Autor Wątek: Julenkowe odliczanie :)  (Przeczytany 90760 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Odp: Julenkowe odliczanie :)
« Odpowiedź #930 dnia: 8 Października 2009, 13:38 »
No nie fajna ta sytuacja z ojcem, moze chcial uniknac krepujacych sytuacji, albo myslal jak się usunie to będzie bardziej komfortowo?

Mysle że w rekawiczkach i etoli dasz rade, najwyzej zapisz sie do klubu morsów, zeby potrenowac ;)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #931 dnia: 8 Października 2009, 13:57 »
Julenko haha ja z tymi butami to mam dokładnie tak samo :D
a juz myslalam ze tylko jeden taki egzemplarz ja jestem :P

a co do styczniowego zlotu oj to bardzo chetnie! ;)

buziaki ;*

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #932 dnia: 8 Października 2009, 14:00 »
Wy sobie zawsze mozecie wczesniej taki zlotek zorganizowac przeciez ;) ja podalam ten miesiac bo akurat bede w PL i chcialabym sie znow z wami spotkac :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #933 dnia: 8 Października 2009, 14:06 »
Mnie tam styczeń pasuje jak najbardziej :)

Będę odstresowana...

I foteczki Wam przywiozę :) :) :)

najwyzej zapisz sie do klubu morsów, zeby potrenowac ;)

:ok: dobry pomysł :D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #934 dnia: 8 Października 2009, 14:06 »
No to superowo! :)) Ustalimy termin blizej stycznia jak juz kazdy bedzie wiedzial jak mu pasuje :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #935 dnia: 8 Października 2009, 16:14 »
Co do bucików, to ja też tak miałam :) Do czasu ;) Te butki za 30 zł szybko mi się rozwalały, no a jak sobie kupię porządniejsze, trochę droższe, to je dłużej noszę :) I w ten sposób już od ponad roku mam butki zimowe takie cieplutkie, jeszcze się nie rozwaliły ;D

Offline patik

• entuzjasta
« Odpowiedź #936 dnia: 8 Października 2009, 21:55 »
Julenka- a tak sie zastanawiam,co z wloskami bedziesz robila? bedziesz miala welon? kwiatuszki jakies? diademik? ;>
kurcze data slubu naprawdę - no rewelacja :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #937 dnia: 8 Października 2009, 22:11 »
z butkami to ja mam podobnie, ale wcale nie uważam, że źle robię, często te droższe buty jak już kupiłam to mi się szybciej popsuły niż te tańsze...  ::) dlatego wolę zaoszczędzić i ewentualnie się przejechać niż wydać kupę kasy i się przejechać... ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #938 dnia: 8 Października 2009, 22:20 »
Ja chyba robię najgorzej, bo kupuję takie w średnich cenach a czasem i tak są na sezon jeden i do kosza, bo się rozwalają...

Co do taty.... To ta Jego żona ma jakiś problem najwyraźniej, może z Nią pogadaj jak nie będzie taty? Ja bym jej powiedziała parę słów do słuchu. W końcu to Twój tata! I Ona tego nie zmieni, że jesteś Jego córką, którą KOCHA. Myślę, że jest zazdrosna...  :-\

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #939 dnia: 9 Października 2009, 08:34 »
Dzieńdoberek :przytul: .. od dziś przez następne dwa tygodnie zostałam sama w pracy.. koleżanka na urlopie w Egipcie.. ehh można pomarzyć o słoneczku..  :okularnik: Ale nie powinno być tak źle, mam nadzieję, że dam sobie sama radę, mimo troszkę innych funkcji jakie muszę tymczasowo przejąć..

