ktos zawazyl i ma ogromny powod do dumy.Osiagnela naprawde duze i to ciezko praca-modelki wcale latwo nie maja.
Akcent jak akcent nie ma co wymagac od osoby ktora wyjechala za granice majac 5 lat kiedy naprawde zaczynala sie uczyc mowic zeby wladala piekne polskim.Moja kuzynka wyjechala do niemiec jak miala 7 i gorzej sobie z jezykiem radzi niz krupa ktora ma naprawde nie duzy z nim kontakt...
Anja nie jest moze piekna, ale widocznie ma to cos, zrobila ogromna kariere w swiecie mody itd- i tez ma inny akcent bo nie zyje juz dlugi czas u nas w polsce.Ten jej tekt nie byl na miejscu, ale jak narazie ona jest na pierwszym miejscu swiatowych wybiegow wiec ogolnie ma racje,dziewczyny dopiero zaczynaja i jest swiadoma tego ze zanim osiagna sukcesy minie troche czasu i poswiecen,wydaje mi sie ze ten tekst byl pol prawda pol serio