Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 185265 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #1110 dnia: 18 Marca 2011, 22:39 »
Ja też lubię pomarańczowe pazurki, mam trochę ciemniejszy. I strasznie mi odpowiada miętowy kolor, super jest.

A co do pielęgnacji rąk, ja wcieram żel z aloesu, jak mi się przypomni. I tyle. Zimą było gorzej, a nawet dramatycznie w tym roku - moczyłam w ciepłej oliwie.

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #1111 dnia: 18 Marca 2011, 22:44 »
FAjny ten pomarańcz ;D

a to ja już wiem czemu Aluś tą siatkę tak targał po wyjściu z deichmana ;D swoje piękne nowe butki niósł ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #1112 dnia: 19 Marca 2011, 08:54 »
 :brewki: :brewki: :brewki:

Jejku dzis jestem jak nowonarodzona  :D, jeden plasterek na zatoki pomogl  ;D

Maz wczoraj wrocil bardzo pozno w sumie to ja juz spala, dzis bedzie zaraz wprawial drzwi mojej mamie, wiec jade po niego bo pojechal do rodzicow pobrac narzedzia  ;)

Sniegu tyle ze mozna na sankach pojezdzic jeszcze  :-\

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #1113 dnia: 19 Marca 2011, 08:59 »
oj ten snieg mnie dzis zalamal..no ale i tak nie moge z domu sie ruszac bo maly chory...
To bedziecie mieli nowe drzwi:) fajni

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1114 dnia: 19 Marca 2011, 08:59 »
Jezu nie przerażaj mnie tym śniegiem, wczoraj teściowa mówiła mi właśnie że sypie w Katowicach. A my w przyszły weekend wybieram się do nich i już chciałabym wiosne....

Kolorki lakierów fajne ale ja nie mogę do biura takich mieć.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1115 dnia: 19 Marca 2011, 10:43 »
Moja siostra bordowe nosi do biura  :P

Snieg jest juz drugie buty wymieniam bo mam mokre.

Ale od poniedzialku ma byc wiosna wiec mysle ze juz nie powinno wiecej sypac.

Zwijam sie do siostry bo tu glosno robią te drzwi i smierdzi metalem  :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1116 dnia: 19 Marca 2011, 21:41 »
takie 

http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=188&products_id=5327&n=breathe-right-plastry-na-nos-na-katar-i-chrapanie-skora-normalna-30szt.html

wlasnie nakleilam na nos i ruszam w strone łózka

Tescia do domu odwiozlam, maz sie poszedl kapac, drzwi załozone ale mowie wam tyle z tym roboty ze az mi mojego meza zal bo to on wszystko robi , tesciu troszke pomagal, w szczegolnosci tym iz popsikal P. w oczy jakąs chemią - pianką i mąz ma teraz cale czerwone oko, mielismy jechac na pogotowie ale nie chce .
Kupilismy tylko sol fizjologiczną , mam nadzieje ze mu nic nie bedzie.

Jeszcze mnie sąsiad z gory wkurzyl,  szkoda ze mnie przy tym nie bylo, bo podobno przyszedl i powiedzial pare slow mojej mamie ze za glosno, ze mu wszystko do domu wlatuje itp, ale on jak przez bity rok robil remont to nikt mu nie zwrocil uwagi ze ja z malenkim dzieckiem i maly spac nie moze.

Oj lepiej zeby mi jutro w droge nie wszedl  ;D, ahhh i co najlepsze to mu przeszkadzalismy bo sobie kochanka przyprowadzil  :P ale to juz inny temat ;)

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1117 dnia: 20 Marca 2011, 09:26 »
yy czy ja dobrze zrozumialam? masz sasiada homoseksualiste?
ehh ja wlasnie ciesze sie ze mieszkam w domku i sasiedzi niebardzo nam uprzykszaja zycie. Mlody moze plakac ile chce i nikt nie poskarzy.
Jak oko meza?
zis juz cieplej niz wczoraj wiec mam nadzieje ze siosna na dobre zawita, no ale ja i tak uziemiona bo mlody chory i mnie cos lapie

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1118 dnia: 20 Marca 2011, 12:55 »
Oko na szczescie ok  ;)

Dopiero od rana siadlam sobie na tylku, wiem ze niedziele ale po wczorajszym musialam wszystko ogarną, pelno pylu choc wczoraj wszystko sprzatane bylo  :-\
No ale juz jest czysto.

