Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 184298 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #660 dnia: 30 Listopada 2010, 16:21 »
1600den? Masakra, niezłe! Muszę sobie grubsze kupić, ale w sklepie największe widziałam 100 den.
A nie wyglądają takie grubo na nogach? Ja oczywiście mam kompleks na punkcie moich ud...

Mam 172 cm więc rzeczywiście niektóre tuniki są za krótkie. A rozmarowo to różnie, przeważnie 38 kupuję, ale ostatnie 2 pary spodni i bluzkę 36 kupowałam.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #661 dnia: 30 Listopada 2010, 17:08 »
Ja wiekszosc 38 ale zdarza sie ze i 40 i wtedy sie przerazam  :-\

Bylismy dzis na saneczkach , ale malemu sie podobalo , robil takie oczy  :o , wrocil caly mokry bo sie wywracal specjalnie na snieg  ;)

moja mama sie smiala ze mlody taki poubierany ze mu tylko oczy bylo widac  ;D, ale bylo -8 a ze teraz po chorobie jest to wolalam go ubrac porzadnie  ;)

Saneczki super fajnie sie sprawdza ten pchacz , jedna reka leciutko pchalam , super  ;D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #662 dnia: 30 Listopada 2010, 17:11 »
Nie przejmuj się rozmarem 40. Generalnie w sklepach bardziej młodzieżowych robi się rozmiarówkę zaniżoną (np. w Reserved), a w tych, których grupa docelowa jest starsza większe. Bo pani w okolicach 30 lat miło wrócić do Zary, gdzie kupi mneijszy ciuszek :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #663 dnia: 30 Listopada 2010, 17:19 »
Dlatego wlasnie przestalam chodzic do sklepu  :D zeby nie wiedziec jaki mam rozmiar , a i na wage ostatnio nie wchodze.
W sumie ja bardzo malo jem. Dzis np przez caly dzien jogurt i teraz pol kromki ciemnego pieczywa z szyneczka i pomidorkiem, i wsio  :-\, czasem jak sobie przypomne ze mam cos zjesc to zjem obiad  ;)

A mlody od jakiegos tygodnia tanczy, tzn kreci sie w kolo i ma z tego ogromna radoche , smiesznie to wyglada.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #664 dnia: 30 Listopada 2010, 17:23 »
Patyśka jak się kręci w kółko najbardziej się zaśmiewa, jak się jej potem kręci w głowie i upada :D

Ja mam za to nieodpartą chęć zrobienia sobie jakiś zakupów ciuchowych, ale teraz krucho z kasą więc miałam nadzieję pcozekać na styczniowe wyprzedaże. A dzisiaj się okazało, że mężu dostanie zaległą prowizję z pensją styczniową, a nie grudniową, jak liczyliśmy. Także wiele fajnych rzeczy przejdzie mi koło noska :(

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #665 dnia: 30 Listopada 2010, 17:25 »
Oj, bo to może też jest tak, że jesz za mało? Za mało ilościowo i za mało urozmaicenie? Za dużo tłuszczu? Za dużo słodyczy?

Ty się rozmiarem 40 nie przejmuj  :-* 38-40 to chyba takie standardowe rozmiary polskie. Ja nosiłam 46 i było ok ;) Teraz przeważnie 40 choć to wiadomo - różna rozmiarówka jest.

A jak chcesz schudnąć to może przejdziesz na dietę Dukana? Bardzo dobra jest :)

A na przeceny styczniowe to ja też czekam z ustęsknieniem... A kiedy się zaczynają? Od razu 2 stycznia czy później?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #666 dnia: 30 Listopada 2010, 17:36 »
Probowalam dwa razy przejsc na diete Dukana ale ja mam po niej takie rewolucje zolądkowe, musze jeszcze raz sprobowac, moze sie uda.

Jezeli chodzi o tluste rzeczy to nie ja sie bardzo zdrowo odzywiam, malo soli, ogolnie zadnej chemii itp , ale uwiebiam slodycze i to mnie gubi  ;)

moge przez dzien nic nie zjesc a np zjesc jakies ciastko.

