Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42029 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
Przepiekne zdjęcia w plenerze, na schodach, leżące na trawie i na plaży z powiewającym welonem wymiatają :serce: normalnie sie w nich zakochałam ;D

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
 :-* :-* :-*
Ja nawet niewiem jak Paweł pracuje w Wigilę-tu zawsze na ostatnią chwilę się dowiadujemy-znając życie bony dostanie dopiero 23 ::) ::) ::)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Pamelko zdjęcia macie cudowne i bardzo naturalne, wspaniale się je ogląda  :)

Dzisiaj o 10 w Londynie zaczął padać śnieg, u Was też pada  :?: bo nie powiem żeby mnie to uszczęśliwiło  >:( no i pytanie czy u Morgan też pada  ::) mam nadzieję, że to tylko wybryk  pogodowy i wszystko stopnieje  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Morgan
  • Gość
Anulla u mnie nie pada snieg! Padał deszcz od rana! Nawet jak bylam na spacerku to mnie deszcz dopadł... ale sniegu ani widu ani slychu... i niech tak zostanie!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja w wigilie jeszcze nie wiem, albo bede pracowac do 14 albo wolne, mi to w sumie wszystko jedno, bo i tak bedzie duzo czasu na przygotowanie kolacji. a dowiedzielismy sie niedawno, ze niedaleko domku otworzyli nam polska masarnie, trzebaby sie przejsc po jakas wedlinke nietescowa. ;)
ja tez wole te lzejsze zimy, wcale nie tesknie za mrozem, ale troszke sniegu na swieta to bym chciala.

Offline pamela

• Chuck Norris
o rany za wczesnie mi sie wcisnelo enter.
anulka u nas nie pada nic a nic, a ni snieg ani deszcz, pogoda piekna cieplutko.
kinia dziekujemy bardzo :-*
spadam jesc obiadek mezowski a potem wracam do was z kolejnymi zdjeciami. :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris

lecimy ubierac choinke ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ale Ty masz boski profil Pamelko.... na pierwszej fotce wyszłaś fenomenalnie :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ale Piękne jest  drugie zdjęcie :-* :-* :-* :-*

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
ale superowe macie te zdjątka :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
piersze zdjecie jest cudne
 macie śliczne zdjecia
[/url]
[/url]

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
pięknie, kurcze ale się powtarzam,  ;D Pamela te zdjęcia są 1000 razy lepsze, niż te co zrobiliście w studio, ja Cię bardzo przepraszam ale takie są moje odczucia  :) po prostu plener jest fantastyczny

uprzejmie donoszę, że śnieg nie pada, stopniał (cieszy mnie to bardzo) i mamy tylko przymrozek  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
czad  :D :D :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
to pierwsze genialne!!!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mnie ostatnie POWALIŁO!!! :)

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
ostatnie rzeczywiście piękne, w promieniach zachodzącego słońca, bardzo romantycznie ;)

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
piekne fotki i az tak o lecie pomyslalam bo za oknem tak zimno

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
No suuuuper foty( znowu sie powtarzam ) :) Ostatnie jest magiczne....mimo , że preferuję czarno-białe  ;D ;D ;D

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Aleee zdjęcia :szczeka:   PRZEPIĘKNE!!!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Dwójeczka wymiata! Przepięknie wyszliście! :) Ale oczywiście wszystkie są cudne ;D ;D ;D - ja też się powtarzam :D :D :D
Heh, co do tej Wigilii, Pamelko, mówisz że jak pracujesz do 14 to masz dużo czasu na przygotowania - to fakt ;D Ale wspomniała mi się siostra A., która w tym roku nie robi Wigilii u siebie(chociaż to pierwsza Wigilia na nowym mieszkanku), tylko idzie do rodziców, bo.... pracuje dzień przed Wigilią do 22 ::) Do tej pory zadają sobie pytanie, co ma piernik do wiatraka, no ale można i tak :P