Tak sąsiad ma żone, 2 dzieci ,corki , jedna mlodsza odemnie o rok , druga w moim wieku, teraz obecnie zyje z "kolegą".

Jutro pierwszy dzien wiosny, pogda dzis juz lepsza o wiele mam tylko nadzieje ze sloneczko wyjdzie jutro , bo juz mi sie nie chce siedziec w domku. Dzis pojde z malym narazie spi.
Tesciu juz byl w odwiedziny , zobaczyc czy drzwi stoją dalej  ;)

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #1119 dnia: 20 Marca 2011, 13:34 »
Paula kochanie nie kupiłam lakierów... >:( Ani sobie ani Tobie, mieli awarię jakąś kasy no i kicha. Zamknięte ::) Ale w sobotę będę znów więc spokojnie. Kupię w sobotę

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1120 dnia: 20 Marca 2011, 14:36 »
Spokojnie, przeciez sie nie pali  :P

Maly wyspany , najedzony i smigamy na spacerek  ;D

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1121 dnia: 27 Marca 2011, 14:28 »
co tam u was  ???

od 20 marca tak spacerujecie że nie po drodze ci do swojego wątku ?  ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1122 dnia: 27 Marca 2011, 17:10 »
No dokladnie  ;D, jakos daleko mi tu ostatnio.

Co u nas no w sumie nic ciekawego, mieli do nas wlasnie przyjechac znajomi ale dziecko im bardzo marudzilo i usnelo, wiec zaprosili nas do siebie  :-\ , ale raczej nie pojedziemy bo siostra moja ma pozniej wpasc mi przekazac swoje laptopy, telefony itp rzeczy bo wyjezdzaja na wycieczke na tydzien. Klucze mam do nich wiec bede musila kwiatuszki podlac ale dobrze ze blisko mieszka  ;)
Pozatym mąż znowu jedzie na tydzien, juz mu zapowiedzialam ze ostatni raz wyjezdza bo mam juz dosc ze go ciagle nie ma  ;)

Wczoraj maly dostal od nas plyte "Nie wiem kto" z piosenkami bo uwielbia piosenke szybko i tylko chodzi i mówi , szybko szybko.
Ahhh noi jak on cudnie spiewa  :D i tanczy.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1123 dnia: 27 Marca 2011, 17:38 »
A zapomnialm wam jeszcze napisac ze wczoraj w "Bitwie na głosy" u Piotra Kupichy wokal główny wykonywala nasza wokalistka z zespolu weselnego, w sumie to ona ma dwa zespoly bo jeden swój (super spiewają), i drugi z bratem ten weselny (tez extra) , nam najbardziej oczywiscie odpowiadalo to ze ten zespol nie spiewa typowo weselnych wiejskich piosenek tylko nowe  ;)

Dobra uciekam do moich chlopaków  ;D

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1124 dnia: 27 Marca 2011, 17:49 »
oo to może filmiki piosenkarza i tancerza w jednym nam zaserwuj  ;)

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #1125 dnia: 29 Marca 2011, 11:20 »
To ta blondynka, która jest w ciąży? W sumie z wyglądu dla mnie straszna była, ale ruszała i zachowywała się na scenie super :)
Ja tam mocno dopinguję Golców, hehe, a jedną dziewczynę z ich grupy poznałam kiedyś.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1126 dnia: 29 Marca 2011, 12:24 »
No ona jest bardzo ladna ale faktycznie wyglądala ostatnio bardzo niekorzystnie  :-\. Wlasnie nie wiem czy ona w ciązy znowu by byla ? bo nie oglądalam od początku, ona u nas na weselu byla w 3 miesiącu ciązy, czyli ma starszego synka od naszego ok 3-4 miesięcy  ;D
Zreszta bardzo slodkiego i slicznego. Ale faktycznie ona mi cos przytyla wiec mozliwe ze jest w ciazy bo ona chudzinka byla  ;)

Maly usypia u siebie w pokoju, ciekawe czy usnie.