Karolina a powiedz mi czy Twoje dziecko udaje psa, bo moj pije jak pies, teraz wlasnie je z dywany jak pies  >:(, widzi co robi pies i robi normalnie to samo  :-\

Ahhh i ja nie twierdze ze rozmiar 40 to zly rozmiar, poprostu ja sie w nim zle czuje, bo ja jestem niska mam 164 wiec przy wadze prawie 60 kg jak bym schudla to 5 kg to by bylo git  ;)
Ale mam nadzieje ze jeszcze schudne, ja uwielbiam cwiczyc, i mi to duzo daje ale teraz sobie odpuscilam areobik niestety  :-\

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #667 dnia: 30 Listopada 2010, 19:37 »
Patrycja, różnie w różnych sklepach. Niektóre wprowadzają obniżki już 27 grudnia, zaraz po świętach, bo wiadomo, że ludzie wtedy mają czas na zakupy. Niektóre zaraz po sylwestrze. Kiedyś było tak, że hiszpańskie marki, jak moja kochana Zara miały wyprzedaże po Trzech Królach, z racji tego, że w Hiszpanii wtedy daje się prezenty. W sumie to nie wiem, czy nadal tak jest, czy się spolszczyli.
Kurde, zła jestem na tą obecną sytuację finansową, bo mogłabym od razu kupić zimowe ciuszki na przyszły rok dla Patysi. Zwłaszcza kombinezonik, bo to największy wydatek. Ale podarować sobie muszę teraz szaleństwo :(

Nikola, hehehehe, to musi być boski widok! Nie, Patyśka psa nie udaje. Wprawdzie udaje czasem, że je z miseczki, ale raczej sporadycznie. Na ogół sobie gotuje w garnuszkach, oczywiście wykrada mi ze śmieci (recyclingowych na szczęście) opakowania po różnych produktach, udaje że sypie coś do garnka, miesza, karmi mnie, siebie i lalki i misie. Czasem nosi coś w buzi,ale raczej dla draki niż udając psa. Proszę, sfilmuj Alanka, muszę to zobaczyć  ;D ;D ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #668 dnia: 30 Listopada 2010, 19:43 »
A najlepsze jest jak chodzi na czworakach i bierze buzią pilke jak pies  ;D, albo jak wygania psa z jego poslania i sam sobie siada tam dumnie  ;)

Mąz ma zimno i uciekl od nas  :D tzn poszedl spac do drugiego pokoju bo stwierdzil ze nie chce malego zarazic  ;), chyba sie wystraszyl po ostatnim przeziebieniu jak go zarazil.

A ja siedze i mysle nad prezentem dla siostry i mamy na swieta i nie wiem co mam im kupic, jak zawsze mam 100 pomyslow tak teraz zero.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #669 dnia: 30 Listopada 2010, 19:45 »
A noi dobrze ze mi przypomnialas o kamerce bo jest rozladowana od dluzszego czasu  :D

A musze wam wkleic kiedy filmik jak chodzi i gada przez telefon z moją siostrą  :D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #670 dnia: 30 Listopada 2010, 20:20 »
Moja też bosko gada przez telefon. Nie mam jak sfilmować, bo kamerkę mam tylko w telefonie.

No i ostatnio Patyśka strasznie się wkurza, że nie potrafi chodzić w moich szpilkach :D

My od siostry dostaliśmy już wcześniej bilety do teatru. Idziemy 18 czy 19 grudnia. Będziemy musieli zostawić Patyśkę u niej. Mam nadzieję, że się uda.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #671 dnia: 30 Listopada 2010, 20:25 »
My sie z mezem zastanawiam czy pojdziemy na impreze swiateczną jego firma robi w jakims hotelu w krakowie , no ale na 19 jechac do krakowa pozniej wrocic juz nie jest tak latwo bo by musial ktos po nas przyjechac  :-\
Z zostawieniem malego by problemu nie bylo bo jest moja mama a on z nia spokojnie zostanie.
Tez jakos 18 mamy ta imprezke , chcialabym z jednej strony isc bo nie znam wszystkich tam, a ja lubie poznawac ludzi  ;Dno ale zobaczymy

