Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Ogromnasta ta sala...  :o :o

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajne naklejki na wódkę  :D

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Ja nie wiem jak ja mogłam jeszcze do Ciebie nie trafić, tak mi przykro, ale wszystko nadrabiam :)

Sukienka sliczna, gratuluje samochodu, mi szczegolnie sie podobaja fryzury te z kwiatkami i nie wiem czy własnie bez kwiatków nie straca uroku.

Od dzis obiecuje regularnie tu zagladac :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
o tak fajna sale macie :)
i naklejki ba wodke tez nie sa zle :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
diankusia witaj, lepiej pozno niz wcale, a przeciez jeszcze nie jest pozno.
ciesze sie, ze Wam sie moja sala podoba, moj brat mial tam swoje wesele, a i ja bylam tam na dwoch studniowkach i miejsce jest sprawdzone, a jedzenie poprostu pyszne, pelny profesjonalizm.
nie mam nic nowego do opisania, oprocz tego, ze zaproszenia juz rozdane wszystkie, no prawie, oprocz tych, ktore trzeba wyslac za granice, jak do tej pory 2 pary odmowily, i pare niepewnych, ale jeszcze jest czas na potwierdzenia.
wyslalam mamie zdjecia bolerka, ma w przyszlym tygodniu zapytac krawcowej czy moze uszyc takie, i ile jej to zajmie, czy mam wyslac wymiary, czy wystarczy 2 tygodnie, to zmierzy sama jak przyjade.
tort tez mama ma isc zapytac w tygodniu, w czerwcu isc na sale po menu, w lipcu zamowic torta a w sierpniu ciasta.
reszte my zalatwimy jak przyjedziemy.

ciezki i dlugi tydzien sie zapowiada, duzo pracy, wiec pracuje 7 dni w tym tygodniu, ale mam nadzieje, ze w przyszlym dadza mi weekend wolny, to pojedziemy odwiedzic mojego brata, bratowa i bratanice w Anglii, marzy mi sie grill w ogrodku i polska kielbaska.
a jeszcze nie pokazywalam wam mojej ksiezniczki. Ma na imie Maya, urodzona w grudniu 2007, 18 miesiecy, chodzi i spiewa, jeszcze nie mowi, widzialam ja niestety pare razy tylko, ostatnio na swieta, ale sie nawet pobawic nie moglam, bo lezalam po wypadku z goraczka w wigile w lozku, ale mam nadzieje teraz nadrobic, bo strasznie juz za nia tesknie.

a oto moja kochana bratanica

a to z moim M.

i jeszcze jedno, umazana swiateczna czekolada

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale słodziutka :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
lubię takie maluszki  ;) kochana jest  :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
oj słodziutka;-))))

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
śliczna dziewczynka :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
Ale słodziak :) i boską ma huśtawkę ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajna dziewczynka  :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
oj śliczny maluch mojgo N. chrzesnica tez jest Maja :) i mniej wiecej ten sam wiek (dopieor rok skonczyla) i tez jej za czesto nie widzimy, pierwsze kroki akurat zrobila jak na skaypie gadalismy to widzielismy :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
Bombowa bratanica! :)

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Śliczny maluch :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
wspolczuje codziennej pracy, odbijesz jeszcze sobie :)
sliczna dziewczynka :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Diankusia

• entuzjasta
Słodka bratanica :) i pasuje Twojemu M. dzidzia, moze trzeba pomyslec? ;)
Gratuluję rozdanych zaproszeń, jak ja bym chciała być na tym etapie :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Słodka ta Twoja bratanica  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
no moj M. to juz by chcial, ja tez, ale chcemy poczekac do wesela. a wiecie, ze dzisiaj mialam piekny sen. mialyscie kiedys taki sen, z ktorego sie nie chcialyscie obudzic, a jak sie obudzilyscie, to chcialyscie zeby sie znowu przysnil?? ja tak dzisiaj mialam, i sie 3 razy obudzilam, i 3 razy jak zasnelam przysnila mi sie kontynuacja. Snilo mi sie, ze dziwilam sie, czemu tak bardzo chce mi sie jesc ciagle, okazalo sie, ze jestem w ciazy, 6 tydzien i juz ladny brzuszek ;D hehe, i wszyscy sie bardzo cieszyli. moze to moja podswiadomosc podsuwa mi obrazy moich pragnien?? a niektorzy mowia, ze sny sa odwrotnoscia, mam nadzieje, ze nie ten.

:-* i dobranoc

Offline Daruda

• Chuck Norris
ojjjjjjjjjjj jaki senek,ja ostatnio miałam za to niemiły sen,jeszcze A. nie było przy mnie....śniło mi się,że znalazł sobie kogoś innego i potem razem mi to powiedzieli......tak realny,głupi sen,ja za to bardzo chciałam sie obudzić a jak już się obudziłam,bałam się zasnąć,żeby do mnie znowu nie przyszli......