Offline pamela

• Chuck Norris
witam witam!!
wisniowa eh to nie profilek moj ladny tylko aparat porzadny ;D ale ciesze sie ze sie podoba
anulla jasne, ze sie nie gniewam, kazdy ma swoje odczucia, kazdemu sie podoba cos innego, ja nie potrafie zdecydowac ktore sa ladniejsze, dlatego chcielismy dwa plenery w roznych stylach i takie tez sa, a po to wstawiam tu zdjecia zebyscie mogly ocenic, i moze te przyszle PM podjac decyzje jakiego rodzaju plener jest lepszy. a snieg u nas padal dzisiaj!!!! przez cale 15 sekund ale widzialam platki!!! a temp to takie 0 sie utrzymuje.
mysia kinia takich przy zachodzie slonca bedzie wiecej ujec potem, fotograf nas ciagle poganial no chodzcie juz z tej plazy bo slonca szkoda, koniecznie chcial ten zachod slonca wykorzystac i wyszlo naprawde super. ale to potem.
veronka jak mile slowa to powtarzaj sie jak najczesciej ;D
madziu hehehe no to fajna szwagierka az tyle czasu potrzebuje zeby kolacje przygotowac? to ile ona obiad musi gotowac?
wszystkim za mile slowa serdecznie dziekujemy, bardzo milo jest czytac pozytywne opinie o naszych zdjeciach, znaczy to dla nas, ze wyszlo wszystko tak jak chcielismy, i fajnie wiedziec, ze nie tylko nam sie podoba ;D dla kazdego ogrooomny buziak :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a u nas choineczka juz ubrana, stoi na razie taka gola z 3 bombkami, ale ona jest srebrna ze swiatlowodami w galazkach wiec nie jest calkiem gola, zaswiecic sie ja da i od razu inny klimat w domu.

a tu sie zaczelismy juz wyglupiac ;D

maz mnie z drogi spycha ;Dchyba cos jechalo

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ślicznie, ślicznie... :) :) :)
Nie wiem ile ona obiad gotuje ;D Ja tam jakoś w ubiegłe lata pracowałam, dwa lata temu razem z A. do 19 i jakoś daliśmy radę zrobić Wigilię :)

Offline pamela

• Chuck Norris
ja w zeszlym roku pracowalam do 14 po drodze wpadlam pod samochod, opatrzylam rany w domu czolgalam sie zeby podlogi pomycledwo doczlapalam sie do centrum odebrac brata z rodzinka i zdazylam z kolacja wigilijna na 19, wiec jak widac wcale nie trzeba calego dnia na to.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Dokładnie ;) OJ bidulko nie masz najlepszych wspomnień z ostatniej Wigilii...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
jak to wpadłaś pod samochód?  :o :o :o o rany.. dobrze, że nic Ci się nie stało.. i to w Wigilię rany  ::)

bardzo podoba mi się ta fotka jak mąż Cię skubie  :)

Offline pamela

• Chuck Norris
eh no niestety wpadlam, a raczej to samochod wpadl na mnie, niestety stalo sie ale skutki widoczne byly dopiero po paru godzinach i swieta mialam zepsute a drugi dzien swiat spedzilam w szpitalu co poskutkowalo potem dwumiesiecznym uziemieniem i ponad miesiac chodzic nie moglam. ale to przeszlosc, juz wszystko jest ok i mam nadzieje, ze te swieta beda lepsze choc samotne ale moze lepsze, nie spedzilam jeszcze wigilii tylko z mezem wiec bedzie nasza pierwsza.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Oj biedna byłaś  ??? ??? ??? ???
Zdjęcia śliczne....wszystkie się powtarzamy :-* :-* :-* :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..aniu....zdjęcie rewelacyjne!!po prostu MEGA ROMANTICO!!..mnie sie głównie te czrno-białe podobaja...choc to zdjęcie z zachodem słońca...wooow!!
...no i rzeczywiście - twoja poprzednia wigilia..pełna wrażeń - całe szczęście, ze nic ci sie nie stało!!

buziole  :-* :-*