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #672 dnia: 1 Grudnia 2010, 10:02 »
WLasnie wlaczylam domofon i czekam na moje rajstopki  :D

Dzisiaj nawet nigdzie nie wychylam nosa wieje tak ze tylko widze snieg na oknie  :-\, a wczoraj bylo tak fajnie.

Wczoraj poszlam spac znowu ok 1 i zas nie moglam usnąc brrrrrr , a dzis pobudka po 7 i to nie przez moje dziecko a przez sąsiada (wymieniaja mu okna) ale nawet nadal mam dobry humor  :D, zaraz pewnie bedą wiercic.
W przyszlym tygodniu u nas bedą wymieniac wszystkie juz sie "k......." nie mogę doczekac, dziecko , pies , i pizdz.....awica super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wypilam wlasnie kawke z miodem pyszna  ;D

Nie wiem co mam dzis ugotowac na obiad , pomyslów brak, do sklepu nie ide  ;)

Chciclam sie dzis zwazyc a tu niespodzianka waga nie dziala chyba bateria sie wyczerpala, nawet nie wiedzialam a tam jest bateria ta okragla i to ladwo ją wyciagnąc, az schowalam wczoraj gleboko pod meble wage przed mlodym, bo on nawet pilota sobie umie otworzyc i wyciagnąc baterie na co ja mu nie pozwalam

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #673 dnia: 1 Grudnia 2010, 10:28 »
Patyska też sobie baterie wyciąga. Nawet z myszki od kompa.

Może jednak powinnaś sobie jeszce zafundować popołudniowy spacer, lepiej byś spała? Nie pomaga? Ja wprawdzie nigdy problemów ze snem nie miałam, ale czuję różnicę jeśli jestem w ciągu dnia na spacerze jedynie godzinę, czy 1,5, a dwie lub trzy. Więc staram się przy brzydkiej pogodzie robić trzy małe spacerki, a jak jest ładniej to jeden długi. No i wieczorem z psem jeszcze idę.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #674 dnia: 1 Grudnia 2010, 11:02 »
Spacerek wczoraj wieczorkiem sobie zrobilam, wiesz ja mam co jakis czas takie chwile gdzie moge spac nawet cale noce nie wiem czemu.
Mysle ze duzy wplyw ma tez teraz czas i za duzo mysle o tym o czym nie powinnam, 7 grudnia mijają 3 lata od smierci taty wiec i pewnie to ma duzy wplyw na moje spanie  :-\

Alus robi na zlosc wlasnie psu , goni go chwyta za lapki, a on tego nie lubi, zresztą on jest nie przewidywalny, dlatego sie troche boje, a dzis jeszcze ani jeden ani drugi nie slucha  :-\

Zaraz malego musze uspic wiec bede miec chwile ciszy  ;D

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #675 dnia: 1 Grudnia 2010, 16:16 »
mi też ostatnio się coś ze spaniem pomieszało, wcześniej niż ok 1 nie zasnę za nic. chyba brak męża wpływa na mnie negatywnie  :P

Lemmy tak to są rajstopy 1600 den. nie pogrubiają, są leciutko ocieplane, normalne grubsze rajstopy. o takie mam http://moda.allegro.pl/rajstopy-grube-1600den-ocieplane-czarne-rozm-2-3-i1346497630.html

u mnie - 11 stopni, zimno jak nie wiem i nawet mi  się nie chce dziecka targać na takie zimno

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #676 dnia: 1 Grudnia 2010, 21:18 »
Zapisalam sobie linka, dzis mi moje rajstopy nie przyszly ale juz jutro powinny byc, zoabczymy jakie beda jak beda za cienkie to sobie jeszcze te co mi wkleials zamowie.

