Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Co ty mówisz babko?? ;D fryzurka super!! :D i w ogóle wszystko ślicznie :)
Buźka :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
pewnie, ze fryzurka świetna! bardzo ładnie wyglądałaś :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Świetnie wygladałaś w tej fryzurce! Mnie się paznokcie podobają, choć sama nigdy takich nie miałam  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
buziaczki zostawiam i lecę sie uczyć  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Nie wiem jak to sie stalo, ze ja do Ciebie nie zajrzalam jeszcze! ::)
W kazdym badz razie obiecuje sie poprawic ;D Ale po powrocie... Przez tydzien nie bedzie mnie na forum, a gdy wroce, to wszystko ponadrabam! :)
Buziaczki!  :-* :-* :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Paznokcie - super, choć ja wzorki lubię tylko na dwóch palcach na każdej ręce, ale wzorek rewelacja!!!
Pozdrawiam  :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
pamela bardzo fajna fryzurka, pięknie wyglądałaś :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jejku dziewuszki dziekuje bardzo za wszystkie wasze mile slowa  :-*  :-*  :-* dla was za to.

madziu a ja czekalam na ciebie  ;D witam w moim odliczaniu, ciesze sie, ze dotarlas.

wczoraj i dzisiaj bylismy z M. na poszukiwaniach bizuterii slubnej, mialam juz upatrzony jeden, ale jak go zobaczylam jeszcze raz to juz mi sie nie podobal tak bardzo, za malo efektowny jak za taka cene, dzisiaj znowu go obejrzalam i juz znowu mi sie spodobal, tylko ta cena mnie przeraza troche i stwierdzilam, ze jak juz nic nie znajde lepszego i tanszego to kupie ten.
bylismy w centrum handlowym, w ktorym jest pare stanowisk ze slubna bizuteria, ale wczoraj tyle bylo osobk, bo przecena 50% byla, ze nie mozna bylo nawet sie dostac tam, zeby poogladac a co dopiero mierzyc, wiec wybralismy sie tam dzisiaj znowu, ale nic mi nie wpadlo w oko, a poza tym byla to bizuteria sztuczna a ja nie chce nic sztucznego, bo obawiam sie uczulenia czy czarnych plam. wole wydac wiecej i nie martwic sie.

wiec jak juz wracalismy wczoraj, przy samym wyjsciu jest taki mniejszy jubiler, w ktorym moj M. wypatrzyl przepiekna bransoletke, ktora przymierzylam i bez zastanowienia kupilam, spodobala nam sie najbardziej, a fakt, ze moj M. sam mnie do tego namawial, jeszcze mnie utwierdzil, ze to dobry wybor. chcialam wybrac cos, co jemu tez sie bedzie podobac. zdjecie wam wkleje jak juz je zrobie, bo strona internetowa jest w budowie. a i nie pytajcie o cene, bo dla mnie jest ona przerazajaca, no coz raz sie wychodzi za maz  ;D

za tydzien kontunuujemy poszukiwania bizuterii az cos znajde  ;D

:-*  :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja też nie żałowałam na ślubną biżu... to w końcu zakup na lata :) czekamy na fotki

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Kurcze, tez muszę zacząć się rozglądać za biżuterią....

Buziaki poniedziałkowe :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
jeju nie widze fotek  >:( w domku obejrze :)
ja musze wybrac sie do salonu popatrzec na kiecke i wtedy wybiore bizuterie
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
slicznie wygladałas :)

całkiem nowa JA

Offline pamela

• Chuck Norris
paolka dziekuje bardzo za komplemet .  :oops:

juz chcialam wam fotke branzoletki wkleic, ale okazalo sie, ze aparat mam w drugim pokoju a zbyt leniwa jestem, zeby isc po niego teraz, wiec znowu przeloze na jutro,  ostatnio cos sie slabo czuje po poludniu, spac mi sie chce strasznie, musze sie polozyc chyba na chwile chociaz zdrzemnac, nie wiem czemu, moze przed @ bo sie zbliza , jutro tez wkleje wam naszyjnik nad ktorym sie zastanawiam, bo znalazlam go na stronie, co prawda drozszy o 100 zl niz tutaj, wiec jak go kupie to napewno tu.

a humoru wcale mi nie poprawia moja prawniczka, z ktora juz od dwoch tygodni sie kontaktuje w sprawie spotkania, ale ona nie reaguje, niestety mam z nia kontakt tylko mailowy, ale jest strasznie wolna, eh te szkockie flegmy, zeby cos zalatwic to trzeba sie dopominac milion razy, tak samo z dokumentacja, juz jakies 8 miesiecy temu wyslalismy paszporty wraz z aplikacja o status rezydenta i do tej pory ich nam nie odeslali, poczekam jeszcze troche i bede musiala przedzwonic, jak ktos odbierze. jejku mowie wam, ten kraj jest niezorganizowany bardzo!!! cokolwiek zalatwic, to trzeba sie upominac, przypominac im pare razy, ale jak cos jest na ich korzysc to szybko sie odzywaja. eh ale w Polsce podejrzewam tez jest ten problem. po prostu biurokracja!!
no coz ide sie polozyc na chwilke chociaz zanim maz wroci z pracy i bedzie wolal jesc.
a zdjecia napewno beda jutro.
 :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
skad ja znam to lenistwo... urodzona w niedziele  ;D

całkiem nowa JA

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
według mnie fryzurka była super! pasowała do Ciebie bardzo.
Kurcze...widzę, że ja mam tyły...jeszcze nic nie wybrałam..żadnej biżuteri... :-\ ???