Ide prasowac sterte ubranek ktore mi maz przywiozl od tesciow, tzn nasze a raczej Aluskowe ktore zakupilismy w uk, tylko juz te wieksze noi same podkoszuleczki, w ogole jestem tak mega zla, bo poginely mi ubranka dla malego, wiem co kupowalam bo jestem wzrokowcem, zresztą mamie przysylalam zdjecia ubranek i co ......... i wielu nie ma, ale pobrala szwagierka jakis czas temu jak byla, ale nie sądze (chodz juz tak kiedys zrobila), albo tesciowa jadąc teraz w tamtym tygodniu i co najlepsze zgniely 2 takie moje ulubione podkoszulki ktore kupilam malemu w Londynie  >:( o reszcie juz nie wspomne.
Wiecie wszystko by bylo ok, bo mamy troszke tych ubranek ale mogli sie zapytac, a nie szperac w moich rzeczach , jestem bardzo za bo myslalam ze juz troche zmądrzeli ale.......
Ja nie wiem czy mysleli ze sie nie skapne jak sobie zabiore kilka sztuk

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1127 dnia: 29 Marca 2011, 13:34 »
ehh mnie tez by wkurzylo jakbymi ktos podwedzil ubranka..szkoda slow...
Moj mlody konczy spanie ..oj ciezkie popoludnie mnie czeka bo jest bardzo marudny. Biedak dalej meczy sie z choroba...

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1128 dnia: 29 Marca 2011, 14:56 »
Maly spac nie poszedl, smial sie i plakal wiec go wyciągnelam z lozka i poszlismy na spacer i chyba drzemka popoludniowa dzis nie bedzie zaliczona, w ogole mlody mi dzis dziala na nerwy, moze przez to ze mam @ to mam zly dzien, nie wiem zwykle tak nie mam  :P

Dostal wlasnie od mojej mamy pistolet na wode ktory sam sobie wybral w sklepie, na dodatek różowy  :D, i sie tak piskamy , a ile ma radochy az piszczy z zachwytu  ;)

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1129 dnia: 30 Marca 2011, 09:38 »
Ja chyba należę do matek które czekają na lato do psikania wodą, brudzenia się maksymalnego i chodzenia po balkonie  ::) Ale to dlatego, że Klusio nie znosi się przebierać :-\ A mnie szarpać się z nim nie chce. Więc czekam na ciepełko i działkę i będzie brudzenie i lanie się do woli!!! :D 4

Co tam dziś słychać? Ostatnio zaniedbuje Was ale nie mam nawet czasu zajrzeć :( mam duuużo pracy ;) ;) ;) :D :D :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1130 dnia: 30 Marca 2011, 09:43 »
No wlasnie widzialam w opisie na gg  :P, a co to za praca jezeli mozna wiedziec  ;)

Jejku jak my dzis mamy cieplo zaraz lecimy na spacerek, maly dzis marudzi jak nie wiem co, wczoraj tez mial ciezki dzien, nawet popoludniu spac nie chcial.
Mam nadzieje ze dzis bedzie ok

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1131 dnia: 30 Marca 2011, 10:06 »
Powiem 12-go maja  :D :D :D :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1132 dnia: 30 Marca 2011, 10:11 »
 :drapanie: dopiero  :D

Wlasnie dzwonil mąz, hmmm i nie wiem czy mam sie cieszyc czy nie..... okazalo sie ze w kolejnym tygodniu tez ma jechac tam, ale poniedzialek ma wolny, choc pewnie i tak wykorzysta dzien na budowie  >:(

Jejku dzis od rana robilam przeglad w komodzie u mlodego, boze  z ilu rzeczy on mi juz wyrosl  :-\