Jejku jaka zawierucha, az mi okna sie ruszają w domu, masakra!

Dzwonil przed chwilką moj mąz , ze jedzie juz pociagiem do domu, ale byla jakas kraksa i nie dojedzie tym bezposrednim z krk tylko jedzie na katowice  :-\, będzie musial wysiąsc wczesniej i szukac busa do domu, mam nadzieje ze mu nie przyjdzie nic do glowy i nie pojdzie z buta  :-\
A to jakies 20 min drogi autem, na nogach to bite 1,5-2 godz a jeszcze w taką pogode to szkoda gadac.

Wczesniej dzwonil ze stal w korku w krk 2,5 godz, uciekl mu bus, normalnie sie juz zaczelam denerwowac.
Ja mam jeszcze letnie opony i nawet wyjechac po niego nie dam rady.
Boze jak ja nie lubie zimy  >:(

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #677 dnia: 1 Grudnia 2010, 23:27 »
Dzięki za linka. Na razie czekam na te 600, zamówiłam sobie dzisiaj. Zobaczę jak mi się nosi takie grubasy i najwyżej potem jeszcze te 1600 zamówię.

Idę lulać. Jutro kolejny, zimowy dzień...

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #678 dnia: 2 Grudnia 2010, 09:54 »
Ja oczekuje na moje rajstopki, z checią bym je juz dzis ubrala  ;D, mam nadzieje ze wyslali i ze dzis dotrął wkoncu .

Boze jak sąsiad u gory wierci i to w tym pokoju co akurat siedze, juz od 8 , normalnie chyba nie wytrzymam, zawsze przychodzi i mowi ze cos bedzie robil, a remontuje juz odkad mlody sie urodzil, no moze dwa miesiące spokoju bylo!

Maz wczoraj wrocil ok 12, a juz o 5 jechal spowrotem do pracy, taki wkurzony byl wczoraj i zmarznięty  :-\

nie wyplacili mu jeszcze nadgodzin a to prawie tysiak, i juz 2 tygodnie zwlekają, nigdy nie bylo takie problemu  >:(, podobno byl w biurze i powiedzial im pare slow, zresztą powiedzial im ze jak nie wplyną pieniadze do konca tygodnia to w nastepnym nie przyjdzie  :-\

Ja mu wspolczuje bo zapiepsza od samego switu jak wyjdzie ok 5 z domu o wraca o 20, tak jak wczoraj o 24 i caly dzien praktycznie wczoraj na zimnie byl.

Alex wlasnie sobie ubral kozaka na jedną noge i tak chodzi, pozapinał go ladnie, nie wiem jak on to ubral bo ja mam z tymi kozakami problem bo są waziutkie, zresztą on juz od dluzszego czasu sobie sam ubiera buty  ;D, rano jak zawsze leci za mną do kuchni, to krzycze zeby sobie buciki ubral , a ten wraca dwa razy do pokoju, wkoncu przychodzi w ubranych , czasami zdarza sie mu ze ubierze na odwrot ale to mu nie przeszkadza  :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #679 dnia: 2 Grudnia 2010, 13:24 »
Zaraz sie szykujemy na spacerek tzn maly jeszcze spi  :D, ale juz mam wszytsko przygotowane aby tylko go ubrac , nakarmic i spadamy, jest ladna pogoda bo tylko -2  ;)

Co chwile ktos dzwoni, ktos puka co mnie wkurza bo pies szczeka a mlody podskakuje  :-\

Ja siedze i oglądam moje zdjęcia, boze jak ja kiedys wygladałam  :D , a ile tych zdjęc jest, przydalo by sie to ogranąc kiedy.