a z tymi spiochami - to moze jakies nadmierne zmeczenie?! :) moze trzeba więcej spac nocami ?! :D

odliczam

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie.
paolka  ;D  ;D
arvena ja juz tak mam, baaardzo lubie spac i moglabym to robic bardzo dlugo, a wczoraj to poprostu dobrze wyczulam, ze przed @ taka jestem do niczego, bo dzisiaj juz sie malpa pojawila wrrr jak ja tego nie lubie. z jednej strony dobrze, bo na slubie nie bedzie, ale z drugiej nie bardzo, bo dostane w dniu wyjazdu do Polski i bede miala caly tydzien w Polsce, a ja chcialam na solarium jak najwiecej pochodzic. no coz trudno, trzeba pocierpiec.

obiecywalam zdjecia no i macie, jak na razie przedstawiam wam kolege, ktorego dostalam w pracy tak bez okazji.

inna kolezanka oczywiscie musiala skosztowac swojego od razu, podobno jest o smaku truskawkowym, moj ulubiony hehe

a branzoletka wieczorkiem, ide na loda teraz  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
no nie, nie widze fotek  >:( a ja tak lubie fotki, w domku zobacze

całkiem nowa JA

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Ale fajny prezencik :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
czyli Ty jeszcze nie skonsumowałaś pana peniska?  ;D

czekam na fotki bransoletki!!!  :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Spoko lizak  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
fajny lizak  :D czekamy na fotki bransoletki  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!
wlasnie pisalam do was wiadomosc, wkleilam juz wszystkie fotki, a tu mi sie internet zawiesil, wrrrrrrr, i wszystko wcielo i musze zaczynac jeszcze raz.

buraczku jeszcze nie skonsumowalam TEGO peniska, hehe  ;D

a teraz obiecane fotki branzoletki i reszty blyskotek.

a to kolczyki, ktore kupilam wcale nie majac na mysli ich jako slubnych, ale moze jak przymierze wszystko razem, to bedzie pasowac??

a to jest ten naszyjnik, o ktorym pisalam, ze sie zastanawiam, ale troche cena mnie przeraza, jak myslicie czy to  pasuje do siebie wszystko??

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Bardzo ładne kolczyki  :) Jeśli te kolczyki i ta bransoletka to naszyjnik już odpada moim zdaniem bo będzie za dużo, do tych kolczyków w ogóle nie będzie pasował naszyjnik, ewentualnie bransoletka  :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
moim zdaniem naszyjnik nie pasuje  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Bizuteria ladna ale najbardziej podoba mi sie bransoletka  ;) Sama mam podobna :)

Buziaki na sordek tygodnia zostawiam :)

Offline pamela

• Chuck Norris
jak narazie do slubnych nalezy wlasnie ta bransoletka nad reszta sie zastanawiam i poszukuje idealnego rozwiazania, bo jak dla mnie to i te kolczyki (chociaz na zywo jeszcze ich nie widzialam) i ten naszyjnik nie sa w 100% dla mnie odpowiednie. a juz napewno nie chce przesadzic. ten naszyjnik spodobal mi sie wlasnie dlatego, ze nie  jest duzy, na zywo jest naprawde delikatny.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja wlasnie mam bardzo duzy naszyjnik - pokazywalam w moim watku na jednych z pierwszych stron a do tego prawie identyczna bransoletka i male kolczyki - bo te z watku nie beda na slubie no i takie male kamyczki we wlosach to pokazalam przed wczoraj u mnie przy slubnej fryzurze - zerknij moze cos Ci podpasuje ... :):):)

Offline pamela

• Chuck Norris
natalko wlasnie te kamyczki we wlosach u ciebie bardzo mi sie spodobaly, a bizuterie musze odkopac w twoim watku  :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziekuje  :-* Bardzo mi milo ze Ci sie podobaja :)

One sa efektowne a zarazem bardzo skromne.
Przy dziennym swietle ladnie sie mienia a juz tym bardziej przy jakichkolwiem lapach :)

I przy tym te ozdoby sa bardzo tanie.
2 sztuki po 6.50 :):):)
Kupiłam w salonie gdzie kupuje suknie slubna ale w roznych stoiskach w supermarketach tez takie sa  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
2za 6,50 to taniutko, jak przyjade to musze popatrzec, ja chcialam tu przez internet zamowic, ale kosztuja 15Ł za 8, czyli okolo 75zl za 8 diamencikow, strasznie duzo jak za takie male pierdolki.