Mysiu to nie jest takie proste jak się wydaje, rozmowa z tą osoba nic nie da, ona jest zła i fałszywa do szpiku kości! W oczy milutka a jak nie widzisz to by Ci wbiła nóź w plecy.. taki typ.
A zazdrosna jest na maxa. Nie mam z nią o czym rozmawiać a nawet nie chcę bo szkoda moich nerwów. Taty decyzja kogo wybrał 12 lat temu. Na poczatku jeszcze udawałam, że jestem dla niej w miarę miła a teraz po prostu mówię Dzień dobry i nie rozmawiam z nią. Po ostatniej wizycie już widze, że nie ma szans tego zmienić. Ją nawet boli to, że ja biorę ślub, bo może obawia się, że będę oczekiwała pomocy finansowej od taty. A ja nie chcę, prosic nie będę mimo, że takie jak ja wesele to oni robią sobie imieniny i urodziny co roku w restauracjach..  :-\

Patik, wiesz gdzies juz wrzucałam w moim odliczaniu pomysły na fryzurkę.. myślałam o rozpuszczonych włosach, lekko podpiętych kwiatem.. Choć nadal trwa dylemat co do welonu.. nie wiem sama co z nim robic.. chyba wolałabym bez.. Znalazłam jeszcze kilka ciekawych pomysłów na takie fryzurki jak mnie interesują, pokażę Wam później :)

Madziu
, widocznie bardzo dobrze trafiłaś na porządne butki, ja nie mam takiego szczęścia, dlatego wolę mieć kilka w sezonie niz się denerwować na niepotrzebnie wyrzucona kaskę jak Castia. O i jeszcze zawsze tak mam, ale to pewnie wszystkie macie podobna przypadłość, że na samych butach się nie kończy.. do tego musi być torebka w takim samym kolorze i odcieniu.. no dobra choćby szalik.. choćby rękawiczki... ;D ;D ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #940 dnia: 9 Października 2009, 09:28 »
Julenka ja też nie miałam welonu bo wydawało mi się, że będzie za dużo ;) zamówiłam tylko welon na allegro, żeby mieć do rzucania ;D

powodzenia w pracy, na pewno dasz radę ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #941 dnia: 9 Października 2009, 11:00 »
Julcia masz jeszcze czas z welonem.. jak już będziesz miała wszystko to na ostatniej przymiarce zdecydujesz... ja się zarzekałam, że nie będę miała welonu ale postanowiłam przymierzyć 2 tyg przed ślubem i go kupiłam ;) etola, którą zamówiłaś jest śliczna  :)

co do butów to może nie za 30 ale za 60 zł to kiedyś kupowałam jak jakiś świr po kilka par... na szczęście Kocur mnie z tego wyleczył i przestałam kupować buty za każdym razem gdy coś mi w oko wpadnie.... teraz wolę mieć mniej ale porządne i obowiązkowo skórzane (a wcześniej to różnie bywało).... moje stopy na pewno są mu wdzięczne  ;)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #942 dnia: 9 Października 2009, 11:36 »
Pozdrowienia i buziaczki :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #943 dnia: 9 Października 2009, 18:17 »
Julenko co do welonu, to moim zdaniem to jedyna okazja, niepowtarzalna, by wyróżnić się właśnie welonem :) Wiesz, mi było bardzo smutno jak o północy musiałam go ściągnąć ;) Ale oczywiście to Twoja osobista decyzja :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #944 dnia: 10 Października 2009, 14:02 »
teraz wolę mieć mniej ale porządne i obowiązkowo skórzane (a wcześniej to różnie bywało)....

Powoli też kupuję więcej skórzanych niż sztucznych, chociaż nie powiem, teraz akurat mam na oku kozaczki/botki i nie są ze skóry...  ::)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #945 dnia: 10 Października 2009, 14:20 »
Troszkę miałam nadrabiania, etola bardzo ładna, rękwiczkę bym ściągnęła przed włożeniem obrączki, co do sytuacji z Tatą to przynakmniej tyle dobrze że w kościele będzie, jakby nie patrzeć to najważniejszy moment tego całego dnia, choć rozumiem że i tak może być ci przykro, co do wątpliwości przed ślubem to ja nie miałam, choć słyszałam że czasem się zdarzają, wręcz przeciwnie byłam tak pewna że nawet najgorsza kłótnia nie mogła mi tego zakłócić, a co do wesela w sylwestra to ja bym się bardzo cieszyła gdybym mogła w ten sposób go spędzić  :)

To się nagadałam, pozdrówka  ;)

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #946 dnia: 10 Października 2009, 20:13 »
tak to mam na pewno :) choćby szalik...