Mąz wlasnie dostal emaila i sie bardzo wkurzyl, dzis nie robi nadgodzin wraca po 4 do domu  ;D

Otoz firma caly czas juz od kilku dni mu mowila ze wplacili, a dzis dostal wiadomosc, ze oni przeciez czasem tez moga  nie miec, no to po co mu kaza tyle robic, a ze moj mąz to pracoholik, i jak cos robi to na 100% musi byc skonczone (za to go wlasnie kocham ;)) ale to tez i jego wada, bo chcialby czasem za dobrze aby bylo  :-\

Ale wiele go tez nauczylam i teraz juz walczy o swoje .

Ahhh i przed chwila sąsiad byl ten co remontuje z gory i mowi ze na czas kiedy nam beda wymieniac okna to bedę musiala z malym chyba gdzies wybyc bo zimno w domu  :-\

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #680 dnia: 7 Grudnia 2010, 01:18 »
jak tam spacerek ?:))

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #681 dnia: 7 Grudnia 2010, 10:04 »
 ;D spacerek wczoraj mialam super, doslownie myslalam ze wyjde z siebie  ;)

Rano musialam jechac z malym na badanie morfologia ogolna, wiec chcialam obudzic moje dziecie glaskając go po buzi , nic tylko sie przeciągnąl, obrócil i poszedl dalej spac  :D, no to podnioslam ochraniacz i robilam "a ku ku " w pewnym momencie maly spiac zacząl sie smiac, i tak coraz glosniej , az sie obudzil.
Szubciutko go ubralam i oczekiwanie na siuski, maly siedzial na nocniku i jak zawsze szybko siusia tak tym razem to trwalo wiecznie, ledwo zdąrzylam.
Badanie szybciutko zlecialo, pozniej zakupy, chrzestny sie zapowiedzial ze przyjedzie na Mikolaja, a ze mają synka to trzeba bylo szybciutko cos zakupic dla niego, pomyslow to ja mam setki wiec z tym nie bylo problemu, a ze juz duzy chlopczyk bo 2,5 latka to mozna bylo poszalec, k,upilam zestaw Thomas, moj uwielbia ta baje i ciuchcie ktora ma od maty wodnej ciagle z nia chodzi.

Pozniej wybralam sie z malym z buta na zakupy , auto postawilam tak zeby miec blisko do niego z zakupami.
I tak za rączke maly maszerowal ze mną caly rynek ojjjj przeszedl duzo , ale w pewnym momencie karmilismy golabki i to go juz wybilo z rytmu  :D i zacząl a to sie obracac, a to smietnik dotykac, zaraz na rece bo mu sie nie chce isc  :-\.
No ale co jakis czas go puszczalam i dalej sobie szedl, i  zaczal tak trzec oczy , nagle lup na ziemie i lezy i nie chce isc, bo mu sie chce spac. Ja zakupy , on caly w blocie co go probuje podniesc to on wrzask, ludzie na mnie patrza , normalnie nigdy tak nie robil, mialam takiego nerwa  >:(

No ale wiedzialam ze mu sie chce spac, postanowilam ze jade do domu , usnie i zas pojedziemy na dalesze zakupy, i tak tez zrobilam, odebralam wyniki malemu, ma na szczescie dobre.
Ale zeby nie bylo tak kolorowo , wysypalo go bardzo i ma nadal skaze bialkowa musze bardzo uwaza co mu daje jesc, weekend byl straszny maly caly zsypany, nawet policzki, w nocy zaczal tak kaszlec i mial zatkany nos ze myslelismy ze juz pojedziemy na dyzur, dwa dni nic nie chcial jesc.
No a w poniedzialek wepchalam sie do lekarza do dzieci chorych bo moja lekarka przyjmuje tylko w czwartki dla dzieci zdrowych, okazalo sie ze skaza postepuje, wkoncu doczekalam sie skierowania do alergologa, dostalismy leki odczulajace, jakąs masc sterydową, zaraz jade malego dzapisac do alergologa aby jak najszybciej mu cos konkretnego zapisala.
A wystraszyl mnie wczoraj chrzestny malego, bo ich synek mial tak samo i w pewnym momencie trafil do szpitala bo bylo tak zle ale teraz z tego im na szczescie wyrosl ja mam nadzieje nasz tez wyrosnie i bedzie mogl jesc normalnie.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #682 dnia: 8 Grudnia 2010, 16:38 »
Tą morfologię robiłaś, bo jakieś miałaś podejrzenia, objawy, czy trzeba dzieciom co jakiś czas robić? Bo ja nic takiego nie miałam i nie mam w planach, póki co.

