O kurcze zaje.....

, sorki mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale ta pierwsza to jest to co ja bym chciala i pasuje do nas i ją sobie zgapie

, nawet kolory takie jak chce

A mozna wiedziec jaki jest mniej wiecej koszt bez AGD , ja bardzo prosze linka do stronki bo jestem naprawde zainteresowana.
Dzieki za kciukasy, Bylismy z Alinkiem okrąglinkiem

na castingu tzn mielismy isc na casting a poszlismy tylko sie zapisac do agencji, dostalismy swoje numerki

, nagrali ze mną scenke , choc w sumie mial byc tylko Alus

, ale co tam ja sie niczego nie boje

Noi wyszlam , zamiast isc na casting na ktory przyjechalam

, dopiero jak bylismy juz pod ikea (do ktorej mi sie bardzo spieszylo) przypomnialam sobie o tym , cala ja .
Bylo duzo osob tych ktore grają w W11 zresztą praktycznie wiekszosc osob jest odemnie z miasteczka z glownych rol

, maly siedzial na srodku sali i zagadywal wszystkich.
Bardziej poszlismy tam dla zabawy i raczej nie biore tego na serio , tzn nie licze iz zadzowonią, bo nie jestem z siebie zadowolona

Mniejsza o to Mlody jak ma duze oczy tak jescze wieksze wywalil gdy widzial parasol podswietlony

, fotograw smial sie z niego, pozatym zacząl go nos swędziec i ciagle sie drapal piąstką bo twarzy

W ikei mąz i moja mama chcieli malemu kupic namiot z tunelem, ale ja jakos tak zlałam temat i teraz zaluje, bo na necie widze drozej

, zakupiona podusia Aluskowi juz taka dorosla w Yusku , Bo mial plaską i mnie podbieral poduszke wiec ma dzis swoją a i tak widze ze tylko tylek na niej ma .
Dostala mu sie rowniez posciel ale to juz babcia zakupila, ogolnie fajny wypad z tym ze zapomnialam o tym ze mam isc na taniec i nie zdążylam , ale na szczescie kolezanka tez nie poszla , przepadl jeden wstep czyli 12 zl nie moje

, noi z karnetu zostaja 2 wejscia....