Offline patik

• entuzjasta
« Odpowiedź #947 dnia: 10 Października 2009, 20:27 »
Julcia masz jeszcze czas z welonem.. jak już będziesz miała wszystko to na ostatniej przymiarce zdecydujesz... ja się zarzekałam, że nie będę miała welonu ale postanowiłam przymierzyć 2 tyg przed ślubem i go kupiłam ;) etola, którą zamówiłaś jest śliczna  :)

w 100000000000% popieram :D

fryzurki, ktore pokazywalas wczesnie-sliczne.. ale wlasnie tak jak pisze wiśniowa - jak juz bedziesz miala wszystko to byc moze i na welon sie skusisz ;)

buziaki ;*

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #948 dnia: 10 Października 2009, 21:42 »
chociaż dobre i to, że Twój tata przyjdzie do kościoła, bo wcześniej się martwiłaś, że w ogóle się nie zjawi.
co do butów chyba teraz wolę rzadziej sobie kupić, ale porządniejsze, a jak coś się z nimi stanie to od czego jest reklamacja ;)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #949 dnia: 11 Października 2009, 13:26 »
Hej laseczki! Jak Wam mija weekend? Bo mnie całkiem miło tyle, że jak zwykle za szybko :( :D

Wybrałam się wczoraj na zakupy do Sosnowca w poszukiwaniu butków - kozaczków ślubnych, niestety nie kupiłam takich.. :( Pod tym względem wybór był strasznie marny.. Za to kupiłam.. bieliznę + pas do pończoch ;), pończochy białe, kolczyki (to już nie ślubne).. klipsy dla mamy.. i to chyba już wszystko :)

Rękawiczek nie znalazłam, wszystkie które mi pokazywały Panie w salonach były przed łokieć.. :( Za to w internecie wpadłam na takie coś.. I sama nie wiem, załatwiałoby to sprawę zakładania obrączki a zarazem byłoby mi ciepło w łapki.. powiedzcie szczerze czy warto?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #950 dnia: 11 Października 2009, 13:51 »
Mi się tam podobają te rękawiczki, no i faktycznie problem byłby mniejszy ;) Jestem na TAK :)
Weekend mija zimno i nudno :P Czekam na Mam talent, bo wczoraj nie oglądałam ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #951 dnia: 11 Października 2009, 14:14 »
O Mam Talent też nie oglądałam wczoraj tylko dzis w internecie.. moimi ulubieńcami z wczorajszego odcinka są dwaj panowie "grający w piłkę" ;)

Dzięki za opinię Madziu, te rękawiczki są na all, do tego za malutkie pieniądze..

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #952 dnia: 11 Października 2009, 14:22 »
całkiem ciekawe i na pewno duzo praktyczniejsze, tylko czy bedzie do kiecki pasowało?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #953 dnia: 11 Października 2009, 14:23 »
Wiesz, jeśli nie kosztują dużo to nie zastanawiaj się i zamawiaj, bo potem może nie być i możesz żałować :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #954 dnia: 11 Października 2009, 14:32 »
Ciekawe te rękawiczki....

Ja miałam welon i nie żałuję. W końcu to jedyna okazja w życiu. Po północy też mi jakoś smutno bez niego było... :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #955 dnia: 11 Października 2009, 15:05 »
Jeszcze się wstrzymam z tymi rękawiczko-rękawkami, aukcja jeszcze troszkę będzie trwałą..

Ale za to przed chwilką kliknęłam KUP TERAZ na..

Nawet nie wiecie jak trudno jest znaleźć białe kozaczki na białej podeszwie :) A te naprawdę spodobały mi się :) Mam nadzieję, że będą pasowały, to pierwsze butki jakie zamówiłam na all.. i do tego ślubne hihihi :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #956 dnia: 11 Października 2009, 15:12 »
Są prześliczne! :) Cudne :) Chociaż ja bym ich nigdy nie ubrała bo pewnie bym ich na łydce nie dopięła :P

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #957 dnia: 11 Października 2009, 16:07 »
Buty sa przepiękne! Bardzo mnie powaliły!

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #958 dnia: 11 Października 2009, 16:19 »
Super! Teraz jestem pewna, że podjęłam słuszna decyzje co do ich zakupu! :)

Jedziemy do Silesii... Byeeeee :przytul:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #959 dnia: 11 Października 2009, 16:22 »
piękne buty!:)
na mnie na pewno na łydce by się nie dopięły ;/ odwieczny problem