Jak Twoje rajstopy? Do mnie dotarły przedwoczraj, ale za małe. Strasznie krótkie. Zawsze noszę 4, teraz ta 4 zatrzymała mi się w połowie ud! I nie szło naciągnąć, bo polar nierozciągliwy. Kupowałam rajstopy z Gatty. Teraz nie wiem, jak te małe takie, to czy 5 będą az o 20 cm większe?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #683 dnia: 8 Grudnia 2010, 18:50 »
Nawet mnie nie strasz do mnie jeszcze nie dotarly , pisalam do nich przed wczoraj i odpisali ze jak do piatku nie dotrąl to mi nowe wysla , nie wiem chyba poczta zawalila, trudno poczekam do piatku.
Ja wzielam 3 ale mam nadzieje ze beda dobre  :-\, no ale jak tam maja rozpiske to pisze rozmiar i na ile wzrostu jest, wiec ja bym na twoim miejscu zareklamowala im  :-\

Mam kilka zdjęc z dzisiaj a ze dawno ich nie bylo to wklejam

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #684 dnia: 8 Grudnia 2010, 18:54 »

A morfologie robilismy bo nam zaczęla dawac we znaki sie znowu skaza bialkowa , maly jest caly zsypany, przez weekend nic nie jadl, kaszel i katar na wieczor , mamy isc do alergologa w piatek , zobaczymy co powie.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #685 dnia: 8 Grudnia 2010, 19:37 »
Mam nadzieję, że dobre będzicie mieć wyniki.

Zdjęcia super :)

Nie składałam reklamacji, wysłałam te rajstopy mamie, jest troszkę niższa ode mnie.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #686 dnia: 8 Grudnia 2010, 20:23 »
A no chyba ze tak, ja wzielam 3 ale cos mi sie wydaje ze beda male ze powinnam wziasc 4  :-\, no nic poczekam to sprawdze, a juz bym w nich pochodzila.

Maly spi juz 2,5 godziny, ale za to nie spal caly dzien, mam nadzieje ze dzis da mi pospac, bo w nocy budzilam sie do niego chyba z 20 razy  >:(, jak nie wstawal i poplakiwal, to marudzil , wiercil sie, to rozkopywal z pod kolderki i mu chyba zimno bylo brrrrr.

Dlatego tez postanowilam sobie isc spac dzis wczesniej.

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 8 Grudnia 2010, 22:19 »
jaki Aluś jest śliczny ;D

to nie do pomyślenia, aby chłopak był tak ładny ::) :D a raczej przystojny ;)

czy on ma jakąś pannicę ??? z chęcią go dla mojej Amelci zaklepię :D choć ona ma już dwóch chętnych dżentelmenów :D

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #688 dnia: 8 Grudnia 2010, 22:31 »
Mogę też się wprosić?

Przystojniaczek z tego twojego synka.  :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #689 dnia: 9 Grudnia 2010, 09:39 »
Hmm musze pomyslec ale chyba nie ma  :D, choc wczoraj kolezanka ogladala zdjęcia na fb i stwierdzila ze musi sie postarac o core  :D

:hello: żonka, pewnie ze mozesz, zapraszam  ;)

Dzis nocka minela troche lepiej , otoz wstawalam tylko 4 razy  :-\, ja mam nadzieje ze takie wedrowanie po lozeczku mu sie kiedys znudzi, zwlaszcza na spiocha  ;)

Wczoraj tak piekna pogoda byla, bo az 4 stopnie a dzis juz przymrozek, zimno, cala noc padalo.