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
fajny sen pamelo, oby niedługo się spełnił  ;D

ja miałam wczoraj koszmar podobny do Darii snu... śniło mi się, że mój D. mnie zdradza z jakąś prostytutką w lesie... :P jak się obudziłam to już nie chciałam zasnąć... masakra!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
spełni sie spełni :)
ja tez bym chciala juz po slubie, nawet rok chce odeczekac a moj M to juz :)

całkiem nowa JA

Offline Diankusia

• entuzjasta
Sny niby pokazuja odwrotnosc (czyli to ze jeszcze nie jestes w ciazy) ale niby i podswiadome pragnienia (czyli ze chcesz) Takie wytłumaczenie moze byc? ;)

Dzieciatko samo wybierze sobie odpowiedni moment zeby sie pojawic :)

Offline pamela

• Chuck Norris
jasne, na wszystko przyjdzie czas. dziewczyny o czym wy myslicie, ze wam sie takie straszne sny snia?? ;D
w tym kraju (UK) ciezko jest nie myslec o dzieciach, bo to kraj, w ktorym najwiecej jest samotnych matek, najczesciej nastolatek z 2 lub 3 dzieci, lub rodzin z 5 6 dzieci, wiec takie dzieciece rzeczy jak ubranka czy zabawki, kosztuja tu grosze, a tych dzieci i kobiet w ciazy jest pelno na ulicach, wiec chcac czy nie napatrze sie na brzuszki i wozeczki i potem sie sni, no ale prawda jest, ze dzieciatko chcemy po slubie, jak bedzie od razu to bedziemy bardzo mocno sie cieszyc, jak nie to poczekamy.
ze slubnych spraw na razie stoi w miejscu, tyle tylko, ze dostalam maila od pan od oprawy muzycznej w kosciele( tak moj PM sie zgodzil nareszcie i nawet chce posluchac jak panie to wykonuja), ze przysla mi probki po weekendzie, po powrocie z Bostonu. zastanawiam sie jeszcze bo najpierw bede musiala wyslac mame na rozmowe z ksiedzem, czy moge zamowic kogos do spiewania i grania, no i zgrac to jakos z moja orkiestra, bo w umowie mam, ze przyjedzie 1 pan z orkiestry do kosciola, zagrac na skrzypcach ave maria, no a one w tym momencie moglyby spiewac to, no zobaczymy musze jakos sie dogadac z nimi wszystkimi, ale dopiero jak przeslucham, czy nie wyja.
a jak wy placicie za oprawe muzyczna, tak za 2 osoby? bo zastanawiam sie, czy ich cena jest ok, tak do tej pory myslalam, biora 400 zl, za wykonanie 6 utworow, moge wybrac instrumenty, wraz z dojazdem (60km). :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a skad masz oprawe?

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
mi sie tez kiedys sniło ze meislismy synka i jechalismy z wozeczkeim na spacer, a mojemu N. sie ostatnio snilo ze jestem w ciazy :P

ale etra zto tez jakies koszmary slubne , ostatnio biegalam w zamalej sukni , buty ktore kupialm okazaly sie za wysokie i przez nie suknia tez za krotka hehe i duzo juz takich glupich snow miałam

co do oprawy to mi sie udalo ze nam zaspiewa szwagierka N. z koleznaka bo tak to ceny sa dosc wysokie

Offline pamela

• Chuck Norris
paoolko  z Wrocławia

Offline Daruda

• Chuck Norris
uuuuuuuu 6 utworów w Kościele to strasznie dużo chyba......mi powiedzieli,że góra zmieszczą się 4 utworki;-))))no ale i tak dupa bo miałam solistkę i skrzypka,po dłuuuugich rozmowach organista sie zgodził na nich,a dziś zadzwonił,że jednak nie mogą wystąpić na ślubie u nas....no czaicie jak się wściekłam??????????????

Offline pamela

• Chuck Norris
oj daruda to nie ladnie zrobil.
oj pomylka, nie 6 tylko 5 utworow:
•   Wejście Pary młodej i Kapłana
•   Ofiarowanie
•   Komunia Święta
•   Podpisanie dokumentów
•   Wyjście Pary Młodej

dobranoc :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
A jakie to będą utwory, już wybrałaś ?

Offline pamela

• Chuck Norris
nie jeszcze nie wybralam, pani ma mi po weekendzie wyslac probki w ich wykonaniu i propozycje utworow, ale sa otwarte i moge proponowac cos wojego, wiec poszperam troche na forum i wybiore najladniejsze.