Ah

Historia jak z jakiegoś filmu, aż mi się łzy w oczach pojawiły gdy pomyślałam o Tobie i Twojej mamie...

masakra, po prostu masakra.
Myślę, że nawet gdyby kobieta Twojego ojca próbowała nie tak zachować się wobec Twojej mamy, to Twoja mama zachowa pełną klasę i nie da się sprowokować. Jak ta kobieta będzie się mogła bawić? Podejrzewam, że będzie bawiła sie tylko i wyłącznie z Twoim ojcem, co źle wpłynie na niego bo przecież może chciałby zatańczyć z kimś innym - Tobą lub kimś innym, a tu będzie go żona trzymała. Nie mogę przełknąć tego wszystkiego po prostu, chodzi mi o to co Twój Ojciec Wam zrobił. Ale taka już jestem, że się przejmuję.
Podziękowania - proponuję byście podziękowali Mamom(albo mamie Ł. i Twojej mamie wraz z ojczymem) albo w zaciszu domowym przed weselem, albo po, albo po prostu po błogosławieństwie, bo pewnie ojciec na nim nie będzie. I to będzie najlepsze rozwiązanie.
Jesteśmy z Tobą! :przytul

Pamiętaj, że w ten dzień będziesz miała przy sobie Łukasza, i on będzie najważniejszy. Pomyśl, że przecież przy nim nie straszne jest Ci żadne zło, a w razie czego to on stanie przed Tobą murem obronnym! Myślę, że to podniesie Cię na duchu - myśl, że jest przy Tobie człowiek, który gotów byłby oddać za Ciebie swoje życie.