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1133 dnia: 30 Marca 2011, 10:14 »
Ja mam mało rzeczy więc na bieżąco widzę i odkładam, które za małe. Teraz lecimy na spacerek :) Dawaj z nami... wirtualnie :D :D :D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #1134 dnia: 30 Marca 2011, 15:42 »
Ja mam całą górę małych ubranek, pod sufit prawie :D Ale stopniowo te mniejsze lądują u siostry - niech ona sobie buduje góry u siebie :) Chociaż dziewczęce zostają.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1135 dnia: 31 Marca 2011, 13:04 »
Witam Was w tą piekną sloneczną pogode  ;D

Maly mi wlasnie usnąl wiec chwila odpoczynku i zaraz sie zbieram za mycie okien bo mnie to niestety czeka juz od dluzszego czasu  :-\

A jeszcze maly 3 dni nie chcial spac w dzien, tzn niby byl spiący marudzil a spac nie poszedl , dzis od rana go umęczylam na spacerku pozniej w piaskownicy i padl  ;)

U nas wszystko ok, aktualnie poszukuje czegos nad morzem aby pojechac na tydzien-dwa ale musze miec prosty dojazd z pociągu bo pojedziemy z mlodym i mamą, mąz za bardzo nie ma urlopu a jak ma to musi wykorzystac na budowe  :P, ale jakis weekend sobie odbijemy i rowniez nad morze wyskoczymy.

Wlasnie przeszukuje nawierzchni pod korty  ;D, bo z mezem myslimy aby zrobic sobie na dzialce bo mamy troche pola na wykorzystanie  8), a przeciez ziemniakow sadzic nie będę  :D

Dzis sądny dzien , zobaczymy czy maly sie dostanie do przedszkola  :-\, jak nie to pojdzie do prywatnego choc wolalabym aby poszedl tu gdzie moja mama pracuje  ;) bo wiadomo mial by mi kto odebrac maluszka a ja spokojnie z pracy bym mogla wrocic.
Wlasnie musze napisac CV i zacząc juz cos szukac, niby mam nagrane ale kawelek od domu i dojazdy mnie troche dobijają, bo ale autobusem z 2-3 przesiadkami , albo autem. A najlepsze jest to ze mąz nie chce abym tam poszla do pracy  :D, bo mialabym byc asystentka dyrektora duzej firmy budowlanej , ahhh zobaczymy, jezeli znajde cos na miejscu to ok, tylko tam zarobi dobre  :-\

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1136 dnia: 31 Marca 2011, 13:46 »
3mam kciuki za przedszkole:) daj znac jak sie dowiesz ...

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1137 dnia: 31 Marca 2011, 15:36 »
Kurcze dzis tylko byla narada, dopiero za 2 tygodnie sie dowiem  :-\ brrrrrr

Mlody pospal 2,5 godz  8), wyspany i szczesliwy juz szaleje

A ja jakas dzis mega spiąca jestem i juz 3 mocna kawa wypita, a musze przestac z tymi kawami bo mi w nocy bardzo drętwieją nogi i ręce  :-\

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1138 dnia: 31 Marca 2011, 17:19 »
oj to sie jeszcze naczekasz...
Mi dizs mlody nie chcial isc na drzemke..ale na szczescie o 14 zasnol a teraz demolke swojego pokoiku robi

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1139 dnia: 31 Marca 2011, 18:14 »
My juz po spacerku, maly juz spiacy ale jeszcze chwilke go przetrzymam  ;)

W sobote musze jechac na dzialke i troche porzadku porobic w grillowni zeby na nastepną sobote bylo czysciutko  ;D tylko nie wiem czy pogoda bedzie, mam nadzieje ze tak .

Wlasnie szwagier mi napisal smska z pozdrowieniami z Bukaresztu , a siostra dzwonila rano ze jest zakochana w Rumuni, ze jest tak pięknie tzn są gdzie nie gdzie slamsy ze az strach ale jest cudnie ogolnie.
Wracaja w sobote w nocy i pewnie będą miec duzo zdjęc  ;).

Nie moge ogarnąc ubranek malego tak mi sie nie chce zdjec porobic  :D

Mlody dzis wsadzil babci telefon do nocniczka, a wczeniej nasikal tam  :D