witam witam!!
wisniowa eh to nie profilek moj ladny tylko aparat porzadny

ale ciesze sie ze sie podoba
anulla jasne, ze sie nie gniewam, kazdy ma swoje odczucia, kazdemu sie podoba cos innego, ja nie potrafie zdecydowac ktore sa ladniejsze, dlatego chcielismy dwa plenery w roznych stylach i takie tez sa, a po to wstawiam tu zdjecia zebyscie mogly ocenic, i moze te przyszle PM podjac decyzje jakiego rodzaju plener jest lepszy. a snieg u nas padal dzisiaj!!!! przez cale 15 sekund ale widzialam platki!!! a temp to takie 0 sie utrzymuje.
mysia kinia takich przy zachodzie slonca bedzie wiecej ujec potem, fotograf nas ciagle poganial no chodzcie juz z tej plazy bo slonca szkoda, koniecznie chcial ten zachod slonca wykorzystac i wyszlo naprawde super. ale to potem.
veronka jak mile slowa to powtarzaj sie jak najczesciej
madziu hehehe no to fajna szwagierka az tyle czasu potrzebuje zeby kolacje przygotowac? to ile ona obiad musi gotowac?
wszystkim za mile slowa serdecznie dziekujemy, bardzo milo jest czytac pozytywne opinie o naszych zdjeciach, znaczy to dla nas, ze wyszlo wszystko tak jak chcielismy, i fajnie wiedziec, ze nie tylko nam sie podoba

dla kazdego ogrooomny buziak

a u nas choineczka juz ubrana, stoi na razie taka gola z 3 bombkami, ale ona jest srebrna ze swiatlowodami w galazkach wiec nie jest calkiem gola, zaswiecic sie ja da i od razu inny klimat w domu.

a tu sie zaczelismy juz wyglupiac

maz mnie z drogi spycha ;Dchyba cos jechalo