Witam Was w tą piekną sloneczną pogode

Maly mi wlasnie usnąl wiec chwila odpoczynku i zaraz sie zbieram za mycie okien bo mnie to niestety czeka juz od dluzszego czasu

A jeszcze maly 3 dni nie chcial spac w dzien, tzn niby byl spiący marudzil a spac nie poszedl , dzis od rana go umęczylam na spacerku pozniej w piaskownicy i padl

U nas wszystko ok, aktualnie poszukuje czegos nad morzem aby pojechac na tydzien-dwa ale musze miec prosty dojazd z pociągu bo pojedziemy z mlodym i mamą, mąz za bardzo nie ma urlopu a jak ma to musi wykorzystac na budowe

, ale jakis weekend sobie odbijemy i rowniez nad morze wyskoczymy.
Wlasnie przeszukuje nawierzchni pod korty

, bo z mezem myslimy aby zrobic sobie na dzialce bo mamy troche pola na wykorzystanie

, a przeciez ziemniakow sadzic nie będę

Dzis sądny dzien , zobaczymy czy maly sie dostanie do przedszkola

, jak nie to pojdzie do prywatnego choc wolalabym aby poszedl tu gdzie moja mama pracuje

bo wiadomo mial by mi kto odebrac maluszka a ja spokojnie z pracy bym mogla wrocic.
Wlasnie musze napisac CV i zacząc juz cos szukac, niby mam nagrane ale kawelek od domu i dojazdy mnie troche dobijają, bo ale autobusem z 2-3 przesiadkami , albo autem. A najlepsze jest to ze mąz nie chce abym tam poszla do pracy

, bo mialabym byc asystentka dyrektora duzej firmy budowlanej , ahhh zobaczymy, jezeli znajde cos na miejscu to ok, tylko tam zarobi dobre